کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 24 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و...
۰:۲۵, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۱۵ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده این تاپیک را ایجاد کردم که اگر دوستان سوالی دارند در مورد انجمن های مخفی مانند فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... در این تاپیک بپرسند تا دوستان ، اساتید و مدیران عزیزی که در تالار فعالیت می کنند به دوستان پاسخ بدهند
علت ایجاد این تاپیک این بود که برخی از دوستان برای یافتن پاسخ سوال خود ، تاپیکی جدید ایجاد می کردند
این کار باعث ایجاد تاپیک های زیادی می شود و حجم این بخش را زیاد می کند که این امر برای دوستانی که به تازگی عضو تالار می شوند خواندن و بررسی تاپیک ها را مشکل و زمان بر می کند
فقط امیدوارم مدیران عزیز همکاری کنند و از این تاپیک استقبال کنند
پس دوستان عزیز ، اگر سوالی دارند در این مورد ، فقط در این تاپیک بپرسند تا اساتید و محققین تالار جوابگو شما عزیزان باشند

با تشکر Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سبز سفید قرمز ، سیماباروتیان ، Aejem ، ANTi666 ، ELENOR ، paradise ، mhklord ، السا ، EMPERATOR ، vavp ، nooromahdi ، خاک ، nayyeri1982 ، Amir ، shafagh_mah ، s.majid hashemi ، m.hossein ، اقاحجت ، 900742498 ، بچه شیعه ، rezvan ، amir11 ، حوریه سادات ، mofa ، elnaz alavi ، رسا ، كارمند پيمانی ، meisam317 ، طالب نور ، ضحی ، محمد_1 ، ztb ، صوت الحق ، mojtaba70 ، ضدایلومناتی

آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۰, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۳:۵۳ توسط FN_AntiZionism.)
شماره ارسال: #191
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۵۷)Gryffen نوشته است:  خب کتاب برادری استفین نایت از انتشارات شباویز که الان نایابه + کتاب اسماعیل رائین ک اون هم لد سومش نایاب از مشهور ترین کتاب های شناخت فراماسونری در ایران و جهانه !!
که البته چون یه ذره قدیمی هستند یه ذره تفکرات ماسونی رو قدیمی گفته اما خوب برای شروع خوب هستند !!

هارون یحیی رو نگاهی بهش انداختم از این نویسنده فکر کنم کتاب شوالیه معبد هم چاپ شده که چالب بود

کتاب اسرار انجمن های مخفی رنه اللو ر ک معرفی کردید به مام دوستان هم بنده می گم بخونید واقعا جای خوندن داره مخصوصا اگه از انتشارات شباویز باشه

دو کتاب اخری که گفتید رو فکر نم تو کتاب خونه دیده باشم چون اسمشون اشناست مخصوصا کتاب دومی رو که گفتید !!
کلا کتب انتشارات شباویز کمیابن(برادری و اسرار انجمن های محرمانه), حتما باید از خودشون تهیه کنین... مهمترین دلیلش هم اینه که دیگه فقط تو چاپ کتب مربوط به کودکان و نوجوانان کار میکنن... شماره های انتشارات شباویز(فقط صبح ها جوابگو هستن): ۶۶۴۲۷۵۳۹ ، ۶۶۴۲۳۹۹۵ ، ۶۶۴۲۷۸۵۸
شوالیه های معبد انتشارات موعود، همون فراماسونری جهانی انتشارات المعیه(تا اونجایی که من دیدم هیچ فرقی ندارن)
کتاب تشکیلات عنکبوتی و کتب عبدالله شهبازی هم تعریفشونو زیاد شنیدم...
برای دوستانی که دنبال تحقیقن:
دانلود کتاب سرنوشت سری آمریکا(منلی هال)
دانلود کتب آلیستر کراولی
دانلود سه گانه اسماعیل رائین
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۵:۳۵, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #192

نقل قول:کسی هم مجبورتون نکرده حتما این حرفها رو قبول کنید! کاملا هم حق با شماست ماها هممون توهم توطئه داریم! اساسا آیات قرآن و همه ی روایاتی هم که آورده میشه براساس توهم توطئست! دین ما هم اساسا دین توهم توطئست! ماها هم یک عده مریضیم که پارانویای حاد داریم
من جایی حرفی از دین زدم؟
جایی گفتم دین رو قبول ندارم؟
مشکل من با کسایی که از دین سو استفاده می کنن و........
نقل قول:They nurture, break, with death and hate, to them their wars that they create, in the name of what ever god.
amon amarth - slave of fear

در مورد شیطان پرستا بگم که خب اونا سه دسته هستن:
یه سری رو متهم به شیطان پرستی کردن. به دلیل تفکراتشون که مخالف منافع یه عده بوده. مثل وایکینگ ها و مردمان اسکاندیناوی که در زمانی که توسط روم تصرف شد ولی مردم مقاوت کردن از طرف کلیسا شیطان پرست معرفی شدند.
یه سری هم به خاطر اینکه افرادی که ادعای دین داری می کنن بهشون آسیب زدن با دین بد شدن و خود را شیطان پرست نامیدند. اینا ممکنه ته دلشون با خدا باشه ولی ظاهرشون این طور نباشه و همش هم به خاطر لجبازی با کسایی که بهشون ضرر زدن.
یه سری هم افکار انحرافی دارن و واقا شیطان و خدا رو قبول دارن ولی به طرف شیطان رفتن.
معمولا افرادی که در دسته ی 3 هستند دست به جنایت می زنن که خب تو همه کشورا طبق قانون مجازات می شن و البته تعداد دسته ی 3 خیلی کمه. دلیلم هم اینه که کسی که خدا رو قبول داره سمت شیطان نمی ره. و همه شیطان پرستی واقعی حتما به وجود خدا ایمان دارن. فک کنم شیطان پرستیی هم که اینجا ازش حرف زده می شه جزو دسته ی 3 هستن. چون 2 دسته ی دیگه در صورتی که چهره ی واقعی دین رو ببینن به سمت دین می یان و خیلی هاشون هم اصلا خدا پرستن ولی این اسم روشون گذاشته شده.
خب حالا می گین مطلب بالا چه ربطی به بحث داره؟
طبق گفته ی خود ماسون ها اونا افراد رو از هر دین و مذهبی و فرقه ای می گیرن. کاری به شیطان پرست بودن و یا مسلمون بودن ندارن. (مثل یه گروه اجتماعی یا سیاسی یا فرهنگی نه مثل یه گروه مذهبی).
ممکنه خیلی از اعضاش مسلمون باشن ممکنه مسیحی باشن ممکنه کلیمی باشن شاید هم شیطان پرست باشن ولی اصل تفکرات ماسونی تاکید رو دین یا فرقه خاصی نداره.
همون طور که اعضایی از اون بارها این رو گفتن. و در زمان انقلاب آمریکا هم پرستیدن شیطان رو رد کردن و خودشون رو از گروه های شیطان پرستی جدا کردن.
ولی حالا چرا اسم شیطان پرست روشونه؟
چون تفکراتشون باعث ضرر های مادی یه سری مذهبیون شده و اونا هم سریع گفتن شیطان پرسته.
همون طور که کلیسا اونا رو شیطان پرست نامید(در زمان بعد انقلاب آمریکا) و یه سری هم به تبعیت از کلیسا اونا رو شیطان پرست نامیدن و هنوز هم خیلی اوقات اونا رو شیطان پرست می نامن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FN_AntiZionism
۲۳:۳۵, ۱۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۴:۵۶ توسط FN_AntiZionism.)
شماره ارسال: #193
آواتار
مثل اینکه من بد منظورم رو رسوندم... اگه دو پست قبلی رو دقت میکردید بنده هم عرض کردم این مطلب در مورد شیطان پرست ها صدق میکنه و در مورد فراماسونها به اون شکل مطمئن نیستم(پست قبلیم):
نقل قول:خود شیطان پرستها از علائم برعکس خیلی استفاده میکنن مثله صلیب برعکس... اما اینکه ماسونها از عکس اعداد یا علائم استفاده کنن رو نمیدونم (فقط 11 عکسش خودش میشه) ولی دلایل مقدس بودن بعضی از اعداد(طبق مقاله اسرار دلار)

در مورد فراماسونها بله برای اونها بعضی از اعداد مقدسن مثله 11... 13... 33 که به کررات در 1 دلاری و پرچم امریکا و نمادهای فراماسونری این اعداد رو میبینید همونطور که در مقاله اسرار دلار مطرح شده و در منابعی که بالا ذکر کردم...(اسرار دلار) هر کدوم دلایل مفصل خودشون رو دارن که برای دونستن اونها لازمه در مورد جاماتریای یهود، عرفان کابالا و تورات و تلمود تحقیق کرده باشید... این نکته رو هم اضافه کنم که وقتی ما حرف از فراماسونری میزنیم صرفا منظورمون خود لژهای ماسونی نیست بطور کل منظورمون تشکیلات صهیونیسم جهانیه که در ادامه توضیح میدم...

اما در مورد شیطان پرستی ببینید غالبا وقتی بطور خاص اسم گروه های شیطان پرستی آورده میشه مقصود تشکیلات منتسب به آنتوان لاوی و یا همون کلیسای شیطان و انجیل شیطانیه که 1966 پایه ریزی شد که اساس تفکرشون بر رد عالم ماوراست نه شیطان پرستی اما وقتی بحث ارتباط با شیاطین طبق آیات قرآن و... مطرح میشه مقصود تشکیلات منتسب به آلیستر کراولی و... هست... حتما حتما حتما آیات قرآن مرتبط به یهودیان رو بررسی کنید تا متوجه بشید چه ارتباطی اونها با شیاطین داشتند

در مورد آیات و روایات برادر بزرگوارم من از شما یه سوالی دارم، این شباهت عجیب و غریب روایت حضرت امیر در مورد دجال با نماد فراماسونها که همون پشت مهر ملی امریکا هم میشه، آیا واقعا میتونه اتفاقی باشه؟؟(فقط مونده بود حضرت امیر رسما اسم فراماسونری رو بیاره):
"او چشم راست ندارد و چشم ديگرش در وسط پيشاني اوست و مانند ستاره صبح مي درخشد، چيزي در چشم اوست که گويي آميخته به خون است. وي در يک قحطي سختي مي آيد ، و بر الاغ سفيدي سوار است"
[تصویر: 79579009959323527964.jpg]

ما روایات بسیاری در مورد دجال از پیامبر و ائمه داریم که حاکی از تک چشم بودن اونه... در بسیاری از روایات هم گفته شده که دجال سوار بر خر(الاغ)یست که از هر موی اون آهنگی نواخته میشه که هر کسی که اون رو گوش کنه مسحورش میشه... آیا غیر اینه که مقصود این روایات رسانست؟ و اساسا در حال حاضر رسانه دست کیه؟؟ آیا غیر اینه که رسانه کاملا در انحصار و اختیار صهیونیستهاست؟ آیا غیر اینه که هالیوود کاملا در اختیار یهودیاست؟؟(مقصود از یهودیان، صهیونیست هاست) بحث مفصلی میشه در مورد این مسائل کرد اما شاید همین مصاحبه مارلون براندو خودش به حد کافی روشن کننده باشه(مارلون براندو و کنترل هالیوود بوسیله یهودیان)
این مقاله مفصل هم به خوبی تشابهات عجیب فراماسونری با دجال رو نشون میده: فراماسونری: دجال آخرالزمان

