|
دیدن قیافه شیطان
|
|
۲۲:۱۷, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
سئوال بنده این است که آیا می دانید که قیافه دجال یا شیطان چه شکلی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب سوال این است که بنده از طرف خداوند می توانم خوابهایی ببینم با موضوعی واقعی در آینده. و در یکی از شب ها وقتی خوابیدم در خوابم احساس وجود شیطان را در نزدیکی خود کردم و حالا خیلی جالبه که اگه بگم چه شکلیه !!!! باورتان نمی شه از نظر قیافه شبیه به batman هستش دارای دو بال شبیه خفاش و دارای سری کوچک و گرد و رنگ پوستی خاکستری و قدی بالای 2 متر و انگشتان دستش بر روی بالهایش است طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم و در همان لحظه صدای شفا بخش اذان صبح به گوشم رسید و وضو گرفتم و نماز خواندم . وقتی که دیشب مستند شما را دیدم احساس کردم که باید چیزی رو که دیدم برای شما ارسال کنم. و به نظرم برای همینه که هر از چند سالی یکبار فیلم batman رو می سازن تا به مردم نشونش بدن . می تونید راجع به حرف من تحقیق کنید و جوابش رو برای من ارسال کنید. با تشکر از سایت زیباتون در پناه خدا باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۸, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۷/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۸)110 نوشته است: واقعا متاسف می شم می بینم تو سایتی به این خوبی موضوعات حاشیه ای و خنده دار 5 صفحه ارسال داشته! طرف اومده 1 پست گذاشته کلاً، همه رو سرکار گذاشته 2 سال! موافقم ![]() یه چیزی رو هم نمیدونم درسته گفتنش یا نه،حالا میگیم به امید خدا ریا نباشه (واقعا قصدم ریا نیست)من تا چند سال پیش که کوچیکتر بودم هیچ وقت نمازم ترک نمیشد (کمتر نمازم ترک میشد)عادت داشتم که نماز بخونم برای اطرافیانم هم عجیب بود که من با اینکه کوچیکم از بقیه بیشتر و بهتر نماز میخونم.اما به سن تکلیف که رسیدم یه نمه سست شدم،امیدوارم خدا ببخشه!اما چن سال پیش یه روز که داشتم نماز غروب یا عشاء رو میخوندم اتفاق جالبی افتاد.من حمد و سوره رو خوندم اومدم که برم واسه رکوع خشکم زد!یه چیز زشت و نافرمی هی دور میزد ما رو مگه ول میکرد،فک کردم سر گیجه ست اما اصلا حالتش یه مدل دیگه ای بود،انگار یه انسان سیاه پوشی روی زمین (به شکل چهارپا)در حال دویدن باشه.خلاصه چشتون روز بد نبینه رکوع رو که نرفتیم هیچی با چنان داد و بیدادی اتاق رو ترک کردیم که تا چهار ماه باید یکی وای میستاد بالا سرمون نماز میخوندیم زهی خیالات باطل،فک میکرد من دیگه بی خیال نماز میشم
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
با سلام وعرض ادب خدمت تمامی اعضا محترم وبنیانگذاران این سایت روشنگر
باید به خدمت دوست عزیزمون عرض کنم که ابلیس ملعون با چهره های متفاوت ظاهرمیشود وفقط چهره خاصی ندارد گاه درچهره پیرمردی با موها ومحاسن سفید گاه بصورت زنی دلربا وشهوت انگیزوگاه بصورتهای وحشتناک. این آفریده خداوند بزرگ که ازروی غرور ونخوت(که دربعضی انسانهای امروزه به مقدارزیاد وجود دارد) سربه عصیان گذاشت وخود را برترازخاک خواند وتا دمیدن درسوراسرافیل برای وسوسه ونابودی انسان ازآفریدگاربزرگ مهلت خواست،لحظه ای ازفکرازراه بدرکردن ما