کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه از عرفانهای کاذب
۱۲:۱۵, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام، هدف از ایجاد این تاپیک این هستش که دوستان هر کسی اطلاعاتی، تجربه ای و یا سوالاتی در زمینه عرفان های کاذب
داره بیاد و مطرح کنه تا با همکاری هم بیشتر با این مباحث آشنا بشیم تا دچار چنین انحرافاتی نشیم و یا اگر شده ایم رهایی پیدا
کنیم و دیگران هم کمک کنیم تا درگیر چنین مسائلی نشوند. و هرکسی نظری کامل تر و یا ایده ای داره که به ذهن ما نرسیده بیان
کنه تا بحث بهتر جلو بره.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125 ، mahdy_mir ، یاســین ، alitalebi ، اکبر.ع ، SARV ، mhvvhm

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۲, ۵/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۸ توسط emadm.)
شماره ارسال: #41

سلام sual عزیز
به نظرم اگر به سنی رسیده باشه که بتونه خوب و بد رو از هم تشخیص بده، نیازی به نگرانی نیست.
البته اگر در زمینه روشی که تمرین می کنه اطلاعاتی داشته باشید خوبه که در اختیارش قرار بدید.
ممنون
۰:۰۲, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۵/بهمن/۹۰ ۱۱:۵۳)emadm نوشته است:  سلام دوستان
ببینید، ما اگر بخوایم اعتقادات یک روش رو با یک روش دیگه مقایسه کنیم، مطمئنا به مواردی بر می خوریم که ...

با سلام به شما
بنده خودم قبلا با چنین عرفان هایی آشنا شده بودم و تا حدی نیز به نظریه تناسخ اعتقاد داشتم
البته بیشتر به خاطر آشنا نبودن بنده با اصول اسلام و همچنین ائمه (علیه السلام) بود.

یکبار خواستم این نظرم را به یکی دیگر از دوستان ارائه بدم و ایشون را هم با خودم هم رای کنم. ولی وقتی شروع به صحبت کردم خودم متوجه شدم هیچ کدام از دلایل بنده پایه و اساس درستی نداره و به راحتی قابل رد هست
حال فکر کنید اگه این دلایل را بخواییم در مقابل اسلام قرار بدیم که دیگه هیچ هم نیستند.

ببینید دوستان، آدم از شک به یقین می رسه
یعنی اگه کسی تا اخرش عمرش به دینی که داره شک نکنه، قطعا یه جای کارش اشکال داره
(البته در مورد جمله بالا یک نکته را باید اضافه کنم که:
خدا به بعضی ها میتونه عنایت کنه و از آغاز تا پایان در راهی که میروند گرفتار شک نشوند
در واقع جمله بالا در اکثر مواقع و برای برخی افراد صدق می کند و یک اصل کلی نیست)

شما نیز که به این عرفانهای نو ظهور علاقه دارید بهتره که حداقل از لحاظ تاریخی اسلام را بررسی کنید
و بعد کمی قرآن را بخوانید و سپس عقاید خود را در کنار قرآن بگذارید
اگه ثابت کردید عقاید شما بهتر است (در هر زمینه ای که شما گفتید) بنده از اسلام دست می کشم و به این عرفان نمی دونم چی چی شما می پیوندم

منتظر شما هستم
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، محمد رضا.
۰:۱۲, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۰:۱۹ توسط emadm.)
شماره ارسال: #43

سلام محمد جان
راستش من خودمم خیلی مطمئن نیستم و دارم در مورد هم اسلام و هم فالون دافا یه سری تحقیق می کنم.
در هر دوی اونها مسائلی هست که به نظر من نباید سرسری پذیرفت.
من نه میگم حتما درسته، نه می گم حتما غلطه و هر کسی خودش باید تشخیص بده.
به هر حال اگر قراره بحثی باشه، خوبه که هم افراد موافق و هم افراد مخالف امکان ابراز عقیده رو داشته باشند.
ممنون

راستی یک عرفان دیگه هم هست به اسم اکنکار
یکی از دوستان (اینترنتی) که تمرین کننده این روش بود میگفت باید حتما تحت نظر یک استاد باشه، وگرنه ممکنه فرد قدرت تشخیص واقعیت و خیال رو از دست بده. البته اطلاعاتم در مورد این روش خیلی کمه.
۰:۳۶, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
(۶/بهمن/۹۰ ۰:۱۲)emadm نوشته است:  راستی یک عرفان دیگه هم هست به اسم اکنکار

با سلام مجدد
بهتر نیست ابتدا به اسلام را بررسی کنیم بعد شما اسامی عرفان های مختلف را ارائه بدی؟

یک نکته در مورد فرقه اکنکار؛ این فرقه معتقد هست که همه ادیان خوب هستند و همه آنها پله های رسیدن به خدا می باشند و اسلام نیز یکی از آنهاست.
حال من یک سوال از شما می پرسم:
اگه شما این عرفان را تائید می کنید و می گویید همه این عرفان ها ما رابه سمت خدا هدایت می کنند پس خداوند نیز همه آنها را قبول دارد؟
در این صورت نیاز به سیر مبعوث شدن پیامبران در دوره های مختلف با شرایط مختلف وجود نداشت.
پس چرا خداوند حضرت رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به عنوان خاتم الانبیاء فرستاد و در قرآن نیز فرمود: امروز دین شما کامل شد.

با چنین دلایل روشنی چرا ما باز باید به دنبال ادیان دیگر برویم
پیشنهاد می کنم حتما از تاریخ پیامبران و اسلام شروع کنید به مطالعه کردن.

یا علی مدد

در ضمن این تالار یک تالار شیعی است
مجددا یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، emadm ، rastin
۱:۱۲, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #45

در مورد اکنکار که اطلاعاتم خیلی کمه. فقط در حدی که اون دوستم می گفت اطلاعات دارم.
در مورد اسلام هم یک سری سوالات می تونه مطرح بشه که متاسفانه قوانین سایت امکان مطرح کردن اونها رو نمی ده. (عمدتا مربوط است به آموزه ها)
ممنون
۹:۲۵, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
(۶/بهمن/۹۰ ۱:۱۲)emadm نوشته است:  در مورد اکنکار که اطلاعاتم خیلی کمه. فقط در حدی که اون دوستم می گفت اطلاعات دارم.
در مورد اسلام هم یک سری سوالات می تونه مطرح بشه که متاسفانه قوانین سایت امکان مطرح کردن اونها رو نمی ده. (عمدتا مربوط است به آموزه ها)
ممنون

از اینکه به قوانین تالار احترام می گذارید، بسیار سپاسگذارم
اگر مایل هستید در پیام خصوصی این بحث را دنبال کنیم

یا اینکه در چارچوب قوانین تالار بحث را ادامه دهید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm
۱۲:۰۷, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۸ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یک نکته خیلی ساده و قابل تفکر در ذهن من اومده که گفتم با شما هم در میان بگذارم، و اون اینکه چه دینی و یا روشی یا آیینی

یا هرچیزی که می خواهن اسش رو بگذارن شما سراغ دارین که برای راهنمایی و هدایت انسان به کاملی اسلام باشه؟! که برای

ریزترین مسائل راهی را جلوی انسان گذاشته باشه که از لحاظ علمی و قوانین این دنیا هم سازگار باشه و اصلا طبق این قوانین

باشه چون خالق هستی است که هر دو را ایجاد کرده. یا شما چه دین و روش یا آیین یا مکتب یا ... سراغ دارین که اگر کل بشر

همشون از اون پیروی کنن زندگی ها و دنیا به هم نمی ریزه و دچار اشکالات بزرگ یا اصلا انقراض نمیشه؟!

مشکل از نبود آگاهی هستش از نرفتن و تحقیق نکردن و شناخت کافی و درست نداشتن از دین اسلام هستش...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، mohamad ، mahdy_mir
۱۴:۰۹, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۷ توسط emadm.)
شماره ارسال: #48

سلام محمد رضا جان
خیلی مکاتب هستند که این قابلیت رو دارند. اما اگه بخوایم در موردشون اطلاعات پیدا کنیم، بهترین مرجع کتابهای خود اون ادیان اند. متاسفانه مقالاتی که در مورد ادیان منتشر میشه، اصلا قابل اعتماد نیستند.
اما اینکه آیا اونها بهترند یا اسلام، بر می گرده به تشخیص هر کسی. به هر حال کسی که دینی رو انتخاب می کنه، به احتمال زیاد اون رو بهترین تشخیص داده، وگرنه اون رو دنبال نمی کرد و سراغ راهی می رفت که از نظر اون بهترینه.
یک نکته عرض کنم خدمت دوستان:
فزض کنید ما تشخیص داده ایم که یک دین بهترینه و خب دلمون هم می خواد دیگران باهاش آشنا بشن، چون فکر می کنیم که براشون خوبه.
به نظر من ممکنه که ما در تشخیصمون اشتباه کرده باشیم و ممکنه که اون چیزی که ما فکر می کنیم بهترینه، واقعا خوب نباشه. پس ما نباید سعی کنیم که دیگران وادار به پذیرش بشن.
نظر من اینه که باید با فرد رو راست باشیم، اگر شبهه ای هست بگذاریم همراه با جوابش مطرح بشه و خود اون فرد تصمیم بگیره. اگر قسمتی از کتابمون هست که می بینیم ممکنه اون فرد خوشش نیاد، سانسورش نکنیم. اگر استدلالی هست که خودمون قبولش نداریم، نباید مطرحش کنیم، قبل از اینکه یک مطلب رو مطرح کنیم در موردش تحقیق کنیم و مهمتر از همه اینکه نباید از زور استفاده کنیم.
به هر حال دیگران هم قدرت تشخیص دارند و می تونند بد و خوب رو از هم تشخیص بدن.
ممنون
۱۷:۲۶, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #49

سلام
یک مسئله دیگر رو هم عرض کنم خدمت دوستان:
فرض کنید فردی از اعتقادات من انتقاد کنه، آیا به نظر شما این به نفع منه یا به ضرر من؟
به نظر من حداقل فایده این انتقاد، می تونه این باشه که من در مورد اعتقاداتم فکر کنم، اگر دیدم حرفش منطقیه، می تونم در اعتقاداتم تجدید نظر کنم و اگه دیدم اشکالی توی استدلالش هست، می تونم بهش یادآوری کنم. پس این موضوع هم می تونه باعث رشد من بشه هم رشد اون فردی که انتقاد کرده. پس شاید خوب باشه که ما اجازه انتقاد به فرد مقابل بدیم.
ببینید دوستان، اگر فردی مثل من نوعی اومد و درباره اعتقادات شما بحث کرد، به چشم یک دشمن بهش نگاه نکنید، بگذارید حرفش رو بگه و نهایتش اینه که اگر دیدید حرفش غلطه، اشکال حرفش رو بهش می گید.
تا جایی که بحث از روی منطق باشه به نظر من خوبه مطرح بشه و به نظرم خوبه که مدیران اجازه بحث آزاد رو هم در مورد اسلام و هم سایر ادیان بدند. اگر ما می خوایم یک بحث درست داشته باشیم، باید افرادی با اعتقادات مختلف بتونند صحبت کنند. اگر در یک بحث، طرفداری از یک اعتقاد ممنوع باشه و انتقاد از اون جایز، یا برعکس، فلسفه بحث زیر سوال میره و نمیشه به یک نتیجه درست رسید.
از همه دوستان ممنونم
موفق باشید
۱۷:۵۴, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
(۷/بهمن/۹۰ ۱۷:۲۶)emadm نوشته است:  تا جایی که بحث از روی منطق باشه به نظر من خوبه مطرح بشه و به نظرم خوبه که مدیران اجازه بحث آزاد رو هم در مورد اسلام و هم سایر ادیان بدند. اگر ما می خوایم یک بحث درست داشته باشیم، باید افرادی با اعتقادات مختلف بتونند صحبت کنند. اگر در یک بحث، طرفداری از یک اعتقاد ممنوع باشه و انتقاد از اون جایز، یا برعکس، فلسفه بحث زیر سوال میره و نمیشه به یک نتیجه درست رسید.

ببینید دوست عزیز
چنین بحث هایی ممکنه باعث ایجاد شبهاتی بشه که پاسخ دادن به اون طول بکشه
در ضمن جزو قوانین تالار "مطرح نکردن شبهات" است
پس ما نمی تونیم این جور مباحث را در این تالار خیلی بسط بدیم
پیشنهاد می کنم اگه می خواهید این بحث شما به سرانجام برسه از مطرح کردن شبهات بپرهیزید

در ضمن توجه داشته باشید که سوال پرسیدن با شبه پراکنی عامدانه خیلی فرق می کنه
پس اگه سوالی هست بفرمائید
یا اینکه شما کمی درباره نظرات خود بگویید تا دوستان سوالات خود را مطرح کنند

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، mohammad790
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]