|
مهم : هشدار به تمامی اعضا عضو و مدیران
|
|
۱۶:۱۸, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۶ توسط یا مهدی (ع).)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله رحمان رحیم سلام میخوام برم سر اصل مطالب متاسفانه چند وقت مطالب انجمن میخوانم ولی اکثریت 90 درصد مطالب بخاطر نبودن اساس و سندیت باعث جدل شدید انجمنی میشه اینم بخاطر اینکه اکثر یوزر ها با مطالب عموی غرب شناسی اشنایی ندارن و شدیدا به چالش انجمن مواجه میشه بجای سوال اینکه ایا مستند ظهور دید یا نه بنویسید ایا پورتکل یهود خواندید یا نه و اصلا باید برای همیچین سایت برای حق عضویت سوال هایی از این پورتوکل در بیاره و قرار بده پورتکل یهود یکی از مهم ترین موارد . پایه اساسی ترین چیز هر کس جویای حقیقت باشه باید بدونه یا اصلا اینم فرض نکنیم باید کشور ما مردم از دانش اموز و تا پرسفسور و روحانیش و.... باید تمامیت این پورتکل بدون اینجا من میبینم بحث فراماسونی و یهود و غرب میشه ولی یک نفر نیست بدون پورتکل یهود چی بعضی که معلوم نیست برای چی عضو میشن اصلا خود موجودیت انجمن مشکل دارن و هیچ برخوردی نمیشه جالب دوستان به تحلیل گری بسنده کرد و بالا اوردنش (طبق تحقیات خودم این سایت ویک سایت دیگه ) که یک مدت حسابی باعث سوجه سایت اینده برای تخریب دیگر فعالن این عرصه شد خودش حتی نمدونه پورتوکل یهود چی و اصلا بحث در این مورد نکرده البته یک مقاله مال اوایل هست که مال ایشون ولی بیشتر نوشته به جاده خاکی زده این کتاب به طور فارسی تمامیت پورتکل یهود شرح شده اینم یک فایل صوتی که من روزی نشده که گوش نکنم تمامی بند باید در تفکر خدمون قرار داد هیچ جا نمونه این فایل پیدا نمیکنید که به تمامیت این پرتکل بپردازه و همچنین بهتر فایل صوتی و تصویر که میخواین از کسی قرار دهید ببنید اصلا این شخص مطالعات غرب شنای داشت یا خیر و سلام یا حق به امید زمینه سازی برای ظهور |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عزیزم مگه اینجا تالار یهودشناسیه که سوالای پروتکل یهود بخوان بپرسن
اینجا یک تالار مهدوی هستش با کلی مباحث که شاید یهود 1% از اونو به خودش اختصاص بده درمورد اینکه شما میگید اون عزیز خودش نمیدونه پروتکلهای چیه درموردش سخنرانی نکرده باید بگم اینکه کسی درمورد چیزی صحبت نمیکنه دلیل بر اون نیست که ازش اطلاع نداره نه ایشون واردش نشد چون بحث پروتکلها خیلی قدیمی و کلیشه ای شده و نیازی هم بهش نیست پژوهش های ایشان درمورد یهود خیلی عمیق تر از پروتکلهاست که در سخنرانی های شجره ملعونه و اسطوره های یهود و در سخنرانی بسیار مهم عبرت های بنی اسرائیل به عمق یهودشناسی ایشون پی می بریم اینده نیوز جان هم که شما بهش استناد کردید عزیزم فی*ل*تر شده فیل تر که همین نشون میده ایشون حق بوده و رسانه وابسته با اقازاده خواسته تخریبش کنه که البته شبکه های ماهواره ای هم همین اقدامات رو تکرار کردند از جمله voa , manoto اگه خواستید لینک تمام سخنرانی ها و شبکه ها و ... رو بهتون میدم یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۵ توسط یا مهدی (ع).)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مهدویت و یهود هردو مساوای هم هستن یهود مقابل مهدویت این که چیز ساده و هرکس باید بدونه
تالار مهدویت من فقط 5 درصد دیدم که اینجا بحث درست حسابی بامهدویت بشه یعنی این چیزی شما گفتی من رو شکه کرد چون هر کس بیاد داخل فروم همه چیز فکر میکنه الا این موضوع چجور تالار مهدویت که هنوز مدیرت نمیدونه راز تاخیر ظهور چی مثل این مورد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13645.html نیاز به رمز گشایی نداره البته فروم که پرتکل یهود قدیمی بدون باید همچین مشکل اساسی داشته باشه اتفاقا هر چقدر به جلو و اینده میریم این پرتوکل ها اهمیت بیشتر پیدا میکنه تمامی بند اون پورتکل شما همین الان میتونید در جامعه اسلامی