|
پاتوق گردان های بیداری اندیشه
|
|
۱:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام گردان 41 نفره ی اول را گردان علی بن ابیطالب مینامم و گردان 41 نفره ی دوم که در حال تکمیل است را گردان سید الشهدا مینامم هر کسی هر اسمی که دوست داشت میتواند بگوید گردان های اول و دوم تالار بیداری اندیشه به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم نه نه نه به نظرم بهتر است به خود حالی کنیم که میخواهیم عبد شویم (عبد اوست کریم) و در نتیجه عبد واقعی در مقابل امامش سمعاً و طاعتاً هست کسی هم که سمعاً و طاعتاً شد خوب مشخصاً إن شاء الله نامش در لیست سربازخانه هم نوشته خواهد شد جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند آثار دعای خیر دوستان را در زندگی شخصی و احوالات شخصی خودم خدا وکیلی حس میکنم چرا هر کدام از ما نباید این نشان افتخار را دریافت نکنیم یا کاشف الکرب عن وجه المهدی [/font] رفقای خوب من همسنگرانم من هر بار که با حضرت استاد مشورت میکنم برای حل مشکلات ایشان به 3 چیز شدیداً تأکید 1- ساعت خلوت باخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2- تضرع به درگاه خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3- توسل به اهل بیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشان تأکید عجیبی دارند بر ساعت خلوت داشتن ساعت خلوت معنایش این نیست که مثلاً در روز لحظاتی به یاد خدا باشیم و با خدا خلوت کینم مسأله فراتر از این است ساعت خلوت چیزی شبیه نماز است چطور اذان که میگویند باقی کارها را تعطیل میکنیم حال هر چه میخواهد باشد ساعت خلوت هم همین طور است زمانی در شبانه روز است(بهترینش لحظاتی پیش از اذان صبح است) که در آن لحظه زمان ملاقات خصوصی من با خدا خودم هست همه چیز تعطیل من میمانم و خدایم دعا و تضرع و مناجات من است و الطاف و رحمت رحیمیه ی پروردگارم فقط من و خدا و اظهار فقر و عجز من و اظهار امید من به خدایم اقرار به قصور و ناسپاسی من و حنان بودن پروردگارم دوستان من میدانید حنان یکی از اسامی خداوند است اما آیا میدانید حنان به چه معناست حنان یعنی بسیار بازگشت کننده به سوی کسی که از او دوری میگزیند الله اکبر چقدر این نام خدا زیبا است از وقتی معنی این نام خدا را فهمیدم مرتب با این نام خدا را صدا میزنم چون خودم را میشناسم که با اعمال و رفتار و گفتارم در عمل کسی هستم که از خدا دوری میگزیند اما وقتی خدا را با این اسم صدا میزنم معنایش این است که : اوست کریم خودت گفتی بسیار بازگشت کننده ای به سوی منی که عملم در حال دوری گزیدن از تو هستم در پیچ و خم های امتحانات زندگی اما معتقدم که تو خدایی هستی که بسیار بازگشت کننده ای خلاصه رفقا زیاد سرتون رو درد نیارم اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است ما یک گفتگوی منتظران داریم در تالار اونجا ویژه دلدادگان یوسف زهرا است محاسن و کارکرد های ویژه ی خود را هم دارد اما اینجا کسی باید بیاید که خود را حقیقتاً مشغول آماده سازی برای حضرت حجت میداند سعی میکنم در پستهای خودم در این تاپیک مطالبی رو به دوستان تقدیم کنم که حقیقتاً به درد خودم خورده معارفی که مقادیری شاید در فضای عمومی تالار به این سبک و سیاق آنها را بازگو نکنم این جا به قولی اتاق خصوصی کسانی است که در حال آماده کردن خود هستند برای روزهای سختی که امتحان بندگی را باید پاس کنند علاوه بر عشق به حضرت حجت ، اینجا نیازمند حس