کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا دجال همان شیطان است؟ (شناخت کامل دجال)
۲۰:۲۰, ۱۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۵ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مسئله ی که هنوز واسه ی خیلی ها روشن نشده اینه که دجال کیه و از کجا میاد و بدست چه کسی انتخاب میشه؟

[تصویر: illuminatieye.jpg]

خیلی ها تصور میکنن دجال یک شخصه که در آخرزمان میاد و به جنگ با امام زمان و مسیح میره و خیلی ها میگن دجال خود شیطانه و تو مستند ظهور هم اشاره های زیادی به آمدن دجال شد که میگفت اون خودش را جای مسیح واقعی جا میزنه و مردم رو فریب میده اما در یک کلام باید بگم همه این نظریه ها کاملا غلطه و ناشی از برداشت اشتباه مردم از احادیث هستش

اجازه بدید با یک مطلب جالب حرفامو شروع کنم

در زمان پیامبر که مردم سواد کمی داشتن و علم هیچ پیشرفتی نداشت. پیامبر به مردم میگفت که زیر ناخنهای خودتون رو تمیز کنید چون این چرکها غذای شیطانه!!در واقع پیامبر به این دلیل این حرفو به مردم میزد چون اون زمان کسی از ویروس و باکتری خبر نداشت و اگه میگفت اینا ویروس و میکروبن همه تعجب میکردن!!!

ماجرا دجال هم دقیقا همینگونه هست که در احادیث بسیار زیاد بهش اشاره شده و به دلایل مختلف مردم تصور کردن دجال یه شخصه چون اون زمان نه امریکایی بود و نه اسراییلی و نه صهیونیستی و نه هیچ رسانه ی. به همین دلیل پیامبر و اهل بیت دجال رو یک شخص معرفی میکردن تا مردم گیج نشن و تعجب کنن

در احادیث گفته شده که دجال یک الاغ داره که هر گامش فرسنگ هارو می پیمایه. خوب کدوم الاغی اینطوریه؟ مسلما اون زمان نمی شد به تلوزیون و رسانه اشاره کرد به همین دلیل بجای اون از الاغ نام برده میشد (رسانه ها=الاغ دجال)

بسیار واضح است که دجال نه یک شخص است و نه شیطان. در واقع یک جریان انحرافی در دنیاست که برای شیطان کار میکنه و همه ی شما ازش اطلاع دارین و نیازی به توضیح نداره اما واقعا یک شخص هست که قراره برای پادشاهی زمین انتخاب بشه بنام فرعون جدید که یک آدم عادی مثل همه ی ماست و این شخص دقیقا بدست شیطان انتخاب میشه
در واقع این شخص یکی از فراماسوناست که از نسل فرعونیان هست و تو مستند ظهور هم به این مساله اشاره شد که خیلی از سیاستمداران غرب از نسل فرعونن!!! و اون دجالی که ما میگیم همین فرعون جدید هست

(تاجگذاری فرعون جدید بدست شیطان)

[تصویر: 45939399998240513280.jpg]
[تصویر: 96525804590691771978.jpg]

شیطان قراره که زمین رو به این بنده برگزیده بسپاره تا علنا دنیا در دست خودش قرار بگیره که این اتفاق قراره در اسراییل رخ بده و به همین دلیل در نقاشی معروف ماسونها سمت مشرق در بالا قرار گرفته در حالی که اونجا سمت شماله

[تصویر: masonictracingboard.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mostafa21 ، انتصـار ، mhvvhm ، سدرة المنتهی
۲۱:۰۱, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
دوست عزیز پستتون خیلی اشکال داره..

ببینید شما اومدید عکس یکی از بهترین فیلمایی رو گداشتش که توی تاریخ تقریبا تک بوده. مطمئنا بحث منحرف میشه.

در ضمن عکستون هم مشکل داره. گندالف و آراگورن که خودشون میرن و شیطان رو نابود میکنن. پس در نتیجه عکستون کاملا اشتباهه.

لطفا دقت کنید که بین دوستان اختلاف نیوفته. اتحاد خیلی بهتره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، seven.attar ، Gryffen ، hastiii
۲۲:۴۹, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
دوست عزیز اصلا اینجا بحثی از فیلم نیست چون من فیلمو کامل تو تاپیک ارباب حلقه ها نقد کردم و ثابت کردم بدلایل مختلف که گاندالف همان شیطان است و اینحا دیگه قرار نیست فیلم تحلیل بشه
به جز این اگه ایراد دیگه ی تو پست هست شما بفرما من حتما اصلاحش میکنم

در ضمن بهترین بودن یک چیز به معنای خوب و پاک بودنش نیست اینو بارها گفتم

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، سدرة المنتهی
۲:۲۸, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
هاااااااااااااااااااااااااای مای نیم ایز داگماس
سلام دجال همون شیطانه برادرم که پیامبر کلی بهش تاکید کرده که تک چشمه و در آخروزمان سرو کلش پیدا میشه دجال دوبار ظهور کرده و بزودی برای بار سوم ظهور نحسش اتفاق میوفته اومید وارم که این اتفاق زودتر بیوفته تا ظهور عشق فرا برسه
یادمه تو نقد ارباب حلقه ها گفتی گاندولف در زمان ظهوره سوار اژدها گفت این نهمین نفره
دوستانم خیلی بهتون خرده گرفته بودن ولی طبق اعتقادات شیعه 5تن آل ابا از همه برترن و در بین 9معصوم بعدی امام مهدی(علیه السلام) از همه برتر دقیقا میشه فهمید چرا گاندولف با ناراحتی از ظهور نهمین نفر صحبت به میون آورده نقدت حرف نداشت
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، Imam12
۹:۳۷, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام

(۱۷/اسفند/۹۰ ۲:۲۸)mohammad reza نوشته است:  طبق اعتقادات شیعه 5تن آل ابا از همه برترن و در بین 9معصوم بعدی امام مهدی(علیه السلام) از همه برتر

ببخشید، اینو از کجا میگین؟

همه ائمه اطهار یک نور اند و هیچ کدام نسبت به دیگری برتری ندارند.

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۲:۳۷, ۱۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۴۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
درباره ی دجال مفصل در تالار بحث شده است دوستان

دجال یا سفیانی ...!

فراماسونری دجال اخرالزمان نیست ؟

دجال شناسي از ديدگاه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

ویژگی های دجال آخرالزمان

« دجال آخرالزمان » نرم افزاری پیرامون فراماسونری

و بسیاری تاپیکهای دیگر که با یک جستجوی ساده در قسمت جستجوی تالار میتونید ببینید

(۱۶/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۰)Imam12 نوشته است:  
اجازه بدید با یک مطلب جالب حرفامو شروع کنم

در زمان پیامبر که مردم سواد کمی داشتن و علم هیچ پیشرفتی نداشت. پیامبر به مردم میگفت که زیر ناخنهای خودتون رو تمیز کنید چون این چرکها غذای شیطانه!!در واقع پیامبر به این دلیل این حرفو به مردم میزد چون اون زمان کسی از ویروس و باکتری خبر نداشت و اگه میگفت اینا ویروس و میکروبن همه تعجب میکردن!!!
قبلاً هم استدلالهای بی پایه و اساسی مانند این را در تالار داشته ایم
ریشه اش هم برمیگرده به اینکه ما فکر میکنیم میدانیم
(۴/دی/۹۰ ۱۸:۰۰)علی 110 نوشته است:  
(۴/دی/۹۰ ۱:۵۱)ساقی نوشته است:  
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيم
به میکروب شیطان هم میگویند
روايات فراوانى داريم كه به موجودات ريز و زيان بخش (ميكرب ها) هم شيطان گفته مى شود. از آن دسته است :

1. امير المومنين عليه السلام فرمودند: از قسمت سوراخ شده و طرف دست گيره و قسمت شكسته كوزه و ظروف ديگر آب نخوريد؛ زيرا شيطان روى دست گيره و قسمت سوراخ شده ظروف لانه مى كند.

2. نيز از امام صادق عليه السلام نقل شده كه ايشان فرمودند: از طرف دست گيره و قسمت شكسته كوزه آب نخوريد كه شيطان هم از آن جا آب مى آشامد.

3. از قول پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله مى خوانيم كه فرمودند: موهاى شارب (سبيل ) خود را بلند مگذاريد؛ زيرا شيطان ، آن را جاى امن براى زندگى خويش قرار مى دهد، و در آن جا مخفى و پنهان مى گردد.
بعضى ها (سبيل )هاى خود را كوتاه نمى كنند، به طورى كه وقت غذا خوردن و آشاميدن آب ، با غذا تماس پيدا مى كنند و آلوده مى گردند و در اثر نفس كشيدن هم ، موها مرطوب شده و جاى مناسبى براى رشد ميكربها مى شوند؛ آن گاه هنگام غذا خوردن ميكروب همراه غذا بلعيده شده و مرض هايى ايجاد مى كنند.