انسانها غافل نیست وهمیشه از3 راه مهم که سوگند یادکرده ازاین طریق انسان را به آتش دوزخ بکشانم(افکارواعمال شهوانی وحیوانی-پول-پست ومقامی که صاحب منصب برای ماندن درآن ازریختن خون مردم کشورش ابائی ندارد نظیرصدام پلید و قذافی وپل پت کامبوج وسلاطین عیاش وشکم پرورسعودی و....) وهمیشه باید بنظربنده به آیه ای درسوره یوسف رجوع کرد که خداوندجلاله فرمود ای یوسف چون خالصانه ازما مدد خواستی وگفتی من به تنهائی ازخود نیروئی ندارم ترا درمقابل وسوسه زلیخا محافظت نمودیم والا اگرغیرازاین بود به آن زن میل میکردی.ایکاش بتوانیم دراین لحظات کوتاه زندگی که به سرعت هرچه تمام روبه پایان میرود قدرلحظاتمان را بدانیم وخوب وپاک باشیم وجبران گناهان وخطاهایمان را به نحواحسن بنمائیم تاموقعی که حضرت عزرائیل به فرمان ذات اقدس الهی برای خاموشی چراغ عمردنیوی ماآمد حسرت زده نباشیم." مرغ باغ ملکوتم نیم ازعالم خاک دوسه روزی قفسی ساخته اند ازبدنم" ندای روشنگرالهی هرصبح وشام فریادمیزند که ای انسان بهای تو بهشت ابدی است بهای خود را اندک مفروش با تشکر.برای ظهورحضرت صاحب الامر(ج) صلوات |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۸/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
از ناظرین تالار می خوام که این تایپیک رو کلا ببنده! ماشالا داره کمالات اعضا یکی یکی رو میشه! انگار همه شیطان رو دیدن فقط ما ندیدیم نکنه خودمونیم خبر نداریم! دو تا کتاب روانشناسی بخونید متوجه میشید کسی که به یک چیزی زیاد فکر می کنه حتما توهمش رو می زنه! دو تاکتاب دینی هم بخونید متوجه خواهید شد که شیطان به جز در موارد خیلی خاص و معدود به حالت مادی و جسمانی در نمیاد. خلاصه این سایت داره رو به زوال و به ناکجا آباد می ره.
کم کم باید است این سایت رو بیداری توهمات گذاشت تا بیداری اندیشه
|
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
دوساله که این تاپیک هستو هیچکی ککش نمیگزه...باید خیلی وقت پیشا این تاپیک بسته میشد یا حداقل یه نفر میومد روشنگری میکرد!
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۰)110 نوشته است: از ناظرین تالار می خوام که این تایپیک رو کلا ببنده! ماشالا داره کمالات اعضا یکی یکی رو میشه! انگار همه شیطان رو دیدن فقط ما ندیدیم نکنه خودمونیم خبر نداریم! دو تا کتاب روانشناسی بخونید متوجه میشید کسی که به یک چیزی زیاد فکر می کنه حتما توهمش رو می زنه! دو تاکتاب دینی هم بخونید متوجه خواهید شد که شیطان به جز در موارد خیلی خاص و معدود به حالت مادی و جسمانی در نمیاد. خلاصه این سایت داره رو به زوال و به ناکجا آباد می ره. ![]() تا حدودی حق با شماست ![]() اما دیدن شیطان هم کمالات حساب نمیشه!شاید خیلیاش توهم باشه(اول از همه مال خودم رو میگم) از لحاظ روانشناسی انسان وقتی به یه چیزی بیش از اندازه فکر کنه خوابش رو می بینه،اما همونطور که میدونید خیلی از خوابا این ریشه روانشناسی رو ندارن . اینجا بحث دینی میشه توی دین هم دیدن شیطان خیلی گزارش شده،حضرت علی یا حضرت سلیمان یکی از این مواردن که البته محدود به انسانهای خوب نمیشه. جن یه موجودی از جنس آتیشه که بعضی وقتا به شکل هوا مسجم میشه(وقتی که منسجم بشه) شیطان هم یه مدل از جنه دیگه.شاید این رو من توهم زده باشم اما اکثر افرادی که تو روستاهای شمال قدیم زندگی میکنن تو زندگیشون یه بار هم که شده جن دیدن!(پدر و مادر من نمونه هاشن)در حالی که اصلا چیز زیادی در موردش نمیدونستن تا بخوان فکر کنن.با توجه به توضیحات باید دلیلش رو فهمیده باشید |
|||
|
|
۴:۱۸, ۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۴:۱۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۲ ۱:۰۲)zohre150 نوشته است: خب یعنی الان بنده یاد خدانیستم دیگهههههههههههههههنه، این چه حرفیه؟! خواستم یه حرف خوب بزنم. برای خودم هم موارد زیادی پیش اومده که تنها کسی که میتونستم بهش فکر کنم خدا بوده، و فقط با فکر کردن به اینکه خدا مواظب بندههاش هست تونستم آروم بگیرم. بعدش هم وهم انگیز بودن موقعیت ربطی به متوهم بودن شخص نداره! مثلاً یکی از مناطق خوش آب و هوای کوههای شمال تهران هم هست که مردم محلی میگن اگر آدم تنها باشه خیلی وهمانگیز میشه، و بعضیهاشون اعتقاد دارن جن اون طرفها زیاده. |
|||
|
|
۸:۱۵, ۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۲ ۸:۲۱ توسط فرید.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
احتمالا اونی که توی خواب دیدی برونکا دشمن چوبین بوده.
چون خیلی به این مشخصات نزدیکه. (۱/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۳)AllahoAkbar نوشته است: در سوره یوسف خداوند می فرمایند : وَقَالَ الْمَلِكُ إِنِّي أَرَى سَبْعَ بَقَرَاتٍ سِمَانٍ يَأْكُلُهُنَّ سَبْعٌ عِجَافٌ وَسَبْعَ سُنبُلاَتٍ خُضْرٍ وَأُخَرَ يَابِسَاتٍ يَا أَيُّهَا الْمَلأُ أَفْتُونِي فِي رُؤْيَايَ إِن كُنتُمْ لِلرُّؤْيَا تَعْبُرُونَ پادشاه گفت: «من در خواب ديدم هفت گاو چاق را که هفت گاو لاغر آنها را مىخورند؛ و هفت خوشه سبز و هفت خوشه خشکيده؛ (که خشکيدهها بر سبزها پيچيدند؛ و آنها را از بين بردند.) اى جمعيّت اشراف! درباره خواب من نظر دهيد، اگر خواب را تعبير مىکنيد!» یکی از کسانی که خواب و رویای صادقانه دید پادشاه مصر بود که در خواب هفت گاو چاق و هفت گاو لاغر دید. در حالی که از اولیای خدا نبود. از این دست رویاهای صادقانه که افرار غیر مصلح دیده اند و به واقعیت پیوسته است در تاریخ فراوان است. پس دیدن رویای صادقانه هیچ ربطی به برگزیده بودن انسان ندارد. هر چند که این صحبت به معنای تایید حرفهای دوستمان درباره ی دیدن شیطان در خواب نیست. اما من کسانی را می شناسم که در بیداری شیطان و اعوان و انصارش را دیده اند. التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
دوستان این چه وضعیه . مگه یطان قیافه ثابتی داره که بخواد نشون بده ؟!!
|
|||
|
۱۳:۴۱, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم به اندازه بحث (مفید یا غیر مفید ) انجام شده است .
حالا شیطان را کسی دیده ، کار مثبتی انجام داده بیاید توصیف هم بکند ؟! مطلبی بود برای بنده بفرستید ، در صورت لزوم قرار خواهیم داد . تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(واقعا قصدم ریا نیست)
مگه ول میکرد،فک کردم سر گیجه ست اما اصلا حالتش یه مدل دیگه ای بود،انگار یه انسان سیاه پوشی روی زمین (به شکل چهارپا)در حال دویدن باشه.
زهی خیالات باطل،فک میکرد من دیگه بی خیال نماز میشم