کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساستون در مورد حجاب چیه؟
۲۲:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله النور

سلام به همه عزیزان.

خوب خدمت عزیزان عرض کنم که تو تاپیک چرا با حجاب شدم؟ به طور خلاصه راجع به اثر فیزیولوژیک و غیر ارادی که بی حجابی میتونه رو آقایون داشته باشه حرف زدیم و اینکه حجاب و حیا و میل به پوشیدگی از خصلت های فطری خانم هاست.

راجع به جنبه روانی که حجاب موجب آرامش میشه و... هم هم حرف زیاد زده شده هم در حیطه تخصص من نیست پس فعلا حرفی نمیزنم اما اگر نیاز شد و دوستان مایل بودند حتما راجع به این مساله به طور تخصصی هم صحبت خواهیم کرد.

یه خواهشی هم دارم از خواهران محجبه خودم در تالار که لطف کنن و احساس روانیشونو راجع به حجابشون بیان کنن(دقت بفرماییدکه عرض کردم خانومای محجبه نه چادری.میشه کسی چادری نباشه و محجبه باشه) که در این صورت فکر میکنم اصلا نیازی به بحث روانشناسی نباشه .

یه خواهش هم از برادران عزیزم در تالار دارم که لطف کنن و احساسشون رو در برخورد با یک خانم بی حجاب و یک خانم با حجاب بیان کنن خواهشا صادقانه.فقط احساس خالص خودتون رو بیان کنید چیزی که به طور روزمره تجربه میکنید.

دو موردی که بیان احساسات شما هستش به ما به شدت در تحقیقاتمون کمک خواهد کرد پس خواهش میکنم که شرکت بفرمایید و احساساتتون رو بیان کنید تا ما بتونیم به یه جمع بندی برسیم.

نظر تک تک شما بسیار مهمه البته میدونم که این تالار به دلیل جو مذهبی که داره جامعه آماری مناسبی نیست اما نظراتتون برای مقایسه بین جوامع بسیار مهمه.

دوست دارم لطف کنید و در قالب چند خط احساساتتون رو راجع به حجاب بیان کنید.

انشاالله بعد از این مرحله راجع به تاثیراتی که حجاب روی جامعه و بنیان خانواده داره باهم صحبت خواهیم کرد.

در آخر هم اگر توفیقی باشه آیات و روایاتی که در مورد حجاب هست رو بررسی میکنیم.

و من الله التوفیق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، zahra11 ، mhvvhm ، فاطمه خانم ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، AllahoAkbar ، Elia ، Marziyeh ، یا صاحب الزمان ، امیرحسن ، help me ، باهتول ، shafagh_mah ، Abasaleh ، m2kh24 ، نگار ، یا ثارالله ، شهیدطیبه واعظی ، امیریان ، azade ، حسن.س. ، saloomeh ، Fatemeee ، rahgozar.f ، شیدا ، غلام نرجس(س) ، ضحی ، maryamm ، fatemeh zahra ، مجید املشی ، رسا ، بچه شیعه ، مجنون الحسین ، faraz_223 ، بیداری اندیشه ، fiftynine ، لبخند خدا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۴, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
به نام خدا

سلام

ضمن تشکر از سرکار خانم کاربر فرشته مهربون

در توضیح مطلب بگم که مفهوم پست من اینه که روش مجاب کردن دیگران به حجاب درست نیست . ببینید هر خانم یا آقایی میل داره در انظار عمومی خوش لباس باشه . این یه احساسه Smile

یه خانم مایله که جلب توجه کنه . خوب بپوشه . خوب بنظر بیاد . مگه غیر اینه که این احساس در خانمها هست .

من بعنوان یه آقا هم همینو میخوام . اسلام به ما چی میگه ؟

بنظر من اسلام میگه یا بهتر بگیم خدای متعال میگه : ای بنده من , من تو رو آفریدم و به صلاحت واقف هستم . من بهش حس لامسه و چشایی و بینایی و ....و شهوت و ....دادم . همه چیز از خداست . در عین حال , جواب نیازهای بشری بصورت شرعی و دینی داده میشه .

اسلام دین تکمیلیه . تمام نیازهای انسان پاسخ داده میشه و دستورات کاملا دربردارنده نیازهای انسان هست . لا اکراه فی الدین یعنی همین .

اما نه سی دی و فیلم و غیره و نه حجاب رو نمیشه به زور به کسی خوراند .

تو اجتماع ما همینکه بعضیها میبینن حجاب حالت گشت ارشادی پیدا کرده پس باهاش مقابله میکنن . چرا که

احساس خودنمایی یا میل به زیبایی درشون قراره سرکوب بشه . بهشون میگیم : سلام . لطفا حجاب رو رعایت کنین . بنابراین میرن بیست متر اونورتر و دوباره حجاب بر میگرده به خودنمایی .Big Grin

شما حتما میتونین هنرپیشه های خانم رو اسماشونو سرچی بزنین ببینین چه عکسایی تو نت پخش شده . یه جا نقش مریم مقدس بازی میکنن و خودشون در جلسه تقدیر از عوامل سریال , با یه حجاب دیگه ظاهر میشن Huh

نوعی از حسادت درون همه ممکنه باشه ! الان با وجود اینترنت و ماهواره و ..... معلومه که کسی که با احساساتی مثل :

خودنمایی و خوش پوشی و غیره ..... درگیره , پس با حجابی بیرون میاد که امنیت اخلاقی جامعه به خطر میافته.

چون نمیشه احساسشو در مورد خوش پوش بودن سرکوب کرد .

احساس سرکوب شده , شعله میکشه .

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه . در خارج از ایران , در شرایط روزمره کسی لازم نمیبینه که خودشو آنقدر جذاب و س ک س کنه .

اما متاسفانه در جامعه ما شرایط طوری شده که لباسها تبدیل به عامل جذابیت میشن . اونم در زندگی روزمره و تو خیابان و غیره ..

حرف من اینه که حجاب خوبه و دستور قرآنه اما اینکه چطور باید به جامعه امروزی ارائه بشه بحث دیگریست .

باید ایمانی در افراد ایجاد بشه و تفکری در اونها رشد پیدا کنه که به پوشش بیشتر خودشون افتخار کنن

نه به جذاب بودن بیشتر Blush

پس حجاب میتونه آراستگی همراه با عفاف و عمل به دستورات دین باشه و ضمنا احساس منزلت بالایی در فرد ایجاد کنه.

اینم فقط در شرایطی پیش میاد که رشد ایمان و شناخت حقیقت اسلام در جامعه رواج پیدا کنه.

ضمنا پستهای شما هنوز یکم تنده . قصد منم ناراحت کردن شما نبوده .

ممنونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، فرشته مهربون ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، ترنم ، Marziyeh
۱۹:۱۱, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم الله النور
از دوستانی که لطف کردن و احساسشون رو بیان کردن تشکر می کنم.

نقل قول:مفهوم پست من اینه که روش مجاب کردن دیگران به حجاب درست نیست

من هم کاملا با شما موافقم.این طور امر به معروف و نهی از منکر کردن که تو کشور ما داره در مورد حجاب انجام میشه به جز تحریک حس لجبازی و نفرت در افراد اثر دیگه ای نداره.

باید در مورد حجاب فرهنگ سازی صورت بگیره.

بنده تجربه زیادی در بحث با مخالفین حجاب داشتم و خدا رو شکر گاهی اوقات بعد از بحث نظر خیلی ها در مورد حجاب تغییر کرده و طی این مدت به یه نتیجه عالی رسیدم و اونم اینه که اگه میخوایم کسی رو با حجاب کنیم باید مبانی اصل توحید رو براش جا بندازیم یعنی اصلا نباید در مرحله ی اول حرفی از حجاب زده بشه باید زیربنایی عمل کرد.توحید که جا افتاد حجاب خود به خود درست میشه.

اما در جامعه علاوه بر فرهنگ سازی باید راهی هم وجود داشته باشه برای درست کردن پوشش افرادی که تا حالا کار فرهنگی روشون انجام نشده.یعنی اگه قرار باشه همین امروز استارت فرهنگ سازی زده بشه حداقل یک دهه فرصت لازمه تا کم کم آثارش در جامعه خودشو نشون بده و طی این مدت برای مقابله با بدحجابی باید فکری کرد.به نظر شما چه کار میشه کرد؟راهکار ارائه بدید.

باید کاری کرد که به جای طغیان حس تبرج زنانه،حیا رشد کنه و به کمال برسه که در این صورت هیچ مشکلی در مورد حجاب نخواهیم داشت.اگه نگم حلقه گمشده باید بگم حلقه کمرنگ شده ما تو دنیای مدرن امروزی حیاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته مهربون ، mahdy_mir ، nasimesaba ، حلما ، نگار ، fiftynine
۲۰:۲۶, ۱۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۸ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام دوستان
حجاب خیلی عالیه!!!!!!!!!!!!!
خدایا همه دختر و خانوم هارو با حجاب و همه آقا و پسرها رو با حجابتر بفرما(چشای آقایون رو منظورم هست)Big Grin
الهی آمین!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، mahdy_mir ، فرشته مهربون ، nasimesaba ، Mohammad Trust ، حلما ، Marziyeh ، نگار ، medad.sefid
۲۳:۵۶, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
من هم موافقم حجاب زوركي نميشه واگه حتي بشه هم ارزشي نداره چون به قول دوستمون 20 متر اونورتر دوباره همون ميشه تازه اگه به خاطر لج بازي بدتر نشه .
تقويت ايمان خيلي موثره و اين كه كسي بره دنبال چرايي حجاب
اين كه حجاب يعني چه؟
اثراتش چيه؟
نگاه مردم چطوره؟
حتي ميشه با امتحان كردنش حتي واسه يه بار طعمش رو چشيد و لذت برد
كاش اين فرهنگ سازي رو بتونيم انجام بديم ولي اول بايد از خودمون شروع كنيم ، در تمام موارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، فرشته مهربون ، Mohammad Trust ، حلما ، meshkat ، نگار
۳:۱۷, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۳:۳۰ توسط soldier.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۷/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۱)meshkat نوشته است:  بسم الله النور
از دوستانی که لطف کردن و احساسشون رو بیان کردن تشکر می کنم.

نقل قول:مفهوم پست من اینه که روش مجاب کردن دیگران به حجاب درست نیست

من هم کاملا با شما موافقم.این طور امر به معروف و نهی از منکر کردن که تو کشور ما داره در مورد حجاب انجام میشه به جز تحریک حس لجبازی و نفرت در افراد اثر دیگه ای نداره.

باید در مورد حجاب فرهنگ سازی صورت بگیره.

بنده تجربه زیادی در بحث با مخالفین حجاب داشتم و خدا رو شکر گاهی اوقات بعد از بحث نظر خیلی ها در مورد حجاب تغییر کرده و طی این مدت به یه نتیجه عالی رسیدم و اونم اینه که اگه میخوایم کسی رو با حجاب کنیم باید مبانی اصل توحید رو براش جا بندازیم یعنی اصلا نباید در مرحله ی اول حرفی از حجاب زده بشه باید زیربنایی عمل کرد.توحید که جا افتاد حجاب خود به خود درست میشه.

اما در جامعه علاوه بر فرهنگ سازی باید راهی هم وجود داشته باشه برای درست کردن پوشش افرادی که تا حالا کار فرهنگی روشون انجام نشده.یعنی اگه قرار باشه همین امروز استارت فرهنگ سازی زده بشه حداقل یک دهه فرصت لازمه تا کم کم آثارش در جامعه خودشو نشون بده و طی این مدت برای مقابله با بدحجابی باید فکری کرد.به نظر شما چه کار میشه کرد؟راهکار ارائه بدید.

باید کاری کرد که به جای طغیان حس تبرج زنانه،حیا رشد کنه و به کمال برسه که در این صورت هیچ مشکلی در مورد حجاب نخواهیم داشت.اگه نگم حلقه گمشده باید بگم حلقه کمرنگ شده ما تو دنیای مدرن امروزی حیاست.

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

زمان واکسینه کردن و توجیه توحید برای مردم خیلی وقته گذشته و دیر شده. اون موقعی که باید این کارا انجام میشد رئیس جمهور کشور اسلامی ما چپ میرفت راست میرفت با بازیگرای زن عکس میگرفت. بگذریم سیاسیش نکنیم.

الان بیماری بی حجابی کل جامعه رو عفونی و مریض کرده و تنها با این آنتی بیوتیکا دردمون دوا نمیشه. به آمپول و دوا و درمان درست و حسابی احتیاجه (در کنار آنتی بیوتیک) که طبیعتا هم درد داره.

البته امروز نهادهای جلوگیری کننده هستند برای جلوگیری از پیشروی بیشتر این بیماری ولی در کنارش باید نهی از منکری هم وجود داشته باشه که برای خیلی ها دردآوره.

و نکته مهم تر از همه اینه که نهی از منکر از حدی به بعد به عهده حاکم جامعه اسلامیه و ایشون مسوول و در راس این جریانند. و حاکم جامعه اسلامی مطمئنا بیشتر از همه ما از این مسائل اطلاع داشته و نظراتشون بر نظرات ما ارجح تره و واجب الاجرا.

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mahdy_mir ، nasimesaba ، نگار
۳:۲۸, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
اتفاقا من با یه خانمی حرف میزدم در همین مورد. تقریبا هم سن و سال خودمون بود. میگفت اصلا دخترا نمیتونن درک کنن که پسرا بهشون چه نظری دارن . یعنی فکر نمیکنن این کارشون باعث میشه پسرا (بعضیا) علاوه بر اینکه نگاه کنن ، تو فکر لذت هم باشن.

البته نمیدونم همه اینطورن یا نه ،نظر شما چیه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، فرشته مهربون ، nasimesaba ، نگار
۲۰:۴۶, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
بسم الله
سلام

تواین تاپیک موضوعاتی مطرح شد که جای بحث دارند ولی من میخوام ازتجربه شخصی خودم بگم
تجربه دختری که تازه چادری شده
من حدود1سالی میشه که حجاب برتر رو واسه خودم انتخاب کردم وتا حدودی زندگی جدید بادوستای جدید...

من الان واقا احساس ارامش دارم احساسی که وقتی باچادرم می دونم در راه رضایت پروردگارم قدم بر می دارم...
می دونید چه احساس خوشایند یه حس رضایت محبوب ...
من عاشق این حسم درضمن الان دخترا متونن درعین حفظ حجاب بسیارشیک وجوان پسند باشند

[b]شهید جعفرزاده:خواهرم دشمن از سیاهی چادر تو بیشتر از سرخی خون من می ترسد[/i]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، somayeh ، نجف آبادی ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، meshkat ، نگار ، rastin
۲۰:۵۵, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۲۰:۵۵ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۸/اسفند/۹۰ ۲۰:۴۶)m2kh24 نوشته است:  بسم الله
سلام

تواین تاپیک موضوعاتی مطرح شد که جای بحث دارند ولی من میخوام ازتجربه شخصی خودم بگم
تجربه دختری که تازه چادری شده
من حدود1سالی میشه که حجاب برتر رو واسه خودم انتخاب کردم وتا حدودی زندگی جدید بادوستای جدید...

من الان واقا احساس ارامش دارم احساسی که وقتی باچادرم می دونم در راه رضایت پروردگارم قدم بر می دارم...
می دونید چه احساس خوشایند یه حس رضایت محبوب ...
من عاشق این حسم درضمن الان دخترا متونن درعین حفظ حجاب بسیارشیک وجوان پسند باشند

[b]شهید جعفرزاده:خواهرم دشمن از سیاهی چادر تو بیشتر از سرخی خون من می ترسد[/i]

به نام خدا

بهتون تبریک میگم . دقیقا نظر من اینه که هر کسی از دینش شناخت پیدا کنه و حجاب رو با تمام وجود بپذیره اونوقت دیگه لازم نیست با زور و گشت ارشاد و .... مجبورش کنن .

شما احساس خوبی داری برای اینکه قبلا ایمان بهش پیدا کردی و وقتی چادر رو انتخاب کردی , اندک شکی هم اگه داشتی برطرف شد .

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، نجف آبادی ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، ترنم ، meshkat ، نگار
۲۱:۴۸, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام به همه دوستای گلم.

برداشتی که میشه از حجاب و پوشش داشت به نظرم تویه افراد مختلف متفاوته.مثلا یکی میاد میگه لباس هرجور هم جلب توجه کنه ولی فقط پوشیده باشه کافیه.

در مقابل هستن آدمهایی که به حجاب ارزش بیشتری میدن و معتقدن حجاب پوششیه که در عین زیبایی و آراستگی که داره یه طوری هم باشه که خدا دوست داشته باشه.

فکر کنم نظر دوستان اینه که حجاب نیاید به زور تحمیل بشه.هرچیزی که به زور تحمیل بشه دوام نداره.مثلا دختری که خودش چادرو انتخاب میکنه به راحتی اونو کنار نمیذاره بلکه خییلی هم دوسش داره.و دخترایی که به زور چادر میذارن نه تنها از چادری بودنشون راضی نیستن بلکه ممکنه کاراشون یه طوری باشه که ارزش چادر بیاد پایین.پس چه حجاب و چه هر چیز دیگه که به زور تحمیل بشه خطرش خیلی بیشتر از نفعشه.

به نظر خودم چادر (البته نه هر چادی)پوشش واقعا قشنگیه..چادریهایی که واقعا پوشیده هستن خیلی آرامش دارن وقتی میان بیرون.نه اینکه بگم غیر چادریها بد هستن.ولی چادر یه چیز دیگست.

احساسم از حجاب آرامشیه که میشه باهاش حس کرد.........HeartHeart

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، somayeh ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، soldier ، meshkat ، نگار
۲۲:۴۹, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۰ توسط زهرا_20.)
شماره ارسال: #40

سلام....
من هم چادری هستم. از حرف های کلیشه ای هم بدم میاد چونکه چادر را برای خودم سر می کنم .پس پز هم نمیدم. اما ای کاش همه ی کسایی که راجع به حجاب حرف میزنین از سختی هاش هم بگیم..... حجاب گرفتن سخته

اما نتیجش واقعا شیرینه

من دعا میکنم که خدا حجابمو قبول داشته باشه...و حجابم ظاهری نباشه...........

لاحوا و لا قوه الا بالله
لاحول و لا قوه الا بالله

ممنون دوستان عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، somayeh ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، ترنم ، meshkat ، نگار ، rastin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]