|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 89 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۲, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #881
|
|||
|
|||
|
ای گنج پنهان هستی ای نغمه ی چشمه ساران هرجا که نام تو باشد گیرد دلم شوق باران |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #882
|
|||
|
|||
|
باز آی، که از جان اثری نیست مرا مدهوشم و از خود خبری نیست مرا خواهم که به جانب تو پرواز کنم اما چه کنم بال و پری نیست مرا |
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #883
|
|||
|
|||
|
چه شود به چهرهٔ زرد من نظری برای خدا کنی که اگر کنی همه درد من به یکی نظاره دوا کنی تو شهی و کشور جان تو را تو مهی و جان جهان تو را ز ره کرم چه زیان تو را که نظر به حال گدا کنی |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #884
|
|||
|
|||
|
یک منتقم از طواف حج می آید
با اسب، و ذوالفقار کج می آید آمین خدا برای اللهم عجل ولیک الفرج می آید |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #885
|
|||
|
|||
|
گه ره دیر و گهی راه حرم میپویم مقصدم دیر و حرم نیست تو را میجویم |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #886
|
|||
|
|||
|
ای کاش جـان بخواهد؛ معشــوقِ جــانـیِ مــا ... تـا مُــدَّعـی بمیـــرد از جـانفِشــانـیِ مــا ... ... ![]() |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #887
|
|||
|
|||
![]() هر شب که انتظارت را می برم به روز شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز .... |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #888
|
|||
|
|||
|
با سلام « دلم برای شما لک زده اما، میوه های لک زده را کسی برنمی دارد!... » السلام علیک یا بقیة الله |
|||
|
|
۰:۱۶, ۲۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #889
|
|||
|
|||
|
مگو شرطِ دوام ِدوستی دوری ست، بـــاور کن .. همین یک اشتبـاه از آشنـا بیگانـه میسازد ..
.. ![]() |
|||
|
|
۱:۲۹, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #890
|
|||
|
|||
|
عشق تو چون همایی پر بر کشیده از هم جانهای عاشقان را در زیر پر گرفته مستان عشق هر شب همچون صبوح خیزان بر آرزوی رویت راه سحر گرفته |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1378236478146515_large.jpg]](http://www.bipfa.net/i/attachments/1/1378236478146515_large.jpg)

![[تصویر: 1378233981843341_large.jpg]](http://www.bipfa.net/i/attachments/1/1378233981843341_large.jpg)