|
قراری برای دعای هماهنگ در تعجیل فرج (خدایا برکتی عنایت فرما)
|
|
۰:۰۲, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۰:۱۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مهدی ادرکنا سلام منتظران اول اگه شد نگاهی به این مکالمه بیاندازید علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:ببخشید مزاحم میشم خوب فکر کنم گرفتید قصه از چه قرار است روایت داریم که از لحظاتی که دعا مستجاب است هنگام غروب آفتاب روز جمعه هست همون لحظه ای که خیلی وقتا دلمون میگیره پیشنهاد حقیر این است که وعده کنیم با هم و قرار بگذاریم با هم که هر جمعه مقارن با غروب آفتاب دعای سلامتی امام زمان علیه السلام (همان که به دعای فرج معروف شده (اللهم کن لویک الحجت بن الحسن...)) را هر کدام هر جا که هستیم بخوانیم و یادمان باشد که داریم در این لحظه باهم این دعا را می خوانیم هر کسی که پایه بود یک صلوات با عجل فرجهم بزنه پایین این پست جقیر اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام با تشکر از دوستان یاد آوری میکنم که دعایی که قرار است خوانده شود دعای الهی عظم البلا...... خواهد بود که علتش و توضحیش در پستهای قبل توضیح داده شده است... انشالله دعا میکنیم اما (۴/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۰)علی 110 نوشته است: سلام کاش هر هفته دعاهایمان این گونه میشد.... |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)می فرمایند:
با ارزش ترین اعمال امت من انتظار فرج است.پیوسته شیعیان ما در غم واندوهند تا زمانی که مردی از فرزندان من قیام کند که به وسیله او قسط و عدل بر زمین حاکم می شود چنانچه ظلم وجور حاکم شده است وانتظار فرج عبادت است. "اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان"
|
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۱ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان خوبم
من الان این تاپیک رو دیدم اولش خیلی ناراحت شدم که چرا زودتر با این تاپیک آشنا نشدم اما بعدش هزاران بار خدا رو شکر کردم که میتونم با عنایت و لطف خدا از این جمعه همراه شما دوستان عزیز برای آقا امام زمان دعا فرج بخونم بعد هم که فکر کردم گفتم که به جای تاسف خوردن که تا حالا چرا با این تاپیک آشنا نبودم یه کاری بکنم شروع کردم از صفحه ی اول تاپیک رو خوندن و با خوندن هر پست یه صلوات با عجل فرجهم فرستادم و تا آخرین صفحه یعنی صفحه 16 اینکار رو تکرار کردم وواقعا خیلی انرژی گرفتم با تمام وجودم مشتاقم که توی این طرح باشم انشاالله خود صاحب زمان همه مون رو کمک کنه و نگهدار همتون باشه یا صاحب الزمان با خودم یه نظری کردم که اگر شما رو ببینم با همون نگاه اول جونمو بدم براتون. اللهم صل علی محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان اگر مایل بودید امروز بعد از خواندن دعای عظم البلاء در وقت موعود، دعا کنید امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هرچه زودتر انتقام هتاکی ها به ایشان و به پدربزرگ و جد بزرگوارشون (امام رضا(علیه السلام)) را بگیرند... یا امام هادی (علیه السلام) مددی |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
وعده ی هفده هم ما همزمان با غروب آفتاب برای غروب 1177 سال فراق
همزمان با غروب آفتاب روز جمعه 22/2/91 همه با هم در سرتاسر ایران عزیز اسلامی دعای فرج آقا و مولایمان حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را زمزمه می کنیم باشد جمعه ی آخری که بی او هستیم.
كجاست منتظر تو؟ چه انتظار غریبی [/b]تو بین منتظران هم عزیز من چه غریبی عجیب تر كه چه آسان,نبودنت شده عادت چه كودكانه سپردیم دل به بازی قسمت چه بیخیال نشستیم چه كوششی؟ چه وفایی؟ فقط نشستم و گفتم خدا كند كه بیایی؟! |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۳ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
اصلا دلم نمی خواهد بیام اینجا بگم که دعا کنیم یعنی دوست دارم این اخرین دعا باشه یعنی هر هفته امیم به اینه که آخرین دعای فرج رو برای ظهور آقا بخونیم ولی باز ...
الا ای آخرین مسافر دنیا کجایی ای یوسف صحرایی زهرا کجایی وعده ی هجده هم ما همزمان با غروب آفتاب برای غروب 1177 سال فراق و چقدر تو غریبی که فقط جمعه ها به یادت هستیم! و چقدر چقدر و باز چقدر صبور و رحیمی که وقتی به جد بزرگوارت هتاکی میشود باز صبر می کنی!و باز نمی آیی... نه! ...تو می آیی ما نمی آییم! این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور
پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم سالها منتظر سیصد و اندی مردانیم آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید به گمانم که بنا نیست یارش باشیم . |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۱)EMPERATOR نوشته است: اصلا دلم نمی خواهد بیام اینجا بگم که دعا کنیم یعنی دوست دارم این اخرین دعا باشه یعنی هر هفته امیم به اینه که آخرین دعای فرج رو برای ظهور آقا بخونیم ولی باز ... مگه من و تو چه تغییری از هفته ی پیش کردیم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که انتظار تغییری در روال هر هفته داریم؟؟؟؟؟؟ خدا وکیلی برادر من ما چه تغییری کردیم نسبت به هفته ی قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۵۲)علی 110 نوشته است:(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۱)EMPERATOR نوشته است: اصلا دلم نمی خواهد بیام اینجا بگم که دعا کنیم یعنی دوست دارم این اخرین دعا باشه یعنی هر هفته امیم به اینه که آخرین دعای فرج رو برای ظهور آقا بخونیم ولی باز ... سلام علی آقا اگه از هفته ی قبل تا الان در خودم تغییری ایجاد نکرده باشم که وای بر حالم! شما رو نمی دونم ولی من هر روز سعی کردم بیشتر به آقا نزدیک بشم و چند تا گناه به عشق ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ترک کردم و امیدوارم مغرور نشم ! الان بیش از چهارماه هستش که هر هفته داریم دعای فرج می خونیم باید تغییر رو ایجاد کنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,582 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| نیاز به دعای شدید داریم برای یکی از نزدیکان جناب مسافر!!!!!! | علی 110 | 25 | 9,129 |
۱۱/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ختم قران برای تعجیل در فرج اقا امام زمان | کیسان | 3 | 3,042 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۶:۰۰ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شب جمعه و ايام شهادت امام موسی الکاظم ع دعای همگانی برای فرج بعد از نماز مغرب و عشاء | ashab313mahdi | 0 | 1,711 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|