4. نيز فرمودند: دستمال آلوده به گوشت را در خانه نگذاريد كه جايگاه شيطان است . و همين ميكرب ها بودند كه حضرت ايوب عليه السلام را احاطه كرده و او را به فزع آوردند به طورى كه با خدا مناجات كرد و گفت : خدايا! شيطان با بدن من تماس گرفته و مرا عذاب مى دهد.مى توان گفت شيطان در روايات فوق و قول ايوب عليه السلام همان ميكرب است .

از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله است:
«النظافة من الایمان»
«نظافت نصف ایمان است»
نهج الفصاحه، حدیث
3161

این پست اشکال داره
الزاماً منظور از شیاطین در این احادیث میکروب نیست دوست من
حالا ما نمیفهمیم ربط حضور و بهره ی شیاطین از کوزه ی شکسته چیست نباید زور بزنیم بخواهیم توجیه کنیم این مسائل رو با به اصطلاح علم روز ولو که فلان عالم یا آیت الله بخواهد همچین توجیهی را بکند
بله میتواند این امر وجهی از وجوه منظور امام باشد، اما اینکه با قاطعیت بگوییم منظور فقط میکروب است این صد در صد اشکال است و تفسیر به رأی است
خوب شما فکر میکنید در همان زمان که خیلی چیزهای را که مربوط به عالم غیب میشد برای عرب جاهلی پیامبر تبیین کرد (مسائلی که همین الان تو گوش بشر به اصطلاح مدرن و متمدن امروز نمیره) آیا سخت بود که به ایشان بفهمانند که موجوداتی وجود دارند که شما آنها را نمی بینید به علت اینکه بسیار ریزند و برای سلامت شما ضرر دارند؟
نه دوست من قصه فراتر از این برداشتهای سطحی است از آیات و روایات و توجیه تراشی ها
حقیقتاً ارتباطاتی می تواند باشد بین شیاطین جنی و مثلاً دست نشستن بعد از خوردن غذا که ممکن است به فهم و درک ما نیاید
به علت این که این پست تفسیر و برداشت شخصی و سکولار از روایات نبی اکرم است که هر کدام از این روایات دارای بطنهایی هست مانند کلام خدا ، به علت اینکه باعث ایجاد اعتقاد غلط نشود پس از مدتی احتمالاً حذف خواهد شد!!!!!!!

یک چیز را فراموش نکنید
امری از عالم غیب را انکار نکنید
بگویید خدا بهتر میداند
لازم نیست که حتماً بپذیرید
اما انکارش باعث میشود قابلیت فهم آن را هم از خود سلب کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگذارید به وقتش انشالله اگر به خیرمان بود خدا ما را میفهماند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توصیه ی اهل بیت هم همین بوده
که اگر به خبری از اخبار ما رسیدید که مخالف آیات محکم قرآن نبود، آن را انکار نکنید حتی اگر برایتان فهمش بسیار سنگین بود
بگویید خدا بهتر میداند و از آن عبور کنید
این تاپیک به اصطلاح به گونه ای خلاصه ی مقاله ی فراماسونری دجال آخر الزمان است هست
که در تالار هم موجود است و نقد های متعدد با استدلالات نقلی و عقلی به اندازه ی کافی به آن شده است
اینجا هم به ذکر چند نکته که تکرار مکررات است بسنده میکنم:
(۱۲/آبان/۹۰ ۲۱:۱۰)علی 110 نوشته است:  فراماسونری دجال نیست
دجال یک شخص حقیقی است که در آخرالزمان ظهور خواهد کرد
فتنه ای عظیم به پا خواهد کرد
مرده را زنده می کند!!!!!
که البته این ها حقیقتاً مرده نیستند
بلکه اجنه ای هستند که ممثل به شکل انسان شده اند
عده ای بر این باورند که رابط بین رأس هرم فراماسونری (همانطور که میدانید هرم ماسونی رأس ندارد) و شخص ابلیس یعنی کسی که مستقیم با خود ابلیس در رأس هرم ارتباط داره همین دجال است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنا بر روایات که در کتاب کمال الدین شیخ صدوق هم ذکر شده است دجال در ساعت 3 بامداد به دست حضرت حجت گردن زده خواهد شد
حالا چرا در ساعت سه بامداد
ادعای این موجودات این است که اون زمان اوج زمان قدرت ساحره ها و شیاطین است و با این کار ، یعنی کشتن دجال در زمان اوج قدرتش خدا می خواهد اثبات کند که هیچی نیستی

خلاصه ی کلام روایات در این باره زیاد است
یک بار دیگر مطالبی را که قبلاً در این خصوص مطرح کردم را ذکر می کنم:
يکي از علايم بحث ‏انگيز ظهور، قضيه ي دجّال است که پرسش‏هاي زيادي را ايجاد مي‏کند؛ بنا بر اين لازم است در اين قسمت نکاتي را در باره‏ ي آن بيان کنيم. ليکن پيش از آن شايسته است در باب توصيف دجّال دو حديث نقل کنيم تا با اوصاف او از زبان روايات بيشتر آشنا شويم. با اين هدف، ترجمه يک روايت نبوي و يک حديث علوي را از حديقه الشيعه تأليفِ مولي احمدبن محمد معروف به مقدس اردبيلي (متوفاي 993ق) نقل مي‏کنيم:
حديث نبوي: (عبداللَّه بن عمر از رسول خدا روايت مي‏کند که [1] .

... حق تعالي هيچ پيغمبري را به دنيا نفرستاد الاّ آن که انذار نمود قومش را از دجّال وليکن او را در اين امت ظاهر گردانيد و او - لعنه اللَّه - بيرون خواهد آمد بر خري سوار که عرض ميان هر دو گوش آن خر، يک ميل باشد و بهشت و دوزخي و کوهي از نان و نهري پر از آب، همراه او سِير خواهد نمود و اکثر تابعان او يهود و زنان و اعراب باشند و در جميع آفاق خواهد گشت به غير از مکّه و مدينه که قدمش به حرمين نخواهد رسيد (أنا ربّکم الأعلي) خواهد گفت، هرگاه امرِ او بر کسي مشتبه شود بايد بداند که خدا أعور(یک چشم) نيست و بر خر سوار نمي‏شود). [2] .

حديث علوي [3] : روزي اميرالمؤمنين خطبه مي‏خواند، بعد از فارغ شدن از خطبه فرمود: (سلوني ايها الناس قبل أن تفقدوني).
صعصعة بن صوحان قد راست کرده، پرسيد که يا أمير المؤمنين کي دجّال بيرون آيد؟ آن حضرت فرمود:
اين علمي است که از اسرار مخفيه است و شايد رخصت اظهار آن نباشد و امّا آن را نشانه‏ ها و علامت‏هاست که همه به هم متصل است، فوت کردن و سهل دانستن نماز و برطرف شدن امانت و رواج يافتن و حلال دانستن دروغ و افترا و رشوه خوردن و...)
سپس أصبغ‏بن نباته برخاست و گفت: يا أميرالمؤمنين! دجّال کيست؟ فرمود:
(دجّال کسي است که تصديق کننده ي او شقي است و تکذيب کننده ي او سعيد...، چشم راست ندارد و چشم چپش در پيشاني است مانند ستاره ي سرخ، لفظ کافر در زير آن نقش، بر خري سرخ رنگ سوار، طيّ ارض به سرعت نمايد، به هر چشمه که قدمش برسد آن چشمه بر زمين فرو رود و اکثر تابعان او از اولاد زنا باشند و اصحاب طيلسان و يهوديان. و آن ملعون با آن که طعام خورد و در بازارها گردد به آواز بلندي که همه جا رسد (أنا ربکم الأعلي) گويد. بقية الله در حوالي شام بر عقبه‏اي که آن را (فيق) خوانند در ساعت سيّم در روز جمعه او را به قتل آورد...) [5] .

[2] حديقة الشيعه / ج / 3 ص 1000 و 1001.
[3] اکمال الدين / ج / 4 ص _525الخرائج / ج / 3 صص _1137 - 1135نوادر الاخبار / صص 298 و 299.
[5] حديقة الشيعه / ص 999 - 997.

