کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما اجرای این طرح چقدر در بهتر شدن کیفیت نقدهای تالار موثر است؟
این نظرسنجی بسته شده است.
تاثیر خوبی دارد 86.96% 20 86.96%
زیاد موثر نیست 0% 0 0%
اصلا تاثیر ندارد 4.35% 1 4.35%
کلا مخالف اجرای این طرح هستم! 8.70% 2 8.70%
تمام 23 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
<<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>>
۱۵:۰۱, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۰:۴۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر همه ی دوستان عزیز!!

حقیر از مدت ها قبل از این که ناظر بخش سینما بشوم طرحی رو در ذهن داشتم که نقدهای سینما رو از حالت مقاله ای خارج کنه و به نوعی مشارکت بیشتر درش دیده بشه!!!

حالا قصد دارم این طرح رو با کمک شما دوستان ( بستگی دارد به میزان استقبال شما!!Smile ) عملی کنم.

همانطور که از اسم جستار هم مشخص است قرار است همگی با مشارکت یکدیگر و با مدیریت حقیر گام به گام اثری رو نقد کنیم.

اما اول قبل از هر چیز برای مشارکت بیشتر دوستان لازمه تا اثری که انتخاب می کنیم رو بیشتر شما دوستان رویت کرده باشید و یا تهیه اش برای شما مشکل ساز نباشد!!

پس ابتدا نظرسنجی برای انتخاب اثر مورد نظر می ذاریم.

هر کدام از شما عزیزان هر اثری که برای نقد و بررسی مایل هستید را معرفی کنید.

البته قبل از انتخاب محدودیت هایی داریم که به اطلاع شما می رسونم : Smile

1. خواهشا اثری که معرفی می کنید تهیه اش سخت نباشد. پس حتی الامکان فیلم های جدید رو معرفی کنید!

2. اثر مورد نظر در حیطه ی سینمای استراتژیک باشد. یعنی ارزش نقد شدن داشته باشد. صرفا برای یادآوری :

هر اثر استراتژیک سه مولفه ی مهم دارد : 1. پرفروش بوده است. ( یعنی بسیار دیده شده!! ) 2. از سوی سرمایه داران حمایت شده باشد. ( مثلا مولفش شخص معروفی باشد! ) 3. داشتن پیامی خاص و تاثیرات معینی بر مخطابین ( یعنی هنر در خدمت مفهومی واقع شده باشد! )

3. به هیچ وجه ایرانی نباشد!!! اگر هالیوودی باشد بهتر است.

4. کارتون و انیمیشن و ... هم می توانید انتخاب کنید.

5. جزء اثرات سه گانه و .... نباشد. ( مثل ماتریکس و ارباب حلقه ها و هری پاتر و ... ) چرا که بررسی اش خیلی زمان بر است.

-----------------

خود من به عنوان اولین پیشنهاد انیمیشن "رنگو" رو پیشنهاد می کنم!Smile

تذکر : این نظر سنجی احتمالا تا یکشنبه شب بسته می شود و نقد اثر مورد نظر شروع می شود!!

موفق بمانید و در پناه حق

پ.ن : اگر پیشنهاد و یا انتقادی به این طرح دارید از طریق همین جستار به اطلاع ما برسونید!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، rastin ، أین المنتظر ، shakiba ، فاطمه خانم ، mohammad reza ، mohamad ، خاک ، mrfarzadj ، Detector ، zarati313 ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، black ، soldier ، Mitsonary ، SARV ، m.hossein ، مجید املشی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۲, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
نقل قول:من یه نظر دیگه هم دارم دوستانBig Grin
فیلمی مثل اینسپشن 1000نفر نقدش کردن یه جورایی بعد حدود 2سال نقدش ممکنه یکم لوس بشه.
بریم سراغ فیلمای جدیدتر

آقا محمد ناظر این بخش رفتند مسافرت![تصویر: blush.gif] بخش سینما رو سپردن به من و رفتن![تصویر: smile.gif]

درسته اینسپشن رو افراد زیادی نقد کردند ، از جمله دکتر عباسی ، حتی فکر کنم نقدی در اینباره از جناب مستغاثی هم خونده ام ، ولی نقد های حلقه واقعا در حد یک شاهکار است![تصویر: blush.gif] نقد رنگو رو شما تو گوگل سرچ کنید ، بیشتر نقد های مربوطه سطحی و حتی از بن مایه اغلب اشتباه هستند ، مثلا این که رنگو یک فیلم ضدماسونی است! کلا از بیخ و بن مردود است! فیلم های جدید امروز هم والا محتوای زیاد جالبی ندارند ، فیلم تلقین کاملا آمیزه های تکنیک DDF رو به تصویر کشیده که در نوع خود بی نظیر است ، البته از Fringe خیلی کم و در حد صفر در آن بحث شده است ، که انشاالله اگر فرصت بود سری هم به سریال پرآوازه ی Fringe هم خواهیم زد![تصویر: blush.gif]

نقل قول:البته اگر دوستان عزیز واقعا حرفهای خیلی جدیدتر و فراتر از نقدهای انجام شده دارند بسم الله همون اینسپشن رو بریم

یقینا اینطور خواهد بود! در نظر شخصی خودم حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت![تصویر: smile.gif]

موفق باشید و خدایی!
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Justice Bringer ، Admirer
۱۳:۵۳, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #52

من تازه با این تالار اشنا شدم واین نخستین پست بنده است .
به نظرم همیشه یک عده فیلم که به مذاق عده ای خوش می اید انتخاب می شوند و باقی کاربر ها هم در سطح نت ان را دنبال می کنند .سریال GAME OF TRUNSEبا انبوه ایده های و درونمایه های عمدتا در محوریت با اخر الزمان و منجی به نظرم خیلی کار مفیدی است .یا حتی سریال WALKING DEAD .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، revenger ، Admirer
۱۴:۱۹, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۵۳)136611 نوشته است:  من تازه با این تالار اشنا شدم واین نخستین پست بنده است .
به نظرم همیشه یک عده فیلم که به مذاق عده ای خوش می اید انتخاب می شوند و باقی کاربر ها هم در سطح نت ان را دنبال می کنند .سریال GAME OF TRUNSEبا انبوه ایده های و درونمایه های عمدتا در محوریت با اخر الزمان و منجی به نظرم خیلی کار مفیدی است .یا حتی سریال WALKING DEAD .

خیلی از سریال ها هستند که دارای درون مایه ی غنی و پرمحتوایی هستند که نیازمند بررسی است ، ولی این که بخوایم سریالی رو در درون حلقه های نقد بررسی کنیم ، نتیجه گیری کلا که به عمل می آید حدود یه کتاب 300 ، 400 می شود! در نقد انیمیشن قبلی که فقط یک پارت هست ، حدود 60 صفحه جمع بندی صورت گرفت ، خودتان حساب کنید ، یک سریال چند فصلی رو اگر بیایم جداگانه ، تک تک ، کلی و ، و جمع بندی نهایی نقد کنیم به کجا می زند...[تصویر: blush.gif]

در وحله ی دوم که بیشتر دوستان در حلقه های نقد واقعا مشکل پیداکردن فایل ویدیویی را دارند! حساب کنید که یک سریال چندفصلی رو میشه به چه سختی دانلود کرد!

نقد سریال رو به نظر من امثال دکتر عباسی به نحو احسنت انجام می دهند ، مثلا همین سریال Lost رو توجه کنید ، 6 فصل موجود رو دکتر 3 بار مشاهده کرده اند ، و با ریزبینی فوقالعاده نقد استراتژیک کردند ، متاسفانه فعلا حلقه های نقد تالار توانایی هضم سریال رو ندارد ، یا خارج از حوصله ی مخاب می باشد![تصویر: smile.gif]

به امید علاج سینمای بیمار!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Admirer
۱۱:۰۵, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
[تصویر: 102700.14550042.jpg]
پچه ها این فیلم رو هم بزارین تو لیست
فیلم خاصی هست
و ارزش نقد داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer
۱۳:۴۷, ۲۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۱ ۱۶:۳۵ توسط عاشورايي.)
شماره ارسال: #55
آواتار
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا ییک پیام خصوصی در مورد نقد بعضی از فیلم ها به ناظر این بخش داده بودم که ایشون خود بنده رو تشویق به ارسال یه مبحث در مورد این فیلم ها کرد.
مد نظر بنده چند فیلم با نام های

امنتیاز 7.6 از 10 Prometheous
[تصویر: 220px-Prometheusposterfixed.jpg]
men in balck3امتیاز 7.2 از 10
[تصویر: 220px-Men_In_Black_3.jpg]
amazing spiderman امنتیاز 7.7 از 10
[تصویر: 220px-The_Amazing_Spider-Man_theatrical_poster.jpeg]
هستند . فیلم اول اگه اشتباه نکنم به کارگردانی ریدلی اسکات می باشد که در آن هدف جستجوی خالق اولیه انسان می باشد که با توجه به پایان فیلم احساسم بر اپیزودی بودن آن می باشد. البته شایان ذکر است که در آن به موجودات هوشمندی بر می خورند که احساس به خالق بودن آن می رود اما در پایان ناقص این فیلم اشتباه این تفکر را تا حدی نشان می دهد.

د ر مورد فیلم دوم با زهم همان کلید واژه معروف ماه و سفر به ماه در گذشته آمریکا به میان آمده که شخصیت اصلی به گذشته سفر می کند و جلوی موجودی که قصد تخریب آن را دارد می گیرند.

در مورد فیلم سوم هم که خیلی تعجب برانگیز می باشد در کمتر از چند سال که از ساخت اسپایدر من اول گذشته باز سازی از اول این شخصیت انجام شده بطوریکه نمی توان به آن ادامه سه کانه قبل گفت که این خود جای سوال دارد؟؟؟؟

این بحث رو بخاطر استفاده از توانمندی دوستان قویتر در این امر گذاشتم و گرنه خود بنده توامندی خاصی در نقد فیلم ندارم امید که بحث ادامه پیدا کند.
با عرض پوزش از ناظر بخش Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Detector
۱۴:۳۶, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #56

دوست خوبم فیلم ها هنوز در اکران کهانی هستند چطور انتظار دارید بدون دیدن نقد صورت بگیره ؟
۱۵:۰۴, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۴:۳۶)alitalebi نوشته است:  دوست خوبم فیلم ها هنوز در اکران کهانی هستند چطور انتظار دارید بدون دیدن نقد صورت بگیره ؟
سلام راستش من فیلم ها رو دیدم گفتم شاید دوستان دیگه ای که تسلط به تحلیل موضوعات دارند دیده باشند ایرادی نداره بنده سعی کردم فقط جرقه ای برای تحلیل موضوع بزنم چون راستش تخصص چندانی روی ارائه مباحث ندارم باز هم از دوستان متخصص این امر بابت ارائه پست پوزش می طلبم
۱۵:۴۷, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #58

حتما شما نسخه روپرده رو دیدید.عزیزم دیدن فیلم به کیفیت بالای اونه.
در ضمن شما فیلم هایی رو مد نظر دارید که با نگاه او معلومه چه خطی رو دنبال میکنه .مبارزه با موجودات فضایی ، ابر قهرمانی به نام مرد عنکبوتی و جالب تر از اون پیدا شدن تمدنی زیر زمین و جنگ.من فیلم ها رو ندیدم ولی میتونم بگم تمام فیلم ها ضعیف هستند و هیچ فیلمنامه ای ندارند و فقط به خاطر هدفی از پیش تعیین شده ساخته شدند و در اکران بودند.دیدید که فروش هم نکردند.
۱۶:۳۸, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۵:۴۷)alitalebi نوشته است:  حتما شما نسخه روپرده رو دیدید.عزیزم دیدن فیلم به کیفیت بالای اونه.
در ضمن شما فیلم هایی رو مد نظر دارید که با نگاه او معلومه چه خطی رو دنبال میکنه .مبارزه با موجودات فضایی ، ابر قهرمانی به نام مرد عنکبوتی و جالب تر از اون پیدا شدن تمدنی زیر زمین و جنگ.من فیلم ها رو ندیدم ولی میتونم بگم تمام فیلم ها ضعیف هستند و هیچ فیلمنامه ای ندارند و فقط به خاطر هدفی از پیش تعیین شده ساخته شدند و در اکران بودند.دیدید که فروش هم نکردند.
با سلام خوبه که دوست عزیز میگید که فیلم ها رو ندید در ضمن امتیاز imdb برخلاف گفته شما رو بیان کرده در مورد فیلم پرومتئوس هم تمدن زیر زمین نیست و خارج از سیاره زمین و در قمر یکی از سیارات(زحل) می باشد.
۱۰:۵۰, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
به نام خدا

سلام به دوستان گرامی!!

تشکر می کنم از عزیزانی که اعلام آمادگی کردن و همچنین از آقا میلاد گرامی که تا حدی این تایک رو در نبود حقیر مدیریت کردن!Wink

باید به اطلاعتون برسونم که متاسفانه مشکلاتی پیش اومده و حقیر نمی تونم فعلا حلقه ی نقد بعدی رو تشکیل بدم و انشاالله اگر مشکلات حل شد، در اولین فرصت حلقه ی نقد رو با قدرت پیگیری خواهیم کرد.

امیدوارم که بتونیم در موارد دیگه بنا به تکلیفمون قدرت مند تر ظاهر بشیم.

در پناه حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، revenger ، Havbb 110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا