کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!
۱۲:۱۶, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۱:۲۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه منتظران حضرت یار
در تاپیک قبلی خوب مباحث وجود خدا بیشتر جنبه شهودی و علمی و از روی براهین نظم در عالم بود که این حقیر به شدت مخالف آن براهین هستم و ادعای من این است که نمیشود با آن موارد به اثبات آن خدایی که ما با مذهبمان قبول کرده ایم برسیم...

در عوض براهین دیگری است که با تکیه بر عقل محض جلو آمده است و بسیار محکم و عالی است و به واسطه آنها نه تنها وجود خدا اثبات میگردد بلکه به تکیه بر آنها میتوان صفات و افعال خداوند تبارک و تعالی را نیز اثبات کرد.
به همه دوستان همین جا میگم که مطالبم را به عمد copy و paste نمیکنم البته همه اش از روی مطالب بزرگان این فن است ولی به عمد خودم تایپ میکنم و چون دارم با تمام وجودم روش کار میکنم لذا ازتون میخوام واقعا با من جلو بیایید تا به یک جای مناسب و خوب برسیم... این بحث باید به صورت مکالمه ای و گفتمانی باشد ...
اگر امر خاصی دارید بفرمایید من به گوشم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Admirer ، MohammadSadra ، N.Mahdavian ، میلاد.م ، گل مرداب ، ترنم ، emadm ، تازه مسلمان ، pop110 ، SARV ، یاشار ، civilanon ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، m.hossein ، sam fisher ، hesam110 ، Lord_Contemno ، help me ، mahdavi61313 ، باهتول ، پرستوی مهاجر ، andishe ، مبينا ، saloomeh ، حسن.س. ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، Reza71 ، یا ثارالله ، شیدا ، ضحی ، DRiVeR ، حنین ، آشفته ، gomnam ، فرمیسک ، آفتاب ، ilidin ، اولولالباب ، FN_AntiZionism ، sagheb ، لبخند خدا ، Patriot ، mahdy30na ، amirhq21 ، mofa ، مرهم ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، عالم مقدس لاهوت ، مجتبی110 ، سـلمان ، هادی... ، meisamtiger ، یاســین ، حضرت عشق ، شهرام ، mkashipazha ، عقیق ، vahrakan

آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۵, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #291
آواتار
با تشکر از حسن آقا
شما یا دوستتون حرف از مراتب وجود (واجب ، ممکن ،ممتنع )بعد میگویید ما چیزی به نام مرتبه وجود نداریم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س.
۱۷:۳۲, ۱۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #292
آواتار
(۱۹/مهر/۹۲ ۱۷:۰۵)OSZ نوشته است:  با تشکر از حسن آقا
شما یا دوستتون حرف از مراتب وجود (واجب ، ممکن ،ممتنع )بعد میگویید ما چیزی به نام مرتبه وجود نداریم؟

متشکر از تشکر شماBlush. یک دفعه دیگر جمله ی خودتان را بخوانید؟

(۱۹/مهر/۹۲ ۱۶:۱۴)OSZ نوشته است:  ممکن الوجود در مرتبه وجود با واجبالوجود اشتراک دارد وحال اینکه شما میگویید این دو دو امر متبایند واین پارادوکس کلام شماست!

نور مرتبه ی قوی و ضعیف دارد بله درست است؛ اما بعد بگوییم نور ضعیف در "مرتبه ی نور" با نور قوی یکسان است. جمله درست این است که نور ضعیف با نور قوی در "نور" مشترک است. وجود قوی و ضعیف در "وجود" مشترک هستند نه در "مرتبه ی وجود".

بگذریم OSZ جان عرض کردم احتمالا لفظ را ناخواسته به کار بردید که بنده خودم الی ماشاء الله از این کارا می کنمBig Grin. تازه شما تازه وارد هم هستید.Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۱۷:۳۷, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #293
آواتار
بسیار از متفکرین مخصوصا غربی ها دلیل می آورند که جهان خارج از ذهن ما چیزی جز توهم نیست و هر چه هست در ذهن ماست مثل بارکلی و کمی هم هیوم و...
حالا در ابتدا باید به این نتیجه برسیم که اصلا آیا در خارج از ذهن ما در عالم واقعی موجودی هست یا نه؟
این ان مطلبی که آقا سید عالم ذهن را از عالم واقع جداکرد
۱۷:۳۸, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #294
آواتار
(۱۹/مهر/۹۲ ۱۷:۳۷)OSZ نوشته است:  بسیار از متفکرین مخصوصا غربی ها دلیل می آورند که جهان خارج از ذهن ما چیزی جز توهم نیست و هر چه هست در ذهن ماست مثل بارکلی و کمی هم هیوم و...
حالا در ابتدا باید به این نتیجه برسیم که اصلا آیا در خارج از ذهن ما در عالم واقعی موجودی هست یا نه؟
این ان مطلبی که آقا سید عالم ذهن را از عالم واقع جداکرد

خب؟؟؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س.
۱۷:۴۲, ۱۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۲ ۱۷:۴۴ توسط OSZ.)
شماره ارسال: #295
آواتار
پس شما نیز مانند علامه طباطبایی و تابعین قائل به وجود تشکیکی هستید!
سوال خودم رو عوض میکنم شما قائلید که خدا در وجود با مخلوقات مشترک است در حالی که قرآن کریم میفرماید لیس کمثله شی

شما گفتید کجا آقا سید عالم ذهن را از عالم واقع جداکرد منم آوردمش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۷:۵۶, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #296
آواتار
این مسئله ای که مطرح نمودید مربوط به موضوع این تاپیک نیست. اگر مایل هستید تاپیکی جدید با این موضوع بزنید. دوستان و حقیر درخدمتیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، mahdy30na
۱۸:۰۴, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #297
آواتار
آقا سیدبحثتون در مورد اثبات وجو خدا بوده بعدش هم دلیل از واجب الوجود و ممکن الوجود آوردید حالا میگید دلایل من ربطی به بحث نداره واقعا ممنون از شما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۸:۱۰, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #298
آواتار
کاربر گرامی، بحث تاپیک در مورد اثبات وجود خدا بود. موضوعی که شما مطرح نمودید در مورد تشکیکی بودن وجود و اشتراک وجود در خداوند و دیگر موجودات است....

مسلما این دو موضوع با هم تفاوت دارند. ولی این به معنای بسته بودن بحثمون نیست. من تنها برای اینکه موضوع با چارت و چارچوب خاص خودش پیش بره و منظم تر باشه گفتم موضوع جدید را ایجاد کنید.

همین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، لبخند خدا ، mahdy30na
۲۱:۳۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #299
آواتار
سلام آقا سید گلم،

از زمان این تاپیک خیلی میگذره ولی هنوز مسئله ای برای من حل نشده.

چطور موجودی که ابتدا نداره لاجرم انتها و عدم نخواهد داشت. (ما از این گزاره نتیجه گرفتیم موجودی که ابتدا نداره واجب الوجوده چون انتها نخواهد داشت.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۲۲:۰۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #300
آواتار
این لب تاپ من حروف فارسی نداره برام سخته یه خورد تایپش. ولی عجالتا یه نکته اینکه ما میگیم وجودی که انتها نداره، دلیلش این نیست که موجودی بوده ابتدا نداشته... یعنی این گزاره ((الف ابتدا ندارد)) نمیتواند این گزارره را نتیجه بدهد: الف انتها نداردSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]