|
محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و...
|
|
۰:۲۵, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۱۵ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده این تاپیک را ایجاد کردم که اگر دوستان سوالی دارند در مورد انجمن های مخفی مانند فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... در این تاپیک بپرسند تا دوستان ، اساتید و مدیران عزیزی که در تالار فعالیت می کنند به دوستان پاسخ بدهند علت ایجاد این تاپیک این بود که برخی از دوستان برای یافتن پاسخ سوال خود ، تاپیکی جدید ایجاد می کردند این کار باعث ایجاد تاپیک های زیادی می شود و حجم این بخش را زیاد می کند که این امر برای دوستانی که به تازگی عضو تالار می شوند خواندن و بررسی تاپیک ها را مشکل و زمان بر می کند فقط امیدوارم مدیران عزیز همکاری کنند و از این تاپیک استقبال کنند پس دوستان عزیز ، اگر سوالی دارند در این مورد ، فقط در این تاپیک بپرسند تا اساتید و محققین تالار جوابگو شما عزیزان باشند با تشکر
|
|||
|
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۰, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام خیلی ممنونم از مطالب خوبتون با سلام و تشکر از پاسخ دوستان برای پی بردن به مکان دقیق این اراضی به تورات مراجعه کنید ، طبق نوشته های تورات و باور یهودیان صهیونیست ، سرزمین موعود یا کنعان یا اسراییل از نیل شروع میشه و صحرای سینای مصر شاملش میشه ، فلسطین ، لبنان ، سوریه ،اردن ، عراق و بخشی از ترکیه است تا دجله و فرات . این توهم یهودی های صهیونیست برای مرزهای اسراییل است . اگر بهشون بگی اینا رو از کجا میگی سریع یه رول تورات براتون باز می کنند میگن اینها اینجاست ، خدا خودش این سرزمین موعود رو به قوم برگزیدش که ما باشیم وعده داده ! |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
سلام و درود ، می خواستم بدونم آیا لژ فراماسونری در ایران وجود دارد در حال حاظر با این تفاصیر از ماسونیت؟ یا نه؟
|
|||
|
۲۰:۱۰, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۱۲:۴۹)PHPsource نوشته است: سلام و درود ، می خواستم بدونم آیا لژ فراماسونری در ایران وجود دارد در حال حاظر با این تفاصیر از ماسونیت؟ یا نه؟اطلاعات دقیقی پیرامون این موضوع تو ایران ندارم { البته اگه منظورتون ایران بعد از انقلاب بوده باشه } در واقع شواهدی دال بر ین که لژهای فرماسونری در این حکومت و بعد از انقلاب در ایران هستند رو حداقل بنده در جریانش نیستم اما تا جایی که من اطلاع دارم خیر لژهای فراماسونری در ایران بعد از انقلاب وجود ندارند هر چند در این موضوع شک دارم ![]() ![]() یک جایی خوندم یکی از سران جنبش سبز عضو لژ قسطنطنیه بود و ... |
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
|
من یه مشکلی دارم در زندگی روزمره با این نماده ها اشنا میشویم خواه یا ناخواه ولی معنی مفهوم انها را نمی فهمیم مثل من وسخت است برام که سوال به سوال هایم اضافه شود تحقیق هم نمیشه کرد چون هرچی کتاب در مورد اسلام بوده یا نیست اگر هم هست بدست ما نرسیده ولی بازم ناامید نیستم
سوال چرا اسم حضرت علی در اذن هست دوم کتاب الفبای شیعه برای مسلمانان واجب است چرا کسی نخواند ایا کتابی وجود دارد که اول امامان مان را ازنظر کسانی که تحقیق کردن بشناسیم وسوال اخر خودتان از کجا شروع کردین چون غیر از فراماسونی ها دنیای دین اسلام خیلی گسترده است
|
|||
|
۱۳:۲۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۲۷ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز در حد توان پاسخ سوالاتونو میدم.
