|
پیامک تبریک سال 91
|
|
۱۹:۱۷, ۱۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این وقت از سال که میرسه برای هممون پیامک های متفاوتی با موضوع تبریک سال نو ارسال میشه. کاش امسال کاری کنیم که پیامکها هم حال و هوای ملی و آیئنی داشته باشه وهم ارادت به امام زمانمون رو نشون بده کسی میتونه فکر میکنید آیا ما بچه های بیداری اندیشه میتونیم در این امر پیشرو باشیم و امسال پیامک هایی حامل ذوق بهار و شوق نوروزو امید فرج یوسف فاطمه رو به عزیزانمون هدیه بدیم؟؟ لطفا فکر کنید و متن مناسب رو انتخاب کنید واساتید بزرگوار یاری کنند
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۷, ۲۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام!!!
مدتي بود كه نتوانسته بودم به تالار سر بزنم... ![]() فقط خواستم پيشاپيش هم كه شده عيد نوروز رو به همتون تبريك بگم يه 5 ، 6 ماهيه نيومده بودم ، ولي تو اين مدت حداقل يك وقتي پيدا كردم كه بتونم رو خودم بيشتر فكر كنم Slogan من! New Years Eve ,
New SMS4815 |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
در عجبم با تمدن چندین هزار ساله چرا ؟
حاجی فیروز هنوز گدایی می کند ؛ در حالیکه بابانوئل کادو می دهد ؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۰ ۲۰:۵۹)peimane نوشته است: در عجبم با تمدن چندین هزار ساله چرا ؟ دوست عزیز اگر نوشته استارتر رو میخوندین متوجه میشدین که این تاپیک برای پیامک های سال نو در ارتباط با ظهور هست. واما مورد دوم اگر به لفظ حاجی توجه کنید کاملا مشخصه که بعد از اسلام به آیین های نوروز اضافه شده بنابراین اصالت نوروز رو نداره .با توجه به این که در دوره قاجار این رسم شکل گرفته طبیعی هست رسم دلنشینی نباشه . |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۲ توسط erfaneh.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خودت گفتی وعده در بهار است / بهار آمد دلم در انتظار است بهار هر کسی عید است و نوروز / بهار عاشقان دیدار یار است . . . چهار دعای برتر لحظه تحویل سال / اول دعا برای ظهور آن بی مثال دوم تمام ملت بی ضرر و بی ملال / سوم رسیدن ما به قله های کمال چهارم تمام جیب ها پر از پول ، اما حلال . . .
|
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۴۹ توسط peimane.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
گلها همه با اذن تو برخواسته اند از بهر ظهور تو خود آراسته اند مردم همه در لحظه تحویل بی شک اول فرج تو را از خدا خواسته اند سرخوش آن عیدی که آن بانی نور / ازکنار کعبه بنماید ظهور قلبها را مهر هم عهدی زند / از حرم بانک انا المهدی زند آمد بهار و گل رخ من در سفر هنوز خندید و ابر چشم من از گریه تر هنوز آمد درخت گل به بر امّا چه فایده ؟ کان سرو گلعزار نیامد به بر هنوز ! |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
این خیلی قشنگه: (۱۶/اسفند/۹۰ ۱۰:۱۷)EMPERATOR نوشته است: بهار، همه طراوتش را مديون يک گل است: گل زيباي نرگس من یه جمله هم آخرش اضافه کردم و إن شاءالله همینو میفرستم ![]() بهار، همه طراوتش را مديون يک گل است: گل زيباي نرگس به امید آن بهاری که طراوت حقیقی را به جانمان هدیه دهد... إن شاءالله سال خوبی داشته باشید |
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سال خود را با بهترین ۷ سین آغاز کنید :
سلام قولا من رب الرحیم سلام علئ موسى و هارون سلام علئ ابراهیم سلام علئ نوح فى العالمین سلام علئ المرسلین سلام علئ إلیاسین سلام هی حتى مطلع الفجر |
|||
|
|
۹:۳۸, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خدايا هر كس به يادم هست به يادش باش ،
اگر كنارم نيست كنارش باش ، و اگر تنهاست پناهش باش . خدايا آنگونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم ، و آنگونه بميرانم كه به وجد نيايد كسي از نبودنم . خداوندا ؛ عزيزاني دارم رسمشان معرفت و يادشان صفاي دل ، پس آنگاه كه در اين روزهاي آخر سال دست نيازي به سوي تو مي آورند پر كن از آنچه در رحمت خداييت داري ... |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
میخواستم از این فرصت استفاده کنم و سال نو رو به همه کاربرا و معاون ها و نانظر ها و مدیران ارجمند تبریک بگم سال نو مبارک باد بـــــه امید ظهور ![]() |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
پروردگارا ؛
در روزهای پایانی سال و آغاز سال نو به خواب دوستانم آرامش , به بیداری شان آسایش , به زندگیشان عاقبت , به عشق شان ثبات , به مهرشان وفا , به عمرشان عزت , به رزقشان برکت , و به وجودشان صحت عطا بفرما . آمین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |