|
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
|
|
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان گرامی! همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد. و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد. چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم. _______________________ و اما می رسیم به اولین جلسه : در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود! چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن : 1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید. 2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید. 3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید. 4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید! 5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . . 6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید. 7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید. این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!! ________________ یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : 1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن! 2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه! 3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!! و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!! 4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت! 5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم! و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!! پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!! 6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!! و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!! پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!! یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۰, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
درود
(۲۴/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۱)Admirer نوشته است: به طور کلی این که هر نمادی چه معنایی رو یدک می کشه، نیازمند اطلاعات از فرهنگ ملل مختلفه!! مثلا در جایی جغد نماد نحسیه و در جای دیگری نماد چشمان تیز و ... گویا دوستان احتیاج به یک اسطوره شناس دارند و در این میان اگهی استخدام نیز داده اند ![]() اگه قابل بدونید می تونم کمکتون کنم ![]() (۲۴/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۱)Admirer نوشته است: بحث آرمادیلو که از نظر قیافه به بز شباهت بیشتری داره و دیالوگ های مهمش رو به بعد موکول می کنیم!Admirer جان در باب ارمادیلو مطمئنی این موجود با سر بز و بدن ارمادیلوست !!! اولا به این انیمیشن نمی خوره که موجودات اسطوره ای رو به کار ببره ! جون موجودی با بدن آرمادیلو سر بز ( اگه وجود داشته باشه ) باید تو اسوطره ها بگرید و در ضمن از اون مهم تر دیگه به اون ارمادیلو نمی گن و اسمش یه چیز دیگه است و به طبع اون نماد و نشانه ای اون هم فرق می کنه !! برای مثال تو نمی تونی شیر دال رو با ابولهول یکی بدونی هر چند هر دو موجودی بدنی به شکل شیر دارند و ... دوم به این عکس توجه کن فکر کنم این موجود همون ارمادیلو باشه !! ![]() البته تصمیم گیری بر عهده ی خودته و ما نیز فرمانبرداریم اما در باب شاهین : شاهین Falcon : شاهین پرنده ای بی باک و جسور و از راسته ی پرندگان شکاری می باشد . از عقاب و قوش کوچکتر است اما جسارت حمله به آن ها را دارد . بیشتر در مناطق اسیا اروپا و امریکای مرکزی یافت می شود!! اما در این میان زمانی که اسم شاهین رو شخصی می شنوه اگر کمی اطلاعات اسطوره ای داشته باشه فورا می ره تو اسطوره های مصری و اولین شخصی رو که با شاهین در ارتباط می دونه کسی نیست جز هوروس , هوروس از خدایان بزرگی در اسطوره های مصری قلم داده می شه کسی که خدای آسمانه و از طرفی کسی بود که به کمک تحوت ( خدای جادو ها و اسرار ناشناخته و نگارنده ی الواح زمردین ) انتقام اوزیریس را از ست می گیرند !! البته به غیر از هوروس خدایان دیگری همانند مونتو خدای جنگ در تب و یا خونسو خدای ماه و یا سوکار خدای گورستان ممفیس به همراه هوروس دارای سری به شکل شاهین بودند !! اما شاهین تنها به مصر مختوم نمی شه شاهین رو در اساطیر چین و ژاپن در 2000 سال قبل از میاد هم می تونیم ببینیم در اون زمان شاهین نماد جسارت - قدرت و دلیری به شمار می ره البته این مضوع ریشه در واقعیت داره !! شما اگه زندگی یک شاهین رو ببینید با اون جسه ی کوچیکی که از عقاب و قوش داره باز جسارت داره و به این دو پرنده ی شکارجی حمله می کنه !! در این میان شاهین در هنر عیسوی نیز جایگاه ویزه ای داره !! شاهین نماد باووی Bavo و ژولیان Julian مقدسه و به قولی نماد مهمان نوازی هستند در ادامه شاهین و چند تن از پرندگان شکاری دیگر جزء کشندگان هفت گناه برگ محسوب می شوند که در این میون شاهین مسئول کشیدن گناه حرص یا طمع است به طور کلی می توان شاهین رو پرنده ای بی باک و جسور دوسنت که در بعضی از مواقع نیز از نماد های پادشاهان به شمار می ره و یا به قولی نماد سلطنتی است !! توجه : در داستان های ایرانی ( مثنوی معنوی اثر مولانا ) داستانی را نیز در باب شاهین و جغد رو هم دارید !! در ادامه با عرض پوزش به دلیل کاری که دارم باید زودتر بروم و موضوع قورباغه باشه برای شب ![]() امیدوارم که بنده رو ببخشید !! پ.ن: اگه در باب شاهین اطلاعات کم بود بگید تا اطلاعات بیشتری بدم !! ارادتمند شما دورگه |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
شاهین جان ... از نشر اطلاعاتت سپاسگزارم!! البته در مورد هوروس می دونستم!
![]() این موجود در واقع بر مار ارجحه!! و قبل از این که توسط قهرمان داستان کشته بشه، در حکم سلطان شهر بوده!! اما به محض ورود رنگو، اولین کسی که از شهر حذف میشه، همین موجوده!! البته به طور دقیق، اینطور که من تحقیق کردم این موجود، Red-tailed Hawk هست و نه Falcon و نه حتی Goshawk!! ( اگر اشتباه نکنم به فارسی به قوش دم-قرمز ترجمه میشه!!! ) ---------- در مورد آرمادیلو هم از اونجایی که نماد خردگرایی هستن، گمان می کنم به بز شباهت بیشتری داشته باشه!!! حالا اگر شما هم اطلاعاتی دارید در این رابطه، خوشحال میشیم بشنویم!! یا علی |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۸ توسط mohammadjavodmw.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
آقا من یک کلمه گفتم رنگو همون دجاله دلایلی را هم که آوردم خیلی چرت و پرت هم نبود البته به جز چهارمین دلیل که خودم هم گفتم خیلی مطمئن نیستم درست باشه یا نه
ضمنا ما احادیث زیادی داریم راجب دجال داریم ائمه که دیگه اشتباه نکردن!!!!!! حرف ائمه هم کاملا واضحه نمیخواد تحلیل بشه کاملا راست و پوست کنده هست آقا عزیزی که میگی این انیمیشن بیشتر مال بزرگ سال است کاملا درست می گویی من هم دقیقا حرف شما را قبول داریم شاید بطن و درون این انیمیشن مال بزرگ سال باشه ولی در نگاه اول کسی به این انیمیشن نگاه کنه می گه که مال کودکه کودک هم که فقطی وسطاش را دید و فهمید هیچی ازش سر در نمیاره که کارتون را ول نمی کنه میگه بزار حالا که خریدم دیگه تا آخر ببینم ضمنا شما درست میگی مال بزرگ سال ولی آخه کدام بزرگ سال میشینه کارتون می بینه؟ ما که هر جا شنیدیم میگن دو نشانه ی اصلی ظهور 1-طلوع خورشید از غرب به شرق2-ظهور دجال آقایی که میگی دجال خیلی وقتی ظهور کرده پس چرا امام زمان ظهور نکردن یا شایدم ظهور کردن ما خبر نداریم!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
من میگم شما قضیرو صفر و یک نبین بازم میگه این فیلم ماسونیه یا ضد ماسونی بابا میخوای اسم تاپیکو عوض کنم خیال شما راحت شه اصلا شما کاری به ماسون نداشته باش شما درباره ی شخصیت های فیلم تحقیق کن و هر نظری داری بفرما همه استقبال میکنیم
شاید بدلیله بدبینی بیش از حد شما نسبت به هالیوود باشه که تصور میکنید تو هالیوود فیلمی بر ضد خودشون ساخته نمیشه تو تمام دنیا افرادی هستن که علیه سیاست های کشور خودشون فیلم میسازن امریکا هم یکی از اونا تو ایران هم علیه رژیم ایران فیلم ساخته میشه و خیلی چیزارو زیر سوال میبره در ضمن جناب محسن شما یادت باشه این فیلم در دنیای حیواناته نه دنیای انسانها. دنیای حیوانات در این فیلم 100 سال از انسانها عقبتره و در آینده یه شهری توسط لاکپشت ساخته میشه به شکل لاس وگاس در واقع اینو میگه که شهری مثل لاس وگاس(منظور کل آمریکا) با سیاست های غلط و دروغ عده ی سیاستمدار از سالها پیش تاکنون طراحی شده و اونا با بدست گرفتن ثروت انسانها تونستن به چنین جایی برسن منظور از آب میتونه ثروت و پول هم باشه شما اگه دقت کنید تو بانک خشک آباد به جای پول آب ردو بدل میشه[b] و یه جورایی آدم با دیدن چنین صحنه ی به یاد پول میفته [/b]خب شما تصور کنید همین جنبش 99 درصد وال استریت حرفشون چیه؟ اونا میگن 1 درصد سرمایه تمام 99 درصد رو بالا کشیدن و همه ثروت تو دست اوناست حالا شما لاک پشتو اون 1 درصد در نظر بگیر و مردمی که دارن از قحطی تلف میشنو اون 99 درصد لاک پشت ثروت مردم رو واسه چی بالا میکشه؟ واسه ساخت یه دنیای جدید خب حالا اون 1 درصد صهیونیست پول مردمو واسه چی بالا کشیدن اونا هم دقیقا با چنین هدفی و برای اهداف دنیوی |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۵ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
داداش اگه قراره ما بگیم که این دنیای حیواناته که دیگه بحثی نخواهد بود
فیلم ماله حیواناته دیگه نیازی به تحلیل نداره در ضمن مگه حیوانات هم پیشرفت میکنن که مهم باشه چند سال از آدما عقبترن؟ تازه اگه فرض هم کنیم حیوانات هم میتونن پیشرفت کنن آیا واقعا صد سال از انسان عقبترن ؟ یا میلیونها سال ؟ شما خودت گفتی هر حیوانی تو این فیلم نماد یه آدمی چیزیه ! حرف خودت رو هم رد میکنی؟ در ضمن من نمیگم آمریکا علیه خودش فیلم نمی سازه حرف من اینه که یه همچین پروژه پر هزینه و سنگینی رو علیه خودش نمیسازه ! بابا تکلیف ما رو روشن کن بدونیم این آب توی فیلم نفته یا پول ؟ بعد هم محمد جواد خان که میگن (آخه کدام بزرگ سال میشینه کارتون می بینه؟) میخام بدونم خودشون هم که این فیلمو دیدن مگه بزرگسال نیستن ؟؟؟؟ |
|||
|
۱۹:۳۶, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
من منظورم اکثر بزرگ سالان است نه اقلیت
|
|||
|
۱۹:۳۹, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز محسن
ببین این فیلم آمریکای 100 سال پیش رو در قالب دنیای حیوانات به تصویر کشیده در واقع تاریخ امریکا رو اینبار از دید حیوانات نشون داده که مسلما به خود انسانها ربط پیدا میکنه شما تصور کن 100 سال پیش در امریکا چنین سیاستمدارانی مثل لاکپشت بودند که رویای ساخت امریکای امروز رو در سرشون می پروروندن که همونطور که میبینی لاکپشت قصد داره 1 شهر دقیقا مثل شهرهای امروز بسازه اون هم با دروغ. در واقع میخواد بگه اگه آمریکا امروز به اینجا رسیده با دروغ و فریب مردم طی سالهای متمادی بوده سوال من از شما اینه. اگه شما فکر میکنی لاکپشت نماد سیاستمداران شرقیه آیا سیاستمداران شرق 100 سال پیش یا حتی امروز در فکر ساخت شهری مثل لاس وگاس بودن؟ مطمئن باش اگه لاکپشت یک سیاستمدار شرقی بود اون شهر رو لاس وگاس نمیزاشتن یه شهری مثل شهرهای اسلامی طراحی میکردن یا حداقل مثل شهرهای چین و ژاپن |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۵ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۶)mohammadjavodmw نوشته است: آقا عزیزی که میگی این انیمیشن بیشتر مال بزرگ سال است کاملا درست می گویی من هم دقیقا حرف شما را قبول داریم شاید بطن و درون این انیمیشن مال بزرگ سال باشه ولی در نگاه اول کسی به این انیمیشن نگاه کنه می گه که مال کودکه کودک هم که فقطی وسطاش را دید و فهمید هیچی ازش سر در نمیاره که کارتون را ول نمی کنه میگه بزار حالا که خریدم دیگه تا آخر ببینممن نمی دونم این تفکر «انیمیشن برنامه کودکه» از کجا اومده. قاعده اینه که بزرگسال برنامه مختص خودشو می بینه، کودک هم همین طور جوان هم همین طور. مطمئنا فیلمی مثل اینو یه فرد خردسال پس می زنه. خب بگذریم، حالا فرض کنیم، همون طور که گفتید چنین اتفاقی می افته و کودک -به هر دلیلی- این فیلمو می بینه. سوال من اینه که اگه جامعه ی هدف کودکه (که در آخر نقدتون به تاثیر فیلم روی کودک اشاره کردید) چرا این فیلم برای مخاطب کودک نیست؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
سلام.
متاسفم كه با اظهار نظرم تاپيك منحرف شد به يك سمت ديگه ، از ايجاد كننده تاپيك هم عذر ميخوام ، قصدم خير بود! . از بين كامنتها يك دوستي با ذكر دليل گفتن : این فیلم، فیلم با مخاطب کودک «نیست» و در خیلی از رده بندی ها برای کودکان نامناسب تشخیص داده شده. . اين نكته رو من يادم رفته بود بگم . . . . اما اگر بخوام يه جور همه فهم بگم چي شد ، بايد بگم فرض كنيد يكي داشت از يك جايي رد ميشد ، ديد يك عده زرشك پلو با مرغ رو با سبزي پلو با ماهي اشتباه گرفتن (البته همه قبول داريم كه يك شباهتهاي غير قابل انكاري بينشون هست) . طرف اومد خوبي بكنه ، بشهون گفت اين زرشك پلو با مرغه ، بعد ديد نتنها اون عده رو حرف خودشون هستن ، بلكه معتقدن اون غذا مسموم هم هست . . . . ![]() . حالا حكايت ما هم حكايت همونه! بيا و خوبي كن . . . . راستي يك نكته ديگه هم مطرح شد ، اونهم اينكه يكي چشم رنگو بزرگتر از اون يكيه! بقدري اين نكته بنظرم حياتي اومد كه رفتم يك سلسله تحقيقلت گسترده (!) انجام دادم ديدم بعععععععععععله!!!!! يك جاي كار ميلنگه . . . رنگو نتنها چشاش مشكل داره بلكه پاها ، گردن ، دم و كلاً همه جاش مشكله . . . ![]() ![]() ![]() . خدا به داد برسه . . . ذليل شه سازندش . . . . ![]() . من متنبه شدم . . . كوتاه بياييد . . . اسم تاپيك رو هم تغيير بديد . نظرات من رو هم حذف كنيد . . |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
سوء تفاهم شده من که میگم کودک منظورم بچه ی 5 ساله که نیست منظورم از 0-20 سال است
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,588 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|

پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!

![[تصویر: 42829176080499132914.jpg]](http://up7.iranblog.com/images/42829176080499132914.jpg)

![[تصویر: wtjheyj.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/wtjheyj.jpg)
![[تصویر: srtjtkyulk.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/srtjtkyulk.jpg)