1.اولا که طبق مطالعات من گفتن ذکر در بین اذان موردی نداره و میتونیم یجمله هایی رو اضافه کنیم.و ازاونجایی که طبق اعتقاد ما ولایت علی (علیه السلام)واجب است و یکی از شروط پذیرفته شدن عمل هست و خداوندم در قران ما رو امر به پذیرفتنش کرده پس ذکر اشهد ان علی ولی الله ایرادی نداره اگه در اذان ماباشه. 2.سوال دوم خب دلیلش کم کاریه ماست که کتاب کم میخونیم اما درمورد اینکه واجبه خوندنش اطلاعی نداشتم. 3.فکر کنم کتب استاد علی مطهری در این زمینه وجود داشته باشه ولی بنده به نظرم اگه شما سخنرانیهای استاد رائفی پورو گوش بدین به شناخت قابل توجهی از امامان مخصوصا امام عصر میرسید.هم میتونید دانلود کنین این سخنرانیهارو هم اینکه سی دی هاشو از مراکز فرهنگی تهیه کنین. |
|||
|
۱۳:۳۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۴۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
سلام برادر
ورود شما رو با تالار خوش آمد میگم (۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۴)mojtaba70 نوشته است: من یه مشکلی دارم در زندگی روزمره با این نماده ها اشنا میشویم خواه یا ناخواه ولی معنی مفهوم انها را نمی فهمیم مثل من وسخت است برام که سوال به سوال هایم اضافه شود تحقیق هم نمیشه کرد چون هرچی کتاب در مورد اسلام بوده یا نیست اگر هم هست بدست ما نرسیده ولی بازم ناامید نیستمامیدوارم توی این تالار به پاسخ پرسش هاتون برسید (۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۴)mojtaba70 نوشته است: سوال چرا اسم حضرت علی در اذن هستبنابر نظر علمای شیعه گفتن ذکر امیر المومنین در اذان و اقامه مستحب هست (۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۴)mojtaba70 نوشته است: دوم کتاب الفبای شیعه برای مسلمانان واجب است چرا کسی نخواندمنظور شما از کتاب الفبای شیعه دقیقاً چه کتابی هست ؟ آیا کتابی با همچین اسمی وجود داره ؟ اگر وجود داره لطفاً توی بخش معرفی کتاب اعلام کنید تا سایر دوستان هم با اون آشنا بشوند (۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۴)mojtaba70 نوشته است: ایا کتابی وجود دارد که اول امامان مان را ازنظر کسانی که تحقیق کردن بشناسیماگر منظور شما از شناخت، شناخت ظاهری هست کتاب منتهی الامال تالیف شیخ عباس قمی رو مطالعه بفرمایید اما اگر منظور شما از شناخت، شناخت معرفتی باشه کتب احادیث و روایی فراوانی وجود داره که فکر کنم مطالعه همه این کتاب ها مستلزم صرف وقت زیادی هست با تشکر |
|||
|
۱۱:۰۷, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
|
من تازه واردم و اصلاعات خاصی در مورد این موضوعات ندارم
|
|||
|
۱۳:۵۴, ۳۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۳:۵۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۴)mojtaba70 نوشته است: من یه مشکلی دارم در زندگی روزمره با این نماده ها اشنا میشویم خواه یا ناخواه ولی معنی مفهوم انها را نمی فهمیم مثل من وسخت است برام که سوال به سوال هایم اضافه شود تحقیق هم نمیشه کرد چون هرچی کتاب در مورد اسلام بوده یا نیست اگر هم هست بدست ما نرسیده ولی بازم ناامید نیستمسلام و خوش آمد گویی به شما دوست عزیز . شما میتونید هر شبهه دینی که دارید به سایت گفتگوی دینی مراجعه کنید ، اونجا کارشناسان مخصوص برای پاسخ به سوالات و شبهات هستن میتونن کامل راهنمایی کنن شما رو . تو این تالار طبق قوانین موجود معمولا به سوالات تخصصی و دینی جواب داده نمیشه . مثلا همین سوال در مورد حضرت علی ( ع ) رو اونجا احتمالا بسیار کاملتر میتونید به جواب برسید . اما مباحثی هم هست که تو این تالار در موردش بحث میشه که به حق حیف هستش از اونها استفاده نکنید ، تو این بین اطلاعاتی هم رد و بدل میشه . امید اینکه بتونید از هر 2 تالار بهره کامل رو ببرید . ![]() ![]() نقل قول:وسوال اخر خودتان از کجا شروع کردین چون غیر از فراماسونی ها دنیای دین اسلام خیلی گسترده استخیلی ها از همین تالار شروع کردن . ![]() آرشیو تالار میتونه خیلی بهتون کمک کنه ، اگر منابع بیشتر لازم بود باز هم میتونید از دوستان کمک بگیرید . |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۴/آبان/۹۴
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
|
سلامُ علیکم. خواهشاً یکی از اساتید پاسخی دقیق به این سوال بدهد : (من به شدت مخالف متن هستم اما دلایل کافی برای رد آن ندارم)
"کعبه ها / ال - خدای خاورمیانه ای ال یا ایل (ʾēl) در زبان های سامی شمال-غربی به معنی خدا یا الاه( الهه) می باشد.ال [/i]یک لغت ریشه فینیسیایی است که به صورت معمول به معنی خدا ترجمه میشود. خدای کتاب مقدس یهودیان یکی از خدایان مردمان قبل از یهودیت است که بت میپرستیدن. ال+روا به معنی خدای پادشاه در چند جای عهد عتیق استفاده شده است. ال+شدای به معنی خدای قدرتمند نیز چندین بار در عهد عتیق استفاده شده است. اله به معنی خداوند است نیز چندین بار در عهد عتیق استفاده شده است. اله با نام الله ال+اله که توسط مسلمانان مورد استفاده قرار گرفته است مرتبط میباشد. الله که ترکیبی از [i]ال+[b]اله [/i]می باشد این معنی را میرساند : خدای خدایان با خدای برتر اسم خدای مسلمانان ترکیبی از ال + اله است: الله خدای برتر یا خدای خدای برتر (برتر از خدای یهود) چشم ایزدی یا چشمی که بر همه ناظر است در باور خیلی ها ازجمله مسیحیان و یهودیان همان خداوند است اگر به فلسفه تک چشم نگاه کنید میبینید چشم ایزدی یک نماد از الله و نشانه خدا پرستی است ![]() طرح چشم ایزدی در پنجره یک کلیسا ![]() نقش برجسته چشم ایزدی بسیار کهن ![]() چشم ایزدی در وروری در کلیسای جامع آخن. کعبه مقدس در عربستان ارتباط نزدیکی با چشم ایزدی و ستاره حضرت داوود دارد به ستاره های زیر چشم ایزدی توجه کنید که کعبه را نشان میدهد ![]() و این است ارتباط کعبه با چشم ایزدی که نماد الله است و ستاره حضرت داوود ![]() ![]() کعبه در یهودیت مسیحیت و اسلام وجود دارد و همواره برای رسیدن و درک چشم ایزدی از مکعب استفاده میکنند مانند کعب ای که یهودیان در دعا استفاده میکنند " |
|||
|
|
۴:۴۷, ۱۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
نقل قول:من به شدت مخالف متن هستم اما دلایل کافی برای رد آن ندارم) با سلام همانطور که مستحضرید ساخت و یا تعمیر خانه خدا،کعبه را حضرت ابراهیم (علی نبینا و آله و علیه السلام) انجام داده است حضرت ابراهیم (علیه السلام) که به عنوان پدر سه دین مهم مردم جهان شناخته می شود یعنی یهودیت ، مسیحیت و اسلام ، این بدین معنی است که پیشینه این بنا مقدس بسیار زیاد است و حتی در برخی از روایات اول سازنده این مکان را حضرت آدم (علی نبینا و آله و علیه السلام) می دانند. یعنی یک آیین و فرهنگ پرستش خدا از چند هزار سال پیش با این شکل وجود داشته است ، که نمود ظاهری آن ، همان بنای مکعب شکل بوده است . پس وجود و استفاده از این بنا و نماد در ادیان ابراهیمی ( یهودیت ، مسیحیت و اسلام) مطلب عجیبی نیست. مثل بستن تفیلین بر پیشانی در یهودیت که در داخل آن چند آیه از تورات گذاشته می شود تا فرد با دیدن و یاد آن گناه نکند. اما از آنجایی که این مکان محل پرستش و عبادت دسته های زیادی از مردم در زمان های متفاوت بوده و توجه به آن مکان و مناسک زیاد بوده به تبع آن برخی از مکاتب انحرافی نیز برای اثر گذاری بیشتر بر روی پیروانشان این نشانه ها را کپی برداری کرده اند و به نام خود زده اند که بزرگترین جاعلان همان فراماسونرهای بی هویت هستند که با تاریخ سازی سعی می کنند برای خود تاریخ و هویتی درست کنند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان | ANTI satan | 4 | 6,924 |
۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: cena |
|
| ارتباط بین خدایان مصر باستان، دجال و مکاتب شیطان پرستی | mhklord | 3 | 8,721 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۰:۴۵ آخرین ارسال: عبداللهی |
|
| چرا ما یک انجمن مخفی نداشته باشیم... | yashar | 39 | 17,535 |
۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۹ آخرین ارسال: محمدرضا زراعتی |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش انجمن های مخفی | ELENOR | 22 | 19,097 |
۱/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|

ال یا ایل (ʾēl) در زبان های سامی شمال-غربی به معنی خدا یا الاه( الهه) می باشد.![[تصویر: userupload_2013_20495448091446739756.6275.jpg]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_20495448091446739756.6275.jpg)
![[تصویر: userupload_2013_17340177631446739756.59.jpg]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_17340177631446739756.59.jpg)
![[تصویر: userupload_2013_7525126741446739756.3808.jpg]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_7525126741446739756.3808.jpg)
![[تصویر: userupload_2013_4736352871446740174.2845.jpg]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_4736352871446740174.2845.jpg)
![[تصویر: userupload_2013_12928353021446740174.2564.png]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_12928353021446740174.2564.png)
![[تصویر: userupload_2013_8666688481446740174.3071.jpg]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_8666688481446740174.3071.jpg)