کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 24 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و...
۰:۲۵, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۱۵ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده این تاپیک را ایجاد کردم که اگر دوستان سوالی دارند در مورد انجمن های مخفی مانند فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... در این تاپیک بپرسند تا دوستان ، اساتید و مدیران عزیزی که در تالار فعالیت می کنند به دوستان پاسخ بدهند
علت ایجاد این تاپیک این بود که برخی از دوستان برای یافتن پاسخ سوال خود ، تاپیکی جدید ایجاد می کردند
این کار باعث ایجاد تاپیک های زیادی می شود و حجم این بخش را زیاد می کند که این امر برای دوستانی که به تازگی عضو تالار می شوند خواندن و بررسی تاپیک ها را مشکل و زمان بر می کند
فقط امیدوارم مدیران عزیز همکاری کنند و از این تاپیک استقبال کنند
پس دوستان عزیز ، اگر سوالی دارند در این مورد ، فقط در این تاپیک بپرسند تا اساتید و محققین تالار جوابگو شما عزیزان باشند

با تشکر Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سبز سفید قرمز ، سیماباروتیان ، Aejem ، ANTi666 ، ELENOR ، paradise ، mhklord ، السا ، EMPERATOR ، vavp ، nooromahdi ، خاک ، nayyeri1982 ، Amir ، shafagh_mah ، s.majid hashemi ، m.hossein ، اقاحجت ، 900742498 ، بچه شیعه ، rezvan ، amir11 ، حوریه سادات ، mofa ، elnaz alavi ، رسا ، كارمند پيمانی ، meisam317 ، طالب نور ، ضحی ، محمد_1 ، ztb ، صوت الحق ، mojtaba70 ، ضدایلومناتی

آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۱, ۲۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۲:۱۵ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #201

(۲۱/تیر/۹۲ ۴:۳۰)ELENOR نوشته است:  من جایی ندیدم که از نستراداموس مثلا به عنوان یک فرد مورد وثوق برای ماسون ها نام برده شود که روی حرف هاش حساب باز کرده باشند ... قبل از 40 سال پیش ... قبل از انقلاب ایران اثر زیادی از این فرد نمی بینیم ...
این پدیده بیشتر برای موج آفرینی در میان توده مورد استفاده است در عصر ارتباطات و رسانه ... همانند اتفاقی که برای سال 2012 افتاد ... نوستراداموسی که شاعر بود در سال 2007 نقاش هم شدDodgy و آن هفت نقاشی کذایی را علم کردند ... میبنید .. بیشتر وسیله ای است که ممکنه هر سالی بهش یک رنگ تازه بدهند و بگویند نقاشی و یا شعر تازه از آن پیدا شده که چیز دیگری میگفته
فراماسونری و کلا هر گروه مخفی دیگر سطوح مختلف زیادی دارند ...
تا یک درجه همین خدای مرسوم مسیحیان را خدا می دانند ... از یک جایی به بعد خورشید رو خدا میدانند مثلا ... بعد از یک درجه ای ستاره سیروس رو خدا میدانند ... و همین طور هستش تا .... در درجات بالاشون به ظیطان اعتقاد دارند و میپرستنش ...
این رو باید در نظر گرفت که اولا فراماسونر ها یک مفهوم و گروه یکسان در همه سطوح نیستند
از طرفی فراماسون ها در اصل پوسته ی ظاهری و قوه های گروه های شیطانی و صهیونیستی اصلی هستند
از طرف دیگر این نوستراداموس و فلان و بهمان رو خودشون علم کردن و خودشون می دانند دروغین است ... بزرگترین پیشگویی به حقیقت پیوستش می شود انقلاب ایران ... خوب این رو بعد از انقلاب ایران بیان کردن ... یا بمب گذاری لندن و ...
نوستراداموس که برای ماسون های مراتب بالا عددی نیست چون یک مترسک است خود ساخته و یا خود بزرگ کرده برای مردم دنیا ...
از طرفی باید توجه داشته باشید که تستراداموس کلا مبهم گفته و هر برداشتی که بخواهند میکنند ازش
سر همون نقاشی ها هم که اگر نقاشی خودش باشد هم همین اتفاق افتاد .. یک عده می گفتند می گوید 2012 پایان دنیاست و عده ای هم نه ...
در کل فراماسونری آلت دستی بیشتر نیست برای صهیونیست ها و یهودیان افراطی و ایلومیناتی ... آنها هم کتب مرجعشون برای پیش گویی ها آخرالزامان کتباب عهد عتیق است که خودشون می دونند 100 بار عوضش کرده اند ...
یا در درجه بالاتر کتب کابالایی و مخفی خودشون که اکثرا هم مخفی است و کسی ازشون اطلاعی ندارد ...
=======================

