کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمی هم تورات بخوانیم!! (آیاتی از تورات در حدیث قدسی)
۲:۱۶, ۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

متونی که إن شاءالله در این تاپیک قرار می دهم برگرفته از کتاب "چهل حدیث قدسی" می باشد.
موضوع این کتاب برگردان چهل سوره از تورات از سریانی به عربی توسط مولی الموحدین علی بن ابی طالب (علیه السلام)
است...

مقدمه کتاب به زبان عربی است و ترجمه آن به فارسی نوشته نشده بود به همین دلیل ترجمه دست و پا شکسته ای که خودم از آن کردم براتون می نویسم چون بعضی جاهای متنش خیلی مهمه....
البته متن عربیش هم آسونه نگاه کنید متوجه میشید....

مقدمه:

فهذه فائدة جلیلة و موعظة بلیغة نقلها امیرالمومنین (علیه السلام) من لسان موسی بن عمران ای العبریة الی العربیة و هی اربعون سورة منتخبة من التوریة التی کلم الله تعالی بها موسی بن عمران بلا ترجمان و قال فی تفسیر ابی الفضل کانت التوریة الف سورة فی کل سورة الف ایة و کل ایة مثل سورة البقرة تشتمل علی الف امر و الف نهی و الف وعد و الف وعید

ترجمه:

این فایده ای بزرگ و پندی بلیغ است که امیر المومنین (علیه السلام) از زبان موسی بن عمران از زبان عبری به زبان عربی نقل می کند. و آن 40 سوره منتخب از تورات است که خداوند تعالی در آن با موسی بن عمران بدون ترجمان صحبت می کند. و در تفسیر ابی الفضل گفته شده که تورات 1000 سوره بود در هر سوره 1000 آیه و در هر آیه مانند سوره بقره شامل 1000 امر و 1000 نهی و 1000 وعده و 1000 وعید بود.

نکته ای که گفتم جالب و مهمه اینه که همانطور که می دانیم خداوند به طور مستقیم (و از طریق درخت ) با حضرت موسی (علیه السلام) صحبت می فرمود

با مطالعه سوره اول بهتر این موضوع را متوجه می شوید.

نکته: بچه ها من هرچی تو اینترنت گشتم این کتاب رو پیدا نکردم (فقط نسخه چاپی بود و اون هم برای فروش!!) اگر آدرس اینترنتی ای میشناسین که سوره ها رو نوشته باشه ممنون میشم معرفی کنید یا خودتون هم در زمینه ارسال مطلب کمک کنید. چون تایپ مطالب عربی جدا سخت و زمان بره...

یا علی...

بسم الله الرحمن الرحیم

ترجمه سوره اول:

عجب دارم از کسی که یقین دارد به مرگ چگونه خوشحالی می کند ،
و عجب دارم از کسی که یقین دارد به حساب روز قیامت چگونه جمع می کند مال را ،
و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به قبر چگونه خنده می کند ،
و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به برطرف شدن دنیا چگونه خاطر جمع می شود به سوی دنیا ،
و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به بقاء آخرت و نعمت های آن چگونه استراحت می کند ،
و عجب دارم از کسی که آنکس عالم است به زبان خود و جاهل است به قبل خود ،
و عجب دارم از کسی که آنکس پاکیزه شونده است به سبب آب و غیر پاکیزه است به قلب ،
و عجب دارم از کسی که مشغول می شود به عیب های مردم و حال آنکه او غافل است از عیب های خود ،
و عجب دارم از کسی که می داند اینکه خدایتعالی مطلع است بر او چگونه نافرمانی می کند اورا ،
و عجب دارم از کسی که می داند که او می میرد تنها و داخل قبر می شود تنها و حساب کشیده می شود تنها چگونه انس می گیرد مردم را
و می گوید خدایتعالی : نیست معبود پرستیده برحق مگر خدا بطور جزم و یقیین و محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنده منست و فرستاده من است.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dragonborn ، mhvvhm ، hesam110 ، أین المنتظر ، rastin ، فاطمه خانم ، meshkat ، mohamad ، اکبر.ع ، m.hossein ، Agha sayyed ، خیبر110 ، yamin ، yashar1374 ، بیداری اندیشه ، حسن.س. ، am_po ، Admirer ، Hadith ، zarati313 ، SARV ، تفکر ، حوریه سادات ، springly ، payam mahdi ، nooromahdi ، حسن عزتي ، سجاد313 ، نسیم ، فدک زهرا ، saloomeh ، یا زهرا(س) ، mia'd ، mahdy30na ، یوسف خان ، Havbb 110 ، مفقود الاثر ، حقیر ، ali0077 ، mohammadhadi

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۲, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
علاقه عمر بن خطّاب به دين يهود

عمر و دخترش حفصه به تورات علاقه داشتند و به فراگيري آن اهتمام مي ورزيدند. روزی عمر با نسخه‌ای از ترجمه تورات به نزد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمد و شروع به خواندن كرد. در اين حال پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بسیار خشمگین و برافروخته شدند.

ابوبکر با تندی عمر را سرزنش کرد.

پس پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «از اهل کتاب چیزی نپرسید كه آنان هرگز شما را هدایت نمی‌کنند زیرا خود گمراهند. اگر موسی(علیه السلام) زنده بود و در میان شما زندگی می‌کرد برای او جایز نبود جز كه از من پیروی کند.

مسند احمد؛ ج3، ص387.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، mahdy30na ، N.Mahdavian
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]