در مورد ارتباط فراماسونها با شیطان پرستان حرف زیاده برای گفتن... از نماد کورنوتو بگیرید تا بز بافومت این تصویر شاید براتون جالب باشه از بنای یادبود جورج واشنگتن اولین رئیس جمهور امریکا که ماسون درجه 33 بود که کاملا به شکل بز بافومت ساخته شده... چرا بافومت نماد مقدس شیطان پرستها و ماسونهاست هم بحث مفصلی داره...
[تصویر: 61008637396123380536.jpg]
و عمو سام معروف آمریکایی ها
[تصویر: 94135235945222207367.jpg]
یکی از مقدس ترین نمادها بین ماسونها آبلیسک محسوب میشه... نمادی که مسلمونا بهش سنگ میزنن (رمی جمرات) یه سوال چرا یکی از مهمترین نمادهای ماسونها نمادیه که برای مسلمونا نماد شیطان تلقی میشه؟؟ آیا غیر اینه که این جزو معجزات این دینه؟؟ نمادی که همه جای دنیا محترمه اما بین مسلمین نماد شیطان به حساب میاد...(این نماد هم ریشش برمیگرده به مصر باستان و داستان ایسیس و اوسیریس خدایان مصر باستان) برای اینکه متوجه بشید این نماد چه ارزشی بین ماسونها داره فقط کافیه سرچ کنید Obelisk
[تصویر: Obelisk7.jpg]
[تصویر: n00031287-r-s-000.jpg]
که معمار معروف ماسون نورمن فاستر دور این 3 آبلیسک که تنها آبلیسک های دنیا بودن که به سمتشون سنگ میزدن دیوار کشید!!
[تصویر: 27634214095063925841.jpg]
در رابطه با دینداری ماسونها هم به نکته بسیار خوبی اشاره فرمودید... بله طبق گفته استیفن نایت و سایر کتب ضد ماسونی یکی از شروط ورود به لژها اعتقاد به یکی از ادیان الهیست(جدای از نوابغ)... لژهای اسکاتلندی 33 درجه دارند که اکثریت مطلق ماسونها و حتی طبق گفته بعضی از محققین بالای 90 درصد ماسونها به درجه سوم به بعد نمیرسن و در 3 درجه اول قرار دارند... در 3 درجه اول افراد دیندار به حساب میان اما از درجه 3 به بعد افراد به بی خدایی و بعد به شیطان پرستی و... میرسند(توصیه میکنم حتما کتبی مثل برادری استیفن نایت و یا فراماسونری جهانی هارون یحیی رو بخونید... استیفن نایت یک محقق انگلیسی بود که به مطالب و مدارک بسیار زیادی دسترسی پیدا کرد اما 18 ماه بعد از انتشار کتابش اعلام شد که خودکشی کرد اون هم دقیقا تو سن 33 سالگی!!!)
و اساسا یه سوال دیگه... چرا انقدر فراماسونها وابسته به مصر باستانند و از علائم مصر باستان استفاده میکنند؟؟ آیا غیر از اینه که تمدن غرب وامداره تمدن یونان باستانه؟؟ آیا غیر از اینه که چه در قرآن و چه در کتب تاریخی مصر باستان نماد کفر، جادوگری و شیطان پرستیه؟؟ توصیه میکنم حتما آیات قرآن در مورد مصر باستان و مهاجرت قوم بنی اسرائیل در زمان حضرت یوسف به مصر و تاثیرات عظیمی که فرهنگ مصر باستان روی بنی اسرائیل گذاشت رو مطالعه بفرمایید و ببینید بعدها حضرت موسی چقدر بابت این مسائل سختی کشیدن
سوره الاسراء:
4: و در كتاب آسمانى[شان] به فرزندان اسرائيل خبر داديم كه قطعا دو بار در زمين فساد خواهيد كرد و قطعا به سركشى بسيار بزرگى برخواهيد خاست
5: پس آنگاه كه وعده [تحقق] نخستين آن دو فرا رسد بندگانى از خود را كه سخت نيرومندند بر شما مى‏گماريم تا ميان خانه‏ها[يتان براى قتل و غارت شما] به جستجو درآيند و اين تهديد تحقق‏ يافتنى است
6: پس [از چندى] دوباره شما را بر آنان چيره مى‏كنيم و شما را با اموال و پسران يارى مى‏دهيم و [تعداد] نفرات شما را بيشتر مى‏گردانيم
7: اگر نيكى كنيد به خود نيكى كرده ‏ايد و اگر بدى كنيد به خود [بد نموده ‏ايد] و چون تهديد آخر فرا رسد [بيايند] تا شما را اندوهگين كنند و در معبد[تان](مسجد الاقصی) چنانكه بار اول داخل شدند [به زور] درآيند و بر هر چه دست‏ يافتند يكسره [آن را] نابود كنند