سلام
ببخشید ولی اولا این پیشگویی مورد قبول همه ی ماسون هاست و ثانیا توش ابهامی دیده نمی شه راستش (منظورم توی این موضوع که تاریکی و سایه شکست می خوره)
چون چیزی که پیشگویی می گه اینه که اون چیزی که از اون یکی به وجود میاد شکست می خوره این می تونه منظورش سایه باشه که توسط نور به وجود میاد و یا شیطان که توسط خدا به وجود اومده.
و اگه به گفته ی شما نوستر آداموس ساخته ی دست ماسون هاست خب اونها حتی اگه چیزی می خوان بگن باید به نفع خودشون باشه دیگه نه اینجوری.

(۲۱/تیر/۹۲ ۳:۵۲)Havbb 110 نوشته است:  سلام
اصلا این پیشگویی ها به صورت جملات مبهم نوشته شده تا بعدا هر تفسیری خواستند ازش بکنند.
هموطور که میدونید فقط خدا از آینده خبر داره....

اونها هم من نشنیدم که اعتقاد داشته باشن که شکست میخورن ، همونطور که در فیلمهای ترنس مدرن هالیوود هم میبینید معتقدند که لوسیفر در نهایت نجات میده بشریت رو

ام پاسخ شما رو هم در همون پاسخ دوستمون دادم
اون قسمت اول مبهمه ولی قسمتی که به شکست خوردن سایه اشاره می کنه که به نظرم واضحه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۰۶, ۲۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۴:۴۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #202
آواتار
نقل قول:سلام
ببخشید ولی اولا این پیشگویی مورد قبول همه ی ماسون هاست و ثانیا توش ابهامی دیده نمی شه راستش (منظورم توی این موضوع که تاریکی و سایه شکست می خوره)
چون چیزی که پیشگویی می گه اینه که اون چیزی که از اون یکی به وجود میاد شکست می خوره این می تونه منظورش سایه باشه که توسط نور به وجود میاد و یا شیطان که توسط خدا به وجود اومده.
و اگه به گفته ی شما نوستر آداموس ساخته ی دست ماسون هاست خب اونها حتی اگه چیزی می خوان بگن باید به نفع خودشون باشه دیگه نه اینجوری.
شما بر چه اساسی میگویید که این پیش گویی مورد قبول همه ی ماسون هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما چند خط آوردید که معلوم نیست سندش کجاست و می گویید همه ماسون ها هم بهش اعتقاد دارند؟؟!!!!
==================
در مورد سایه و نور :
قبل تر هم گفتم ... شما اصلا متن ما را با دقت نمی خونید و دوباره همان روند تکرار مکررات تاپیک قبلی شکل خواهد گرفت.... دیگه اجازه این کار را نخواهید یافت دوست من ... دقت داشته باشید
ولی این بار تنها یک بار براتون تکرار می کنم
ماسون ها همشون در یک درجه نیستند ...
فراماسونری و کلا هر گروه مخفی دیگر سطوح مختلف زیادی دارند ...
تا یک درجه همین خدای مرسوم مسیحیان را خدا می دانند ... از یک جایی به بعد خورشید رو خدا میدانند مثلا ... بعد از یک درجه ای ستاره سیروس رو خدا میدانند ... و همین طور هستش تا .... در درجات بالاشون به ظیطان اعتقاد دارند و میپرستنش ...
این رو باید در نظر گرفت که اولا فراماسونر ها یک مفهوم و گروه یکسان در همه سطوح نیستند
از طرفی فراماسون ها در اصل پوسته ی ظاهری و قوه های گروه های شیطانی و صهیونیستی اصلی هستند

