|
توهین بعضی از شعرا به شخصیت امام علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها)
|
|
۱۶:۵۸, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۷:۰۷ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مولوی و جسارت به حضرت امیرالمومنین علیه السلام:مولوی خلیفه ی دومی را که فریاد میزد: تمامی مردمان از عمر داناترند، حتی زنان پردهنشین! سایه خداوند و معلم علوم و معارف مىداند، اما خزینه علم خداوند، و بابِ علم پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) راتنها پهلوانی مىشمارد که (نعوذ بالله ) جاهل! و در معرض نفاق!! بوده، و محتاج راهنمایی عاقلان وپیران راه مىباشد!! او در اشعارش مىگوید: [b]گفت پیغمبر علـی را کای على، شیر حقى، پهلوان پر دلی لیک بر شیری مکن هم اعتمید، اندر آن در سایه نخل امید اندر آ در سایه آن عاقلى ، کش نداند بُرد از ره ناقلی ظل او اندر زمین چون کوه قاف ، روح او سیمرغ بس عالی طواف گر بگویم تا قیامت نعت او ، هیچ آن را مقطع و غایت مجو چون گرفتت پیر، هین تسلیم شو ، همچو موسی زیر حکم خضر رو صبر کن بر کار خضری بی نفاق ، تا نگوید خضر رو هذا فراق چون گزیدی پیر نازکدل مباش، سست و ریزنده چو آب وگل مباش (مثنوى، تصحیح: استعلامى، محمد، دفتر یکم، ۲۹۷۲). همو نیز، وجودِ آن ایمانِ مجسم و حقِ مطلق را رهیافتِ هوا و هوس مىداند، و مىسراید: چون خدو انداختی در روی من، نفس جنبید و تبه شد خوی من نیم بهر حق شد و نیمی هوا، شرک اندر کار حق نبود روا یعنی نعوذ بالله حضرت در آن به خداوند شرک ورزیده اند.(خفی)
جسارت شمس تبریزی و پایین شمردن مقام حضرت فاطمه سلام الله علیها: شمس تبریزى مقام معرفت و خوف و خشیتِ برترین بانوی خلقت، و یکتا کفو امیر عالم آفرینش، حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام را خوار و پست شمرده، مىگوید: مردم را سخن نجات خوش نمىآید، سخن دوزخیان خوش میآید… لاجرم ما نیز دوزخ را چنان بتفسانیم. که بمیرد از بیم!فاطمه رضی اللّه عنها عارفه نبود، زاهده بود. پیوسته از پیغمبر حکایت دوزخ پرسیدى آری این است مقامات ادعایی عارفان واصل، و پیران تصوف و عرفان!! و این است علایم واضح و آشکار عداوت و دشمنی ایشان با پاکان آفرینش، تا دیگر هرگز کسی جسارتهای بىشرمانه آنان را حمل بر تقیه نکند، و ایشان را از شیعیان آل اللّه در شمار نیاورد! . بیفشانیم ـ خ . مقالات شمس، ۱۵۱ ـ ۳۴۱ و نقدى بر مثنوی، ۹۲
|
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
واقعا که من خودم که در سایت ها میگشتم همچین چیزی را باور نمیکردم اما سرانجام مجبور به باور شدم واقعا چرا؟ چرا ما اینقدر بی توجهی داریم به شخصیت والای حضرت صدیقه ی کبری(سلام الله علیها) و امام متقیان امام علی(علیه السلام)؟ اگر دوست دارید میتوانید جواب بدهید.!!!!!
|
|||
|
۱:۲۱, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز به نظرم بهتره اول از بزرگی های افراد بسیار بزرگ تمجید بشه و به همه شناسونده بشه بعد اشتباهاتشون هم ذکر بشه.
به هر حال هر انسانی امکان اشتباه داره و مولوی شاعر و عارف بزرگ ما هم سنی بودن. |
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مطلبتون سخیف تر از اونی بود که قابل بحث باشه .... لطفا آثار بزرگانی چون علامه طباطبایی و علامه طهرانی رو درباره مولوی و شمس مطالعه کنید .
|
|||
|
|
۳:۴۶, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۱۶:۵۸)anti dajjil نوشته است: |
|||
|
۱۲:۱۸, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۲۰ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سخنان شما متین است اما اگر کمی تفکر کنید متوجه میشود شیعه نباید در برابر این کارها این قدر ساکت باشد عین این میماند که بگویید بالاخره نباید از کارهای خوب مامون هم درگذشت یا بگوییم خدمات خوارج در سپاه امام(علیه السلام) کم نبود پس آنان بهشتی هستند!!!!!!!!
![]() من خودم مولوی را قبول دارم |
|||
|
۱۴:۵۲, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۵:۰۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۰ ۲:۴۴)مجید121 نوشته است: مطلبتون سخیف تر از اونی بود که قابل بحث باشه .... لطفا آثار بزرگانی چون علامه طباطبایی و علامه طهرانی رو درباره مولوی و شمس مطالعه کنید .خوب حضرت امیر(علیه السلام) هم از عثمان دفاع میکرد. من مولوی را قبول دارم اما میگویم یک آدم شاعر نباید به این صورت از امام علی(علیه السلام) بدگویی کند در شعرهای ایشان نام امام عی(علیه السلام) زیاد یاد شده. (۲۳/دی/۹۰ ۳:۴۶)mohammad727 نوشته است:خوب لطفا توجه فرمایید که نیم بهر حق شد و نیمی هوا از نظر شما ستایش؟ خوب مگر امیرالمؤمنین جهاد در راه که کرد؟ و مصراع شرک اندر کار حق نبود روا اگر دقت کنید به این کار در گذشته اشاره شده یعنی نباید شرک میکرد درراه خدا. کی؟ نعوذبالله امیرالمؤمنین(علیه السلام).(۲۱/دی/۹۰ ۱۶:۵۸)anti dajjil نوشته است: (۲۳/دی/۹۰ ۱:۲۱)freewish نوشته است: دوست عزیز به نظرم بهتره اول از بزرگی های افراد بسیار بزرگ تمجید بشه و به همه شناسونده بشه بعد اشتباهاتشون هم ذکر بشه.سنی و غیر سنی وجود ندارد( حق با علی میگردد و علی با حق)، (ضربت علی در روز خندق از عبادت جن و انس بالاتر است) ،(هرکس علی را سب کند مرا سب کرده و هرکه مرا سب کند خدا را سب کرده) . اگر سنی باشد بالاخره پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را قبول دارد فضایل امیرالمؤمنین(علیه السلام) غیر قابل انکار است |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چرا ما عادت کردیم که یه انسان رو کاملا خوب ببینیم یا کاملا بد؟ ![]() نقل قول:سخنان شما متین است اما اگر کمی تفکر کنید متوجه میشود شیعه نباید در برابر این کارها این قدر ساکت باشد عین این میماند که بگویید بالاخره نباید از کارهای خوب مامون هم درگذشت یا بگوییم خدمات خوارج در سپاه امام(علیه السلام) کم نبود پس آنان بهشتی هستند!!!!!!!! برادر عزیز بحث بهشتی و جهنمی بودن کسی نیست!!! ما که مامور بهشت و جهنم کسی نیستیم. دقیق حدیثش یادم نیست اما یه حدیث خوندم که مورد لعنت خداس کسی که بگه فلانی بهشتیه فلانی جهنمی.... به هر حال شمس و مولوی هم که انسان کامل نبودن یه جاهایی هم اشتباه گفتن... اما نباید منکر حرفای درستشون شد. به نظر من که حرف حق و راست رو از دهان هرکسی شنیدی باید بپذیری حتی دشمن. این حرفی هم که شما زدی صرفا برداشت خودتونه؛ من هیچ رقمه نمی تونم ازش برداشت کنم حضرت علی به خدا شرک ورزیده... [/b] نقل قول: |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
برداشت شما با برداشت خود مولوی متفاوت است. دوما بهشتی یاجهنمی بودن بعضی از طرف پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان معصوم(علیه السلام) گفته شده. اشتباه داریم نه این اشتباه! اشتباهی که باعث توهین به خدا و پیامبر است! استغفرالله! بروید در احوال این شعر بیت های بعدی و قبلی بیندیشید.
|
|||
|
۲۰:۰۵, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۰:۰۵ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام!
برادر من به نظرتون بهتر نیست در این زمینه ها نظری ندیم؟ مولوی یا شمس عارف هستند و به درجات بالاتری از معرفت و عرفان رسیدند که درک حرفاشون برای هرکسی ممکن نیست... مثل حلاج، عارفی که وقتی گفت «أنا الحق» همه اون رو متهم کردند که میگه من خدام! به خاطر اینکه درک کافی از حرفش نداشتن و نفهمیدن منظورش اینه که من از خدا هستم. (وجود همه ی ما از خدا سرچشمه می گیره) در مورد عارفانی چون مولوی و شمس هم ما به اون مرحله ای نرسیدیم که بتونیم درموردشون همچین تفکراتی داشته باشیم... کسانی می تونن نظر بدن که حقیقت حرفای اونارو درک کنن موفق باشید یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقدی بر کلام امام راحل رضوان الله علیه | برف | 15 | 4,641 |
۱۲/اسفند/۹۶ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: ندا دهنده |
|
| عوامل قیام امام حسین علیه السلام در زیارت ناحیه | mahdy30na | 8 | 3,374 |
۸/آبان/۹۴ ۷:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| فضیلت یاد امام علی علیه السلام | ali0077 | 12 | 6,360 |
۳۰/مهر/۹۳ ۰:۲۳ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| .:خطبه های تکان دهنده ی امــــام عــــــــلیــ علیه السلام:. | اولولالباب | 25 | 10,558 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: اولولالباب |
|
| توصیف برکات صلوات از دیدگاه امام صادق(علیه السلام) | ali0077 | 1 | 1,760 |
۱۵/دی/۹۲ ۱۷:۰۵ آخرین ارسال: عالم مقدس ملکوت |
|
| آشنایی با شخصیت حضرت ابالفضل العباس(علیه السلام) | Tolou | 45 | 25,353 |
۲۱/آبان/۹۲ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: دستهای سبز |
|
| مطابقه ی حالات امیر المومنین علیه السلام با هارون(علیه السلام)!! | help me | 0 | 1,458 |
۸/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: help me |
|

![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)
![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)