مسئولیت هم هستیم مراقبتمان از اعمالمان ، رفتارمان با اطرافیانمان و کسانی که بر گردن ما حق دارند و حق الله و حق الناس و حق النفس را و.... باید حسابی رو به بهبود باشد یک نکته ی بسیار مهم از نکته های حضرت استاد ایشان میگفتد رستگاری با عمل حاصل نمیشود رستگاری بی عمل هم حاصل نمیشود پس چه خاکی بر سرمان بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمل را انجام میدهیم اما به عمل خود اتکا و اعتنا نباید بکنیم ، امید و اتکای ما فقط و فقط باید به فضل خدا باشد فضل میدانید یعنی چه یعنی بی استحقاق بخشیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا علی منتظران و عاشقانی که میخواهند مسئولیت هم بپذیرند و عزم بندگی کردن خدا را دارند [font=Arial] التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه حقیر رو هم دعا نکردید بی زحمت پدرومادر حقیر رو دعا بفرماید االلهم صل علی محمد و آل محمد اللهم عجل لولیک الفرج االلهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
| آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۰, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . به تاپیک زیر بروید و پستی بزنید و اسمتون رو به لیست اضافه کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...#pid140042 . |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۱۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۱۳:۱۴ توسط fatemeh m.)
شماره ارسال: #352
|
|||
|
|||
|
خیلی دوس دارم با همه تون آشنا بشم اما اگه نشد انشاالله روز قیامت زیر پرچم اربابمون حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
منم کذبلا نرفتم دعام کنین. ![]() خیلی دوس دارم با همه تون آشنا بشم اما اگه نشد انشاالله روز قیامت زیر پرچم اربابمون حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منم کربلا نرفتم دعام کنین.
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۲۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۱۶:۳۷ توسط rahi.)
شماره ارسال: #353
|
|||
|
|||
|
شب نوزدهم، موقع قرآن سر گرفتن مي خواستم يه دعا بكنم كه خدا رو به خودش قسم بدم كه براورده اش كنه؛ دعا كردم خدايا ظهور امام زمان رو برسون، يه هو گفتم بذار يه دعاي جامع تر بكنم، گفتم بذار بگم خدايا هر چي تو دل امام زمانه رو برآورده كن. برا همين از ته دل از خدا خواستم: بك يا الله، بك يا الله، بك يا الله،... هر چي تو دل مولامه رو برآورده كن!
ميخواستم خدا رو به پيامبر قسم بدم كه منو آدم كنه، كمكم كنه يار واقعي امام زمان بشم، كمكم كنه اينقدر دل امام زمانمو خون نكنم؛ ولي ديدم اين دعاي من، آرزوي ديرينه امام زمانه. پس بازم گفتم: بمحمد، بمحمد، بمحمد،...هر چي تو دل مولامه رو برآورده كن! اين بار ميخواستم از خدا بخوام به حق علي، ايمان حقيقي و سعادت دنيا و آخرت رو نصيب خانواده م و همه اونهايي كه ميشناختم بكنه، ولي بازم ديدم اينهم آرزوي امام زمانمه، پس باز هم: بعلي، بعلي، بعلي،...هر چي تو دل مولامه رو برآورده كن! ميخواستم خدا رو قسم بدم به تك تك چهاده معصوم تا خدا بيمارها رو شفا بده، دعاي فلاني رو برآورده كنه، مشكل كار اون دوستمو براورده كنه و كلي دعاهاي ديگه ، يادم اومد امام زمان يه جا فرموده بودن: ما نظر خود را از شما بر نمی گیریم، که به حال خود وا بمانید، فراموشتان نمی کنیم، اگر چنین نبود، گرفتاری ها شما را از پا در می انداخت. يادم افتاد يه جا خونده بودم امام زمان ازناراحتي هاي ما ناراحت ميشن و دلشون نمي خواد كه ما گرفتاري داشته باشيم. پس اينا هم از دعاهاي امام زمان بود... نميدونم چرا؛ ولي هر دعايي كه ميخواستم بكنم ميديدم جزء همون دعاي اولم قرار ميگرفت،دلم راضي نميشد اين دعا رو نكنم. براي همين از اول تا آخرقرآن بسر گرفتنم دعا كردم: خدايا به حق اهل بيت، به حق اونهايي كه تو رو بهشون قسم دادم، اگه اونها برات عزيز هستن، اگه دوستشون داري؛ خداجونم! هر چي تو دل امام زمانمه، هر آرزويي كه داره برآورده اش كن! و نميدونين چه حال خوشي داشتم. براي اولين بار خيالم راحت بود هيچ دعايي رو فراموش نكردم، هيچكي رو از قلم ننداختم، دلهره اينو نداشتم كه كدوم دعا مهمتره كه اونو اول بگم يا كيو دعا كنم. ذهنم آروم آروم بود و روي يه دعا تمركز داشت. دعايي كه هيچكس جز خدا و امام زمان نميدونه اگه براورده بشه دنيا چه گلستاني ميشه. پس بياين امشب هممون از ته دل اين حاجت رو از خدا بخوايم تا دعاهاي هممون برآورده بشه. خدايا به حق اين شبهاي عزيز و به حق چهارده معصومت، همه دعاهاي امام زمان رو برآورده كن! |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
|
سلام ودرود خداوند به همه دوستان
چند سخن از امام مهدى عجل الله تعالى فرجه الشریف: آگاه بـاشیـد به زودى کسانـى ادعاى مشاهده (نیابت خـاصه) مـرا خـواهند کرد. آگاه باشید هر کـس قبل از ((خروج سفیانى)) و شنیدن صداى آسمانى ، ادعاى مشاهد مرا کند دروغگـو و افتـرا زننـده است حـرکت و نیرویـى جز به خـداى بزرگ نیست. همان،ج 2،ص 478. باقیمانده از آدم و ذخیره نوح و برگزیده ابراهیم و خلاصه محمد(درود خـدا بر همگى آنان باد) هستم. غیبت نعمانى ،باب 14،حدیث 67. پناه به خدا مى برم از نابینایى بعد از بینایى و از گمراهى بعد از راهیابـى و از اعمـال نـاشـایسته و فـرو افتـادن در فتنه ها. بحارالانوار،ج 53،ص 190. صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج. |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #355
|
|||
|
|||
|
سلام یکی به ما بگه این گردان چی هست حالا مگه میبرن جبهه مگه جنگ شده.؟ کجا هست حالا این گردان؟ نکنه این سایت واسه سپاه هستش. میبرن سوریه؟ شنیده بودم ایران یه کارهای میکنه اما فکرشو نمیکردم دیگه ادم میفرستن اونجا..
|
|||
|
۲۲:۰۳, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #356
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . (۲۴/مرداد/۹۱ ۲۱:۵۷)رنجستان نوشته است: سلام یکی به ما بگه این گردان چی هست حالا مگه میبرن جبهه مگه جنگ شده.؟ کجا هست حالا این گردان؟ نکنه این سایت واسه سپاه هستش. میبرن سوریه؟ شنیده بودم ایران یه کارهای میکنه اما فکرشو نمیکردم دیگه ادم میفرستن اونجا... برای اطلاع از موضوع به تاپیک زیر بروید : گردان های بیـــــــــداری اندیشـــــه + خلاصه .... سپس در صورت تمایل برای ثبت نام ، به تاپیک زیر بروید : ثبت نام در گردان حضرت زینب (سلام الله علیها) |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #357
|
|||
|
|||
|
بابا اینها چی بود؟ هی تاپیک گذاشتن توش ادم قاطی میکنه نمیدونه کدم رو بخونه نمیدونی اخرش چی شد. البته فهمیدم جریان چیه خیال کردم میبرن سوریه خودمم خندم گرفته
. اقا ما نماز صبحمونم به زور لگد میخونیم چه برسه به نماز شب و دعا و غیره. ممنون داداش ما نیستیم بهتر از ماها ظاهرا جا زدن خدا به داد من برسه.
|
|||
|
|
۱:۳۶, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #358
|
|||
|
|||
|
بنام خالق هستی
سلام
لازم دانستم یک چیزی را به دوستناین که در این گردانها ثبت نام میکنند متذکر شوم:
وقتی شما وارد این گردانها میشوید و ثبت نام میکنید. بالطبع دارید با 40 نفر عهد و پیمان میبنیدی که در حق یکدیگر فلان کار را انجام دهید و خلاصه نماز بخوانید دعا کنید و غیره.. پس همانطور که عرض کردم دارید عهد میبندید با هم. پس خیلی مراقب باشید که عهد تان را نشکنید. در سوره مومنون ایه 8 یکی از صفات مومنان پایبندی به عهد عنوان گردید
و انها که امانتها و عهد خود را رعایت میکنند پس اگر اینجا و هر جای دیگر عهد شکستید خود را خیلی هم جزو مومنان ندانید ![]() (شرمنده)![]() دوستان عزیز پس به عهدی که با هم میبندید وفادار بمونید تا محبتتون بیشتر بره تو دل خداوند بزرگ و بلند مرتبه اری کسی که به پیمان خود وفا کند و پرهیزگاری پیشه نماید ، خداوند پرهیزگاران را دوست دارد ال عمران 76 خلاصه دوستان عزیز بشینید خب فکراتون رو بکنید و بعد تصمیم بگیرید همینطوری احساسی نرید عضو بشید. چون اگر کم اوردید هم پیمان شکنی کردی که مورد ناراحتی خداوند متعال قرار میگیرید هم یه جوری خیانت کردید به دوستانتون هم کار گروه رو خراب میکنید چون کار بر مبنای 40 هست که 40 هم عدد خاصی هست و تاثیر خاص داره وقتی شما وظیفتو انجام ندادی میشه 39 که در این صورت تاثیر 40 از دست خواهد رفت. خلاصه خیلی مراقب باشید چون: به عهد وفا کنید که از عهد سوال میشود اسراء 34 در پایان اگر لایق دونستید بنده حقیر و دیگر بچه های تالار را هم فراموش نکنید و کنار ان 40 نفر یک یادی هم از ما بکنید به یک استغفار هم برای این حقیر راضی هستم انشالله خداوند هادی توفیقتان دهد که پیش بروید و به شما نوری بدهد که با ان در میان مردم راه بروید ![]() |
|||
|
|
۲:۱۱, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۱ ۱:۳۶)دوست خدا نوشته است: سلام درست می فرمایید ولی قطعا میشه که گاهی یادمون بره و دوستان، آن روزها رو بخشیده اند |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #360
|
|||
|
|||
|
ببينيد دوستان از همان ابتدا كه بحث گردان ها مطرح شد، اين موضوع هم عنوان شد كه تعهد انجام كارهاي مربوط به گردان يك تعهد اخلاقي است نه يك عهد و پيمان رسمي يا شرعي. كل موضوع گردان ها بهانه اي است براي رشد. بنابراين اين منطقي و عقلاني است كه چيزي كه مي خواهيم باعث رشدمان شود، اگر به هر علتي متوقف شد، باعث سقوط ما نشود. اين از بحث گردان هاي كلي.
در مورد گردان ويژه هم كه قضيه در اساس متفاوت است. آنجا كساني مي آيند كه دستي در آتش داشته باشند. بنابراين اين رفقا اگر عهد شرعي هم ببندند، سرشان برورد، عهدشان نخواهد رفت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه! | مهدی2012 | 13 | 5,602 |
۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۱۵ آخرین ارسال: سعدی |
|
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,178 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,195 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,788 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,515 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|

. اقا ما نماز صبحمونم به زور لگد میخونیم چه برسه به نماز شب و دعا و غیره. ممنون داداش ما نیستیم بهتر از ماها ظاهرا جا زدن خدا به داد من برسه.
![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)
![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)