به جز این دو مورد، در کتب دیگر شیعه مثل جلد مهدی موعودِ بحار الانوار و کمال الدین شیخ صدوق در باب دجال احادیثی وجود دارد که در اکثر اونها دو مورد مشترک است

یکی این که أنا ربکم الاعلی، جمله ی معروف فرعون را می گوید و دیگر اینکه یک چشم است

بعلاوه در کتاب ارزشمند سفینة الصادقین که شرح حال عالم ربانی آفای یعقوبی قائنی نوشته شده (ایشان در قید حیاتند و مقیم مشهد و از شاگردان آقای انصاری همدانی اند) که دجال ملعون در آخر الزمان خروج می کند و طبق برخی روایات مردگان را هم زنده می کند اما این مردگان در حقیقت اجنه ای هستند که خود را به شکل مردگانِ انسی ممثل کرده اند (همان طور که در مستند ظهور و فیلم ملک سلیمان اشاره شده و همچنین در برخی روایات آمده در آخر الزمان یک بار دیگر موجودات عالم دخان به دنیای ما وارد می شوند البته طبق معمول بر مؤمنین و موحدین واقعی کاری نمی توانند بکنند بلکه اثرشان در سست ایمان ها و بی ایمان هایی است که خودشان با رفتار و اعتقاد خودشان مقدمه اثر بخشی این موجودات بر خود را محیا کرده اند و خداوند یاری دهندگان دین خود را نصرت می دهد و خدای الرحم الراحمین حافظ بندگان خویش است)
حقیر در پست برای کسانی که به مطالب عرفانی علاقه مندند گزیده ای از سخنان و نکته های ارزشمند معرفتی آقای یعقوبی را برای دوستان آورده ام که پیشنهاد می کنم دوستان با دقت مطالعه فرمایند. برای مشاهده می توانید اینجا هم کیلیک کنید
عجالتاً از احادیث و روایات و سخنان بزرگان دین این چنین بر می آید که دجالی وجود دارد و آن ملعون در آخرالزمان بیرون خواهد آمد (البته موحدانی که خدا دارند نگران نباشند! که یدالله فوق ایدیهم و کفی بالله وکیلا و خدا ما را بس است)
و این ملعون به دست آقا امام زمان کشته خواهد شد

یک نکته ی دیگر دوستان
در آخرالزمان شیطان سعی میکند بدل از حقیقت ایجاد کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چه یعنی از هر نسخه ی خدایی از شخصیتهای آخرالزمان سعی میکند شخصیتهای بدلی بسازد
همچنان که در روایات ذکر شده در ندای آسمانی که ذکر میکند در آغاز روز در ماه رمضای که حق با مهدی علیه السلام است شیطان در پایان روز ندا میکند که حق با سفیانی لعنت الله است و کسانی که بیمار دل هستند به شک خواهند افتاد!!!!!
دقیقاً همین مورد را درباره ی حضرت مسیح هم تکرار خواهد کرد و اساسا برای همین هم به دجال می گویند ضد مسیح
یکی از کارهایی که شیطان سعی کرده انجام بدهد این است که این بدعت را در اعتقاد مسیحیان ایجاد کرده که به مسیح جنبه ی الوهیت بدهد و این هم همان ادعای دجال ملعون است که در روایات ذکر شده
یعنی شعار او این است (أنا ربکم الاعلی) من رب اعلی شما هستم ، یعنی ادعای الوهیت و ربوبیت میکند
معجزاتش را هم مثل زنده کردن حضرت مسیح که به اذن خدا بوده
مرده زنده میکند (که البته همانگونه که قبل ذکر شد اینها مرده نیستند بلکه اجنه ای تمثل یافته به شکل انسان ها هستند)
خلاصه کلام اینکه شخصیت بدلی حضرت مسیح در مسائل آخرالزمان همین دجال خواهد بود

می توان گفت فراماسونری مجری طرح های دجال است
اما اینکه بگوییم فراماسونری خود دجال است
این یک برداشت شخصی است
که هیج روایتی هم این را نمی گوید
اگر چیزی برای ما قابل باور نبود اجازه ی انکار نداریم

حالا از همه ی این جنگ و دعوا های زرگری هم که بگذریم

دجال کیست یا چیست خیلی مهم نیست

مهم این است که کسانی که بندگی خدا را به جای آورند و حقیقتاً متوکل به خدا و متوسل به اهل بیت باشند إنشالله از فتنه های آخر الزمان در امان هستند

شما تمام علایم و فتنه ها را هم بلد باش و علمش را داشته باشد

تا بندگی خدا را نکنی از فتنه و گمراهی در امان نیستی!!!!!!!!!!!!!!

