کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا شما در همایش اعضای تالار شرکت می کنید ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله 62.96% 17 62.96%
خیر 37.04% 10 37.04%
تمام 27 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برگزاری همایش با حضور اعضای تالار
۱۶:۰۰, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۰۲ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ارتباط در بیرون از فضای مجازی چیزی هست که در قسمتی از تالار مطرح شده و دوستان هم جواب های زیادی داده اند موافق و مخالف ارتباط خیلی مهم تر هست دوستان چند راه در اون تایپیک ها گفته بودند که همه ی راه ها هم خوب بود ولی می تونست بهتر هم باشه !!!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-614.html
تایپیک بالا مربوط به ارتباط اعضا در خارج از فضای مجازی می باشد

ولی یک پیشنهاد خوب می تونیم همایش بگذاریم همه اعضا باشند یا افرادی که تمایل دارند حضور داشته باشند ولی اگه همه خیلی خوب میشه هزینه هاش هم اعضا پرداخت میکنند به طور مثال
فکر کنم حداقل 1300 تا عضو داریم نفری بخوان 5000تومن بدن می دونید چقدر میشه ناقابل6500000میشه یه سالن گرفت همه ی اعضا رو هم دعوت کرد بهشون مسئولیت داد یا کارهایی محول کرد حالا پژوهش و تحقیق و ساخت کلیپ و ... حالا یعنی یک گام برای نزدیک شدن به اهداف برداریم حالا این جلسات میتونه به صورت دوره ای در همه ی شهرها باشه یا فقط یک جای خاص اون دیگه با اساتید و مدیران تالار که تصمیم بگیرن که اصلاً اجرا بشه یا نه ولی یک بار اجرا کنن ببین نتیجه میده دوستان میان استقبال می کنن یا نه یه ایمیل به همه ی کاربر ها بزنند تا نتیجه رو بررسی کنند امیدوارم که همه گرد هم بیایم برای اهداف بلند تر و با شکوه تر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، ANTi666 ، محصل ، خاک ، parisan ، mohamad ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، mohsen . ، سید میلاد ، در جستجوی سختی ، parsa ، ghadimi2 ، hamed ، amir.hk ، حسن عادل ، رضا1357 ، زینت ، al-shia ، fiftynine

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۹, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #31

این پست من به شخص خاصی برنمیگرده ولی نمیدونستم شرط شیعه بودن و منتظرحقیقی بودن موافقت باهمایش یاهرنظردیگه است.دوستان احترام به عقاید دیگران چیز خوبیه اگه رعایت کنیم.
آخه این چه حرفیه :
نقل قول:الان میگفتی بچه ها یه کاباره هست میگن زن های خوشگلی داره فقط باید 100هزار تومان نفری بدید
ببین چند نفر اعلام آمادگی میکردن؟
ولی مطمئن باشید اینجا هیچکس اعلام آمادگی نمیکنه
وخیلی حرفای دیگه که بخاطر احترام متقابل نمیتونم بگم ....یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، جوینده حق ، محمداحسان ، montazer ، ONLY66 ، در جستجوی سختی ، Reza2035
۱۸:۴۲, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #32

بابا به امام زمان منظور من توهین نیستش
اون روز سخرانی استاد رایفی پور رو گوش میکردم خود ایشون گفتند اگر امام های ما کشته شدند تقصیر ما شیعیان هستش
حمون سخنرانی که در باره غریب بودن امام زمان ایراد کردند
من اگر از کلمه کاباره استفاده کردم برای این 70 میلیون نفر ایرانی هست البته اونم نه همش
دلم پر بود گفتم وگر نه خدای ناکرده توهین به اهل تالار نباشه همایش حتما نباید تو تهران باشه
الان فکر کنم از هر شهری 30 نفر باشند که عضو هستند
هر کسی خودش میتونه یه مکانی مثل مسجد حسینیه یا هر مکان دیگه ایجاد کنه بقیه بیان
مگه هر کاری میشه باید تو تهران بشه ، بازم مجددا معذرت میخوام ، فقط وقتی دیدم بعضی از دوستان موافق نیستن
یه لحظه به هم ریختم که بازم معذرت میخوام
من سگ کی باشم که بخوا به کسی توهین کنم
[b]
۲۱:۲۴, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
شیراز
قزوین
کدام شهر مناسب است برای همایش
شیراز مدیران سایت اهل شیراز هستند
نه قزوین خوبه به چند تا شهر بزرگ نزدیک
هستش خلاصه یه شهر انتخاب کنید تا ببینیم چی میشه
۰:۰۴, ۲۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
این جارو با جای دیگه اشتباه گرفتید!

کاربرانی که به اشاعه ی این گفتمان سخیف در تالار گفتگوی بیداری اندیشه اعتراض دارند لطفاً در همین تاپیک اظهار نظر علنی کنند

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Reza2035 ، مجنون الحسین ، ANTI satan ، مسافر ، ELENOR ، بیداری اندیشه ، rastin ، taleb
۱:۴۵, ۲۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
با سلام خدمت همه دوستان عزیزو یاران بیدار
از اشنایی با این سایت واهداف مدیران واعضای گرامی بسیار خرسندم و از خدای منان ارزوی توفیقات روزافزون برای همه دوستداران اهل بیت علیهم السلام را خواستارم وبا ارزوی اینکه همه مان از یاران وشیعیان واقعی یوسف زهرا سلام الله علیها باشیم به جمعتان می پیوندم و اولین تاپیک در این سایت را ارسال میکنم واز همه عزیزان التماس دعا دارم...

در تائید فرمایش مدیر گرامی اقای علی110عرض میکنم که به این مباحث وحتی تکرار جمله ای که دوستمون اشتباها ارسال کردند نپردازید وهمینجا به اینگونه مباحث خاتمه دهید چراکه به هیچ عنوان اینگونه جملات شایسته این فضا و این اعضا نیست وواقعا ناراحت کننده وچندش اور است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، یا امام رضا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]