|
مباحثی پیرامون اهل تسنن(مباحثه )
|
|
۱۷:۳۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
داداش فکر کنم شما از اسلام فقط شها دتین رو بلدی وگرنه اسلام این نیست شیعه بودن دلیل مسلمان بودن واقعی نیست از سریح بودنم عذر میخوام
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۸, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
امامت و خلافت جدا است از جانشینی پیامبر.
هر جا که ظلم و بدی باشد این به عهده مردم است که خود را از حیطه این ظلم برهانند. خلیفه که معصوم نیست .مرتکب گناه میشه . در امام عصمت و عدالت و علم الهي باید باشد .
|
|||
|
۰:۵۰, ۱۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۱ ۱۳:۴۸)حقیقت نوشته است: امامت و خلافت جدا است از جانشینی پیامبر. دوست عزیز قرار بود مطالبی از منابع خودمون رو راست و درست بدونیم، مگر آنکه بگوییم فضل بن روزبهان از علمای سرشناس اهل سنت نیست بله درست میفرمایید ابن ابی الحدید شارح نهج البلاغه هم حرف شما رو تایید می کنه میگه که، یه خلافت ظاهری داریم و یک خلافت باطنی، خلافت ظاهری برای این است که مسلمین نیاز به پیشوایی دارند برای امورشون، و خلافت باطنی رو به حضرت امام امیرالمومنین علی علیه السلام داده اند برای آن دنیا اما سوال اینجاست که چه نیازی به امام ظاهری و باطنی است، آیا نمی توان جامعه و شهر رو بدست یه شهر دار یا قلچماق داد؟؟؟؟ خب چرا اسم خلیفه پیامبر رو روش بزاریم؟؟ تمام اهل سنت، خلفا رو خلیفه پیامبر می دونند بگذریم همان گونه که از تعریف خلیفه پیامبر در اهل سنت گفتم نقل قول:اکثريت اهل سنت مي گويند: «امامت، خلافت و جانشيني پيامبر است در اقامه دين و حفظ حوزه اسلام به گونه که اطاعت از خليفه بر تمام امت واجب باشد». (دلائل الصدق، ج 2، ص 4، به نقل از فضل بن روز بهان اشعري، بدايه المعارف، ج 2، ص 6) این تعریف چند قید دارد: 1 - خلیفه پیامبر 2 - جهت اقامه دین و حفظ حوزه ی اسلام 3 - اطاعت آن بر کافه امم واجب است خلیفه، خلیفه نیاز به استخلاف دارد استخلاف بر وزن استفعال، به معنای آنکه طلب کرد برای خود خلیفه ای حال آنکه ابوبکر از پیامبر اکرم استخلاف دارد ؟؟؟؟ قطعا خیر البته ابو بصیر عنوان کرد که ابوبکر استخلاف خفی از پیامبر دارد که با مخالفت علمای خودتان از جمله ابن ابی الحدید، صاحب صحیح مسلم و تنی چند از علمای خودتان مواجه شد مطلب بعد اقامه دین و حفظ حوزه ی اسلام اقامه دین، یعنی چی؟؟؟ یعنی اینکه خلیفه نباید هیچ مطلب علمی رو بلد نباشد، و هیچ فردی نباید از او عالم تر باشد. فکر کنید فردی که از خلیفه عالم تر باشد، بعد به او بگوییم تویی که عالم هستی باید گوش بفرمان خلیفه ی جاهل باشی !!!!!!!!! سوال؟ آیا اگر یک فرد اهل کتاب به خلیفه ی پیامبر مراجعه کند و از او حقانیت دینش را بپرسد، چگونه باید اهل کتاب رو مجاب کرد؟؟؟؟ با احادیثی از پیامبر؟؟؟؟ او می گوید من پیامبرت را قبول ندارم که از او نقل قول می کنی مضمون آیه ای در سوره آل عمران در خطاب به پیامبر می فرماید، دلایل اهل کتاب رو از کتب خودشون بیاور سوالی دیگر اگر شخصی از اهل کتاب به خلیفه بگوید پیامبر ما معجزه داشت، تو اگر خلیفه ی پیامبرت هستی برایم معجزه بیاور یا خلیفه باید معجزه بیاورد یا اینکه فاتحه ی اسلام خوانده شود و اهل کتاب بگوید، تو و پیامبرت دروغ گویی مطلبی دیگر تمام مسلمان ها عرب زبان بودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر مسلمنی از آنسوی جهان آمد و از خلیفه کمک خواست چی؟؟؟ حتما باید مترجم باشد؟؟ اگر مترجم نبود چی؟؟؟ گذشته از آن مطابق با شیعه و سنی، اقرار به گناه غیر از درگاه خداوند و پیامبر و جانشین آن گناه است و باعث اشاعه فحشا می شود اون مترجم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطلب بعد واجب الاطاعه بودن خلیفه بر تمام مسلمین این موضوع هم تقریبا گفته شد این خلیفه ی واجب الاطاعه، اگر گناه کرد چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس ما هم باید به تبعیت از آن گناه کنیم؟؟؟ صحبت های تا اینجا، عقلانی بود اینجا بود که علمای اهل سنت دیدند، این تعریف را نمی توان برای خلفای 3 گانه به کار برد در این تعریف فوق دست بردند گفتند خلیفه پیامبر به چند روش هست 1 - نص 2 - اجماع 3- استخلاف 4- شوری 5- بیعت 6- قهر و غلبه منابع این 6 مورد عبارتند از صحیح مسلم (۲/۵۵) و ابن سعد کاتب واقدی در الطبقات الکبیر (۳ـ ۱/۱۲) و ابن اثیر در اسد الغابه (۴/۱۷) امام نسائی در خصائص (۴۴) و احمد بن حنبل در المسند ۴/۳۶۸ ان شاء الله فردا شب در مورد این 6 موضوع صحبت می کنیم |
|||
|
|
۲:۲۵, ۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۳ ۱۹:۴۴ توسط فدایی امامم.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۹)mohammdreza نوشته است: فکر کنم رسانه ها مغز شما رو شستشو دادن چون اهل سنت در ایران هم همیشه مظلوم بودن ایران جایی برای نابودی سنی ها است وهمیشه خواهد بود من اهل سنت هستم پس در شغل های کلیدی ایران جایی ندارم نه مثل اینکه مغز شما شست و شو داده شده یکم کمتر این شبکه های ماهواره ای رو نگاه کنید اگه تو ایران به اهل سنت شغل های کلیدی ندن کاری کاملاً عقلانی ست چون حکومت ایران حکومتی شیعی است. پس حاکمیتش و تمام مجریان و دست اندرکارانش هم باید شیعه باشن. یعنی شما میگید مثلاً یه سنی رو بذاریم رهبر مملکت بشه. یا رئیس جمهور یا ....؟! یعنی یه غیر شیعه باید بیاد تو پست های مهم مملکتی که اکثریتش شیعی است؟ اونوقت نمیگن دمکراسی کجا رفته؟ این مملکت و حکومت امام زمانی است؟ و معتقد به امام زمان و یکی از اهداف بزرگش تعجیل در فرج ایشونه اونوقت کسی رو بذاریم تو به قول شما شغل های کلیدی که اصلاً به حضور امام زمان اعتقادی نداره؟ واقعاً به نظر شما این کار عقلانیه؟ البته نباید به اقلیت ها هم ظلم بشه و حقشون پایمال بشه که در ایران با توجه به اینکه همه اقلیت ها در مجلس نماینده دارن جلوی این امر گرفته شده پس لطفاً یکم تو حرف زدن هاتون دقت کنید. اگر همین حکومت شیعی و قدرتمند ایران نبود الآن همه ما ایرانی ها (چه سنی و چه شیعه) در معرض خطر این داعشی های خونخوار بودیم . همه ی ما باید ممنون این حکومت قدرتمند شیعی باشیم با هر مذهبی چون دشمنان ما نه به شیعه رحم می کنن نه سنی . و نه حتی به مسیحی و زرتشتی و... بیایید با حرفامون خودمونو دشمن شاد نکنیم (۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۸)mohammdreza نوشته است: چرا هر شیعه ای تو مسجد سنی میبینه میپرسه امام ها رو قبول داری مگه ما کافریم چرا شیعه ها خلفای ما رو قبول ندارین چه کسی ایران فتح کرد وباعث شد مسلمان شه؟حضرت عمر چرا فحش میدید چرا؟ خوب چون بر مبنای کتب خودتون میشه اثبات کرد که عمر ابن خطاب یکی از کساییه که به خونه ی حضرت زهرا (سلام الله علیها) حمله کرد و درب خونشون رو به آتش کشید و با غلاف شمشیر به پهلوی بانو زد. آیا کسی که دختر پیغمبر رو کتک زده نباید فحش داد و لعن و نفرین کرد؟ آیا شما پیغمبر (صلی الله و علیه و آله و سلم) و دخترشون رو دوست ندارین؟ این چه حرفی است که شما می زنین؟ من چرا باید قبول داشته باشم که کسی که انقدر بداخلاق بوده که راه به راه به هر بهانه ای شلاقشو درمی آورده و می افتاده به جون مردم به خصوص زنان یعنی عمر ابن خطاب جانشین پیغمبر خدا روی زمینه؟ وقتی که پیغمبر تو روز روشون دست حضرت علی رو برده بالا و گفته که بعد من حضرت علی مولای شماست. من چرا باید برم سراغ چهار نفر دیگه؟ وقتی خود پیغمبر گفته برو سراغ حضرت علی (علیه السلام)؟ شما جواب منو بده این یعنی چی که شما میگید پیغمبر تو روز غدیر اون همه آدمو که بعضی هاشون فرسخ ها از پیامبر دور شده بودند دستور داد برن بگردوننشون و جمعشون کنن یه جا که پیامبر بهشون بگه امروز میخوام یه چیز خیلی مهم بهتون بگم خدا هم گفته اگه اینو نگم رسالت پیغمبریمو تموم نکردم. حالا اون چیه؟ هیچی من علی رو دوست دارم شما هم دوسش داشته باشید. این تفسیری که شما از من کنت مولا فهذا علی مولا دارید واقعاً مضحکه نیست؟ آخه مگه کی اون موقع نمی دونسته که پیغمبر حضرت علی رو دوست داره؟ اصلاً چه دلیلی داره که پیغمبر حضرت علی رو دوست نداشته باشه پسرعموی پیامبره ٰ اول مسلمانهٰ داماد پیامبرهٰ پدر نوه هاشه ٰ یار و یاور پیامبر در سخت ترین جنگ هاٰ بارها و بارها برای حفاظت از جان پیامبر سخت مجروح شده؟ آخه این موضوع هم گفتن داره که من علی رو دوست دارم؟ آخه نعوذ بالله زبان من لال پیغمبر ما مگر مشکل عقلانی داشته که این همه آدمو برای گفتن مطلب به این واضحی اسیر خودشون کنن؟ گذشته از اون مگه دوست داشتن یا نداشتن کسی دست خود آدمه که پیغمبر بگه باید این آدمو دوست داشته باشید؟ خوب شاید من هر کاری کنم از یکی خوشم نیاد ولی می تونم با این که ازش خوشم نمیاد ازش پیروی کنم. چون ممکنه به صلاحم باشه. پیغمبر زبان من لال یعنی نمی دونسته که دوست داشتن یه امر اجباری نیست و نباید دیگران رو مجبور کنه به دوست داشتن کسی؟ نخیر پیغمبر از مردم خواست که از علی تبعیت و پیروی کنن . |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۳ ۲۰:۴۷ توسط فدایی امامم.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۳۴)اکبر.ع نوشته است: اخوی اینطوری باشه اهل تسنن هم ریگی رو از خودشون نمی دونن مگه همین سیستانی ها نبودن که بعد از دستگیری ریگی جشن گرفتن ؟ببخشید خودتونم هم دارید میگید اینجا کشوریه که دم از امام زمان میزنه. نه کشوری که امام زمان برش حکومت میکنه . معلومه تو حکومتی که تحت حاکمیت ولی معصوم نباشه ایراداتی هم هست. ما اعتقاد داریم تو حکومتی که تحت حاکمیت امام زمان باشه همه چیز بی عیب و نقصه. هیچ دزدی و قتل و جرم و جنایت و... نیست. برای همین هم میگیم ما اون حکومت رو میخوایم. این موضوع هم فقط مختص حکومت امام زمان (حضرت مهدی عج) و بس. چون حتی در زمان حکومت ولی معصوم دیگه هم چنین مشکلاتی بوده. مگه حضرت علی علیه السلام حکومت نکرد. در اون زمان هیچ کس دزدی نمی کرد؟ هیچ کس زنا نمی کرد؟ هیچ کس خلافی نمی کرد نه؟ همه جا گل و بلبل و صفا و صمیمت بود؟ اگر این طور بود چرا حضرت علی علیه السلام مردم رو نفرین کرد که خدایا علی رو از اینا بگیر و از علی بدتر نصیبشون کن؟ حتی در زمان امام علی علیه السلام هم بعضی ها دستشون رو کج میکردن . اونوقت شما انتظار دارید در این حکومت که تحت حاکمیت ولی فقیه هستش همه چی عالی باشه؟ ما اعتقاد داریم به حاکمیت ولی معصوم چون اعتقاد داریم حاکمیت ولی معصوم در راستای حاکمیت خداست. چون ولی معصوم هیچ عیب و نقصی نداره و جز برای رضای خدا کاری نمیکنه. ولی خوب حالا که دسترسی به ولی معصوم نداریم چیکار کنیم؟ شما بگید چیکار کنیم؟ بشینیم در و دیوارو نگاه کنیم که هر کی خواست بیاد به ما حکومت کنه؟ یعنی یا صفر صفر یا صد صد؟زحمت نکشید خدا تو قرآن جوابشو داده (فارجعو إلی رباط احادیثنا) ولایت فقیه مبنایی قرآنی داره و به بت پرستی هم هیچ ارتباطی نداره فعلاً با همین حکومت سر میکنیم تا ان شاءالله خود آقا میان و حکومتی تشکیل میدن که مثل اون تاریخ ندیده. مگه ما چی کار کردیم که میگید از ولی فقیه یه بت ساختید؟ اگه اینجوری باشه پس ریاست جمهوری چیه؟ به رئیس جمهور که رأی میدی بخوای نخوای تا چهار سال بیخ ریشته و نمیتونی برکنارش کنی مگر در موردی خیلی خاص. ولی فقیه چی؟ یه مجلس خبرگان بالاسرشه بیست و چهار ساعته زیر نظرش داره. اگه ثانیه ای پاشو کج بذاره یا تشخیص بدن که صلاحیت نداره سریع عزلش میکنن و کسی دیگه ای جاش میذارن. چون یه عده خیلی دوسش دارن و حاضرن براش جون بدن اینو میگید؟ این که بت ساختن نیست؟ یعنی اگه شما هر کی رو دوست داشته باشید اون بت شماست؟ نخیر ما از ایشون بت نساختیم ولی بعضی که ان شاءالله شما جزئشون نیست از روی حسادت این حرف هارو میزنن. چون نمی تونن ببینن ایشون این همه فدایی دارن. ![]() ![]() ![]() ![]() به کوری چشم حسودکان : لبیک یا خامنه ای![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۳)اکبر.ع نوشته است: آقا وحید من تویه سنی ها پایبند بودن به اعتقادشون رو دیدم که کمتر بین خودمون می بینم من تا به حال ندیدم که سنی قول بده و بر خلافش عمل کنه ولی تویه شیعه ها دیدم اخلاقشون مخالف بودن با دزدی و ... ولی ما که یه کشور اسلامی شیعه هستیم به وفور می بینیم که دزدی های کلان می شه شیعه هایی که تویه پست های مهم هستند اختلاس می کنند! چون شما یه کاری رو ندید دلیل بر این نمیشه که اون کار انجام نمیشه. شاید افرادی که دور و بر شمان آدمای خوش قولی هستن.من قصد ندارم بگم همه شیعه ها خوب و عالین و هیچ گناهی دور و بر ما نیست و سنی ها فلان اند و بهمان اند. ولی این تعریف و تمجیدی که شما از اهل تسنن می کنید و انتقادی که نسبت به شیعه دارید رو هم قبول ندارم. اینکه خلاف و گناه در بین سنی ها خیلی زیاده رو قبول نه دارم اینکه در بین شیعه ها خیلی زیاده هم قبول ندارم. هیچ کدوم از اینارو قبول ندارم. اصلاً این حرفا یعنی چی؟ این چه وضع مباحثه کردنه؟ هم سنی خوب داریم هم سنی بد. هم شیعه خوب داریم هم شیعه بد. اینا دلیل بر حقانیت شیعه یا سنی نیست. کلام حضرت علی علیه السلامه که میفرمایند: برای تشخیص حق از باطل اشخاص رو معیار و ملاک قرار ندین. (سندش یادم نیست ولی اگه بخواید براتون پیدا می کنم) لطفاً اگه میخواید از سنی بودن خودتون دفاع کنید با دلایل عقلی و نقلی و با استفاده از قرآن و کتاب های حدیثی خودتون دفاع کنید نه به استناد اینکه مثلاً پسرعموی من آدم خوش قولیه یا عموم دزدی نمیکنه یا همسایه ام حق همسایگی را رعایت می کنه. انجام واجبات و ترک گناه و رعایت حق الناس از ابتداییات دین ماست و برای مسلمان بودن لازمه و ربطی به شیعه و سنی نداره. ضمناً از اون جایی که اکثریت جامعه ایران شیعه هست اگر در ایران آمار جرم و جنایت شیعیان بیشتر از سنی ها باشه هم دور از انتظار نیست. برادران و خواهران شیعه و سنی لطفاً این بحث های خلاف و خلاف کاری و دزدی و ... رو جمع کنید. ما با هم برادر و خواهریم. بیایید به جای اینکه علیه هم موضع بگیریم با هم علیه دشمن واحد موضع بگیریم. دشمنی که اتحاد بین شیعه و سنی براش کابوسی بس تلخه و از هیچی تلاشی برای تفرقه افکنی کوتاهی نمی کنه. این هم نظر من در مورد اهل تسنن: برادران و خواهران اهل تسنن در من جای دارن.(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۴۴)mohammdreza نوشته است: پس کدوم سردار پیامبر ایران سرتاسر کفر وفحشا رو به زانو در اورد وتقدیم پیامبر کرد ببخشید ان شاء الله شما نسبت به تاریخ ایران قبل از اسلام تخصص دارید که این طور با صراحت میگید سرتاسر ایران قبل از اسلام کفر و فحشا بود؟؟؟!!! ![]() ![]() ![]() فقط در زمینه حجاب اینو بدونید که در ایران قبل از اسلام نه تنها حجاب بوده بلکه بعضاً سختگیرانه تر و شدیدتر از اسلام بوده به طوری که مثلاً دیده شدن پاشنه پای زن حکمش اعدام بوده و یا اگر زن درباری سرش رو از کجاوه بیرون می آورده حکمش اعدام بوده. ببخشید همچین جامعه ای سراسر فحشا بوده؟ مگه شما ایرانی نیستید که اینقدر راحت می تونید به تاریخ ایران تهمت و افترا بزنید؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۳۲, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۳ ۱:۴۹ توسط فدایی امامم.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۵)mohammdreza نوشته است: لطفا منتظر جواب علمای اهل سنت باشید بسم الله . ![]() ![]() ![]() (۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۹)shinay نوشته است: با این حال شما هنوز کلی شیعه میکشین نمونش همین چند وقت پیش که زدین شیعه هارو در پاکستان کشتین فقط به خاطره شیعه بودنشون ایا واقآ اسلام این رو میگه؟؟برادر عزیزم . خواهش می کنم حساب برادران و خواهران اهل سنت رو از وهابی ها - داعشی ها و... جدا کنید. این خونخوارها حتی به اهل سنت هم رحم نمی کنند. ممنون
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
[quote='محب الزهرا' pid='151432' dateline='1349422672']
تعریف اهل سنت نسبت به جانشینی و خلافت پیامبر چیست؟؟ سلام به همه دوستان ![]() دلم میخواست منم تو این مباحثه شرکت کنم ولی خوب اطلاعات زیادی نداشتم تا بتونم با سند و دلیل حرف بزنم. به خاطر همینم تصمیم گرفتم لینک هایی مفید در این زمینه قرار بدم شاید بدرد دوستای عزیزم بخوره. محب الزهرای عزیز در مورد سوال بالا مطالبی خوبی نوشتن به خاطر همینم من دیگه به این موضوع نپرداختم . این ها لینک هایی هستن در مورد اسناد واقعه غدیر:1- 110 سند غدیر از منابع اهل سنت + اسکن کتب http://www.shafaqna.com/persian/other-se...8%AA%D8%A8 2- سوال و جواب هایی درباره اسناد خطبه http://www.khetabeghadir.com/Maghalat/pa...px?lang=Fa 3- سند حدیث غدیر http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=15009 علی یارتون |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ماجرای فدک----رد صلاحیت خلیفه----با استناد به منابع اهل تسنن | میلاد.م | 5 | 3,372 |
۲۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۴ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| مطالبی در رابطه با اهل تسنن + ویدئو کلیپ | محب الزهرا | 3 | 2,604 |
۲۱/دی/۹۱ ۰:۵۴ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|

وبرای خود جبهه نگیرد مناظره داغ تر خواهد شد
به خاطر همینم تصمیم گرفتم لینک هایی مفید در این زمینه قرار بدم شاید بدرد دوستای عزیزم بخوره.
محب الزهرای عزیز در مورد سوال بالا مطالبی خوبی نوشتن به خاطر همینم من دیگه به این موضوع نپرداختم . این ها لینک هایی هستن در مورد اسناد واقعه غدیر: