کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدي بر پرس تي.وي
۱۱:۳۱, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام او سلام بر همه دوستان مطلبيه كه چند وقتيه ذهنمو مشغول كرده.شبكه پرس.تي.وي كه يك شبكه ايراني هست، از نظر سانسور خيلي ضعيفه.البته گويا اين عدم سانسور ناشي از ضعف نيست و ناشي از خواست خودشونه.پدر من علاقه به اخبار خارجي داره و خيلي وقتا كه من از كنار تلويزيون رد ميشم ميبينم داره زنهايي با لباس هاي نامناسب نشون ميده.جالبه كه توي فيلماي شبكه هاي ديگه از آستين فرد هم نميگذرن اما تو اين شبكه آستين تا مرز ركابي شدن پيش ميره!همين امروز يه صحنه نشون داد كه پدرم هم بلافاصله كانالو عوض كرد. اين هم از وضع مجرياشون!
[تصویر: pc42416211b216ebe9d429ede640f1b92d_27178_913.jpg]
به نظر شما اين شبكه واقعا اسلاميه؟من نظرم اينه كه يه كمپين اعتراض به صدا و سيما براي اين شبكه ايجاد كنيم.ما كه ميايم پوشش بي.بي.سي فارسي و اينها رو نقد ميكنيم، آيا خودمون رعايت ميكنيم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Tohid_Prince ، azade

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۵, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #31

سلام
واقعا ناراحت شدم وقتی این پست رو دیدم با اون عکسی که بالا گذاشتین.
شما اخبار گوش کن اخوی نگاه شهوت آمیز شما هر موجود مونثی رو به لرزه
میندازه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen ، Mohammad Trust ، black
۲۳:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۰:۰۲ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۵)sanaz-ss نوشته است:  سلام
واقعا ناراحت شدم وقتی این پست رو دیدم با اون عکسی که بالا گذاشتین.
شما اخبار گوش کن اخوی نگاه شهوت آمیز شما هر موجود مونثی رو به لرزه
میندازه

اختي، ادب شما هر انساني رو به لرزه ميندازه!!!من گفتم خودم تحريك ميشم؟امان از اين اذهان منحرف!اون عكس يه قسمت از حرفم بود.شما كل حرف رو درست خوندين؟بشينين با داداش كوچيكتون يه هفته روزي 4-5 ساعت برنامه هاشو نگاه كنين.اگه به جايي نرسيدين كه مجبور بشين بزنين كانال ديگه بياين همين جا بگين.
يكي از آشناهامون گفت ايشون و فلان مجري زن شبكه خبر (نگفتن كي!)، در يك مهماني (نه پارتي!) با هم حضور داشتن و اين خانوم تو مهموني بي حجاب بودن و بر عليه شبكه خودشون صحبت ميكردن.
خب حالا اينكه كي بوده و بي حجاب بوده و كجا بوده و چي گفته مهم نيس، (البته مهمه ها، ولي مسائل مهمتري تو جامعه هست)چون تو يه مهموني خصوصي بوده.اما وقتي بيان يه زن خارجي رو با لباس بسيار تنگ روي يه قايق تو دريا توي شبكه اي كه تو ايران پخش ميشه نشون ميدن، با اين همه مخاطب تلويزيون واقعا اقدام اشتباهيه.اگه دليلش رقابت با شبكه هاي خارجيه، چه دليلي داره واسه رقابت با شبكه هاي خارجي سانسور نكنيم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا