|
انتقادات از فضای کلی تالار
|
|
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ. نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟ از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن. خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۳, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام
جو تالار ,لحن بحثها یه خورده نامناسب شده خیلی زود به شخصیت ها توهین میشه... بار انتقادش کلا خیلی زیاد شده بعضی جاها جدا ادبیات نامتعارف دیده میشه اگه یه نظارت جدی کنید خیلی خوب میشه ممنون و خسته نباشید |
|||
|
|
۴:۳۶, ۲۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۴:۴۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۴:۱۳)رمز شب نوشته است: سلامسلام پستهایی که واقعا از حد و حدود بحث چالشی و منطقی خارج می شوند را به وسیله ی دکمه زیر آن گزارش بدیدچون ممکنه مدیران بخشها، فرصت نکنند همه پستها را تک تک مطالعه کنند |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
سلام[align=CENTER]تالار تک بعدی.
خیلی هم تک بعدی.بنده چند بار این تذکر رو دادم ولی کسی گوش نمیده یا منکر این حرف میشن. شما ببینید تاپیک های مربوط به معرفی کتاب یا هنر اسلامی هیچ گونه رونقی ندارند،اما بعضی تالار ها پر از ارسال ها و تاپیک های سطحی شدند. ما که نفهمیدیم این همه دشمن شناسی کردیم به کجا رسیدیم؟باید این کار نتیجه ای داشته باشه.چه اقدام عملی داشتیم؟ اگر هدف اصلی تالار خدمت به دین و مقابله با دشمنان اسلام هست،باید از مطالب سطحی پرهیز کنیم و به جای کمیت به فکر کیفیت باشیم. نه افراط و نه تفریط.یک سمت تالار خالی و سمت دیگر در حال انفجار.داریم از اون طرف میافتیم. |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
سلام
شاید برای من زود باشه که بخوام به جو این تالار انتقاد کنم.ببخشید دیگه. کلا در بحث (کرسی آزاد اندیشی , پرسش و پاسخ و...) رعایت 3 اصل برای رسیدن به نتیجه ضروری می باشد: 1.اخلاق 2.منطق 3.آزاد اندیشی (وجود هر سه گزینه ضروری است.) متاسفانه بعضا توسط عده ای رعایت نمی شود. خواهشی که از دوستان دارم این است که در زمینه ای که اطلاعات کافی ندارند وارد نشوند و تحمل شنیدن افکار دیگران(هر چند هم اشتباه) را داشته باشند. اخلاق یادمان نرود. یا حق |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۱۱:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه عاجزانه از مدیران محترم خواهش کنم این میزان اعتباری که روزانه من می تونم اعطا کنم ببرن بالا آخه همش این پیغام رو میده.
"در حال حاضر شما از تمام میزان اعتباری که می توانید در هر روز به کاربران اضافه نمایید، استفاده کرده اید. " یا این دوستای گل رو از تالار بندازید بیرون یا میزان اعتباری رو که من می تونم بدم ببرید بالا، بابا خسته شدم از بس توی پیغام خصوصی نوشتم ببخشید نمیذاره اعتبار بدم به محض اینکه بتونم اعتبار میدم. بعد تا میام به اون قدیمی ها اعتبار بدم جدیدی ها میان بعدش هم باز این پیغام تکراری.
خواهشاً درستش کنید.
|
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۰ ۱۱:۳۶)MohammadSadra نوشته است:سلام در این زمینه قبلا هم مشکلاتی گزارش شده.امیدوارم که در زمان مناسب درستش کنم.وگرنه باید صبر کنیم تا در نسخه بعد نرم افزار تالار درست بشه |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۰ ۱۸:۱۷)Mahdy2021 نوشته است:سلام(۱/آذر/۹۰ ۱۱:۳۶)MohammadSadra نوشته است: اتفاقا به نظر بنده باید کمتر بشه که ارسال های با ارزش تری اعتبار بگیرند. |
|||
|
|
۰:۱۹, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
با سلام
بهتر نیست هرچند وقت یکبار حداقل به خود یادآوری کنیم که هدفمان از عضویت در این تالار چیست؟ آیا عضو شده ایم که نماد ها را بشناسیم؟ آیا عضو شده ایم که فلان شخصیت را بکوبیم یا از جنایات فلان شخصیت دفاع کنیم؟ واقعا دلیل عضویتمان چیست؟ آیا هدفمان رسیدن به حقیقت نیست؟ آیا مایی که اصطلاحا شیعه ایم قرار است جز برای تعجیل در ظهور کاردیگری انجام دهیم؟ آیا با درگیر شدن با نمادها و شخصیت ها به ظهور نزدیک می شویم؟ انشالله هدفمان را تعیین کنیم و این تالار تنها جایی برای گذراندن اوقات خالیمان نباشد. و اینجا را سنگری بدانیم برای مبارزه بر ضد مهدویت (منظورم خودمم بود) |
|||
|
|
۱:۵۰, ۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۱:۵۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
مدیران عزیز لطف کنن بگن این سیستم درصد اخطار برای چی هستش؟
چرا محدود به مدیران ارشد هستش؟ و بقیه مسئولان نمیتونن ازش استفاده کنن(تا جایی که من اطلاع دارم )به نظر من بهتره از این سیستم هم برای توهین هایی که روزانه بعضی از کاربران انجام میدن استفاده کنید . با تشکر
|
|||
|
۲:۰۵, ۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۲:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۰ ۱:۵۰)ANTI MASON نوشته است: مدیران عزیز لطف کنن بگن این سیستم درصد اخطار برای چی هستش؟سلام شما نماینده ی احقاق حقوق مدیران و ناظرانی هستید که نمیتونن اخطار بدن؟ ![]() به نظر ما با تذکر و راهنمایی میشه کاربران رو با فضای تالار آشنا کرد و اخطار و اخراج هیچ کمکی به رفع نواقص نمیکنه.... اکثر کسانی هم که از الفاظ نامناسب استفاده میکنن، کاربران جدیدی هستن که با محیط مذهبی و فرهنگی اینجا آشنا نیستن!!! از ناظران و مدیران خواستیم با سعه صدر با این عزیزان برخورد کنن و کم کم آنها رو با شرایط آشنا کنن..... خوشبختانه این روش روی خیلی ها جواب داده و شخصی که روزهای اول با پرخاش و استفاده از کلمات نامناسب حرف میزد، الان جزو کاربران همیشگی تالاره و خیلی ها اصلا نمی دونن که فلانی اوایل چی گفته .... عده کمی هم که نمی تونن با شرایط کنار بیان خودشون اینجا رو ترک میکنن....... انگشت شمار پیش میاد که نیاز به اخطار و اخراج باشه.پس جور این افراد رو خود ما می کشیم امیدوارم نگرانی شما رفع شده باشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

گزارش بدید

)