|
فراخوان برای بحث و تبادل نظر پیرامون "فلسفه ی هنر"
|
|
۱۵:۵۷, ۱۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۱ ۱:۳۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام بر همه ی دوستان! چند صباحی هست که به هر بخشی از سینما و موزیک و .... سرک می کشم، معمولا در اکثر اوقات بحث و اختلاف نظر شدید وجود دارد و داشتم به این فکر می کردم که "ریشه ی این ماجرا کجاست؟؟" و با بررسی های بیشتر متوجه شدم که تعاریف ما اساسا از هنر متفاوت است!! این تاپیک فراخوانی برای گفت و گو پیرامون فلسفه، چیستی و ذات هنر است و از همه ی دوستان می خوام که ابتدا تعریف خودشون رو از هنر، جایگاه و اهمیت هنر، اهداف هنر و .... بیان کنن تا ببینیم آراء عزیزان چقدر می تواند به هم نزدیک بشود و به تعریف مشترکی برسیم!!! از همکاری شما پیشاپیش تشکر می کنم! موفق بمانید ... محمد |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر بنده توی این بحث یه جای کار می لنگه! شما ابتدا و انتهای بحث رو مشخص کردید و حالا قصد دارید هر طوری که شده مبحث رو به انتهایی که خودتون می خواید برسونید و این درست نیست ، بهتر اینه که با مبحث جلو بریم و نتیجه رو از پیش مشخص نکنیم. نکته دیگه اینکه اگه بخواید این طور پیش برید حتی اگه تعداد صفحات این تاپیک به 100 هم برسه باز هم هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد! چرا؟ عرض می کنم خدمتتون! ![]() شما اگر بخواید این طور هر کلمه رو معنی کنید و این طور موشکافانه و ریشه ای جلو برید در همون مفاهیم ابتدایی صدها صفحه مطلب می شه گفت و نوشت و هیچ وقت به موضوع اصلی تاپیک نمی رسید. پیشنهاد بنده اینه: مفاهیم و تعاریف رو از بزرگانی که در این مورد مطلب نوشتن و تحقیق کردن نقل قول کنیم و پیرامون اون بحث کنیم. یعنی مثلا تعریف یکی از بزرگان رو در مورد هنر قرار بدیم و نظرات رو در این مورد جویا بشیم ، اگر کسی مخالفت نداشت طبق اون نظر و تعریف مبحث رو ادامه بدیم. در هر حال این یه پیشنهاده. |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۱۳:۳۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. ممنون از نظر شما! بنده قصد داشتم یه مطلب کامل اخیرا درباره ی هنر بزنم و یه جور شروع برای این تاپیک باشه!! و حول همون بحث کنیم!! ولی به هر حال لازمه که یه سری ابزار رو حداقل به طور اجمالی بشناسیم!!! اصلا باید بدونیم فلسفه ی هنر یعنی چی؟؟ یه مقداری هم باید راجع به انسان بدونیم!!! به زودی مطلبی رو برای ادامه ی بحث خواهم زد!!! البته ماهیت این تاپیک هم اینه که بحث داخلش کمی پراکنده میشه، چون خیلی مبحث گسترده ایه!!! یا علی |
|||
|
۱۵:۳۵, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
با عرض شرمندگی من یه اشتباه کوچیک کردم!!!!
![]() (۲۲/بهمن/۹۰ ۱۳:۱۶)guided نوشته است: پیشنهاد بنده اینه: منظورم این بود که در تعاریف فرعیات بحث از دیدگاه دیگران استفاده کنیم! مثلا در مورد فطرت انسان، در مرود زیبایی و... نه اصل مبحث که همون فلسفه هنره! این پیشنهاد هم برای این بود که بحث زودتر جلو بره و در همون ابتدا توقف نکنیم. |
|||
|
۱۶:۰۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
والله ما که دوست داریم ادامه بدیم ، اما بنا بر صلاح دید رئیس متوقفش کردیم.تا یک مقدار مطالعه تاپیک زیاد بشه.بعد هم ایشون سوال بفرمایند.
|
|||
|
۲۳:۱۵, ۲۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان!!
یکی از بزرگترین مشکلات ما توی این تالار اینه که مطالعات و تحقیقات پیوسته و برنامه ریزی شده نداریم و بیشتر دنبال لقمه های حاضر و آماده هستیم! قطعا برای پیشبرد صحیح و پخته ی یک مباحثه ی چند جانبه، لازم هست تا طرفین بحث مطالعاتی رو داشته باشن و همینجوری هر چی که به ذهنشون رسید بدون مطالعه ننویسن که بعدا مجبور بشن یه جوری توجیهش کنن!! متاسفانه اگر بار بحث روی دوش یه نفر نباشه و مطالب حاضر و آماده اینجا برای بقیه نزنه، تقریبا محاله که بحث پیش بره!! چند نفر واقعا اینجا می تونن هنر رو تعریف کنن و رفتن یه تحقیقی توی این یه هفته انجام دادن؟؟ ( بعید می دونم کسی این کار رو کرده باشه!! ) بنده هم مطالبی رو آماده کردم ولی گمان می کنم اگر بخواهم بیانش کنم تاپیک یه طرفه بشه و فقط و فقط مطلبی زده بشه و دیگران هم نظاره کنن و اینطوری فایده نداره!! باید این موضوع فرهنگ سازی بشه، اگر ما به دنبال ارائه ی نظریه های اسلامی هستیم!!! به هر حال بنده دیگه رغبتی به ادامه ی این بحث ندارم!!! یا علی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |