کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۴, ۲۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #161
آواتار
به نام خدا

بخش سوم-نتیجه گیری کلی با مروری کوتاه بر شخصیت رنگو : رنگو موجود ذهن گرا و خیال پردازی است که از رویای قهرمان بودن به یک ابر قهرمان حقیقی تبدیل می شود.

[تصویر: 68636523325668863490.jpg]

کسی که از دنیای ذهن با سوال "من چه کسی هستم؟" ناگهان در دل دنیای مدرن متولد و به عبارت بهتر "موجود" می شود تا به قول راهنمایش آرمادیلو، از راه پر دردسر خرد مراحل سیرورت را طی کند تا "بشود." بشود آنچه که سرنوشت برایش تعیین کرده و آن نجات جوامع پست مدرن از انحطاط مفرط و فروپاشی اخلاقی است. کسی که بعد از خاتمه دادن خفقان و حذف اتفاقی پارادایم کهنه ی قبلی ( به عبارت صحیح تر حذف خداباوری ) فقط به اسمی متکی بود که در اوج بی معنایی برای خودش برگزیده بود.

[تصویر: 11596044391139007090.jpg]

در گذران روزهای خوش قهرمان بازی در شهر زودباورها ناگزیر با واقعیتی تلخ رو به رو می شود. این که ادای قهرمان ها را درآوردن هرگز به قهرمان بودن حقیقی منجر نمی شود و البته این را می توان از معدود نکات آموزنده ی داستان تلقی کرد ...

[تصویر: 04754009412637625794.jpg]

پرانتز باز :

اتیمولوژی اسم Rango : ریشه اش اسپانیاییست و به معنای "آبرو"!!

اتیمولوژی اسم Amigo : کلمه ای لاتین است و به معنای "دوست"!!

ویژگی های فیزیکی : آفتاب پرست از خانواده ی مارمولک هاست که مهم ترین ویژگی اش تغییر رنگ و همرنگ شدن با محیط اطراف در شرایط مختلف ( ترس، خطر، دما و ... ) است.

[تصویر: 91364576440553936793.jpg]

نمادشناسی : در برخی داستان های اساطیری موجودی است که به دنبال حقیقت می گردد و در برخی دیگر نقش یک پیام آور و یک منجی را بازی می کند.

پرانتز بسته

اصولا انیمیشن رنگو یک اثر کاملا داخلی برای ابقای مدرنیته بعد از چالش های پست مدرن است. دو راه کلی در شرق جاده ( که بیانگر زمان آینده است ) برای ادامه ی غرب ترسیم شده است :

1.عصر تکنوکراتیک : در عصر تکنوکراتیک تمرکز همچنان با تکنولوژی است.

[تصویر: 29774729253143290855.jpg]

مدرنیزاسیون وسایل زندگی بشر، گسترش ارتباطات، حذف مرزهای فیزیکی، گرایش به سوبژکتیویسم و گسترش زندگی مجازی، حذف ارتش، کپیتالیسم و ... از مولفه های اصلی عصر تکنوکراتیک است. لاک پشت که نماینده ای از سیاست مداران غربی است قصد دارد آینده را با تمرکز سرمایه ها در جایی خارج از شهر محقق بسازد.

2.عصر ترنس مدرنیسم : در ترنس مدرنیسم تمرکز با ماورا و بازگشت به برخی سنت های قدیمی است.

[تصویر: 50224662240168150002.jpg]

عرفان های کاذب، طبیعت گرایی، جهان های موازی و به طور کلی هرگونه ماورای جعلی و ... از مولفه های اصلی ترنس مدرنیسم می باشند. روح سرزمین غرب با بیان مولفه های اصلی ترنس مدرنیسم رنگو را راهنمایی می کند.

که با انتخاب گزینه ی دوم قهرمان داستان برای محقق شدنش خلق می شود و مردمی که در جنبش های پست مدرنی همانند وال استریت گرفتار شده اند را برای آینده ی جدید هدایت می کند.

پرانتز باز :

جنبش وال استریت را می توان پایان سلطه ی چند صد ساله ی کپیتالیسم یهود بر دنیا دانست.

[تصویر: 48597260736237882455.jpg]

سیستمی که اصالت را به خواسته های نامحدود انسان در برابر منابع محدود دنیا می دهد بلاخره روزی از پا در خواهد آمد ...

[تصویر: 94509512290396788249.jpg]

اما عموم شعارهای مردم در جنبش وال استریت حاکی از آن است که از این بن بست ایدئولوژیک ناآگاهند!!

