|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۸:۲۳, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هری پاتر مهم ترین اتفاق ادبیات در ابتدای قرن 21 بود و جای بحث هم زیاد داره
هرکس سند و مدرکی داره که محکم و مستدله بیاره...چه درجهت تایید و چه در جهت تکذیب ماسونی بودن این کتابها... من خودم هم یه سری اسناد دارم که میزارم... ضمنا ملاک اول برای بحث کتابهاست نه فیلمها... |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم .
دوست عزیز اولین نکته ی ای که باید راج به این موضوع بحث بشه اینه که نویسنده کیست ؟ نویسنده طبق تحقیقات انجام شده تا قبل از اینکه این کتاب را بنویسد با هیچ جنبش فکری و فرهنگی ارتباط نداشته است . حالا بعد از نوشتن کتاب را نمیدانم . سوالی مطرح میشود که چرا هری پاتر با فروش اعجاب اور در غرب روبه رو میشود ؟ پاسخ : اینو بگم که این کتاب اولیت کتاب حوزه ی ترانس مدرن(شیطان پرستی ) برای کودکان و نوجوانان است ...اما دلیل فروش کتاب به خاطر فضایی است که در غرب موضوعیت دارد ...همه میدانیم که فضای کشور های غربی عمدتا سکولار و لیبرال است . چرا جامعه ی غربی سکولار شده است ؟ دوستانی که اشنایی به فلسفه و جامعه شناسی غرب داند میدانند که قبل از اینکه جامعه ای به این حد از الحاد برسد نیازمند قداست زدایی از مقدسات است که به راحتی با رسانه و فرهنگ سازی در بین مردم این قداست ها کم کم از بین میرود بنده چون اشنایی کامل با جامعه شناسی و فلسفه ندارم شما را با دستگاه هالیوود اشنا میکنم ... چند فیلم از هالیوود سراغ دارید که به معنای واقعی کلمه برای خدا و پیامبرانش ساخته شده باشد ؟ عمده ی فیلم ها خدا را از ان شان و منزلت واقعی پایین میکشند و تصویری دنیوی از خدا برای ما شکل میدهند ( عین ایاتی که در تورات ثبت شده است... در تورات برای وجود اقدس الهی تصویری انسانی تصویر سازی شده است ) تقریبا 2/3 جامعه ی غرب به چیزی به نام شیطان به معنای واقعی کلمه اعتقاد ندارند ... و مطمئنا کسی که شیطان را قبول ندارد نقطه ی مقابل ان را نیز نفی خواهد کرد .... چندی پیش در پی تحقیقاتم در زیمنه ی غرب شناسی متوجه موضع جالبی شدم که 70 در صد جوامع غربی ملحد هستند (این امار 6 سال پیش است) توجه داشته باشم ان زمان فلسفه ی مدرن بر جوامع غرب حاکم بوده ... و موضوع جایی جالب میشود که بدانیم بزرگترین فیلسوفان غرب ملحد هستند و طراحان مدرنیته بوده اند (ملحد بودن رو دارم از نظر اسلام و قران بیان میکنم) در سوره ی بقره خداوند در ایه دوم میفرماید : الذین یومنون بالغیب و ... کسانی که ایمان اوردند (ایمان به چی ؟) به غیب .. قران صریحا در سه کلمه اعلام میکنه که کسانی که ایمان دارند به غیب و عالم ماورا... پس مسلما جامعه ای که 70 درصدش ملحد هستند خدایی ندارند ...اما نیاز خودشون رو با عالم غیب چگونه میتونند رفع کنند ؟ چون ما همه میدونیم ما انسان ها نیاز به معبود داریم که بپرستیم از همون ابتدای خلقت تا به امروز ... در گذشته بت بود و خورشید و پیامبران برای ایمان به عالم غیب به مردم پیغام رسانی میکردند . خب اینجا یه مشکلی برای مدرنیته به وجود میاد اونم اینه که نیاز به خدا رو چه جوری میخواد تامین کنه توی دستگاه فلسفی خودش ؟ اینجا بود که داستانی مثله هری پاتر انسان بدون خدا و ملحد غربی رو با عالم غیب اشنایی داد البته از نوع شیطانیش ... اینجا بود که نیاز به عالم غیب و ماورا که در اوج خودش بود در کتابی مثله هری پاتر پیدا شد ... و فروش عجیب و باور نکردنی هری پاتر شروع شد ... اینکه چرا هری پاتر اینجوری در جامعه ی غربی فروش میکنه و در ایران هر چی سعی میکنند نمیتونن به اون حد فروش برسوننش دلیلش اینه که در کشور اسلامی ایران نیاز به عالم غیب در نماز و روزه داره تامین میشه و مردم نیازی به ارتباط با اون عالم ندارند چون خودشون دستگاه حکمت خودشون رو دارند . اما در خود ایران هم فروش این کتاب در شمال شهر تهران زیاد بود ...چون همون طور که میدونیم متاسفانه روشن فکران ما دارن سعی میکنن خودشون رو به غربی ها نزدیک کنن و مثله اونها فکر کنند ( چقدر تاسف باره که با اینکه میدونیم غرب در اوج تفکر خودش میشه فرانسه مهد ازادی و 70 در صدش ملحد هستن ما داریم میریم به سمتش) باز میبینیم که فروش این کتاب در مناطق روشن فکر مملکت خودمون بیشتر از مناطقی که به اصطلاح سنتی هستن . در مورد این که این کتب از این جریان حمایت میکند یا خیر ؟ باید بگم که چند سال پیش در یک اجلاس بزرگی که بین سران مسیحیت برگزار شد در کشور مکزیک ...بعد از نتیجه گیری جلسه اسقف ها اعلام کردند که هری پاتر عمده ترین دلیل گرایش مردم به سمت نحله های شیطان پرستی است (همون طور که در بالا گفتم ترانس مدرنیسم داره نیاز مردم غرب به خدا رو به صورت شیطانیش بر طرف میکنه) پس چطور میشه این کتاب بر ضد ماسونری باشه ؟ در حالی که این کتاب داره از جادوگری حمایت میکنه ؟ چطور میتونه ضد ماسون ها باشه در حالی که توی این کتاب هیچ حرفی از خدا زده نمیشه ؟ چرا باید شعار وزارت جادوگری در این کتاب این باشه : جادو قدرت است مگر میشود کتابی که خدا را از ادبیات خود حذف کرده و به ترویج جادوگری میپردازد کتاب ضد ماسونی باشد ؟ بنده وارد حوزه ی نقد این کتب و سری فیلم های هری پاتر نمیشوم اما چرا باید در اخرین سری این کتاب یعنی هری پاتر و مقدسات مرگ ...یک علامت شبیه به علامت چشم جهان بین نماد قدرت در دنیای جادوگری باشد و تمامی افراد به خاطر این که راز این نماد را بفهمند دست به کارهای وحشتناک از قبیل کشتن و دیگر کارهای غیر اخلاقی میزنند ؟ چون سری هفتم این فیلم قسمت اولش امده است عکس را زا روی فیلم برای شما میگذارم (البته این نماد در کتاب مفصلا تشریح شده است ) ![]() و چقدر جالب است که این نماد چند سالیست در حوزه ی سینمای ترانس مدرن خود نمایی میکند در مرموز ترین و قدرتمند ترین حالت خود . فیلم کنستانتین ![]() امیدوارم پاسخ کاملی رو نسبت به سوالات دوست عزیزمون داده باشم . با تشکر |
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دقیقا به همون دلائلی که شما در ابتدا گفتید،
اگر نما کلی کتابها را نگاه کنیم کاملا ماسونیست، چون تشویق به باور کردن سحر و جادوست اما در جزئیات برداشت من کاملا برعکسه...چرا که تمام نمادها و رفتارهای ماسونی متعلق به جبهه شر ماجرا یعنی ولدمورت و مرگ خوارهاست... مثلا همین شعار جادو قدرت است وقتی در وزارت سحر و جادو مطرح میشه که این وزارت توسط ولدمورت فتح شده...یا همین نماد یادگاران مرگ، که شامل چوبدستی برتر، شنل نامرئی کننده و حلقه رستاخیزه، محل دعوای خیر و شر در آخرین کتابه و در آخر هم توسط نیروی خیر داستان از بین میره... جالبه بدونید که خود خانم رولینگ گفته که نماد مد نظر من این بوده: "یک مثلث، که قسمت قله آن توسط یک خط افقی قطع شده و یک دایره توخالی در بالای آن خط" اما به دلایلی این نماد رو تغییر داده... این دو نمونه از نمادها...رفتارهای طبقه شر داستان هم فوق العاده شبیه فراماسونهاست: در فصل اول کتاب هفتم، داریم که ولدمورت در یک سالن مجلل که کفش از سنگ های سیاه و سفید(اشاره مستقیم به شطرنجی بودن نمیشه،) یک نفر رو میکشه و اون رو به مارش هدیه میده... یا مثلا جایی در کتاب ششم، دامبلدور و هری برای اینکه بتونن وارد قلمرو ولدمورت(ارباب تاریکی) بشن تا یک تکه از روح ولدمورت رو از بین ببرن، باید خون بریزند(کاملا مشابه آیین شیطان پرستها) یا مثلا تاکید جبهه سیاه بر اصیل بودن خون جامعه حاکم، زیر دست بودن کسانی که خون خالص ندارند و "بره" بودن جامعه غیر جادوگر(عین عبارت بره در کتاب آمده و تاکید شده روش)... یه سری نکته دیگه: رولینگ در کتابش زندگی پس از مرگ رو تایید میکنه(فصل "کینگز کراس" در کتاب هفت که شامل روایت دیدار هری پاتر با وامبلدور که سال پیش مرده است) و البته این که مرگ و زندگی در اختیار کسی ماورای حتی قدرتمندترین جادوگر سیاه است(هری پاتر 3 بار توسط ولدمورت با طلسم مرگ مورد حمله قرار میگیرد اما نمی میرد) که به این نکته در آخرین صفحات کتاب هفتم اشاره میکند "خودت را به پروردگار عالمیان بسپار" اینها برداشتهای من بود... |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۷/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۸۹ ۲۱:۲۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:یه سری نکته دیگه: به نظر من این قسمت هایی که فرمودید که راجع به خداست و ایمان به خدا به خاطر انتقاداتی بود که به شدت در زمان کتاب ششم اوج گرفت و همه کم کم یه تفکر مخالف را بر علیه هری پاتر شکل داده بودند و خانم رولیگ با زیرکی با همین چند جمله سرپوشی بر اهداف شیطانیه داستانش گذاشته ... فکر میکنید کسی که 7 سری از این کتاب رو بخونه بیش از 7000 صفحه جایی برای ایمان به خدا خواهد داشت ؟ اگر این چنین است چرا این کتاب مهم ترین دلیل گرایش جوامع غربی نسبت به شیطان پرستی بوده است ؟ دوست عزیز نباید انتظار داشت که خانم رولینگ در شیپور و کرنا داد بزنه واسه شیطان پرستی . من باز هم دوستان رو به قران ارجاع میدم که خداوند فرمود: شیطان انسان را اغوا میکند ... اغوا کردن تا انجایی که من میدانم یعنی خوب جلوه دادن بدی و این کتب به زیبایی هر چه تمام تر این اغوا رو انجام دادن و جوامع غربی رو به راحتی و با اشتیاق خود مردم به سمت شیطان پرستی سوق داد . نکته ای که یادم رفت راجع به این شعار : جادو قدرت است بگم اینه که در اینجا قدرت بین جادوگرها انتقال پیدا میکنه و هیچ نیروی الهی توش دخیل نیست ...چه هری و چه ولدمورت غالب بر دیگری شود باز هم جادوگران پیروز خواهند شد . واسه همینه که گفتم خدا از ادبیات این کتب حذف شده نقل قول:اما در جزئیات برداشت من کاملا برعکسه...چرا که تمام نمادها و رفتارهای ماسونی متعلق به جبهه شر ماجرا یعنی ولدمورت و مرگ خوارهاست... در حوزه ی فلسفه ی ترانس مدرن(شیطان پرستی) جایی برای خدا وجود نداره دوست عزیز ... تنها چیزی که توی ترانس مدرن به خدا نسبت میدن اینه : خدا از انسان ها نا امید شده .... خدا رفته و مردم به حال خودشون گذاشته ... اینجاست که شیطان واسه گرفتن قدرت میاد .... اینو توی فیلم کنستانتین میبینیم که خدا نسبت به مردم زمین کاملا بی تفاوته ...در فیلم لژیون اشاره میشه خدا ایمانش رو به نسل بشر از دست داده ...پس انتقال قدرت داره توی جوامع شیطانی و ما فوق طبیعی انجام میشه اما اون قدرت لزوما خدا نیست چون خدا بی خیال همه چی شده . ما تنها نباید به نماد شناسی اکتفا کنیم و وارد این بحث هم بشیم که این داستان ها و فیلم ها چه تاثیری میذارن روی مردم ...همون طور که گفتم توی این فیلم هم قدرت بین جادوگرها منتقل میشه توی فیلم کنستانتین بین جبرئیل و لوسیفر ...توی لژیون بین میکائیل و جبرئیل . مشکل اینجاست که چرا خدا حذف میشه توی این فیلم ها و قدرت از ان شیاطین میشه ؟ مهم این نیست که هری پیروز شه یا ولدمورت مهم اینه که دوست عزیز توی این کتب :جادو قدرت است |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
تحت کنترل بودن همه عالم توسط پروردگار تنها در کتاب هفتم نیست، خصوصا در کتابهای اول چندین و چند بار تکرار شده...
شام بخورم، میام بیشتر مینویسم
|
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:تحت کنترل بودن همه عالم توسط پروردگار تنها در کتاب هفتم نیست، خصوصا در کتابهای اول چندین و چند بار تکرار شده... نوش جان ![]() اما دوست عزیز به نظرم داریم از بحث اصلی خارج میشیم . ببینید من راجع به جادو در اسلام یه چیز رو میدونم ... البته یادم نیست توی قران خوندم یا یکی از احادیث ائمه بوده که گفتن : جادو حرام است و و کسی که جادو میکند حتی اگر جادوی کوچکی باشد . کمترین حد برای او مرگ است وقتی توی تفکر یه ادمی مثله من هری پاتر(یه جادوگر) تبدیل بشه به یه قهرمان ایا باز هم به همون جدیت حرف قران رو پذیرا میشم ؟ میدانید برای جادوگران هیچ بخششی در اخرت نیست ؟ !!! حالا وقتی این کتاب میاد یه قهرمان جادوگر توی ذهن من تشکیل میده و منو علاقمند میکنه به گروه های شیطانی چطور ممکنه بگم که این کتاب بر علیه فراماسونریه ؟؟؟ دوست عزیز یادمون نره که این داستان در دستگاه هالیوود تبدیل به یک فیلم پر هزینه شده است ... و هالیوود که سردمداران ان صهیونیست ها هستند پول خود را بر ضد خود استفاده نمیکنند .... همان طور که همین کمپانی برادران وارنر در فیلم ماتریکس زایان را منجی نهایی جهان نشان میدهد و تمام مردم دنیا دشمن ان ها هستند . دوست عزیزم یادمان نرود همین هالیوود در فیلم ارباب حلقه ها یهود را پادشاه دنیا معرفی میکند (تاپیک ارباب حلقه ها صفحه ی 6 ) یادمان نرود هالیود کسی است که بالهای جبرئیل را میسوزاند و از درگاه خداوند او را مطرود میکند(فیلم کنستانتین)... نماد شناسی در فیلم های هالیوود قدم اول است ؟ اما ایا ما پیغام فیلم را هم درک میکنیم ؟ یا فقط به زمین شطرنجی و چشم جهان بین و دو ستون و نماد های دیگر اکتفا میکنیم ؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
تقریبا قانع شدم...چون ماهیت سحر و جادو خلاف توحیده...
اما چرا همه رفتارهای ماسونی رو جبهه تاریک انجام میده و آخر هم شکست میخوره؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یک نمونه اینکه هری پاتر به زبون مارها حرف میزد... و همینطور رواج جادوگری!
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۷/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۱۲ توسط InsomniAc.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
هری پاتر به زبون مارها صحبت میکرد چون ولدمورت ذهنشو کنترل میکرد...
این هم یه نکته دیگه که ولدمورت نماینده جمعیت ماسونهاست...اون ذهن هری رو کنترل میکرد، و مخصوصا تو کتاب پنجم فوق العاده تاکید شده روش.... وقتی هم ولدمورت میمیره، هری دیگه به زبان مارها صحبت نمیکنه... |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:اما چرا همه رفتارهای ماسونی رو جبهه تاریک انجام میده و آخر هم شکست میخوره؟ رفتار ماسونی از نظر ما نه از نظر خودشون . اینکه همه ی ابعاد تفکر دجال اخرالزمان رو نسبت به ماسونیت ان ها تعریف کنیم اشتباه محض است . غرب فقط فراماسونری نیست...!!! غرب تفکر مدرن است ...تفکر فیلسوفان است ...غرب حقوق بشر است !!! ببینم ایا کسی میتواند قوانین حقوق بشر را زیره سوال ببرد با استفاده از نماد های ماسونی ؟ در صورتی که قوانین حقوق بشر در بعضی قسمت ها مفهوم مهدویت و توحید را کاملا نقص میکند ؟ ایا باز هم نماد به کمک ما خواهد امد ؟ دوستان عزیزم نماد در ماسون ها فقط یه زبان شناسایی ماسون هاست ... متاسفانه دوستانمون خیلی افراطی راجع به نماد ها تحقیق میکنند و از موضوع اصلی جا میمونند یعنی طرز تفکر مثلا توی فیلم ارباب حلقه ها چون چشم نابود میشه و موردور خراب میشه دلیل بر اینه که فیبم ضد ماسونیه ؟ ![]() نمیدونم چرا ما موضوع ماسون ها رو اینقدر گنده کردیم ...نمیگم تحقیق نکنیم و نشناسیمشون اما تا چه حد بریم سراغ نماد ها ؟؟؟ چقدر خودمون رو توی نماد ها گم کنیم ؟ [b]مهم طرزه تفکره که باید بهش حمله بشه چه طرف ماسون باشه یا یه ادم معمولی با تفکرات ماسونی(نمونه اش میشه بعضی از روشن فکران داخل کشورمون) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 51128289251633993503.jpg]](http://myup.ir/images/51128289251633993503.jpg)
![[تصویر: 82183217104513659852.jpg]](http://myup.ir/images/82183217104513659852.jpg)