کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سینمای ایران بیمار است (نقد فیلم زنان ونوسی مردان مریخی)
۲:۴۸, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۲:۵۴ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان نمیدونم چرا وضع سینمای ایران هر روز بدتر از دیروزه توی همین تالار یه تاپیک زدم با موضوع شکست تجاری راه آبی ابریشم فیلمی سراسر افتخار و غرور اما یادم رفت از مبتذل ترین فیلم 30 سال اخیر سینمای ایران یعی (زنان ونوسی مردان مریخی) چیزی بگم .
دوستان وقتی بعد از دیدن ملک سلیمان یا راه آبی ابریشم از سینما اومدم بیرون خوشحال بودم چرا که پیشرفت و بیداری رو تو متن و اساس این فیلما حس کردم
ولی وقتی تو سینما ( مردان مریخی زنان ونوسی )رو دیدم پشیمون شدم از همه چی از اون وقت هدر رفته گرفته تا اون حس خوبی که به سینمای ایرن پیدا کرده بودم این فیلم برای من سراسر افسوس و شرمندگی بود .

ابتذال در فیلم مردان مریخی زنان ونوسی به نقطه اوج خودش رسیده . شوخی های جنسی بی ربط و عشوه های لوس و آرایش های غلیظ شبیه دلقک و سطحی شمردن زن از همه طیف ها و بازیچه قرار دادن موضوعی مهم مثل مرگ و خدا و جایگاه والای زن . به جرات میگم که عنوان سخیف ترین و توهین آمیز ترین فیلم سال به این فیلم تعلق می گیره .

چطور این فیلما مجوز میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فیلمهایی که از افکار فرماسونها در سینما خطرناکترن . یک نوجوون ۱۲ ساله با دیدن این فیلم باور میکنه زن یعنی آرایش و مجالس دورهمی و عشوه و ناز که صدبرابر از نماد دستکش های سفید فراماسون ها خطرناکتره، صد برابر از یک دیالوگ سیاسی خطرناکتره

مرگ و حتی خدا هم اینجا بازیچه فیلمساز قرار میگیرن و ارشاد هم در حال ارشاد فیلم بی خطری چون "زندگی با چشمان بسته" است ! . زنها توی این فیلم همگی بیماری جنسی و بیماری توجه دارند، یکی از از زنها پنج بار شوهر میکند و زنهای دیگر ادعا میکنند که شوهر پیدا نمیشود این تناقض حل نشدنیه.

سطحی گری پوچی نگری و ابتذال به جان سینمای ما رخنه کرده و تا سینما را نابود نکنه دست
برنمیداره

مردان مریخی خنثی و سترون اند، بی جهت این زنان ونوسی را دوست دارند و در آخر از زن ها نفرت پیدا میکنند و عاشق بچه اند و قصد دارند زن ها را سرگرم بچه کنند تا دنبال سرگرمی خود باشند .

هالیوود با یه فیلم (۲۰۱۲) وحشت تو دل جهان میندازه و ما اینجا مشغول خندیدن به یک مشت شوخی های مبتذلیم..........ودر حین این خنده ها اتفاقات بدی مثل شکست تجاری یه فیلم فاخر رخ میده

دوستان خوب دوست دارم نظرات محترم شما رو هم در این باره بدونم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، Mohammad Trust ، تفکر ، mohamad ، سید ابراهیم ، yare dabestani ، Elia ، سدرة المنتهی ، rastin

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۴, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11

به نام پروردگار پاکی ها
سلام
من این فیلم رو ندیدم ولی در اکثر فیلم های سینمای ایران و حتی تلویزیون،روابط زن و مرد بسیار راحت بوده و حجاب هم که افتضاح
من نمی دونم چرا اداره ارشاد انقدر مجوز فیلم منحرف کننده میده و از طرف دیگه گشت ارشاد را می اندازن تو خیابونا؟؟؟
آخه یک جوون ایرانی باید از کی الگو بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
بیاین خودمون حداقل الگوهای خوبی باشیم!!!!Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، A L I
۱۳:۰۰, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12

با آرایش موافقم اما بچه دار نشدن نه.. باعشوه وجلف بازیم موافقم اینا باید از سینمای ایران حذف شه هرچند خودمن نیز علاقه به بازیگری هستم ولی مطمئنا ازاین فیلما بازی نخواهم کرد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]