|
بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries"
|
|
۱۷:۰۵, ۳۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
سوالم اینه که سریال خاطرات خوت آشام شیطانیه؟ این عکسو از یکی از صحنه های فیلم گرفتم:
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۳, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۱ ۱۰:۴۶)soshiant نوشته است: |
|||
|
۱۵:۴۶, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۱ ۱۴:۳۳)aeroshariati نوشته است:(۲/خرداد/۹۱ ۱۰:۴۶)soshiant نوشته است:نه ربطی به انگشتری حضرت سلیمان ندارد! این انگشترها،انگشترهای معمولی هستن که یک جادوگر طلسمی برای محافظت در برابر نور خورشید روی اونها قرار میده که خون اشامهای این سریال به دست میکنن |
|||
|
۱۶:۲۵, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۵:۴۶)A L I نوشته است:(۱۷/تیر/۹۱ ۱۴:۳۳)aeroshariati نوشته است: با سلام فکر کنم منظورتون حضرت سلیمان و انگشتری آن حضرته؟؟؟نه ربطی به انگشتری حضرت سلیمان ندارد! این انگشترها،انگشترهای معمولی هستن که یک جادوگر طلسمی برای محافظت در برابر نور خورشید روی اونها قرار میده که خون اشامهای این سریال به دست میکنن سلام دوستان . درسته من اشتباه نوشتم . منظورم حضرت سلیمان بود . ![]() ![]() خوب اینکه یه جادوگر میاد به یه انگشتر چنین قدرتی میده خودش داره این نکته رو رد میکنه که قدرت انگشتر حضرت سلیمان از طرف خدا نبوده و یکی از جادوگرها این قدرت رو به پیامبر شما داده ...!!!! اینم میتونه یه بر داشت باشه .
|
|||
|
۱۳:۱۱, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
این سریال بیشتر از اینکه تبلیغ خون خواری و خوناشام ها باشه داره جادوگری کابالا رو تبلیغ میکنه این نماد ها درسته که الان در همه ی سریال ها و فیلم ها زیاده ولی یادمون نره که چرا اینا رو استفاده میکنن دارن یه جورایی به مردم نخ میدن که برن دنبال جادو و بی خیال خدا بشن .تا وقتی که میتونن با جادو مثل آدمای این فیلم جاودان بشن و یا به قدرت و ثروت برسن . تو این فیلم وقتی یک نفر خون آشام میشه حوس هاش تشدید میشه و اینو میگه که از این طریق به غیر از ثروت و قدرت انسان لذت بیشتری از زندگی میبره. و جالب اینه که اصل موضوع این فیلم به وسیله ی جادو درست شده استر خانوادش رو جادو میکنه و اونا میشن خون اشام . تو این فیلم قدرت یک جادوگر از یک خون اشام خیلی بیشتره به طوری که میبینیم با یه طلسم چندین خون اشام و گرگ نما با هم میرن رو هوا . جادو برای خودش تو این فیلم حکم بمب اتم رو داره و البته بدست اوردنش هم کار هرکسی نیست برعکس ومپایر از پدر یا مادر به ارث میرسه. کلاً تو همه ی فیلم ها برای جادوگرا دارن یک نسل میسازن هری پاتر و ارباب حلقه ها رو ببینید جادوگر ها با مردم عادی فرق میکنن . |
|||
|
۲۳:۳۱, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بابا چی میگی من این کارای بانی و استر رو که میبینم حالم از هرچی جادوگره به هم میخوره
هیچ تبلیغی هم برای خون خواری نیست چون من خودم خیلی خیلی خون اشام ها رو دوست دارم اول کتابشو خوندم بعد فیلم رو دیدم پس کسی که از این چیزا خوشش نمیاد مجبور نیست که ببینه من از قبل خوشم میومد هیچ ربطی به اینکه اینو دیدم بعد افتادم دنبال این چیزا نداره الکی چرت و پرت ننویسین |
|||
|
|
۶:۵۵, ۱۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۷:۵۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول: کلاوس:فرزند استر و مایکل و یک خون آشام اصیل و در طول فیلم قصد کشتن برادر خودش رو داره نقل قول: من خودم این سریال رو از قسمت اول تا آخرش که پخش شده(فعلن در حال پخش،آخرین قسمتش هم مربوط به فصل 3 قسمت 15 بود)دیدم. جالبه نوشتید که از قسمت اول تا آخر سریال را تماشا کرده اید و هنوز نفهمیده اید که کلاوس یک فرزند نامشروع است نه الایژا !!!!!! ![]() ظاهرا کپی پیست در این تالار رواج زیادی دارد! هم از سوی ناظران هم سایر کاربران ![]() امیدوارم این پستم حذف نشه (چون وقتی پاسخها به مزاج آقایان خوش نیاید حذف میشود!!!!) البته من هنوز همه پستهای دوستان را نخواندم. اما درباره این سریال ذکر دو نکته لازمه: 1. فیلمنامه این سریال بسیار قوی است. کسانی که از اصول داستان نویسی مطلعند می توانند بفهمند که در این داستان تمامی این اصول رعایت شده. 2. برخی پیامهای سریال درست است. مثلا طبق ضرب المثل (با بدان کم نشین که صحبت بد * گرچه پاکی تو را پلید کند) وقتی شخصیت زن اول فیلم (الینا) با شیاطین (خون آشامها) در ارتباط طولانی مدت است بالاخره خودش هم به یک شیطان (خوش آشام) تبدیل می شود. البته اگر به سریال دقیق نگاه کنیم (من سرسری نگاهش کردم) چیزهای بیشتری می توان فهمید. ![]() نقل قول:دارن یه جورایی به مردم نخ میدن که برن دنبال جادو و بی خیال خدا بشن اصلا هم اینطور نیست. بانی بارها در فیلم به ناتوانی خودش اشاره می کند. جایی می گوید "یک جادوگر نمی تواند یک موجود جاودان بسازد." یعنی اینکار فقط در قدرت خداوند است. حتی اگر این جمله را بیان نکند. گاهی که جادوی سیاهی انجام می دهد از سوی سایر جادوگران سرزنش می شود و دچار عواقب خطرناکی میشود. وقتی جیمی را از مرگ بر میگرداند ارواح جادوگران با او قطع رابطه می کنند. دنیای دیگر در این فیلم جوری نشان داده نشده که تصور کنیم خدا در آن نقشی ندارد. ارواح مردگان حق بازگشت ندارند. بارها گفته میشود که ارواح خوب به آرامش می رسند. مثلا آنا امیدوار است که مادرش به آرامش برسد. این مطابق قوانین الهی است. و خیلی نکته های دیگر! ظاهرا دوستان این سریال را درست تماشا نکرده اند ![]() ا نقل قول: نشان دادن جادو به عنوان قدرت برتر طبیعت . و قدرت بدون مقابله . اشتباه می کنید. یک دلیلش را قبلا گفتم. دلیل دیگرش این هست که این قدرت می تواند از بین برود. یکبار بانی و یکبار مادرش این قدرت را از دست می دهند. پس یک قدرت فانی است و اصلا بدون مقابله نیست. و تازه این قدرت هر نوع عملی را نمی تواند انجام دهد چون با عواقب بدی روبر می شود. نقل قول:میتونی یه موجود شیطانی باشی اما از نوع خوبش(استفن)! هیچیک از موجودات شیطانی سریال خوب مطلق نیستند. استفن به درنده مشهور است. یعنی کسی که انسانهای بی گناه را میدرد و میکشد. او بیش از هرکسی در سریال انسان کشته است. اصلا نمی تواند در مقابل خون مقاومت کند و مجبور است از دیدن خون خودداری کند. سایر شخصیتهای نسبتا بهتر خون آشام حتی الایژای بااخلاق هم به تعهدش به دوستانش خیانت می کند و کلاوس را نمیکشد. الینا را به گروگان میگیرد که جان خودش را نجات بدهد. نقل قول: نام استر که یکی از شخصیت های یهود است نقل قول: من فکر میکنم استر نقطه مقابل مریم مقدس ساخته شده است خسته شدم از خواندن این نظرات کاملا اشتباه! استر چه ربطی به مریم مقدس دارد؟ استر در تاریخ یهود تقریبا ناجی قوم یهود است که با فریب در کاخ شاهی راه یافته (البته من این قصه را قبول ندارم و فکر می کنم افسانه است) در فیلم خاطرات خون آشام استر برای نجات جان فرزندانش از دست گرگینه ها آنان را به خون آشام تبدیل می کند و ناجی آنها میشود!!!!! که میشود همان کاری که استر برای یهودیها انجام میدهد. تازه طبق این برداشت میتوان یهودیان را به خون آشام تشبیه کرد
|
|||
|
۱۲:۴۲, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
با سلام.
من این سریال رو تا اپیزود 6 فصل 4 کامل دیدم. فصل چهارم که یه افتضاح تمام کمال هست دیگه. ولی این سریال واقعا داره عالی روی مخاطب اثر میزاره. یعنی میدونه که چجوری و از کجا ها بزنه. ما نمیدونیم این فمنیست ها چرا به این سریال ها ایراد نمیگیرن. آخرش هم نفهمیدم الینا قراره با استیفن باشه یا دیمن ![]() .این سریال عوض کردن رابطه های عاطفی رو خیلی راحت نشون میده. برای مثال برادر الینا اولش با ویکی هست. بعد با آنا، بعدش با اون جادوگره بانی و حالا تو فصل چهار هم دیگه معلوم نیست قراره با کی باشه. ![]() یا کارولاین تو این سریال اولش عاشق دیمن میشه، بعد با مت ارتباط داره، بعدش با اون گرگنما تایلر، بعدش هم کم کم داره با نیکولاس رابطه برقرار میکنه. تنها کسی که تو کل سریال عاشق یک نفر مونده دیمن هست که اونم عاشق عشق برادرشه .این ها همگی در مخاطب تاثیر منفی داره. خیانت کردن رو امری عادی میدونه، عوض کردن رابطه ها کاملا عادی هست. در ضمن موضوع اصلی داستان داره خیلی کش و قوس پید میکنه. یعنی اون جذابیت فصل های اول و دوم رو دیگه نداره. |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۲۱:۲۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول: ما نمیدونیم این فمنیست ها چرا به این سریال ها ایراد نمیگیرن. آخرش هم نفهمیدم الینا قراره با استیفن باشه یا دیمن آنقدر معاونان, ناظران و کاربران درباره این سریال اشتباه نوشته بودند که فقط قصدم از کامنت قبل تصحیح آنها بود نه نقد سریال. وگرنه نقد آن کار سخنی (حداقل برای من) نیست. (آیکن غرور و تکبر!) ![]() نقل قول: تنها کسی که تو کل سریال عاشق یک نفر مونده دیمن هست که اونم عاشق عشق برادرشه اشتباه می کنید. دیمن اول عاشق کاترین است بعد عاشق الینا می شود!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۲۱:۲۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:اشتباه می کنید. دیمن اول عاشق کاترین است بعد عاشق الینا می شود!!!!!!!!!!! تفاوت عشق دیمن به کاترین با بقیه عشق های آبکی سریال این بود که عشق دیمن به نفرت تبدیل شد. سریال رو کامل دیدم. ولی دارم واقع بینانه به این سریال نگاه میکنم. تقریبا هم تمام سریال های بزرگ رو دیدم . این سریال در مقایسه با شاهکار های مثل فرینج یا بریکینگ بد قابل مقایسه نیست. |
|||
|
۲۲:۱۶, ۱۲/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۲۲:۲۳ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:این سریال در مقایسه با شاهکار های مثل فرینج یا بریکینگ بد قابل مقایسه نیست. موافقم فرینج که عالی بود (بجز فصل آخر). البته درباره این سریال حرف زیاده (یک سریال استراتژیکه) و فکر می کنم نقد فرینج بیشتر با این تالار مناسبت داشت تا سریالی مثل ومپایر. بریکینگ بد را ندیدم ولی در اولین فرصت می بینمش
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی سریال در حاشیه 2 | Imam12 | 7 | 7,819 |
۳۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۰۱ آخرین ارسال: m.a.tavasoli |
|
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 8,073 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: saman151 |
|
| تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural | Mitsonary | 198 | 100,835 |
۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۲۷ آخرین ارسال: amirak |
|
| بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings | javadth | 6 | 17,298 |
۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: amirak |
|
| خون آشامها و همجنسبازها؛دستاویز جدید جشنوارههای ضد ایرانی | نورالسادات | 7 | 4,385 |
۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۸ آخرین ارسال: black |
|
| زن محجبه ایرانی خونآشام در جشنواره ساندنس | عبدالرحمن | 0 | 1,896 |
۶/بهمن/۹۲ ۴:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| vampire و سینمای آمریکا | mechboy | 17 | 11,525 |
۲۹/دی/۹۲ ۳:۰۷ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

.