کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما اجرای این طرح چقدر در بهتر شدن کیفیت نقدهای تالار موثر است؟
این نظرسنجی بسته شده است.
تاثیر خوبی دارد 86.96% 20 86.96%
زیاد موثر نیست 0% 0 0%
اصلا تاثیر ندارد 4.35% 1 4.35%
کلا مخالف اجرای این طرح هستم! 8.70% 2 8.70%
تمام 23 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
<<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>>
۱۵:۰۱, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۰ ۰:۴۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر همه ی دوستان عزیز!!

حقیر از مدت ها قبل از این که ناظر بخش سینما بشوم طرحی رو در ذهن داشتم که نقدهای سینما رو از حالت مقاله ای خارج کنه و به نوعی مشارکت بیشتر درش دیده بشه!!!

حالا قصد دارم این طرح رو با کمک شما دوستان ( بستگی دارد به میزان استقبال شما!!Smile ) عملی کنم.

همانطور که از اسم جستار هم مشخص است قرار است همگی با مشارکت یکدیگر و با مدیریت حقیر گام به گام اثری رو نقد کنیم.

اما اول قبل از هر چیز برای مشارکت بیشتر دوستان لازمه تا اثری که انتخاب می کنیم رو بیشتر شما دوستان رویت کرده باشید و یا تهیه اش برای شما مشکل ساز نباشد!!

پس ابتدا نظرسنجی برای انتخاب اثر مورد نظر می ذاریم.

هر کدام از شما عزیزان هر اثری که برای نقد و بررسی مایل هستید را معرفی کنید.

البته قبل از انتخاب محدودیت هایی داریم که به اطلاع شما می رسونم : Smile

1. خواهشا اثری که معرفی می کنید تهیه اش سخت نباشد. پس حتی الامکان فیلم های جدید رو معرفی کنید!

2. اثر مورد نظر در حیطه ی سینمای استراتژیک باشد. یعنی ارزش نقد شدن داشته باشد. صرفا برای یادآوری :

هر اثر استراتژیک سه مولفه ی مهم دارد : 1. پرفروش بوده است. ( یعنی بسیار دیده شده!! ) 2. از سوی سرمایه داران حمایت شده باشد. ( مثلا مولفش شخص معروفی باشد! ) 3. داشتن پیامی خاص و تاثیرات معینی بر مخطابین ( یعنی هنر در خدمت مفهومی واقع شده باشد! )

3. به هیچ وجه ایرانی نباشد!!! اگر هالیوودی باشد بهتر است.

4. کارتون و انیمیشن و ... هم می توانید انتخاب کنید.

5. جزء اثرات سه گانه و .... نباشد. ( مثل ماتریکس و ارباب حلقه ها و هری پاتر و ... ) چرا که بررسی اش خیلی زمان بر است.

-----------------

خود من به عنوان اولین پیشنهاد انیمیشن "رنگو" رو پیشنهاد می کنم!Smile

تذکر : این نظر سنجی احتمالا تا یکشنبه شب بسته می شود و نقد اثر مورد نظر شروع می شود!!

موفق بمانید و در پناه حق

پ.ن : اگر پیشنهاد و یا انتقادی به این طرح دارید از طریق همین جستار به اطلاع ما برسونید!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، rastin ، أین المنتظر ، shakiba ، فاطمه خانم ، mohammad reza ، mohamad ، خاک ، mrfarzadj ، Detector ، zarati313 ، سرباز سید علی ، یوسف خان ، black ، soldier ، Mitsonary ، SARV ، m.hossein ، مجید املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۲, ۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۲:۰۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا

سلام دوستان!! Smile

اول نظرسنجی :

_Rango-رنگو ( 2011 ) : 5 رای

_In Time-در زمان ( 2011 ) : 1 رای

_The Tree Of Life-درخت زندگی ( 2011 ) : 1 رای

_Immortals-جاودانگی ( 2011 ) : 1 رای

-------------

@ aftab2014 :

ضمن عرض سلام و احترام!!

البته فیلم درخت زندگی واقعا و واقعا فیلم خیلی سنگینیه!!Confused

حاضرم سری هری پاتر رو نقد کنیم ولی سراغ همچنین فیلم فلسفی و سنگینی نریم!!Smile

گمان نمی کنم که عموم بچه های تالار اصلا کشش دیدنش رو داشته باشن!!! چه برسه به نقد کردنش!!!Angel

با تشکر از شما

@ Gryffen :

ضمن عرض سلام و ادب و احترام!!

اول این که در مورد نقد فرمودید که فیلمی رو که دوست داشته باشید نقد نمی کنید!!

اتفاقا اشتباه دوستان اینجاست که گمان می کنن نقد کردن به معنای اشکال گرفتن و زیر سوال بردنه!!!

در صورتی که یه منتقد به شدت بیشتر از یه بیننده ی معمولی لذت می بره و این رو باید شخصا تجربه کنی تا بفهمی چی میگم!!

چون که یه منتقد با فکر بیشتر پیرامون اون اثر و کشف زوایای پنهان و رمزگان داستان، خیلی خیلی مشعوف تر از کسی هست که صرفا چند ساعتی چشم می دوزه به مانیتور و سعی می کنه خودش رو به کما ببره و مثل استعمال مواد مخدر خودش رو از دنیای حقیقی دور کنه!!! ( این اتفاقا از آفت های خطرناک فیلم دیدنه!!! )

می تونم بگم دقیقا مثل لذت چیدن صحیح قطعات یک پازل و یا کشف یک معما و یا شاید مثل لذت فهمیدن معنای یک شعر هست!!

این فیلم شما رو هم چندی قبل دیدم و نسبتا خوب بود!

ولی خوب .... بررسی و تحلیلش نیازمند یک اسطوره شناس مثل شماست!Blush

ولی از نظر فنی اصلا فیلم قوی ای نبود. ( هم فیلم نامه و هم کارگردانی و هم جلوه های ویژه و صحنه های اکشن و ... )

ممنونم از شما

-----------------

به اطلاع همه ی دوستان می رسونم که این نظرسنجی 12 شب فردا ( یعنی شنبه 6 اسفند ) بسته می شود تا بیش از این وقت روی انتخاب تلف نشود و نقد اثر رو هر چه زودتر شروع کنیم!!

---------------

بعد از اون هم دو روز به همه ی دوستان فرصت داده میشه تا فیلم مورد نظر رو تهیه کنن و ببینن و بررسی اجمالی ای خودشون انجام بدن!!! ( با گشت و گذار در اینترنت و خوندن نقدهای فارسی می تونید شروع کنید و یا کسب اطلاعات پایه از خود فیلم و .... ) و انشاالله شب روز دوشنبه تاپیک جدیدی برای نقد اثر مورد نظر باز می شود و باقی موارد در ابتدای همون تاپیک به اطلاع شما خواهد رسید!!

--------------

از شرکت همه ی شما در بحث تشکر می کنم.

موفق بمانید و در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Reza2035 ، revenger
۱۲:۵۶, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
به نظر بنده هم کار خوبیه به شرطی که به آشوب کشیده نشه.
برای شروع هم با انیمیشن رنگو موافقم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer
۱۴:۳۸, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Admirer نوشته است:  اتفاقا اشتباه دوستان اینجاست که گمان می کنن نقد کردن به معنای اشکال گرفتن و زیر سوال بردنه!!!
متاسفانه تا جایی که من در این فروم دیدم و بعضی از نقد های دیگه در مورد فیلم ها
بیشتراین که هدفشون نقد کردن باشه میان فیلم رو زیر سوال می برند
همین تاپیک ارباب حلقه ها !!
بیشتر از این که فیلم رو نقد کنند دارند واقعا فیلم رو زیر سوال می ببرند...

(۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Admirer نوشته است:  چون که یه منتقد با فکر بیشتر پیرامون اون اثر و کشف زوایای پنهان و رمزگان داستان، خیلی خیلی مشعوف تر از کسی هست که صرفا چند ساعتی چشم می دوزه به مانیتور و سعی می کنه خودش رو به کما ببره و مثل استعمال مواد مخدر خودش رو از دنیای حقیقی دور کنه!!! ( این اتفاقا از آفت های خطرناک فیلم دیدنه!!! )
البته حق با شماست اما اما
نقد و دید بچه های فروم ( اکثریت دوستان ) در مورد فیلم ها بیشتر این که واکاوی و کند و کاو پیرامون رمز ها باشه بیشتر دنبال این هستند که یه جا دنبال یه نماد باشند و اون رو فورا به فراماسونری ربط بدن !!
آیا واقعا اگه منظورتون از نقد همین باشه
من همین جا گزینه ی انتخابی خودم رو عوض می کنم ( بدون رو درواسی می گم )

پ.ن:

(۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Admirer نوشته است:  ولی خوب .... بررسی و تحلیلش نیازمند یک اسطوره شناس مثل شماست!Blush
جان شاهین این کلمه ی اسطوره شناس رو رنگی می نوشتی بیشتر حال می کردیم :دی
نمی دونم چه خبره که یکی از دوستان هم ( از این فروم ) تو وبلاگم نظر گذاشته بود Big Grin

(۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Admirer نوشته است:  بعد از اون هم دو روز به همه ی دوستان فرصت داده میشه تا فیلم مورد نظر رو تهیه کنن و ببینن و بررسی اجمالی ای خودشون انجام بدن!!!
یعنی ما الان بریم فیلم رو از بازار شیاه بخریم !!!!!
زیر نویس فارسی و بدون سانسور !!!
بعد جواب خانواده رو شوما می دی !!!
( شوخی بود ها Big GrinBig Grin )

(۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Admirer نوشته است:  با گشت و گذار در اینترنت و خوندن نقدهای فارسی می تونید شروع کنید و یا کسب اطلاعات پایه از خود فیلم و ....
ببین ادمیر عزیز از همین الان داری نقد رو خراب می کنی !!
رک و صریح دارم می گم
تنها کسانی که واقعا تو این فروم تو قسمت نقد فیلم واقعا از خودشون نقذد می نوشتند یکی شما بودی و یکی هم رضا جک من و چند دوست دیگر .. بقیه دوستان تمام حرف هاشون از نقد استاد رائفی پور بود و یا عباسی !!
اگه واقعا قرار باشه ما ند های اون ها رو باز گو کنیم به نظر من باز همون در اینت تاپیک رو تخته کنیم Blush

پ.ن.پ.ن :
می گم یه فیلم رو به هر نحوی تهیه کنیم
بعد قرار می زاریم یه جا جمع شیم و من هم تخمه رو میارم و بعد می شیم فیلم رو می بینیم Big GrinBig Grin
اگه هم حسش بود فیلم رو نقد می کنیم Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Reza2035 ، خاک ، soldier
۱۵:۳۲, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

کار جالب و با ارزشیه , ما که فیلم رو می بینیم در حال دیدنش هم نقدهایی روش می زاریم چه بهتر که بیایم اینجا هم نقدهای خودمون رو واسه اشکال زدایی مطرح کنیم و هم از بیانات بروبچ دیگه استفاده ببریم

من تا 2 سال پیش عشق فیلم بودم و زیاد فیلم می دیدم ولی از 2 سال پیش تا به حال هر چی توی مباحث دشمن شناسی ( فراماسونری , صهیونیزم .... ) و آخر الزمانی و موعود و برنامه های دیگه پیش رفتم فیلم دیدن بیشتر واسم جنگ اعصاب شده تا لذت SmileWink

ولی چند نکته بهتره رعایت بشه اولآ تا جایی که می شه نباید از نقد دیگران استفاده کرد و صرفآ باید به عنوان راهنما استفاده بشه , برای نقد پیش نیازهایی لازمه و نمیشه همینجوری صرف دونستن 4 تا نماد نشست پای نقد ( اینجا رو با خودم بودم Smile ) به طور مثال اگر فیلمی مثل Immortal رو بخوایم نقد کنیم باید با حداقل اطلاعات اسطوره ای آشنا باشیم ( که متاسفانه من هم آشنا نیستم Sad )

امیدوارم این تاپیک فعال و پویا باقی بمونه
به عنوان فیلم های مورد نظر بنده :
inception
immortal
in time
.
.
فیلم واسه نقد زیاده هر کدوم رو دوستان گفتن ما هم می بینیم و بعد , از نقد دوستان کمال استفاده رو خواهیم برد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، خاک
۱۹:۲۲, ۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا

سلام بر همگی! Smile

نظرسنجی :

_Rango-رنگو ( 2011 ) : 6 رای

_In Time-در زمان ( 2011 ) : 2 رای

_The Tree Of Life-درخت زندگی ( 2011 ) : 1 رای

_Immortals-جاودانگی ( 2011 ) : 2 رای

_Inception-تلقین ( 2010 ) : 1 رای

@ seyed reza :

ضمن عرض سلام و تشکر برای شرکت در نظرسنجی!!

انشاالله قوانینی برای گفت و گو وضع خواهند شد تا بحث به حاشیه نرود. یکی از مهم ترین اهداف ما تضارب و تقابل آراست!! ضمنا در مواقع لازم از اختیارت مدیریتی هم استفاده خواهیم کرد!!Smile

موفق بمانید

@ Gryffen :

با سلام مجدد خدمت شما!

(۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۸)Gryffen نوشته است:  متاسفانه تا جایی که من در این فروم دیدم و بعضی از نقد های دیگه در مورد فیلم ها
بیشتراین که هدفشون نقد کردن باشه میان فیلم رو زیر سوال می برند
همین تاپیک ارباب حلقه ها !!
بیشتر از این که فیلم رو نقد کنند دارند واقعا فیلم رو زیر سوال می ببرند...

اینجا قرار هست که اشکلاتمون در نقد کردن رو متوجه بشیم و کمی با مبانی نقد صحیح و پخته تر آشنا بشیم. و مطمئن باشید که استدلالات بدون پایه و اساس و یا ضعیف به جمع بندی نهایی نخواهند رسید!! مگر این که کسی نتواند آنها را نفی کند. انشاالله در طول کار بیشتر متوجه خواهید شد.

(۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۸)Gryffen نوشته است:  البته حق با شماست اما اما
نقد و دید بچه های فروم ( اکثریت دوستان ) در مورد فیلم ها بیشتر این که واکاوی و کند و کاو پیرامون رمز ها باشه بیشتر دنبال این هستند که یه جا دنبال یه نماد باشند و اون رو فورا به فراماسونری ربط بدن !!
آیا واقعا اگه منظورتون از نقد همین باشه
من همین جا گزینه ی انتخابی خودم رو عوض می کنم ( بدون رو درواسی می گم )

جایگاه و نحوه ی استفاده از نمادها در هنر و سینما رو هم انشاالله خواهیم آموخت!! و اصلا قرار نیست چیزی به فرماسونری ربط پیدا کنه!! مگر این که واقعا ربط داشته باشه!! ( نحوه ی استدلال کردن و برخورد با نظرات مختلف رو انشاالله تمرین خواهیم کرد!! )

(۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۸)Gryffen نوشته است:  ببین ادمیر عزیز از همین الان داری نقد رو خراب می کنی !!
رک و صریح دارم می گم
تنها کسانی که واقعا تو این فروم تو قسمت نقد فیلم واقعا از خودشون نقذد می نوشتند یکی شما بودی و یکی هم رضا جک من و چند دوست دیگر .. بقیه دوستان تمام حرف هاشون از نقد استاد رائفی پور بود و یا عباسی !!
اگه واقعا قرار باشه ما ند های اون ها رو باز گو کنیم به نظر من باز همون در اینت تاپیک رو تخته کنیم Blush

نکنه شما گمان می کنید که هر کسی به محض تولد و بدون وابستگی به هیچ جایی باید صاحب نظرات جدید باشه!!Smile

خوب این طبیعی هست که ما به نظرات بزرگان هر حوزه حداقل ( حتی در صورت نقد! ) احترام بذاریم.

و نکته ی بعد این که ما قرار نیست مطلقا به نظر هر کسی استناد کنیم بلکه قرار هست از نظرات سایرین ایده بگیریم و از اون ها بستری برای تفکر ایجاد کنیم.

به طور کلی توی بخش سینما ما نظر هیچ کسی رو وحی منزل نمی دونیم و نظرات همه قابل نقد و رد شدن می باشد!!! اما این دلیل نمیشه که نظرات متفاوت و مختلف رو رصد نکنیم!!!

در مجموع قصد داریم تبادل نظر و تضارب آراء کنیم تا نهایتا استدلالات قوی در پایان برای جمع بندی به نقد نهایی اضافه شوند.

ممنونم از لطف شما

@ iman-s :

با سلام به شما دوست گرامی!

(۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۳۲)iman-s نوشته است:  ولی چند نکته بهتره رعایت بشه اولآ تا جایی که می شه نباید از نقد دیگران استفاده کرد و صرفآ باید به عنوان راهنما استفاده بشه , برای نقد پیش نیازهایی لازمه و نمیشه همینجوری صرف دونستن 4 تا نماد نشست پای نقد ( اینجا رو با خودم بودم Smile ) به طور مثال اگر فیلمی مثل Immortal رو بخوایم نقد کنیم باید با

این حرف شما خیلی زیبا بود!!Heart

که حقیر هم در پاسخ به دوست قبلی بهش اشاره کردم که ما از نظر بزرگان فقط بستری برای اندیشه ایجاد می کنیم و نه وسیله ای برای تحقیر و خاموشی تفکر!!!

از شما هم ممنونم!!

ضمنا این تاپیک بعد از اتمام نقد اول دوباره به جریان خواهد افتاد!!

از همگی شما تشکر می کنم

موفق بمانید و در پناه خق

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Yaser_h2011 ، Gryffen
۲۰:۴۷, ۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۱۵ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام به برادران
فیلم درخت زندگی Tree Of Life فوق العاده زیباست
عاشق این فیلم هستم
و اگر روزی بخوام رتبه بندی کنم جزو یکی از 10 فیلم برتر من خواهد بود
البته شاید مفاهیم انحرافی و ... هم بشه در عمقش پیدا کرد اما در هر صورت ازش لذت بردم
این فیلم رو 4 بار من دیدم . ( دفعه ی 4 ام دیگه چشم هام تاول زد !!!!) Dodgy
جون من درخت زندگی رو نقد کنیم
اگه این تصویب بشه بنده افتخار می دم که یه نقد خوب براتون تهیه کنم ( شوخی کردم نگید چقدر از خود راضیه Big Grin )
کلا من فیلم زیاد می بینم اگه فیلم دیگه ای هم بود در خدمتم .
فیلم The Eagle هم بد نیست
2011 هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، rastin
۲۲:۳۰, ۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۳۳ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #17
آواتار
ادمیرر جان من In time بعد از اینکه کیفیت دی وی دی ریپ اومد دیدم واقعا چیز های جالبی برای نقد داره
در مورد رنگو ( که شاید امشب اسکار بگیره ) هنوز حوصله دانلودشو ندارم یعنی یادم میرهBig Grin
تلقین رو هم تو تی وی دیدم نمیتونم نظر بدم چون اصل رو ندیدمBig Grin
فیلم شکست ناپذیر و نسل ها رو شاید به خاطر درجه R که دارن دانلود نکنم Huh
نظر اصلی من :
1 - In Time
2- Rango
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer
۲:۲۱, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۲۰:۴۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا

با سلام به همگی!! Smile

نتیجه ی نهایی نظر سنجی :

_Rango-رنگو ( 2011 ) : 7 رای

_In Time-در زمان ( 2011 ) : 3 رای

_The Tree Of Life-درخت زندگی ( 2011 ) : 2 رای

_Immortals-جاودانگی ( 2011 ) : 2 رای

_Inception-تلقین ( 2010 ) : 1 رای

_The Eagle-عقاب ( 2011 ) : 1 رای

و انیمیشن رنگو با هفت رای به عنوان برنده ی نظرسنجی اعلام میشه!!Big Grin

@ mrfarzadj :

با سلام به شما!!

جان من این فیلم درخت زندگی رو بی خیال بشید!!Wink

من می دونم که آخرش هممون توش می مونیم و سال ها باید بشینیم فکر کنیم تا ببینیم اصلا آخر فیلم چی میشه!!Big Grin

از شرکت شما در بحث تشکر می کنم.

@ Yaser_h2011 :

با سلام به شما دوست عزیز!!

البته فیلم in time رو ندیدم!! و با این تعریفی که شماها کردید شاید گزینه ی خوبی برای نقد بعدیمون باشه!!Cool

حالا ببینیم تا این دفعه چطور پیش میره و تصمیم بگیریم که آیا دفعه ی بعدی وجود داشته باشه یا نه!!Smile

از شما هم تشکر می کنم.

به سمع همه ی دوستان برسد که نقد انیمیشن رنگو از دوشنبه شب آغاز خواهد شد و این تاپیک تا به اتمام رسیدن اون نقد بسته خواهد شد و بعد از آن برای انتحاب اثر بعدی مجددا باز می شود!!

دوستان لطف کنند این انیمیشن رو حداقل یک بار به طور کامل رویت کنن و یه تحقیقاتی هم در مورد چند و چونش ( و کلا هر چیز مشکوکی که به نظرتون می رسه!! ) انجام بدن تا دست خالی پاشون به تاپیک باز نشه!!Smile

انشاالله باقی موارد در ابتدای همون تاپیک و در حین گفت و گو به اطلاع شما خواهد رسید!!

از همه ی دوستانی که در این بحث شرکت کردن تشکر می کنیم و منتظر نظرات سازندشون در تاپیک جدید هم هستیم : Smile

نه نفر :

rastin و mohammad reza و soldier و aftab2014 و Gryffen و seyed reza و iman-s و mrfarzadj و Yaser_h2011

ضمنا به یک مترجم هم نیاز داریم!!Smile

چند تا مقاله و نقد انگلیسی معتبر هم هست که باید حتما رصد بشن!!

در طول نقد براتون متن ها رو کپی می کنم و هر کسی که توانش و وقتش رو داشت زحمت ترجمش رو بکشه!!Blush

یک بار دیگه هم از تک تک دوستانی که در این طرح شرکت کردن تشکر می کنم!!

موفق بمانید ..... یا علی

برای ادامه ی نقد به این تاپیک مراجعه کنید!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13673.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، rastin ، V-E ، mrfarzadj ، فرهاد ، Detector
۱۲:۵۲, ۱۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۶ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #19
آواتار
با سلام و درود فراوان به دوستداران عزیز !! Heart

پیرو تاپیک زیر :
جناب Admirer کار خیلی خوبی رو آغاز کرد و قرار شد اولین کار هم نقد انیمیشن رنگو باشد اما متاسفانه بعضی دوستان کار رو خیلی خوب شروع کردند اما در اواخر خیلی بی لطفی کردند و تاپیک خوابید !! و همین کار باعث شد که تاپیک خلوت بشه و همین کار باعث شد که جناب Admirer ناراحت بشند و در نهایت تاپیک رو ببندند !!

حال برای این که این ناراحتی رو از دل جناب Admirer در باریم و ایون رو خوشحال کنیم می خواسم یه حلقه ی نقد سه نفری رو راه بندازم که در اون به نقد انیمیشن ها و فیلم های روز دنیا اختصاص داده بشه هدف از این کار اینه که بحث های تاپیک یه هدف مشخص رو دنبال کنه و از اون مهم تر این که تاپیک ساکن نشینه و در تکاپو باشه !!

این سه نفر اولیه عبارت اند از :

جناب Sms4815 که نشون دادند می تونند در نقش یک مترجم خوب و بررسی جوانب ظاهر بشند
جناب Admirer که جای هیچ بحثی رو نمی زاره و در تمام رشته ها سر رشته دارند
جناب Gryffen که اگه خدا بخواد در ضمینه ی نماد شناسی و تا حدودی بررسی وایع و طبیق اون با فولکر جهان در خدمتیم

این سه نفر اگه خدا بخواد می خواهیم انیمیشن و فیلم های روز دنیا رو نقد کنیم !!

البته نا گفته نماند که اشخاص دیگه ای هم می تونند در این گروه باشند اما دال بر این که اگه یک پست بدهند به منظور این می باشد که وارد حلقه ی نقد شده اند و باید تا پایان نقد مورد نظر ما رو همراهی کنند !!

خوب فکر کنم اگه جناب ناظر موافق هستند با نوشتن نتیجه گیری پیرامون انیمیشن رنگو در این تاپیک, نقد انیمیشن رنگو رو به پایان ببریم و یه فیلم یا انیمیشن دیگه ای رو آغاز کنیم !!

البته به نظر من بررسی و نقد انیمیشن ها بهتر و مهم تر از نقد فیلم ها می باشد !!

به امید فردا های بهتر

دورگه ی خسته Heart

پ.ن :
به نظر من بعد از رنگو انیمیشن تن تن و میلو رو نقد کنیم که بر اساس یه کمیک درسته شده !! Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، Mitsonary ، zarati313 ، Detector
۱۳:۳۵, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
با عرض سلام

اول از همه بخصوص جناب Admirer معذرت خواهی می کنم ، که نتواسپنستم آنطور که باید و شاید در حلقه ی نقد دسته جمعی حضور پرثمری داشته باشیم.

به نظر من این پیشنهاد داداش شاهین پیشنهاد خیلی خوب و بجایی بود!

من که از سایر دوستان انتظار بیشتری داشتم ، ولی بر اساس پیشنهادات جناب شاهین و همچنین موافقت آقا محمد قرار بر آن بود که حلقه های نقد فعلا بصورت سه نفری همانطور که در بالا شرح داده شده است اجرا شود!

به دوستانی که مایل به همکاری هستند ، باید چند نکاتی را خاطر نشان شوم ، اول این که باید به صورت مستمر در حلقه فعالیت داشته باشد ، دوم این که حرف های مستدل و قابل قبولی ارائه دهد! و ...

و در کلام آخر باید توسط ناظر بخش ، جناب محمد گزینش گردد! [تصویر: blush.gif]

به امید ظهورش[تصویر: heart.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا