|
افزایش پیج رنک(page rank) سایت
|
|
۱۲:۳۶, ۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۸۹ ۱۲:۳۶ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
شاید برای شما جالب باشد که پیج رنک این سایت چند است.پس نگاهی به عکس زبر بیاندازید: ![]() بله! صفر واقعا حیف است که سایتی مانند این در سرچ گوگل در صفحات اول به نمایش در نیاید.پس از کسانی که با مسائل اینترنت آشنایی دارند درخواست دارم فکری به حال این موضوع بکنند |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۷, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان متخصص
من اصلا معنای(page rank) رو نمی دانم و اهمیت آن برای من ناشناخته است . (یه مطلبی رو عرض می کنم بخندید) : آسوده منم که ........ ندارم از قیمت جو خبر ندارم چیزی که به نظر حقیر مهمه اینه که : 1_به کیفیت کارمان بیاندیشیم بهتر از این حرفهای بالاست . 2 _ کارمان را برای خدا انجام بدهیم تا اثر آن تا ابد باقی بماند . 3_ وحدت و انسجام خود را بالا ببریم . 4 - تحول عظیم مهدوی را اول از خود شروع کنیم و آن را با عمل خود ابتدا بین خانواده سپس بین فامیل و دوستان و در نهایت بین سایر افراد جامعه گسترش دهیم (همان شیوه ی تبلیغی پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برای شروع بعثت) . با تشکر از آقا یا خانم (page rank) که باعث شد من حرف دل خودم را بزنم . امیدوارم الان که این مطلب رو خوندی قیافه ات اینطور باشه یا اینطور نه اینطور یا اینجوری
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
عزیز دل این حرف ها چیه میزنی . من موندم چرا عزیزان همیشه میخوان سایت های مذهبی عقب مونده و ساده و دربو داغون باشند ؟ خب مگه ما چی مون کمتره ؟ نه مهدی جان اگر میتونید خرج کنید که بدید حرفه ای سئو کنند اگر نه که یه چند نکته کوچیک هست که اگر خواستی بگو برای سئو و ایدکس مطالب من میتونم کمکتون کنم یاعلی |
|||
|
|
۰:۵۱, ۱۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با یاد خدای مهربان
به شدت موافقم که این تالار وزین باید هم بجهت شکلی و هم بجهت محتوایی در بهترین نحوش در "دنیای مجازی و پرآشوب نت" خودنمایی کنه و در قالب هنری مناسب،بروز،شکیل،زیبا و مطابق با شئونات فرهنگ دینی،با بهترین "قالب" ممکنه ارائه شه.. واضحه که باید جذب مخاطب کنه.. امیدوارم روز به روز به غنای این تالار اضافه شه.. دوستان فنی در رسیدن به این مقصود ذره ای به خودشون تردید ندن...ذره ای...! هدف: بیداری اندیشه... ترویج فرهنگ مهدویت.. چی از این بالاتر...!؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم دوستان این ارسال شامل چند تا پیشنهاد برای افزایش تعداد اعضای تالار که بعضی هاش را مدیران می توانند انجام دهند و بعضی هاش را همه اعضا . چون یک جا به تالار انتقاد شده بود که اعضاش کمه این مطلب را عنوان کردم. 1.توی اکثر کافی نت ها و سایت های کامپیوتر دانشگاه ها برنامه deep freeze نصب هست حالا اگر اعضا محترم بتوانند با مسئولان آنها صحبت کرده و در حالی که سیستم ها freeze نیستند آدرس تالار را به عنوان سایتی که مرور گر های اینترنت باز به طور پیش فزض باز می کنه قرار بدهند تا میزان مشاهده تالار و عضویت در آن افزایش پیدا می کند. 2. مدیران تالار (یا سایر اعضا) با مدیران سایت های مناسب و پر بازدید رایزنی کرده و آدرس سایت ها را با هم در قسمت معرفی سایت (یا لینکستان،لینک دوستان، . . .) قرار بدهند . 3. بعضی سایت ها هستن که وقتی هر چیزی را جستو جو میکنی از اولین نتیجه های جستوجو هستند . این سایت ها از ترفندی استفاده می کنند که نمیدونم چیه (ولی یه کلکی سوار میکنن )حالا اگه مدیران هم آن ترفند را یاد گرفته و اجرا کنند در افزایش بازدید موثر هست. 4. تو بعضی سایت ها گزینه ای دارند که میگه " این سایت را در گوگل محبوب کنید" که اگر مدیران از اون استفاده کنند آمار بازدید تالار افزایش پیدا میکنه. همه این پیشنهاد ها اگر اجرا بشه نتیجه اش افزایش بازدید تالاره که در نهایت افراد بیشتری تو سایت پبت نام می کنند. اگر دوستان به این موارد انتقادی دارند یا پیشنهاد های دیگری دارند در این قسمت در میان بگذارند . تا در این بلبشوی اینترنت بتوانیم اعضای سایتی پر محتوی را افزایش دهیم. |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز
![]() راستش مواردی را که فرمودید، تیم فنی تالار نیز مطلع می باشند. ولی تالار ما (یعنی همه اعضای آن) به گونه ای است که بصورت خود جوش کاربران را جذب می کند. و البته سریال ظهور نیز خود بیشترین تبلیغ را دارد. امیدوارم منظورم را درست بیان کرده باشم. یا علی مدد |
|||
|
|
۱:۵۵, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان و کاربران بیداری اندیشه این تاپیک مخصوص امار سایت بیداری اندیشه میباشد که با ایجاد این تاپیک قصد داریم تا با مقایسه ی رتبه های گذشته متوجه شویم که بازدید از سایت بیداری اندیشه روندی رو به رشد دارد یا نه. برای گرفتن امار از سایت الکسا کمک گرفتیم و سعی میکنیم تا هر هفته یکبار امار جدید را قرار داده و انها را مقایسه کنیم. امار سایت بیداری اندیشه هم اکنون(90/10/24) به شرح زیر است: Alexa Traffic Rank: 84,802 Traffic Rank in IR: 1,437 ![]() همچنین نمودار بازدید سایت در 6 ماه گذشته به شکل زیر است: |
|||
|
۲:۱۴, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
من فقط یک نکته ای رو خدمت دوستان بگم.آمار الکسا خیلی معتبر نیست برای مثال حدود 10 روز اخیر بازدید ما بسیار زیاد شده که تقریبا در طول تاریخ تالار بی سابقه بوده ولی الکسا کاهش!!! بازدید نشون میده ![]() اگر دوست دارید آمار بازدید تالار رو داشته باشید، وبگذر رو دنبال کنید: بین سایتهای دینی و فرهنگی کد قالب بندی شده: http://www.webgozar.com/counter/tops.aspx?category=culبین کلیه سایتها کد قالب بندی شده: http://www.webgozar.com/counter/tops.aspx?page=7 |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سایت رو دیدیم خب چرا ما اول نیستیم؟؟؟؟؟ میخواین من از فنون محشر بازاریابی استفاده کنم و در محیطی خارج از وب تبلیغ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
۱۲:۴۴, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:آمار الکسا خیلی معتبر نیست این حرف چیه مهدی جان ، الکسا بر اساس کارکرد های سایت بهت رنک میده و وبگذر با اون سیستم فوق قدیمیش فقط بازدید هات رو رتبه بندی میکنه که دستکاری بازدیدهاش هیچ کاری نداره ...
الکسا کارکرد یک یا دو هفته قبل رو الان نشون میده و هزار بار من تست کردم هروقت بازدید یا تعداد ارسال مطالب بیشتر شده الکسا چند روز بعدش رنک مارو خوب تر کرده هر وقت هم که کمتر فعالیت کردیم الکسا رنک رو برده بالا ... درکل توی نت یکی امارگیر Histats عالی کار میکنه و یکی الکســـا |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۴/دی/۹۰ ۱۲:۴۴)zohur12.ir نوشته است:امیر جان زیر سوال بردن آمارهای الکسا خیلی سادسنقل قول:آمار الکسا خیلی معتبر نیست آماره بازدیدهای داخل cPanel بالا میره آماره بازدیدهای پرشین استت بالا میره آماره بازدیدهای وبگذر بالا میره بعد آمار الکسا پایین میاد شبیه جوک میمونه.شما میخوای بگی 3 سیستم که به تالار دسترسی دارن اشتباه میکنن بعد سیستمی که هیچ ابزاری در تالار نداره درست میگه؟؟؟ضمنا الکسا هیچ دسترسی به سایتها و سرورها نداره و یک الگوریتم تخمینی داره که احتمالا بر اساس جستجوهای گوگل و ... می باشد اگر مثل گوگل آنلیتیکس یا وبگذر و سایر کانتر ها الکسا هم یک کد میداد، آمارش قابل استناد بود در هر صورت من که قبلا خیال خودم رو راحت کردم و گفتم با این اعداد زیاد کاری ندارم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: lg8i404iwbrfof1iy9g.jpg]](http://up.iranblog.com/images/lg8i404iwbrfof1iy9g.jpg)

یا اینطور
نه اینطور
یا اینجوری

![[تصویر: ir.2ac099e190547501704d309d59831d2b.png]](http://pcache.alexa.com/images/flags/ir.2ac099e190547501704d309d59831d2b.png)