| نظرسنجی: به نظر شما اجرای این طرح چقدر در بهتر شدن کیفیت نقدهای تالار موثر است؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| تاثیر خوبی دارد | ![]() ![]() |
20 | 86.96% |
| زیاد موثر نیست | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| اصلا تاثیر ندارد | ![]() ![]() |
1 | 4.35% |
| کلا مخالف اجرای این طرح هستم! | ![]() ![]() |
2 | 8.70% |
| تمام | 23 رأی | 100% | |
|
<<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>>
|
|
۱۵:۰۱, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۰:۴۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر همه ی دوستان عزیز!! حقیر از مدت ها قبل از این که ناظر بخش سینما بشوم طرحی رو در ذهن داشتم که نقدهای سینما رو از حالت مقاله ای خارج کنه و به نوعی مشارکت بیشتر درش دیده بشه!!! حالا قصد دارم این طرح رو با کمک شما دوستان ( بستگی دارد به میزان استقبال شما!! ) عملی کنم. همانطور که از اسم جستار هم مشخص است قرار است همگی با مشارکت یکدیگر و با مدیریت حقیر گام به گام اثری رو نقد کنیم. اما اول قبل از هر چیز برای مشارکت بیشتر دوستان لازمه تا اثری که انتخاب می کنیم رو بیشتر شما دوستان رویت کرده باشید و یا تهیه اش برای شما مشکل ساز نباشد!! پس ابتدا نظرسنجی برای انتخاب اثر مورد نظر می ذاریم. هر کدام از شما عزیزان هر اثری که برای نقد و بررسی مایل هستید را معرفی کنید. البته قبل از انتخاب محدودیت هایی داریم که به اطلاع شما می رسونم : 1. خواهشا اثری که معرفی می کنید تهیه اش سخت نباشد. پس حتی الامکان فیلم های جدید رو معرفی کنید! 2. اثر مورد نظر در حیطه ی سینمای استراتژیک باشد. یعنی ارزش نقد شدن داشته باشد. صرفا برای یادآوری : هر اثر استراتژیک سه مولفه ی مهم دارد : 1. پرفروش بوده است. ( یعنی بسیار دیده شده!! ) 2. از سوی سرمایه داران حمایت شده باشد. ( مثلا مولفش شخص معروفی باشد! ) 3. داشتن پیامی خاص و تاثیرات معینی بر مخطابین ( یعنی هنر در خدمت مفهومی واقع شده باشد! ) 3. به هیچ وجه ایرانی نباشد!!! اگر هالیوودی باشد بهتر است. 4. کارتون و انیمیشن و ... هم می توانید انتخاب کنید. 5. جزء اثرات سه گانه و .... نباشد. ( مثل ماتریکس و ارباب حلقه ها و هری پاتر و ... ) چرا که بررسی اش خیلی زمان بر است. ----------------- خود من به عنوان اولین پیشنهاد انیمیشن "رنگو" رو پیشنهاد می کنم! تذکر : این نظر سنجی احتمالا تا یکشنبه شب بسته می شود و نقد اثر مورد نظر شروع می شود!! موفق بمانید و در پناه حق پ.ن : اگر پیشنهاد و یا انتقادی به این طرح دارید از طریق همین جستار به اطلاع ما برسونید!! |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:خود من به عنوان اولین پیشنهاد انیمیشن "رنگو" رو پیشنهاد می کنم!موافقم! والان دارم دانلودش میکنم. یاحق |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقا بنده یه سوال داشتم
من یه داداش دارم(بچه است)مدام داره این کارتونای ساخت هالیوود رو می گیره و می بینه و با عرض شرمندگی منم به دنبالش (آخه خودتون که می دونید این قدر این کارتونا با کیفیت و جالبه که کل خانواده می شینن پای کارتونای برادرم) حالا به نظر شما من اگه نخوام داداشم کارتون هالیوودی ببینه چه خاکی تو سرم بریزم؟(با توجه به اینکه کارتونای ایرانی به معنی واقعی کلمه آشغالن) |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. دوست گرامی این تاپیک محلی برای صحبت درباره ی این موضوع نیست و ممنون می شوم چنانچه شما هم اثر مورد نظر خودتون رو بفرمایید و در نظرسنجی شرکت کنید!! ------------- اما پاسخ کوتاهی به سوال شما میدم : به هر حال تاثیرات مخرب در اکثر محصولات هنری وجود دارد!! ( گمان نکنید که فیلم های ایرانی تاثیرات مخرب کمتری نسبت به محصولات هالیوود دارند!! ) حالا اینجا دو حالت وجود دارد : 1. شما شخص خاصی هستید که مسئول جریان شناسی و رصد برنامه های آتی دشمن می باشید!! ( مانند دکتر عباسی و .... ) که در این شرایط رویت این محصولات ایرادی ندارد!! 2. شما شخصی معمولی هستید. که در این شرایط یا باید به طور کلی هر گونه رویت محصولات هنری را تعطیل کنید و یا باید همراه به نقد و بررسی اثر به دیدن آن اقدام کنید تا از اثرات مخربش کاسته شود!! ( البته این اثرات هیچ گاه به صفر نخواهند رسید و این واقعیتی انکار ناپذیر است!! ) البته دقت داشته باشید که رویت صحنه های ناهنجار به هیچ عنوان برای یک شخص معمولی ( حتی به همراه نقد و تحلیل! ) جایز نیست!!! ----------- خواهشا به بحث نظرسنجی بپردازید!! یا علی |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خیلی عالیه منم این کارتونو دیدم از اون خوروسی که یک چشم چپ داره تا . . . . . . . . . . . . . موافقم |
|||
|
|
۲:۲۱, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنده حقیر قصد داشتم توی چند روز آینده برای اولین نقدم فیلم In Time رو نقد کنم. حالا اگه به صورت گروهی باشه خوب خیلی بهتره.
این انیمیشن هم گزینه خوبیه برای نقد ولی به نظرم فیلم ها سینمایی هالیوودی معانی و مفاهیم پیچیده تر و عمیق تری دارند برای نقد کردن تا انیمیشن ها. و گزینه های بهتری هستند. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۰۱)Admirer نوشته است: حقیر از مدت ها قبل از این که ناظر بخش سینما بشوم طرحی رو در ذهن داشتم که نقدهای سینما رو از حالت مقاله ای خارج کنه و به نوعی مشارکت بیشتر درش دیده بشه!!! با سلام این طرح در نگاه اول بسیار خوب و کاربردی می باشد ولی نیازمند فردی هستیم که فیلم مورد نقد را کاملا بشناسد و نقدهای مختلف داخلی و خارجی را مطالعه کرده باشد همچنین باید این مشارکت تحت مدیریت همان فرد مذکور قرار گیرد تا موضوعات متفرقه وارد بحث اصلی نشود. در نتیجه هرکسی که فیلمی را برای نقد معرفی می کند باید خودش تسلط کاملی بر آن داشته باشد و بصورت مرحله به مرحله و همکاری اعضا این نقد را بسط دهد. با تشکر یا علی مدد |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام به دوستان عزیز!! ![]() اول نتیجه ی نظر سنجی : _Rango-رنگو ( 2011 ) : 4 رای _In Time-در زمان ( 2011 ) : 1 رای _____________________________________ و اما بعد : @ soldier : ضمن عرض سلام و ارادت!! البته انیمیشن ها امروز رسالت ویژه ای در حوزه ی سینمای استراتژیک دارند و نباید کم اهمیت قلمداد شوند!! ضمنا این انیمیشن به عقیده ی اکثر منتقدین اصلا برای خردسالان ساخته نشده بود و کاملا محصولی استراتژیک در راستای تحرکات اخیر آمریکا می باشد!! ( اگر فرصت شد بیشتر بحث می کنیم!! )با تشکر از شما ------------------------------ @ mohamad : با سلام به شما!! در واقع حقیر قرار هست که مدیریت بحث رو به عهده بگیرم و دوستان دیگه مشارکت داشته باشن!!! قصد داریم بیشتر با همدیگه گفت و گو کنیم تا اشکالاتمون در نقد کردن رو متوجه بشیم و ... البته حقیر بعد از انتخاب اثر مورد نظر دوستان سعی می کنم که کاملا به بحث مسلط باشم اما قرار نیست که دوباره کسی مطلب بزنه و دیگران فقط نظاره کنند و تشکر کنند و تایید کنند!!! قرار هست که همگی در سطح اینترنت تحقیق کنیم و فکرهامون رو روی هم بذاریم و نقدی رو منتشر کنیم که نظیرش در نت نباشد!!! انشاالله با شروع نقد، قواعد گفت و گویی تنظیم خواهد شد تا بحث پویاتری داشته باشیم!! از شرکت همگی در بحث تشکر می کنم!! منتظر نظرات باقی دوستان هم هستیم!! موفق بمانید .... یا علی |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از این تاپیک محتوا ساز
من پیشنهاد می کنم بعد از rango فیلم tree of life را نقد کنیم فیلمی که زیاد شبیه فیلم نیست - یک فیلسوف آنرا ساخته - و محتوای آن در مورد اعتقادات آدمی است - این فیلم برندهٔ نخل طلای کن سال ۲۰۱۱ است و بازیگران بزرگی مثل برادر پیت و شان پن توش داره من دیروز این فیلم را دیدم زیاد قابل درک نیست مخ من یکی که داشت .... نمی دانم نظر دیگر دوستان چیست ولی فکر می کنم این فیلم برای شناخت حال و روز فکری و اعتقادی غرب اومانیستی امروز خوب باشه در کل لقمه ی بسیار بزرگی هست این فیلم
|
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام و درود فراوان به تمام دوستان
حقیقتش من زیاد اهل فیلم نیستم و اگه هم از یه فیلمی خوشم بیاد مسلما اون رو نقد نمی کنم :دی اما خوب از هر چه که بگذریم نمی تونیم واقعیت رو انکار کنیم ! پس ما هم در این بحث ها شرکت می کنیم اما اما خواهشا تو بحث ها دوستان به یه چیزی گیر بدن که واقعا جای گیردادن داشته باشه و الکی بحث رو به نماد گرایی و ... نکشونند به نظرم برای شروع کار می تونیم فیلم Immortals که محصول 2011 هست رو نقد کنیم ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) عملی کنم. 

فیلمی که زیاد شبیه فیلم نیست - یک فیلسوف آنرا ساخته - و محتوای آن در مورد اعتقادات آدمی است - این فیلم برندهٔ نخل طلای کن سال ۲۰۱۱ است و بازیگران بزرگی مثل برادر پیت و شان پن توش داره