محوریت شعارها بر دو موضوع است :

1.عدم خروج سرمایه از آمریکا ( کمک به اسرائیل، جنگ های خارومیانه و ... )

2.تقسیم سرمایه بین همه ی اقشار جامعه ( گردش سرمایه در جامعه و شکستن انحصار قشر مرفه )

پرانتز بسته

وربینسکی بسیار زیبا بر همین دو موج سوار می شود و علاوه بر خارج ساختن سرمایه از دستان لاک پشت، مانع از خروج آن از شهر Dirt شده و در انتها هم آن را به عموم مردم رسانده و به گردش در می آورد و البته باز هم به کمک یک قهرمان ولی این بار حکایت حکایت منجی ای است که گستره ی عملیاتش محدود به غرب و در ابعاد کوچکتر جامعه ی آمریکاست.

[تصویر: 88187452073073731237.gif]

تفاوت منجی گرایی اسلامی با منجی گرایی در سایر ادیان :

[تصویر: 81146529560172810411.jpg]

بحث مفصلی است که مجال خودش را می خواهد ولی عجالتا یک نکته که مرتبط با ساز و کار هالیوود در منجی گراییست را بررسی می کنیم :

گسترش رسانه، گسترش تکنولوژی، ایندیویجوالیسم ( تفرد )، ظاهرگرایی و مولفه های دیگر در دنیای مدرن امروز باعث می شود که انسان مدرن فشارهای روانی زیادی را متحمل شود و یکی از رسالت های اصلی هالیوود کاستن این استرس هاست. برای محقق شدن این موضوع از خلق قهرمان های متعدد استفاده می کند که به عنوان منجی وارد عمل می شوند و یک تنه همه ی سیاهی ها را نابود می سازند. به عبارت دیگر در فیلم های هالیوود مردم هیچ کاره اند و این قهرمان است که جور همه ی کارها را می کشد. اما در منجی گرایی اسلامی، منجی جریان ساز نیست. بلکه منتظران جریان ظهور را ایجاد می کنند تا منجی فقط این جریان را هدایت کند. یعنی اساسا در منجی گرایی اسلامی، منجی تاوان کارهای اشتباه مردم را نمی دهد. بلکه مردم با کاهش اشتباهات خود زمینه را برای ظهور منجی فراهم می کنند.
اما هربه ی هالیوود در استفاده از قهرمان ها تاکید بر مداومت مردم در اشتباهات روزمره یشان دارد و خواهان بقای زندگی فعلی یعنی ادامه ی مدرنیته است بدون آنکه انتقادی به پاردایم های حاکم بر جامعه کند.

.

.

.

به عنوان آخرین مطلب جواب به این سوال که :

چرا باید در این بازه دوباره به دوره ی کلاسیک هالیوود بازگشت و ساخت اولین انیمیشن وسترن را کلید زد؟

[تصویر: 97933008075799006988.jpg]

دلایل متعددی می تواند داشته باشد ولی یقینا یکی از آنها میل به بازگشت به گذشته در عصر ترنس مدرن می باشد. طبق تحقیقات یکی از فیوچرلوژیست های معروف آمریکا، انسان مدرن روز به روز با محاصره ی بیشتر تکنولوژی تعداد دفعات دچار حس نوستالوژیک شدنش در یک بازه ی زمانی معین رو به افزایش است و این در آینده به یک بحران تبدیل خواهد شد. میل بازگشت به سنت و خروج از دنیای ماشینی در دل انسان مدرن شدیدا رو به افزایش است و این را می توان یکی از دلایل مهم روانشناسی و جامعه شناسی میل به ترنس مدرنیسم تلقی کرد. البته انیمیشن رنگو سراسر ارجاع است و برای کسانی که فیلم های وسترن را به خوبی بشناسند لذتی دوچندان داشته و پر از خاطره است که در تلفیق با ابزار مدرن سینما لحظاتی بی نظیر و فراموش نشدنی را خلق کرده اند. نگاه کنید به لانگ شات های فوق العاده اش در دل کویر و کلوزآپ های بی اندازه زیبایش که به راستی به انیمیشن های پیکسار طعنه می زند و یک سر و گردن بالاتر می ایستد :

[تصویر: 73028119654893196608.jpg]

[تصویر: 37686073650732572265.jpg]

[تصویر: 25727176912523157013.jpg]

[تصویر: 71406361569052893846.jpg]

[تصویر: 95053800624985887652.jpg]

[تصویر: 96911346426888392203.jpg]

[تصویر: 49910688251646478715.jpg]

**پایان**

پ.ن : چنانچه سوال و ابهام، انتقاد یا پیشنهادی هست آماده ی شنیدن هستیم و همچنین این که به زودی pdf این مقاله هم آماده می شود.

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Yaser_h2011 ، shakiba ، Mitsonary ، zarati313 ، seven.attar ، Reza2035 ، امیرحسن ، سرباز سید علی ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، mohamad ، Pachacuti ، sayed reza ، عاشورايي ، مجید املشی ، gomnam
۲۲:۴۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #162
آواتار
به نام خدا

چندیست که "حلقه های نقد گروهی بخش سینما تالار بیداری اندیشه" شروع به کار کرده است ، بنده با مشورت با چندتن از دوستان و همچنین ناظر این بخش تصمیم گرفتیم تا پس از اتمام هر نقد اقدام به انتشار جمع بندی حاصله در قالب پی دی اف نماییم تا هم مطالعه ی آن را برای دوستان سهولت بخشیم و همچنین آن را ماندگارتر سازیم.

گاهنامه ای که می بینید شامل جمع بندی اولین نقد گروهی تالار بیداری اندیشه است که به تحلیل و بررسی استراتژیک انیمیشن رنگو پرداخته است! این گاهنامه بصورت داخلی انشاالله زین پس به طور مرتب زیر نظر بخش سینمای تالار گفتگوی بیداری اندیشه منتشر خواهد شد!

[تصویر: Mag_Rango.jpg]

از سرور آپلودباز

دانلود اولین گاهنامه ی بخش سینما "پرونده ی یک فیلم : رنگو" کیفیت عالی (7.7 MB)
دانلود اولین گاهنامه ی بخش سینما "پرونده ی یک فیلم : رنگو" کیفیت خوب (
3.4 MB)
دانلود اولین گاهنامه ی بخش سینما "پرونده ی یک فیلم : رنگو" کیفیت متوسط (
2.6 MB)

از سرور پرشین گیگ

دانلود اولین گاهنامه ی بخش سینما "پرونده ی یک فیلم : رنگو" کیفیت عالی (
7.7 MB)
دانلود اولین گاهنامه ی بخش سینما "پرونده ی یک فیلم : رنگو" کیفیت خوب (
3.4 MB)
دانلود اولین گاهنامه ی بخش سینما "پرونده ی یک فیلم : رنگو" کیفیت متوسط (
2.6 MB)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، rastin ، black ، سرباز سید علی ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، میلاد.م ، paradise ، أین المنتظر ، mohamad ، خاک ، انصارالمهدی ، saloomeh ، Havbb 110 ، حسن.س. ، revenger ، جبریل ، Reza2035 ، مجید املشی ، gomnam
۱۵:۳۶, ۱۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۱۵:۴۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #163
آواتار
سلام،

تحلیلتون تقریبا تِم تحلیلای دکتر عباسی بود ... تحلیلای دکتر عباسی عالین و خیلی جنبه های اثر توش بررسی میشه ... ولی یه مشکلی که داره تحلیلای ایشون اینه که تو تحلیلاشون کمتر اون بخشای آخرالزمانی اثر و بخشای ماوراء ای و غیر مادی اثر پرداخته میشه بهش .

یه مثال بخوام بزنم ... تو تحلیلای دکتر ... کاراکتر دود سیاه در سریال لاست هست که دکتر زیاد روش مانور نمیدن و بیشتر سعی میکنن به بُعد فلسفی و مادی سریال بپردازن . که البته بعداً تو سریال میبینیم که کاراکتر دود خیلی تأثیر گذار هستش ... هرچند دکتر عباسی فصل 5 و 6 سریال لاست رو تحلیل نکردن ... شاید اگه تحلیل میکردن به اونم بیشتر میپرداختن .

یا مثلا تحلیل فیلم اینسپشن ایشون ... که بیشتر حول محور قدرت نرم هستش ... و به این بُعد از قضیه نمیپردازن که عالم موازی با دنیای ما در واقعیت عالم دخان هست (دنیای اجنه و شیاطین و موجودات دخانی) .

تو این تحلیل هم به تبع این (چون معتقدم این تحلیل هم خیلی متأثر از تحلیلای دکتر عباسی هست) ... این موارد که گفته شد (یعنی همون بعد آخرالزمانی و همچنین غیر مادی) بهش پرداخته نشده زیاد .

ولی در مجموع تحلیل بسیار فوق العاده ای بود .

.
.
.

فقط یه چیزیکه میخواستم اشاره کنم اون تیکه ای هست که اولین بار رنگو با لاکپشت ملاقات میکنه ... لاکپشت بهش میگه (قریب به مضمون) :

این ظرف آب از ذخیره شخصیمه ... از طوفان بزرگ ... اوه ، خدای من ، نه طوفان نوح دیگه اونقد پیر نیستم .

[تصویر: 41067244671298691427.jpg]

فک میکنم این اشاره به نوح به اینکه John Logan داره فیلم Noah ، مال Aronofsky رو میسازه و ابعاد آخرالزمانیه قضیه مربوطه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Havbb 110 ، Mitsonary
۱۶:۴۶, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #164
آواتار
به نام خدا

سلام و عرض احترام!

خیلی ممنونم از لطف شما که حداقل با دید باز یه بار کامل تحلیل رو مطالعه کردید و نظر منصفانه ای دادید.

چند تا نکته فرمودید که لازمه تک تک جواب بدم :

1. فرمودید که تم این تحلیل از تحلیل های دکتر عباسی گرفته شده که غیر از این هم نمیشه! می دونید چرا؟ چون نقد استراتژیک و تحلیل هایی که نظیرش در این تالار دیده میشه اصلا مقوله ی آکادمیکی نیست که براش راه و روش معینی تبیین شده باشه و بسیار مبحث جوانی، نه در ایران، بلکه در دنیاست. و در واقع یه ملقمه ای از انواع دیدگاه هاست. هم فلسفه درش دیده میشه! هم زیبایی شناسی! هم نقد سینمایی! هم نقد اجتماعی! هم نقد روانشناسی و ...
و این به این خاطره که ما کلا هنرمند رو صاحب دغدغه می دونیم؛ هر مولوفی رو حامل پیام و تاثیر می دونیم؛ و هر مخاطبی رو هم تاثیرپذیر فرض می کنیم. و در نقد استراتژیک به دنبال ترکیبی از هر سه تای این ها برای کشف تاثیرات اثر هستیم.

به هر حال هنوز این مبحث جوان الگوی ساختاریافته ای برای نقد نداره! دکتر عباسی! استاد مستغاثی! تا حدی هم استاد فراستی! آقای طالب زاده! دکتر شاه حسینی! همینا هستن که تا حدی این روش تحلیل جدید رو در سینما پیریزی کردن و هنوز خیلی جای کار داره...

2. فرمودید که نقد تقریبا فلسفی می زنه و این رو بنده دربست قبول دارم و این متاسفانه ضعف تحلیل های دکتر عباسی هم هست که خیلی بار فلسفیش زیاده و از موارد دیگه اکثرا جا می مونه و ما هم به دلیل اطلاعات کممون از این قاعده مستثنی نیستیم. ولی به هر حال سعی می کنیم نقاط ضعف رو پوشش بدیم. البته یادتون نره که فلسفه مبین جهان بینی مولفه و ما توی غرب شناسی هم بهترین راه اینه از طریق فلسفه و منطق با استفاده از عقل وارد بشیم.

3. در مورد عکسی هم که گذاشتید، حقیر متاسفانه متوجه منظور شما نشدم. اگر امکانش هست، بیشتر توضیح بدید!

باز هم تشکر می کنم از نگاه منصفانه و منطقی شما!

در پناه خدا باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Justice Bringer
۲۲:۵۸, ۱۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #165
آواتار
ممنون که انقد منطقی بحث میکنید .

منظورم از عکس همون زیرنویسش بود که میگه not Noah's deluge ... حتما میدونید که John Logan داره فیلمنامه Aronofsky رو برای فیلم Noah بازنویسی و اصلاح میکنه در حقیقت ... که قراره سال 2014 اکران بشه و فیلمبرداریش فک کنم July امسال شروع میشه !
و از قضا ماجرای حضرت نوح با آخرالزمان بسیار گره خورده ... و حتی تو انجیل متی و لوقا (Luke) داریم که "زمانی که پسر انسان میاد ، شبیه زمان نوح خواهد بود" .

این پروژه کشتی نوح و ارتباطش با آخر دنیا با فیلم 2012 شروع شده ... اخیرا هم سریال Fringe که میشه گفت 1 سال زودتر اهداف هالیوود رو تو سریالش میاره به کشتی نوح اشاره کرد (فصل 4 اپیزود 22) .

فک میکنم همه اینا به هم و به آخرالزمان مربوط باشه .

یه چیز دیگه هم که میخواستم بگم تو تحلیلا این بود که میشه تو این تحلیلا از خود فیلمای هالیوودی هم استفاده کرد !

مثلا اسم شهر تو این فیلم Dirt (خشک آباد) بود ... کسایی که فیلم Transformers 2 رو دیدن ... وسطای فیلم یکی از این ماشینا بر میگرده به شخصیت اصلی میگه این دیگه چه اسمیه واسه سیارتون گذاشتید (منظورش Earth) ... بهتره بگید Dirt .

یا اون صحنه ای که Rango با آرمادیلو بعد از ملاقات با روح غرب میرن یه قایق (برای اونا کشتی) میبینن وسط یه کویر !
بازم کسایی که فیلم Cowboys and Aliens رو دیدن میدونن ... اوایل فیلم شخصیتا افتادن دنبال آدم فضاییه (جنه) ... تو راه میرسن به یه کشتی وسط کویر !

در کل میخواستم بگم نمیشه اسم این رو روش تحلیل گذاشت ... ولی یه سری علامتا رو میشه از فیلمای دیگه هم گرفت .

*** یه پیشنهاد هم میخواستم بکنم که برای انیمیشن Megamind هم یه حلقه تحلیل بذارین ... درسته خیلی گذشته (حدود 2 سال) ولی فک کنم ارزششو داره ... ضمن اینکه اون تاپیکی که برای تحلیل این انیمیشن ایجاد شده توش اصلا جمع بندی نیست ... و بیشتر نمادگرایی هست ... و همچنین فک میکنم یه سری از تحلیل شخصیتا اشتباه هست تو اون تاپیک (دلیل دارم) .

در آخر هم میخواستم تشکر کنم از کسی که فکر درست کردن همچین حلقه هایی رو کرده ... واقعا عالیه ... من خودمم خیلی وقته بهش فک میکردم که یه همچین حلقه هایی اگه بود خوب میشد ولی حقیقتش نمیدونستم چطوری باید درست کنم یا کجا مناسبه . و میخواستم بگم با اینکه ممکنه دوستان کم شرکت کنن تو این ماجرا ولی بازم قضیه رو کنسل نکنید !

ممنون .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Admirer
۱۷:۲۱, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #166
آواتار
به نام خدا

سلام مجدد!

در مورد پیشنهاد برای فیلم جدید به این تاپیک مراجعه کنید :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13557.html

که از چند روز دیگه دوباره کارش رو برای انتخاب اثر جدید شروع خواهد کرد.

درباره ی مطلبی که می فرمایید که فیلم های هالیوود به هم ارتباط دارن، تا حدی درسته!! اما صد در صد نیست!!

ببینید، هر کارگردانی داره برای خودش توی هالیوود مستقل کار می کنه و اینطوری نیست که یه سیستم کاملا منسجم داشته باشه. برخی از کارگردان ها هستن که علنی یا غیر علنی به فرقه هایی مثل کابالا پیوستن و به طور سیستمیک و با برنامه ریزی آثارشون رو تولید می کنن. ولی عده ی زیادی هم هستن، که جزء سیستم نیستن، ولی به طور ناخواسته تا حد زیادی در جهت منافع اونها فیلم می سازن.

به طور کلی باید شخصیت مولف در اینطور مواقع خوب تجزیه و تحلیل بشه و صرف این که فیلم برای هالیوود هست، تحلیل خوبی رو از آب در نمیاره!

ممنونم از شرکت شما در بحث!

موفق بمانید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Justice Bringer
۲۲:۴۶, ۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #167
آواتار
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱:۰۹)Imam12 نوشته است:  و بعد از این چه اتفاقی میفته؟ رنگو با روح سرزمین غرب (خدا) ملاقات میکنه یه جورایی به مرگ مسیح و رفتنش پیش خدا اشاره داره
که روح سرزمین غرب به رنگو میگه تو باید برگردی چون هیچکس نمیتونه از سرنوشت خودش فرار کنه و رنگو هم امیدوار میشه و هنگام بازگشتش دوباره از اون قبرستان عبور میکنه و این حس به آدم منتقل میشه که مسیح دوباره برگشته و دقیقا خود رنگو هم میگه:
من دوباره برگشتم
بنظر شما این مردن و زنده شدن رنگو به مردن و زنده شدن مسیح شباهت نداره؟

وقتی رنگو برمیگرده به مار میگه:
(حالا شما باز هم بگید رنگو منجی ماسونی یا دجاله)

کلمۀ Messiah و Lucifer و Jesus رو در این سایت سرچ کنید و عدد دوم رو ملاحظه بفرمایین ان شاء الله که متوجه بشین منظور از مسیح و منجی در فیلمای هالیوود همان لوسیفر هست (دقیقاً مثل فیلم ارباب حلقه ها که کاراکتر گندالف مثل مسیح بود و از طرفی هم نشونه های لوسیفر رو داشت) !

http://www.gematrix.org/?word=jesus
http://www.gematrix.org/?word=lucifer
http://www.gematrix.org/?word=messiah

ممکن ـه شبهه وارد بشه که :

پس 2تا شیطان (جیک و رنگو) تو فیلم بودن ؟!؟ چطوری امکان داره ؟

جواب: بله، اگه فیلمای دیگۀ هالیوود مثل *The Dark Knight* یا *Watchmen* رو ببینید یا اساطیر یونان رو خونده باشین، متوجه می شید که تو 1 فیلم یا 1 داستان ممکن چنتا کاراکتر وجود داشته باشن که در واقع همه به 1 فرد حقیقی اشاره دارن !

نقل قول:منظور فیلم از اون طرف جاده بعد روحانی این دنیا هست

دقیقا همینطوره ... Other Side به دنیای پس از زندگی در این دنیا (=مرگ) گفته میشه در ادبیات انگلیسی.

موش های کور داخل این فیلم هم که بصورت خیلی واضحی نماد *یهود* بودن. هم از اسمایی که داشتن (بچه های رییس خانواده) مشخص بود هم از این ماجرا که رنگو فکر میکرد تعدادشون همون 3 نفر هستن ولی بعد متوجه شد خیلی زیادن (اشاره به مخفی بودن هویت خیلی از یهودیان) و نکتۀ بعدی اینکه تو فیلم همه فکر میکردن که آب (=پول) رو موش ها (=یهودیا) دزدیدن ... ولی در آخر فیلم موشا رو تبرئه میکنه که دوستان تو تاپیک *حلقۀ نقد رنگو* اشاره کردن که این مسئله به ماجرای Wall street اشاره داشته.

در آخر:

اگه این انیمیشن رو با انیمیشن Puss In Boots مقایسه کنید خیلی مسائل رو میتونید تحلیل کنید !

تو اون فیلم هم 2تا برادر هستن که از لحاظ ژنتیکی شبیه هم نیستن (یکی گربه س اون یکی شبیه تخم مرغ) ! دقیقاً مثل همین فیلم رنگو که وقتی از رنگو میپرسن که چطوری تو با Jake برادر هستی ؟ میگه : Mama had a active social life = مادرمون فاحشه بوده !!!

که دقیقاً یکی از اِلمان هایی هست که پیرامون خیلی از کاراکترای اصلی فیلمای هالیوود می بینیم ! که اشاره به همون مسیح که جناب *امام 12* فرمودن هم داره. اما چه مسیحی ... منظور همون لوسیفر هست در اصل.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610
۱۴:۳۲, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #168
آواتار
باید همیشه یک چیز رو در نظر گرفت: هالیوود هیچ وقت برای کاری بیهوده و به ضرر خودش پول خرج نمیکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۱۱:۳۴, ۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #169

دوستان برای امام زمان از همه چیز مهم تر اینه که پیروانش اصول دین را رعایت کنن.نماز سر وقت ادا کنن.این تحلیلها ضررش بیشتر از سودشه!!
نعوذبلله ربط دادن یک لاک پشت به امام زمان خیلی شنیعه!!!
۱۱:۳۸, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #170
آواتار
(۲۴/اسفند/۹۰ ۶:۱۱)سدرة المنتهی نوشته است:  کودک عزیزم به این چیزا فکر نمی کنه ، کیف و حالشو میکنه.

مگه اینکه تعبیر تک تکش رو بدونه ، مثل شما که برای هر شی تعبیر خاصی قرار دادید.[تصویر: heart.gif]
دوست عزیز نیازی نیست بچه تعبیر همه چیز رو بدونه ذهن بچه اماده ومشتاق برای یادگیریه این انیمیشن هم که
پر از پیام پنهانیه وتاثیرش رو به خوبی روی ناخوداگاه میذاره نا خوداگاهم که دیگه به خوبی میشناسین یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]