وگرنه مگر امام حسین در روز عاشورا کم روشنگری کرد برای عمر سعد؟
مشکل ما و عامل اصلی گمراهی ما ندانستن های ما نیست بر طبق صریح آیات قرآن!!!!!!!!
اگر قدرت تشخیص حق از باطل را می خواهیم تا به کمک آن گرفتار فتنه های آخرالزمان هم نشویم
باید تقوای الهی پیشه کنیم
إن تتقوا الله یجعل لکم فرقانا
بدون تقوا نمیتوان حق را از باطل تشخیص داد در زمانی که فتنه رخ میدهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا ما علامه ی دهر هم که باشیم!!!!!!
یا علی
به این تاپیک مراجعه کنید:

(۱۷/اسفند/۹۰ ۹:۳۷)seven.attar نوشته است:  سلام

(۱۷/اسفند/۹۰ ۲:۲۸)mohammad reza نوشته است:  طبق اعتقادات شیعه 5تن آل ابا از همه برترن و در بین 9معصوم بعدی امام مهدی(علیه السلام) از همه برتر

ببخشید، اینو از کجا میگین؟

همه ائمه اطهار یک نور اند و هیچ کدام نسبت به دیگری برتری ندارند.

یا حق

معنای نور واحد یکسانی منزلت ایشان نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رسول الله شخص اول عالم امکان هستند در مرتبه ی وجود
بعد مولا علی
بعد خانوم فاطمه ی زهرا
و بعد حسنین
در روایات ما هم این تصریح شده است
معنای نور واحد این است که حقیقت وجودی اینها واحد است

به عنوان یک نمونه یک مناظره مفصل وجود دارد بین خانوم فاطمه ی زهرا و مولا علی در تعیین افضلیت ایشان به داوری رسول اکرم که در نهایت رسول الله افضلیت مولا را تعیین میکنند و خانوم فاطمه ی زهرا هم با کمال تواضع اقرار به افضلیت مولا علی مینمایند
در کتب معتبر شیعه هم آمده
خواستید تقدیم میکنم
امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Gryffen ، mhvvhm ، Hadith ، fazel ، mohammad reza ، در جستجوی سختی ، Maysam-1st ، آیلار
۱۳:۰۲, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۹)Imam12 نوشته است:  
دوست عزیز اصلا اینجا بحثی از فیلم نیست چون من فیلمو کامل تو تاپیک ارباب حلقه ها نقد کردم و ثابت کردم بدلایل مختلف که گاندالف همان شیطان است و اینحا دیگه قرار نیست فیلم تحلیل بشه
آره بابا
شما که کلا فیلم رو نقد کردی و دست هر چی منتقد رو از پشت بستی !!
دوست عزیز بر داشت خودتون رو از صحنات فیلم چرا به صورت نقد بیان می کنید ؟؟؟
اگه شما اسم نوشته هاتون رو نقد بزارید بنده تمام نقد های شما رو زیر سوال بردم و شما هم دریغ از این که جواب سوالات بنده رو بدید هی تفره رفتید !!

(۱۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۹)Imam12 نوشته است:  در احادیث گفته شده که دجال یک الاغ داره که هر گامش فرسنگ هارو می پیمایه. خوب کدوم الاغی اینطوریه؟
یعنی چی ؟؟؟
اگه این جوری باشه فکر کنم پیامبر با موجودی به نام براق به معراج رفتند !!
اگه روی حرف شما حساب کنیم باید بگیم براق یه موجود تخیلی فانتزیه و اصلا وجود خارجی نداره یا باید بگیم مگه می شه همچین موجودی باشه !!
دوست عزیز درسته موجوداتی مثل شردال یا مانیکتور و ... رو نداریم اما بعضی موجودات واقعا ریشه در واقعیات دارند مخصوصا اون هایی رو که دین اسلام معرفی کرده !!
از اون عکسی هم که در مورد ارباب حلقه ها گذاشتید چشم پوشی می کنم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، seven.attar ، mohammad reza ، در جستجوی سختی
۱۳:۴۰, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
در این عالم هیچکس بجز امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور نخواهد کرد و شما تصور نکنید که موجودی بنام دجال بزودی خواهد آمد و مردم را فریب میدهد این مساله بشدت اشتباهه دجال همین حالا در جهان هست و فتنه هایش برپا است و خیلی از ما فریبشو خوردیم

چطور شما میتونی تصور کنی که موجودی تک چشم میاد و مردم هم فریبشو میخورن؟ مردمی که فریب یک موجود تک چشمو بخورن مگر اینکه دیوانه باشن
جناب علی110 اطلاعات شما از احادیث بالاست اما این دلیل نمیشه که تحلیل شما از احادیث بالا باشه
در احادیث گفته شده که از تارهای الاغ دجال نوایی بیرون می اید که هر کسی را مسحور خودش می کند!!(کدام الاغ نوایی از تارهاش بیرون میاد)
ایا این الاغ همان تلوزیون و ماهواره نیست نیست؟

شما بگو ایا اهل بیت میتونستن چیزی درباره تلوزیون و رسانه به مردم بگن؟
حضرت علی به مردم میگفت که در آینده آهن را میبینی که در زمین و هوا در حرکت است که منظور همان ماشین و هواپیما بود
آیا حضرت میتوانست مستقیم بگویید هواپیما و ماشین؟

جالب بود من این جملرو یک بار از یک امریکایی شنیدم که میگفت دجال یک شخص نیست و همین الان هم درجهان است! هرچند که سند محکمی برای اثبات گفته هام نیست

در مورد فیلم هم شمارو به تاپیک ارباب حلقه ها صفحه ی 14 به بعد ارجاع میدم. هرکس قانع نشد خصوصی پیغام بده تا بحث کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۴:۰۲, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۰)Imam12 نوشته است:  
در احادیث گفته شده که از تارهای الاغ دجال نوایی بیرون می اید که هر کسی را مسحور خودش می کند!!(کدام الاغ نوایی از تارهاش بیرون میاد)
(۱۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۲)Gryffen نوشته است:  
(۱۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۹)Imam12 نوشته است:  در احادیث گفته شده که دجال یک الاغ داره که هر گامش فرسنگ هارو می پیمایه. خوب کدوم الاغی اینطوریه؟

یعنی چی ؟؟؟
اگه این جوری باشه فکر کنم پیامبر با موجودی به نام براق به معراج رفتند !!
اگه روی حرف شما حساب کنیم باید بگیم براق یه موجود تخیلی فانتزیه و اصلا وجود خارجی نداره یا باید بگیم مگه می شه همچین موجودی باشه !!
دوست عزیز درسته موجوداتی مثل شردال یا مانیکتور و ... رو نداریم اما بعضی موجودات واقعا ریشه در واقعیات دارند مخصوصا اون هایی رو که دین اسلام معرفی کرده !!
از اون عکسی هم که در مورد ارباب حلقه ها گذاشتید چشم پوشی می کنم !

بعلاوه
در احادیث گفته شده دجال مرده را زنده میکنه
کدام شخص مرده زنده میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعلاوه
(۳۰/آبان/۹۰ ۱۹:۱۹)donnie yen نوشته است:  با عرض سلام و احترام. شما این موجودات تک چشم و دوست داشتنی که بارها در کارتون های خود به تصویر کشیده اند که البته همگی آنها فقط یه چشم و یه دهن در صورت خود دارند نه بیشتر,
اینکه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
هر یک از مومنان که دجال رو دید آب دهان بر روی او بیاندازد و سوره حمد را بخواند تا سحر آن ملعون در او اثر نکند را چطور توضیح میدید؟
شما روی هر کی ماسون بود آب دهان میندازید؟ سحر را چطور توجیه میکنید؟ اصلا بگید سحرش چیه؟ شما میتونید فکر کنید که دجال اسم گروه یا جریان خاصیه نه یه شخص.
دجال ادعای خدایی میکنه
راستی کدومشون میخوان ادعای خدایی کنن!!!

شما دارید همان حرفهایی رو تکرار مکررات میکنید که در مقاله ی
فرماسونری دجال آخر الزمان نیست تکرار شده و نقدش هم در تالار موجود است
این هم تاپیک تکراری هست تمام محتوایش
۱۴:۰۴, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
با توجه به تکراری بودن تمام این بحثها در تاپیک
فراماسونری دجال اخرالزمان نیست ؟

این تاپیک بسته خواهد شد بر طبق مقررات تالار در مورد تاپیکهای با محتوای تکراری