|
تاپیک جامع دانلود مداحی سنتی و روضه
|
|
۲۲:۳۱, ۲۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۳ ۳:۱۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() حاج صادق آهنگران از مداحان به نام سرزمین ایران اسلامی است. او بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به استخدام سپاه پاسداران درآمد. با آغاز جنگ تحمیلی به همراه شهید حسین علم الهدی در بخش آموزشی عقیدتی_ پادگان شهید علی غیوراصلی جنگهای صدراسلام را به نیروهای جدید آموزش میداد. اولین شعر حماسی را با عنوان: «ای شهیدان به خون غلتان خوزستان درود» زمانیکه با شهید علمالهدی و عشایر خوزستان به زیارت امام (رحمة الله علیه) آمد خواند. آهنگران در عملیاتهای بیشماری از جمله طریقالقدس و والفجر۱۰ حضور یافت. قبل از عملیات والفجر مقدماتی نوحهی: «لحظهای فرما درنگ ای امیر قافله، ای امیر قافله» را خواند. بعد از آن شعر: «ای حسین ای غم تو همدم ما، ای تو خود شاهد اشک غم ما» را از آقای مشفق گرفت و آن را در مسجد جزایری خواند. با اتمام عملیات والفجر ۱۰ نوحهی از سفر برگشتگان کو شهیدان ما، را در دوکوهه اجرا کرد. صدای دلنشین و پرشور و حماسه ساز وی در شبهای حمله، اشک شوق حضور وصال را بر رخ رزمندگان مینشاند. شعرهای ناب او همیشه یادآور لحظههای ناب روزهای عرصه ایثار و شهادت است. وی بعد از اتمام جنگ مرثیهی شهادت را خواند لینک دانلود نوحه های حاج صادق آهنگران در یک فایل فشرده: دانلود |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۴, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اَلسَلامُ عَلَیکَ یا اَبا عَبداللهِ الحُسِین(علیه السلام)
-------- دوستان به نظر شما فایلهای دانلود مداحی های هرشب رو بزارم یا نه؟ -------- سید جواد ذاکر-روزگارای قدیم سید جواد ذاکر-دیدم جهان را --- این رو نمیدونم کیه؟ فکر کنم هلالی باشه. دلم داره میترکه حسین حمید علیمی-شاه وفا ابوالفضل حمید علیمی-تو آخرش مَنو میکُشیا --- این یه دونه روضه حضرت عباس رو خیلی دوست دارم هر وقت گوش میکنم موهای بدنم سیخ میشه. سعید حدادیان-خداحافظ سیاهیا |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۱۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۱۶:۱۹ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسیار بسیار زیبا از میثم مطیعی دانــــلود نوشته روی پرچما حسین غریب فاطمه چشمای خیس عاشقا داد میزنه محرمه تا، روضه زهراست/ تو سینههامون/ هدیه زهراست/ پیرهن سیامون چه خوبه تو حسینیه/ نماز گریه هامون دعا کنین امضا بشه/ برات کربلامون (وای غریب مادر) از بچگی تو هیئتا عشقتو یادمون دادن با روضههای کربلا راهو به ما نشون دادن شد، نام قشنگت/ ورد لب ما/ روضه عباس/ مشق شب ما هنوز محرم که میاد/ پر میکشه دلامون دعا کنین امضا بشه/ برات کربلامون ( وای غریب مادر) نمک نداره سال ما اگه محرم نباشه اگه محرم نباشه میخوام که عالم نباشه تا، نگاه ارباب/ ما رو نشون کرد/ روضه اصغر/ بزرگمون کرد دعا کنین که فاطمه دعا کنه برامون دعا کنین امضا بشه برات کربلامون (باز محرم اومد) آقای کریمی،آقای آهنگران،آقای مطیعی،آقای برقعی و بی تو ای صاحب زمان که آقای مقدم خوندن جزء بهترین هاییست که من شنیدم |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مداحي حماسي دكتر ميثم مطيعي عليه آمريكا در ایام13آبان در ميدان مي مانم تا نفس آخرم شب دوم محرم امسال در هيات ميثاق با شهدا دانشگاه امام صادق عليه السلام مداحي حماسي و انقلابي دکتر میثم مطیعی خدا حفظش کند. یاعلی. |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
----- این پست رو کلاً روضه میزارم. ---- محمود کریمی-روضه حضرت سیدالشهدا محمود کریمی- روضه حضرت عباس محمود کریمی-روضه حضرت علی اصغر |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۱۳:۵۸ توسط keyvan-rostamy.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
----- یه چند تا مرثیه سرایی ترکی میزارم که خالی از لطف نیست. ترکی-کربوبلا عطری کلور ترکی-قشنگه از دست ندید سلیم موءذن زاده-روضه روز عاشورا ترکی-سینه زنی سنگین سلیم موءذن زاده-روضه وداع حضرت زینب یا امام حسین سلیم موءذن زاده-روضه حضرت زینب حاج محمود کریمی فایلها به صورت فشرده ست و حجمشون تقریباً 60 تا 70 مگابایت هست. --------------------- محمود کریمی - شب اول محرم الحرام-1392 محمود کریمی - شب دوم محرم الحرام -1392 محمود کریمی - شب سوم محرم الحرام - 1392 محمود کریمی - شب چهارم محرم الحرام - 1392 |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط AllahoAkbar.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۲ ۱۴:۲۴)keyvan-rostamy نوشته است: اَلسَلامُ عَلَیکَ یا اَبا عَبداللهِ الحُسِین(علیه السلام) اول از همه یه تشکر از کاربر keyvan-rostamy به خاطر در میون گذاشتن روضهء خداحافظ سیاهیا سعید حدادیان برادران و خواهران فرصت رو مناسب دیدم تا در این تاپیک به بعضی نوحه هایی که به شخصه مخالف صد در صدشون هستم اشاره کنم. حالا میپرسید این نوحه ها چه نوع نوحه هایی هستن!؟ این نوحه های از اون نوع نوحه هایی هستند که من واسشون سبک شیش و هشت رو مناسب میدونم و فکر میکنم شیش و هشت باس جلو اینا لنگ بندازه! از نظره من این نوحه ها سرتا پا ایراده حالا چرا!؟ آخه دوستان من یکی به من بگه امام ما اسمش حسین بوده یا سه!؟ اگه دقت کرده باشید گفتم امام ما... این مداحان عزیز" گذشته از این که پیشوند امام رو از این بزرگوار برداشته اند اسم اصلیشم طوری تلفظ میکنن که رفیقای چندین چند ساله هم همدیگرو اینجوری صدا نمیکنند. حالا چرا در ابتدای بحثم از کاربر نام برده تشکر کردم چون تو تاپیکش یه روضه گذاشته که آدمو تحت تاثیر عاشورا قرار میده نه تحت تاثیر آهنگای شیش وهشتی آقای حدادیان تو این روضه آدمو تا خاک کربلا میکشونه و بر میگردونه ولی انصافا این نوحه های شیش و هشتی با آدم این کارو میکنن اصلا با این سبکاشون نمیزارن مفهوم نوحه رو بفهمیم من یکی خودم به شخصه با قمه زدن با علامت کشیدن با لخت شدن تو هیئت ها با نوحه های بدون معنی و مفهوم که ساخته میشن تا فقط قافیه ها جور در بیاد و .. مخالفم. در اینجا میخوام به چندتا روضه و نوحه که واقعا جیگرتو کباب میکنن اشاره کنم که چندتاش واقعا هرچی تو اینترنت دنبالشون گشتم نتونستم اصلشو پیدا کنم. حالا اگه این سرعت کم اینترنتم اجازه داد تعدادیشو واستون اینجا میزارم تا شما هم یه فیضی برده باشید ولی به طور مختصر بعضیاشونو میگم تا اگه احیانا دوستان با داشتنشون قادر به تبادل لینک بودن بتونن در اختیار دوستان دیگر بزارن اولیش همین خداحافظ سیاهیا سعید حدادیان با آهنگ لایت بوی پیراهن یوسف راستی این آهنگای لایت غمگین چه تاثیر بی کرانی به این روضه ها و نوحه ها میده.. دومیش دو نوحهء رباب (خبر اومد تو خیمه مشک عمو دریده ... از شرم روی اصغر رنگ رباب پریده) و چشمات (چشمات که بسته میشه میلرزه تن زینب ... مادر ببین کنارت پرپر زدن زینب) سومیش که واقعا فوق العادس زشراره غم ( ز شراره غم میسوزم ز تمامیه وجود ... دوباره باید بخونم یکی بود یکی نبود) من این نوحه رو تو اینترنت یه چندتاشو دانلود کردم ولی اینی نبود که من دارم. راستی هرکی اسسم مداحشو میدونه بگه تا ماهم بدانیم... http://s4.picofile.com/file/7997028923/1...m.mp3.html چهارمیش یوسف و یعقوب دانشمند با آهنگ لایت زیباس که واقعا زیباس واقعا! میخوای کمی به خودت بیای حتما اینو گوش کن . خودم خیلی گوشش دادم هنوزم بعضی وقتا که به گناه آلوده میشم میرم گوش میدم. حتما دانلودش کنید. تو اینترنت یه گشت بزنید هست. بقیشم دیگه تحلیش به عهده خودتون http://s4.picofile.com/file/7997043652/M_158_.mp3.html http://s4.picofile.com/file/7997049565/M_8_.mp3.html http://s4.picofile.com/file/7997057197/D...n.mp3.html http://s4.picofile.com/file/7997080321/Y...d.mp3.html و در آخر ممنون میشم از کسانی که با نوحه و روضه جانسوزشون مارو به کربلا میبرن. |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۱۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
--- دوست عزیز بنده هم با صحبتهای شما موافقم و اگر بنده اشتباهاً نوحه ای به این شکل شیش و هشت گذاشتم،عذرخواهی میکنم. فقط شما به من بگو کدومه تا حذف کنم. ببخشید دیگه الان همه مداحی ها شده اینجوری با ریتم شیش و هشت. ( راستی یه توضیح در مورد اینکه چرا حسین در این شور سینه زنی حُسه شنیده میشه اینه که با سرعت بالا ذکر میکنند به خاطر این تند تلفظ شدن اون ن از کلمه حذف میشه و حسین به حسه تبدیل میشه.) --- |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
یه مداحی هست که برای امام زمان خوندن چند سال پیش خیلی زیباست (ارزش دانلود کردن داره ) قطعه ای از این نوحه: گوش بکنید داره میاد یه صدایی از کربلا، صدا میگه عباس منم ،ساقی تشنگان منم. غیرتتون کجاست ، از شما ها در حیرتم. براي دانلود کليک کنيد |
|||
|
|
۱:۱۳, ۱۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۱:۲۹ توسط keyvan-rostamy.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۲ ۲۳:۰۱)یاوران مهدی نوشته است: سلام سلام این مداحی برای مرحوم سید جواد ذاکر هست و فکر کنم مال سال 79 یا 80 باشه،خیلی قدیمیه ولی خیلی قشنگه. محمود کریمی - دامن کشان رفتی دلم زیرورو شد - 1389 محمود کریمی - عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک محمود کریمی - آقا نیا،آقا نیا محمود کریمی - به دلم برات شده بابام میاد محمود کریمی - بدر هاشمیون،میر حیدریون |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۱۳:۴۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۲ ۲۱:۱۱)keyvan-rostamy نوشته است: سلام به همه این درست نیست که نام مبارک امام حسین برای اینکه ریتم خواندن فلان آقا بهم نخوره نامناسب خونده بشه ما باید به آهنگ امام حسین در بیاییم نه نام ایشان به ریتم ما در ضمن زیاد درگیر سبک مداحی نشوید مداحی باید پرمحتوا و خالصانه باشد بدور از غلو و البته مودبانه آهنگ نیست که بگیم فلان سبک بهتره و غیره اصلا خوب نیست که این چیزا رشد کنه و از حاشیه به متن تبدیل بشه میتونه خطرناک هم باشه ![]() شادی روحشون صلواتی هدیه کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع دانلود موسیقی | Amir | 70 | 24,622 |
۷/تیر/۹۶ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: 313s.w.o |
|
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,923 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| دانلود کلیپ مداحی بسیار زیبا با نام "خدایی،خداغریبه" | Bahar | 3 | 10,035 |
۱۴/آبان/۹۲ ۱۵:۵۷ آخرین ارسال: rahbin |
|

![[تصویر: 24397.jpg]](http://www.farhangnews.ir/site/Upload/Modules/NewsAgency/24397.jpg)

![[تصویر: sibevey.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7976517632/sibevey.jpg)