پس سایه و نور رو اگر مطابق فرض شما خدا و شیطان است مصداق مشخصی دارد برای درجات پایین تر ولی در مورد درجات بالاتر ....
بنابر اعترافات جدا شده ها از این فرق افراد مراتب بالا در این حوزه اصلا و ابدا شیطان را سیاهی نمی دانند ... بلکه شیطان را فرشته ای میدانند که حتی از همه فرشته ها ی دیگر خدا جو تر بوده است ... با توجیهاتی نظیر اینکه شیطان حاضر نبود بر کسی جز خدا سجده کند ... آنها شیطان را منشا شر نمیدانند که بخواهند سیاه فرضش کنند ... اعتقاد دارند که به شیطان ظلم شده است ... اعتقاد دارند که این دعوایی بوده بین فرشتگان که آخرش هم مشخص می شود حق با شیطان بوده وو شیطان همون لوسیفر جایگاه واقعیش رو پیدا می کند ...
مستند ظهور رو دوباره نگاه کنید... مصاحبه اقای راجر....
این از دیدگاه خودشون ...
دیدگاه مردم هم مشخصه ...
ببینید الان برای دنیا چه چیزی خوبه و چه چیزی بد؟؟؟
مثال می زنم ...
خود آمریکا دارد برای آدم هایی در سوریه سلاح می فرستد ... کسانی که آدم می خورند .. هر روز کلی آدم سر می برند .... آمریکا می گوید من دارم به شیطان خدمت می کنم؟؟؟ نه ... همیشه حرف از خدا می زند و دفاع از مظلوم ... ولی در عمل ...
خود آمریکا ایران را چه می خواند؟؟؟ محور شیطانی .... Axis of Evil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

می بیند ... الان شیطان در واقعیت کیست؟؟؟ اسرائیل یا ما؟؟؟
انقدر ساده به الفاظ نگاه نکنید
الان جرج دبلیو بوش بر خلاف میل ماسون ها از آن بالاتر اسرائیل حرف زده است؟؟؟ میگوید ما با شیاطین می جنگیم؟؟
خیلی هم واضح گفته ...
خوب ولی کدام شیطان ... مساله سر همین است ...
یزید هم نمیگفت ما داریم با پسر پیامبر می جنگیم ... می گفت ما داریم با خارج شدگان دین و نعوذ بالله کافران می جنگیم ...
نستراداموس هم در همین حوزه تعریف می شود .... ابزاری برای رسانه ها برای پیش برد اهداف در زمان های خاص
[b]ببینید ... مثال های واضحی آوردم از افرادی که بیشتر کارهای شیطانی را کرده اند و دشمنانشون رو ... مسلمانان را شیطان نامیده اند ... در آن پیش گویی که سندش معلوم نیست کجاست و شما ادعا دارید همه ی ماسون ها قبولش دارند و باز این هم سندش معلوم نیست کجاست اگر فرض کنیم کنیم شیطانی قرار است نابود شود آن شیطان همان نیروی شری نیست که ما فکر می کنیم ... آنها Axis of Evil را چه کسی نامیده اند؟؟؟ جز ما ؟؟؟ جز شیعیان؟؟؟؟

=================
پی نوشت :
از هر گونه حاشیه سازی برای تاپیک و توهین کردن دوری کنید در بحثتون دوست عزیز
این موارد دیگر از سوی شما پذیرفته نخواهد شد
موفق و پیروز باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۲۲:۰۶, ۲۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۰۷ توسط حسین14.)
شماره ارسال: #203
آواتار
سلام
یه سوال
از کجا میشه فهمید به فرض یه کتابی که تو دست منه نویسنده ی اون ماسون نیست
چون من یه بار رفتم کتاب مغز متفکر جهان شیعه رو بخونم تهش کلی حرف در مورد اون ذبیح اله منصوری شنیدم
راه حلی اگه به ذهنتون میرسه لطفا کمک کنید
اگه یه لیستی از دانشمند نما های ماسون و ... ترتیب بدیم خیلی خوب میشه چون دیگه برا خوندن اون مزخرفات وقت هدر منیدیم
با تشکر
۲۳:۳۹, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #204
آواتار
(۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۰۶)حسین14 نوشته است:  سلام
یه سوال
چون من یه بار رفتم کتاب مغز متفکر جهان شیعه رو بخونم تهش کلی حرف در مورد اون ذبیح اله منصوری شنیدم
اگه یه لیستی از دانشمند نما های ماسون و ... ترتیب بدیم خیلی خوب میشه چون دیگه برا خوندن اون مزخرفات وقت هدر منیدیم
با تشکر
ببین دوست من شما اگر می خواهید در مورد مطلبی مطالعه کنید بهتره قبلش تحقیق کنید و ببینید افراد مورد اعتماد چه کتابی رو پیشنهاد کردن ...
در اکثر مواقع نمی شود در مورد ماسون و یا غیر ماسون بودن یک نویسنده نظر قطعی داد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، عدالت
۹:۲۵, ۲۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۹:۳۱ توسط mhklord.)
شماره ارسال: #205
آواتار
(۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۰۶)حسین14 نوشته است:  سلام
یه سوال
با تشکر

سلام ؛

با تشکر از النور بابت پاسخ های خوبش Cool

از نظرم من حفظ کردن اسامی کاری از پیش نمیبره !

به نظرم کلی ترین و راهبردی ترین شیوه در این موارد که مورد استفاده خودم هست ... اینه که اگر دیدی در کتابی مباحث ضد اسلام ، اهل بیت دیدین شک نکنید نویسنده دچار کج فهمی عمدی یا سهوی بوده ، یعنی میتونید احتمال دهید که جزو فرق منحرف است ،

به همین راحتی شما میتونید خیلی اثار رو بدون داشتن پیش زمینه از نویسنده با خیال راحت بخونید و حق از باطل رو شناسایی کنید !!!

Heart
۱۱:۳۵, ۱۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۲ ۱۱:۴۹ توسط rAsTiNv.)
شماره ارسال: #206
آواتار
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان فعال و دوست داشتني انجمن بيداري.
يه سوالي داشتم كه خيلي وقته كه ذهن منو درگير كرده و لازم دونستم كه از شما دوستان بپرسم.
عزيزان همونطور كه خودتون بهتر از من در جريانيد و همونطوري كه در قرآن كريم هم اومده كه يهوديان منحرف خودشون رو از تمامي اديان بالاتر ميدونن و با تكيه بر تعليمات شيطاني تلمود، بر عليه بشريت كارهاي خطرناكي انجام ميدن.
سوال من اينجاست كه آيا كسي سندي در دست داره بگه اين فعاليتي كه صهيونيست و گروههاي منحرف يهودي (كه بهتره بگم گروه شيطان!) مختص افراد بيرون از خودشونه؟
يعني بيوتروريسم ها، ترور با مواد غذايي، انرژي هاي منفي، فرهنگ فاسد، ارتباطات نامشروع و ... در سرزمين هاي اين قوم منحرف اين پروژه ها اجرا ميشه يا نميشه؟
مي خوام بدونم كه نظر شما چيه؟
اگه خير، آيا كسي اطلاعاتي در دست داره كه بدونه اين گروه واسه مردم خودشون چه فرهنگ و غذا و ارتباطاتي رو تجويز ميكنن؟
و اگه بله، به نظر شما صهيونيست ها (يا شيطان پرستان، يهوديان منحرف، يا ...) به نيروهاي خودي هم از پروژه خودشون خدشه وارد مي كنن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، Bahar ، لبخند خدا
۱۶:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #207
آواتار
در این مورد میتونید به آموزه های تلمود و پروتکل های یهود مراجعه کنید
در مورد ربا داریم مثلا ...
==========
در تلمود داریم :
8- هرگاه يهودي و اجنبي شكايت داشته باشند, بايد حق را بجانب يهودي داد اگرچه بر باطل باشد. براي شما جايز است كه مأمورين گمرك را غش بنمائيد و براي او قسم دروغ بخوريد ... از خاخام «صموئيل» ياد بگيريد، صموئيل از مردي اجنبي كاسه‌اي از طلا به قيمت چهار درهم خريداري كرد، در حالي كه فروشنده نمي‌دانست كه آن طلا است. با اين حال يك درهمش را هم دزديد! ربودن اموال ديگران بوسيلة ربا مانعي ندارد، زيرا خداوند شما را به ربا گرفتن از غيريهودي امر مي‌فرمايد. به كساني كه يهودي نيستند قرض ندهيد, مگر آن كه نزول بگيريد, در غير اين صورت، قرض دادن به غير يهودي جايز نيست و ما مأموريم كه به آنها ضرر برسانيم. حيات و زندگاني ديگران ملك يهود است، چه رسد به اموال آنها! هرگاه غيريهودي احتياج به پول داشته باشد, آن قدر بايد از او ربا و نزول گرفت كه تمام دارائي خود را از دست بدهد.