مقاله اسطوره های ماسونی مصر باستان

شما فقط کافیه آیات و روایاتی که در باب آخرالزمان و دجال داریم رو با الان مقایسه کنید شباهت های فوق العاده ای پیدا خواهید کرد... البته بین علما و محققین هم بحثه که آیا دجال صرفا یک گروهه یا فراماسونها در واقع زمینه ساز ظهور یک موجودی خواهند شد؟(شاید انسان شاید هم خود ابلیس) روایات بسیار زیادی وجود داره که کاملا مشخصات رسانه رو بیان میکنه و از علنی شدن گناهان حرف میزنه(خر دجال)... بی هویتی و پوچ گرایی که در فرهنگ غرب موج میزنه خودش نمایانگر همین مسئلست که متاسفانه هدفشون اینه که این مسائل رو بین جوونا و خانواده های ماهم باب کنن... مثل فارسی 1 و... مالک فارسی 1 رابرت مورداک صهیونیسته همون آدمی که با حمایت از لری سیلوراستین 50 روز قبل از حادثه 11 سپتامبر برجها رو با 100 میلیون دلار اجاره کردن و خیلی اتفاقی 50 روز بعد اون، حادثه اتفاق افتاد و اینها 7/2 میلیارد دلار خسارت دریافت کردن!! در روایات زیادی هم داریم که دجال بر مرکب سفیدی سوار است... مرکب سفید استعاره از ظاهر صلح طلبانست در حالیکه باطن اون سرخه! کافیه فقط یه خورده به دنیای امروز نگاه کنید به جنایات و کشتاری که امریکا و اسرائیل و متحدانشون با اسم دفاع از حقوق بشر تو همه جای دنیا به راه انداختن... به فساد و بی بندوباری که علنی شده و بسیاری از مسائل دیگه نگاه کنید...ببین برادر عزیزم ریشه تفکر(مکتب) لیبرالیسم و تمام مکاتب غربی که برپایه اومانیسم استوارند (یادمون باشه اومانیسم صرفا انسان محوری نیست در واقع انسان خداییه) رو شما میتونید در خود قرآن پیدا کنید... لیبرالیسم که اساسش برپایه نسبی گرایی و حدس و گمانه ثمرش شده بی هویتی... آیه 36 سوره یونس: بیشتر آنها، جز از گمان (و پندارهای بی‌اساس)، پیروی نمی‌کنند؛ (در حالی که) گمان، هرگز انسان را از حقّ بی‌نیاز نمی‌سازد (و به حق نمی‌رساند)! به یقین، خداوند از آنچه انجام می‌دهند، آگاه است!
برادر بزرگوارم اگه واقعا میخواید جریان صهیونیسم رو بشناسید حتما از خود آیات و روایات شروع کنید و بعد کتبی مثل برادری... فراماسونری جهانی... مسیح یهودی و فرجام جهان و بسیاری دیگر از کتب که منشا بوجود اومدن فراماسونری به شکل نوین رو توضیح میده و ارتباط اون با عرفان کابالا، مصر باستان و یهودیت تحریف شده و جنایاتی که اینها بعد از جنگ های صلیبی در فرانسه و سایر نقاط دنیا انجام دادن...(قربانی کردن انسانها... خوردن خون انسانها و...)
مستند قربانی کردن انسان در آیین های رازآلود - مقاله ی این مستند
مستند Bohemian Grove:حضور سیاستمداران بزرگ غربی در مراسمی شیطانی و اهدای قربانی به جغد مولوخ مقاله ای مفصل در مورد Bohemian Grove
مستند جلجتا
سریال اغوا

اینکه ما بدون اینکه حاضر بشیم حتی یک مقاله، کتاب، مستند و... از مسلمانان درباره فراماسونری و صهیونیسم جهانی بخونیم، بعد بیایم بگیم هیچ مدرک و منبعی ندارن خیلی بی انصافیه! این همه آیه، روایت، کتاب، مستند، مقاله، سخنرانی و....؟؟؟؟؟؟ بعد هم بزرگوار شما اگه سوالی از سخنرانی کسی دارید بهتر از خودش بپرسید... نه اینکه از افراد دیگه ای بپرسید و وقتی اونها توان جوابگویی نداشتن به این نتیجه برسید که خود گوینده حرف هم جوابی نداره...
حرفهای زیادی برای گفتن هست... اول این کتب و مقالات رو بررسی کنید در مورد تلمود و کابالا و... تحقیق کنید و ریشه ی پیدایش فراماسونری(جنگ های صلیبی و تاثیر خاخام های یهودی بر شوالیه های تمپلر)، بعد هر سوالی داشتید بنده و سایر عزیزان در خدمتیم... هر چند اطلاعات من تو این حوزه فوق العاده محدوده
و من الله توفیقRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: JohnShepard ، عدالت
۸:۴۰, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #194

مرسی به خاطر اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین.
در مورد چشمی که گفتین من در موردش فهمیدم اون تک چشم در زمانی که روم مسیحی می شه به عنوان نماد خدا انتخاب می شه و منشا اون یونان باستانه.
پس اون تک چشم نماد دجال نیست و نماد خداست. در دلار هم منظور از این نماد خداست.
هر نمادی ممکنه چندین معنا داشته باشه.
مثلا این مطلبی که گفتم تو سایتای فارسی نیست چون همه علیه ماسون ها می نویسن.
ولی تو منابع انگلیسی هم علیه ماسون ها و هم در حمایت از اون ها می نویسن.
بهتره هر چیزی که به ماسون ها نسبت داده می شه در موردش تحقیق بشه و دلایل اونا هم شنیده بشه.(کار سختیه چون هم تسلط به زبان انگلیسی می خواد و هم متاسفانه اون سایت ها ف.ی.ل.ت.ر. شدن و همین اقدام نشون می ده یه عده می خوان مردم صدای اونا رو نشنون و کور کورانه باشون مخالف باشن و همین اتفاق هم افتاده.)
مثلا در مورد اون ستونه و هرم هم تحقیق می کنم همین جا دلیل استفاده ازش رو می زارم.
(فکر کنم اگه درست یادم باشه علت به کار رفتن هرم در دلار به خاطر این بود که نماد پیشرفت و آبادانیه. البته این جمله آخر رو مطمئن نیستم.)
راستی اولین جنبش ضد ماسونی در آمریکا و در همون اوایل انقلاب آمریکا شکل گرفت و در زمان انقلاب فرانسه هم مخالفان فراماسونری بیشتر شدن. یه سری ماسون ها رو متهم به همکاری با گروه های ایلومیناتی که اون زمان در فرانسه باعث ریخته شدن خون بسیاری شدند می کردند. بعد از فرانسه هم این گروه ها باعث کشته شدن بسیاری از مردم اروپا شدند. فراماسون ها اون زمان به طور واضح اعلام کردند که با اون گروه ها رابطه ای ندارند. طبق شواهد و مدارک گروه های ایلومیناتی 10 سال بعد از اون حوادث به طور کلی از بین رفتند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FN_AntiZionism
۱۰:۱۹, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #195

سلام.
حالا یه چیزی . . . این همه نماد گرایی، این همه انحراف، این همه گسترش. . . ما داریم چیکار میکنیم، چقدر قوی هستیم؟ حق با ماست اما چند نفر اسلام یا بقیه ی ادیان الهی رو درست میشناسن؟ چرا اینقدر هر بچه ای که به خواستش نمیرسه میره شیطان پرست میشه . . . که چی بشه؟
کلا از این سوالا زیاد دارم. اعصابم هم خورد شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی رحمانی ، FN_AntiZionism
۱۲:۵۳, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #196
آواتار
(۱۸/تیر/۹۲ ۸:۴۰)JohnShepard نوشته است:  مرسی به خاطر اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین.
در مورد چشمی که گفتین من در موردش فهمیدم اون تک چشم در زمانی که روم مسیحی می شه به عنوان نماد خدا انتخاب می شه و منشا اون یونان باستانه.
پس اون تک چشم نماد دجال نیست و نماد خداست. در دلار هم منظور از این نماد خداست.
هر نمادی ممکنه چندین معنا داشته باشه.
منشا این تک چشم به مصر باستان و هوروس برمیگرده(فرزند ایسیس و اوسیریس)... این در کتب خود آلیستر کراولی هم هست که عصر حاضر رو عصر هوروس معرفی میکنه و منابع زیادی که میتونم بهتون معرفی کنم
یعنی به همین سرعت اون همه مقاله و کتاب و مستند و سخنرانی رو بررسی کردید؟ باور کنید ما هم دلایل خود ماسونها رو بررسی میکنیمBig Grin نمیدونم شما چرا فقط دلایل خودشون رو بررسی میکنید(انتظار دارید خودشون بیان بگن آره ما شیطانیم؟Big Grin)
به نکبه بسیار خوبی اشاره فرمودید! چشم خدا! بله خود ماسونها تاکید دارن چشم همه بین(جهان بین) چشم خداست و اینکه چرا به هرم وصل نیست هم بحث خودش رو داره! این نکته پیامبر آیا در جواب به همین مطلب نیست؟(در مورد دجال)
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
هيچ پيامبرى نیست جز اينكه از او برحذر داشته ولى من به شما چيزى مى گويم كه پيامبر دیگرى بقوم خود نگفته: بدانيد كه او أعور (یک چشم) است و الله تک چشم نیست.
دلیل این همه شباهت چشم جهان بین (چشم چپ بودن.. در وسط پیشونی بودن.. همچون ستاره صبح درخشیدن... چیزی در چشم اوست که گویی آمیخته به خون است و...) با روایت حضرت امیر واقعا میتونه اتفاقی باشه؟؟؟
در مورد هرم بله هرم اگه به گفته خود ماسونها بخواید حساب کنید برای صعود به جانب منبع روشنایی به حساب میاد
رمان معروف فرشتگان و شیاطین نوشته دن براون ماسون:
پرفسور لنگدان خطاب به ویتوریا: من زمانی شیفتۀ این فرقه شدم که دریافتم پول رایج آمریکا پوشیده از نمادهای ایلومیناتی است... لنگدان اسکناس را به ویتوریا میدهد و میگوید: به پشت اسکناس نگاه کنید آن مهر بزرگ را در طرف چپ اسکناس ببینید.
ویتوریا اسکناس را بر میگرداند: منظورتان این هرم است؟-لنگدان: بله، شما میدانید که این هرم چه ارتباطی با تاریخ آمریکا دارد؟ ویتوریا:چرا در مرکز نماد مهر اصلی آمریکاست؟ لنگدان: یک تاریخچه ی خوفناک. این هرم نماد نیروهای سری ای است که نماینده صعود به جانب روشنایی هستند........
کافیه در مورد جایگاه هرم در مصر باستان تحقیق کنید(بالاخص اهرام جیزه)
مقاله اسطوره های ماسونی مصر باستان
(۱۸/تیر/۹۲ ۸:۴۰)JohnShepard نوشته است:  راستی اولین جنبش ضد ماسونی در آمریکا و در همون اوایل انقلاب آمریکا شکل گرفت و در زمان انقلاب فرانسه هم مخالفان فراماسونری بیشتر شدن. یه سری ماسون ها رو متهم به همکاری با گروه های ایلومیناتی که اون زمان در فرانسه باعث ریخته شدن خون بسیاری شدند می کردند. بعد از فرانسه هم این گروه ها باعث کشته شدن بسیاری از مردم اروپا شدند. فراماسون ها اون زمان به طور واضح اعلام کردند که با اون گروه ها رابطه ای ندارند. طبق شواهد و مدارک گروه های ایلومیناتی 10 سال بعد از اون حوادث به طور کلی از بین رفتند.
نفوذ ایلومیناتی اگه بیشتر از ماسونها نباشه کمتر هم نیست! در واقع نماد چشم جهان بین نماد ایلومیناتی هاست!(گروه هایی مثل اسکال اند بونز(گروه بوش پدر و پسر) و... بسیاری از سیاستمداران امریکایی در واقع عضو ایلومیناتین) در مورد ارتباطات فراماسونری و ایلومیناتی و ارتباطشون با تئوری نظم نوین جهانی امریکا هم حرف زیادی میشه زد! حتی اگه انگلیسی هم سرچ کنید میبینید ایلومیناتی چه نقشی تو نظم نوین جهانی که اولین بار بطور علنی و رسمی توسط جورج بوش پدر تو 11 سپتامبر 90 اگه اشتباه نکنم مطرح شد...
بازم ازتون میخوام در مورد ریشه ی پیدایش فراماسونری یعنی جنگ های صلیبی و شوالیه های تمپلری که اولین لژهای ماسونی رو تو اسکاتلند به راه انداختن بعد از اینکه بخاطر جنایات فراوان و رفتن به سمت جادوگری و قربانی کردن انسان ها از فرانسه اخراج شدن به سمت اسکاتلند رفتن و بعد اولین گرند لژ رو تو سال 1717 تو انگلیس پایه ریزی کردن! تحقیق کنید! شاید بررسی تاثیری که خاخام های یهودی رو اونها گذاشتن براتون جالب باشه(و بررسی صهیونیسم جهانی و تسلط یهودیها روی گروه های ماسونی و توضیحات قرآن در اینباره میتونه براتون روشن کننده باشه)
اینکه جنبش هایی تو اروپا بوده یا نه بحث دیگه ایه... ولی چیزی که قطعیه اینه که اکثریت مطلق رئیس جمهوریهای امریکا به گفته ماسونهایی مثل منلی هال، خودشون ماسون بودن و همینطور بسیاری از سیاستمداران فرانسه و اساسا انقلاب کبیر فرانسه انقلاب ماسونی به حساب میاد
خوشحال میشم اون مقالات کتب و مستندهایی که در پست قبل معرفی کردم رو بخونید و یه بار دیگه دلایلی که در اون پست اوردم رو بررسی بفرماید بعد میشه بحث مفصلی کرد...Rose
۲۲:۴۲, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #197

سلام می شود
نمی دونم این تاپیک رو تو جای درستش زدم یا ولی یه سوال از دوستان داشتم.
فراماسون ها بنابر نظرات پیشگو هایی مثل آداموش و آلکاتراک پیشگویی مهمی دارن که توش مطالب خاصی رو می گه:
بخش هایی اش اینه که:آن دو که یکی هستند و آن یکی که همه چیز است.وقتی از او ساخته می شود در مقابل او قرار می گیرد.
و در نهایت بخشی داره که می گه
آن دو یی کها ز سایه و نور اند...
آنچه از او ساخته شده در برابرش خواهد سوخت.
این یکی از پیشگویی های ماسون هاست که می خوام ببینم کسی از دوستان دربارش چیزی شنیده و سوال من اینه که با وجود همچین پیشگویی هایی که با برخی از تفسیر ها سقوط ماسون ها رو پیشگویی می کنند مماسون ها با چه انگیزه ای تلاش می کنند؟
منظورم اینه که اه مثلا ما توی روایاتمون داشتیم که قراره خضرت بیاد و شکست بخوره ما چه انگیزه ای داشتیم؟
۰:۳۵, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #198

(۱۹/تیر/۹۲ ۲۲:۴۲)ehsanagiyan نوشته است:  سلام می شود
فراماسون ها بنابر نظرات پیشگو هایی مثل آداموش و آلکاتراک پیشگویی مهمی دارن که توش مطالب خاصی رو می گه:
بخش هایی اش اینه که:آن دو که یکی هستند و آن یکی که همه چیز است.وقتی از او ساخته می شود در مقابل او قرار می گیرد.
این یکی از پیشگویی های ماسون هاست که می خوام ببینم کسی از دوستان دربارش چیزی شنیده و سوال من اینه که با وجود همچین پیشگویی هایی که با برخی از تفسیر ها سقوط ماسون ها رو پیشگویی می کنند مماسون ها با چه انگیزه ای تلاش می کنند؟
منظورم اینه که اه مثلا ما توی روایاتمون داشتیم که قراره خضرت بیاد و شکست بخوره ما چه انگیزه ای داشتیم؟

یکی جواب بده دوستان
۳:۵۲, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #199

(۱۹/تیر/۹۲ ۲۲:۴۲)ehsanagiyan نوشته است:  سلام می شود

سلام
اصلا این پیشگویی ها به صورت جملات مبهم نوشته شده تا بعدا هر تفسیری خواستند ازش بکنند.
هموطور که میدونید فقط خدا از آینده خبر داره....

اونها هم من نشنیدم که اعتقاد داشته باشن که شکست میخورن ، همونطور که در فیلمهای ترنس مدرن هالیوود هم میبینید معتقدند که لوسیفر در نهایت نجات میده بشریت رو
۴:۳۰, ۲۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۴:۴۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #200
آواتار
من جایی ندیدم که از نستراداموس مثلا به عنوان یک فرد مورد وثوق برای ماسون ها نام برده شود که روی حرف هاش حساب باز کرده باشند ... قبل از 40 سال پیش ... قبل از انقلاب ایران اثر زیادی از این فرد نمی بینیم ...
این پدیده بیشتر برای موج آفرینی در میان توده مورد استفاده است در عصر ارتباطات و رسانه ... همانند اتفاقی که برای سال 2012 افتاد ... نوستراداموسی که شاعر بود در سال 2007 نقاش هم شدDodgy و آن هفت نقاشی کذایی را علم کردند ... میبنید .. بیشتر وسیله ای است که ممکنه هر سالی بهش یک رنگ تازه بدهند و بگویند نقاشی و یا شعر تازه از آن پیدا شده که چیز دیگری میگفته
فراماسونری و کلا هر گروه مخفی دیگر سطوح مختلف زیادی دارند ...
تا یک درجه همین خدای مرسوم مسیحیان را خدا می دانند ... از یک جایی به بعد خورشید رو خدا میدانند مثلا ... بعد از یک درجه ای ستاره سیروس رو خدا میدانند ... و همین طور هستش تا .... در درجات بالاشون به ظیطان اعتقاد دارند و میپرستنش ...
این رو باید در نظر گرفت که اولا فراماسونر ها یک مفهوم و گروه یکسان در همه سطوح نیستند
از طرفی فراماسون ها در اصل پوسته ی ظاهری و قوه های گروه های شیطانی و صهیونیستی اصلی هستند
از طرف دیگر این نوستراداموس و فلان و بهمان رو خودشون علم کردن و خودشون می دانند دروغین است ... بزرگترین پیشگویی به حقیقت پیوستش می شود انقلاب ایران ... خوب این رو بعد از انقلاب ایران بیان کردن ... یا بمب گذاری لندن و ...
نوستراداموس که برای ماسون های مراتب بالا عددی نیست چون یک مترسک است خود ساخته و یا خود بزرگ کرده برای مردم دنیا ...
از طرفی باید توجه داشته باشید که تستراداموس کلا مبهم گفته و هر برداشتی که بخواهند میکنند ازش
سر همون نقاشی ها هم که اگر نقاشی خودش باشد هم همین اتفاق افتاد .. یک عده می گفتند می گوید 2012 پایان دنیاست و عده ای هم نه ...
در کل فراماسونری آلت دستی بیشتر نیست برای صهیونیست ها و یهودیان افراطی و ایلومیناتی ... آنها هم کتب مرجعشون برای پیش گویی ها آخرالزامان کتباب عهد عتیق است که خودشون می دونند 100 بار عوضش کرده اند ...
یا در درجه بالاتر کتب کابالایی و مخفی خودشون که اکثرا هم مخفی است و کسی ازشون اطلاعی ندارد ...
=======================
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]