==========================
در پروتکل های یهود داریم
.........................................................
نقل قول:- آزادى سياسى تنها يك نظريه است نه يك واقعيت. لذا آدمى بايد بداند كه چگونه از واژه آزادى سياسى براى فريب توده ‏ها استفاده كند و سپس آن را براى درهم شكستن قدرت حزب حاكم بكارگيرد. البته اگر حزب حاكم قبلا" خود از چنين شيوه‏اى براى دستيابى به قدرت استفاده كرده باشد، بهتر مى‏توان همين شيوه را در مورد او بكار برد. به كمك واژه به اصطلاح آزادى مى‏توان همين شيوه را در مورد او بكار برد. به كمك واژه به اصطلاح آزادى مى‏توان پايه ‏هاى حزب حاكم را سست و لرزان ساخت و بى‏اعتباريش را به توده مردم نشان داد. از آنجا كه توده ناآگاه نمى‏تواند حتى يك روز هم بدون راهنما و رهبر هدفهايش را خود راهبرى نمايد، لذا به آسانى رهبرى حزب جديد را مى‏پذيرد و بدين‏سان رژيم قديم جاى خود را به رژيم جديد مى‏دهد.
و نظر واقعیشون ...
نقل قول:- هنگامى كه ما به قدرت رسيديم، يعنى قدرت را از چنگ فرمانروايانى كه با استفاده از واژه آزادى بر مردم حكومت مى‏كنند، خارج ساختيم، طلا جاى قدرت را خواهد گرفت. بنياد نهادن حكومت براساس آزادى غيرممكن است. زيرا كسى نمى‏تواند آزادى را در متعارف و متعادل‏ترين نوع آن بكارگيرد. اگر صرفاً براى مدت كوتاهى مردم را در اداره امور خويش آزاد بگذاريم تا هر كس فرمانرواى خويش بشود، ديرى نخواهد پاييد كه انسجام امور از هم گسيخته مى‏شود و مردم دست به كشتار همديگر مى‏زنند و از دولت چيزى جز تلى خاكستر به جاى نخواهد ماند
در میان خودشون هم همین الان مثل قانون بالاشون است
موفق باشبد
۲:۵۶, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #208

سلام خیلی ممنونم از مطالب خوبتون
می خواستم بپرسم ارض موعود چیه؟
۵:۰۶, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #209
آواتار
(۱۵/دی/۹۲ ۲:۵۶)گم نام نوشته است:  سلام خیلی ممنونم از مطالب خوبتون

علیک سلام

در تئوری های خودشون جاییه که یهود باید به اونجا برسن و حکومت ایده آلشون رو تشکیل بدن با یسری مشخصات

در عمل هرجائیه که یهود عشقش بکشه بره اشغالش کنه

بخاطر نفت و سرمایه و ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، ضحی ، ANTI satan
۹:۳۲, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #210
آواتار
(۱۵/دی/۹۲ ۲:۵۶)گم نام نوشته است:  سلام خیلی ممنونم از مطالب خوبتون

آقای عبدالرحمن فرمودند جواب رو
می خواستم بگم جهت کسب اطلاعات بیشتر به سخنرانی های روایت عهد استاد رائفی پور مراجعه فرماییدCoolWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]