خودمون ببنید و اتفا قا جالب چیزی که خود اونها میخواست این ما که این موارد قدیمی بدونیم عمیق یا بیراه ... اصل ول کردن به خاکی زدن بنده وجب به وجب مواردی که گفتن دیدم شندیم و نیاز برای ارسال نیست و بعد گفتم ایشون هنوز اطلاعات عمومی غرب شناسی نمیدونم چه رصد به .... البته نمیخوام رو این موضوع ادامه بدم فقط این بگم و بنده یک جنش برای مقابله با ایشون تنظیم کردیم چون احساس خطر جدی از ایشون احساس میکنم چیزی خوبی از قوه قضاییه از ایشون شندیه نمیشه (ممنوع کردن ایشون در تلویزیون) و فردی مشکوک هستن تیم دارم تکمیل میکنم بطور فراگیر و با ایشون مقابله میکنم این بزرگان در این عرضه مجازر اعلام کردن .... متاسفانه ایشون درست نه به سوالات جواب میدن نه مناظره میکنن کاری به موارد اون سایت ندارم تخریب برای کسی دیگه بود که تا حدودی خنثی شد |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۴)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: مهدویت و یهود هردو مساوای هم هستن یهود مقابل مهدویت این که چیز ساده و هرکس باید بدونه خب اینجا دیگه دارید تازه کار بودن خود را به وضوح نمایان میکنید شما فرمودید مهدویت مقابل یهود است که سخنی بسیار نسنجیده فرمودید بلکه یهود یکی از ارکان قدرت ولایت شیطان است که مقابل مهدویت قرار دارد سخنرانی پروتکلی که شما قرار دادید از استاد عباسی بود و از حرفهای شما برداشت میشود شما از طرفداران ایشان هستید و اگر خوب بدانید این سخنرانی حداقل مال 3سال پیش است و استاد عباسی هم کاملا از این فاز خارج شده تمام قوای خود برای مبارزه با لیبرالیسم بسیج نموده که رفتار این استاد بزرگ کشورمان هم مهر تاییدیست بر اینکه یهود تنها سد مقابل مهدویت نیست بلکه پارادایمها و ایدوئولوژی های غربی به مراتب خطرناک تر و پیچیده تر از صهیونیسم هستند درمورد 5 درصدی که عرض کردید باید بگویم مطمئنا شما خوب تالار را باز بینی نکرده اید زیرا اکثر مطالب پرطرفدار و پر بحث مربوط به مهدویت و تشیع است درحالی که دوره مباحث نمادشناسی و... در تالار سرامده و حتی در نقد اثار هالیوود هم دیگر بچه ها دنبال مسائلی از قبیل یهود و نماد و... نیستند. درمورد توهینی که مدیران تالار کردید باید بگویم دوستانه خدمتتان شما درحد این حرفها نیستید که بخواهید مدیری مثل علی اقا که از نظر حقیر در فضای سایبر از مطلع ترین افراد در زمینه مهدویت و تشیع هستند را نقد کنید هرچند که زیبا پاسخ دادند دلیل غیبت عهدشکنی و... است واما در مورد قدیمی دونستن پروتکلهای یهود بگویم این نظر تالار نیست بلکه دیدگاه شخصی بنده است درمورد مشکلات جامعه اسلامی هم شما نیازی به پروتکل یهود نیست بلکه با نگاهی به احادیث معصومین و کتاب خارق العاده نهج البلاغه به وضوح مشکل و راه حل را میبینیم درمورد گزافه ای که عرض کردید در مورد عمیق یا بیراه... قضاوت را به دوستان میسپارم تا خودشان بگویند: دانستن پروتکل یهود مهم تر است یا تطبیق قوم موسی با امت اسلام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دانستن پروتکل یهود مهم تر است یا دانستن دشمنی های پنهان یهودیت و مسیحیت با توجه به سوره حشر؟؟؟؟؟؟؟؟ دانستن پروتکل یهود مهم تر است یا دانستن راه های تسلط شیطان بر ادم از دیدگاه قران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و هزار مثال دیگر که استاد در مدتی کوتاه انها را بررسی نمود که اگر یکبار خوب سخنرانی ایشان رو گوش دهید متوجه میشوید درمورد اینکه گفتید اطلاعات عمومی غرب شناسی رو نمیدونند باید بگم......................................همین درمورد اینکه عرض کردی ایشون مشکوکن و جنبش مبارزه با ایشون تشکیل دادی بهت به زبان شیرین اذری میگم دالقاپو دان درمورد بزرگان این عرصه که میخوای ازشون اجازه بگیری از ایت الله مکارم شیرازی تا حسن عباسی با ایشون رابطه دارن پس خواب دیدی خیر باشه درمورد مخالفین ایشون هم میگم ایشون در طی چند سال سخنرانیشون تغییرات عظیمی در جوونای این مملکت ایجاد کردند به طوری که حقیر بدون اغراق صدها نفر رو میشناسم که زندگیشون با سخنرانی ایشون تغییر کرده و از اغاز کار تا حالا تحت حملات شیاطین انس بودن از اقازاده ها گرفته تا شبکه های ماهواره ای تا افراد نفوذی در نظام و حزب اللهی های بی بصیرت از همان دسته که روزی در کربلا به اسم اسلام پسر رسول خدا را قربانی کردند شما و جنبش ..... هم روش تا زمانی که دعای جوونای این مملکت پشتش هست امام زمان ازش محافظت میکنه. درمورد اینکه ایشون مناظره هم نمیکنن باید بگویم اون رفیق ............ شما بود که رفت صحبت کات کرد و فیلم درست کرد درمورد استاد و انشاالله بعد عید سرش رو میکنیم تو دیگ هرچند در اصفهان ابروی این ادم رو بردند درمورد قوه قضاییه و صداوسیما و... هم بگم همین دکتر عباسی که عشق منه تا چندسال پیش ممنوع التصویر بود زندان هم رفته بود خدا رو شکر استاد به این درجات نرسیده درپایان هم خدمت دوستان عزیز بگم و دوستداران استاد بگم تمام این جبهه گیری ها علیه استاد نشان دهنده این است که ایشان به خوبی پیش میره وگرنه همینا واسش کف و سوت میزدن (ضمنا مدیران عزیز لطفا محدودیتی برای تازه واردها ایجاد کنید تا مثل قارچ مطالب ........ تو سایت سبز نشه و کیفیت تالار پایین نیاد) |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:تالار مهدویت من فقط 5 درصد دیدم که اینجا بحث درست حسابی بامهدویت بشه یعنی این چیزی شما گفتی من رو شکه کرد چون هر کس بیاد داخل فروم همه چیز فکر میکنه الا این موضوع چجور تالار مهدویت که هنوز مدیرت نمیدونه راز تاخیر ظهور چی مثل این مورد برادر گرامی ضمن خوش امد گویی هر جا دیدی درست نیست در همون تاپیک نظرات خودتان را ارائه دهید باعث خوشحالیست [url=http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13645.html][/url] |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۶ توسط یا مهدی (ع).)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله رحمان الرحیم
من اومد بحث نرم کنم ولی تند کردید این بسم الله بازم تو این فضا مجازی فایده نداره ... اسم مستقیم نبرید من اسم نمیبرم اینجا فضا سایبری متوجه میشد... منظور من همین دوست عزیز همون صوت که قرار دادم گوش کنید کاملا متوجه حرف من میشید چه کسانی برروی زمین فتنه میکن دیگه الان اکثریت اهل فن میدون یهودیت برای زمینه سازی منجی دروغین خودش خب این الان روبرو چی. بله درست این صوت مال یکی از جلسات ایشون هست هست که درباره غرب شناسی عمومی در لیبرالسیم هم یکی از ابزارات یهود یا پرتوکل یهود هست و موارد دیگر همه این موارد میگید بنده میدونم (برخلاف میلم مجبورشدم این بگم) بنده هم یکی از شاگردان ایشون هستم و تمامی جلسات ایشون هستم و بودم خیلی واقعا بد امیدوارم قصد این نباشه که این بنده به فن بازی اصطلاح متهم کنید کلا این از متن شما مشخص دارید به عصبانیت جواب بنده مدید و هرچه به ذهنتون در لابلای حرفتون عنوان میکنید نقل قول:درمورد گزافه ای که عرض کردید در مورد عمیق یا بیراه... قضاوت را به دوستان میسپارم تا خودشان بگویند: بله مشکل همون مطلاعات غرب شناسی فرد که از نظر اطلاعاتی کامل باشه هیچ وقت سوجه تمسخر هیچ فردی نمیشه اینکه صرفا یک مطالب از جایی برداری و عنوان کنی نشد تحقیق ایشون حرف جدید چی دارن و واقعا برای مشکلات جامعه چه چیز دارن افردای که گفتید به راه زندگیشون تغییر کرده بنده همین افرادی میشناسم و این میگم این افراد مطمئن بر مدت کوتاهی تغییرات میکن و همیشه گی نیست چون مشکلات فقط 1 دوتا نیست برای همین میگن ایشون فقط مطلبی عنوان میکنن ولی راه حل کلی براش نمیدن در سطح جامه و این ها بخاطر اینکه ایشون تجربه و دانش کلی ندارن نقل قول:بزرگان این عرصه که میخوای ازشون اجازه بگیری از ایت الله مکارم شیرازی تا حسن عباسی با ایشون رابطه دارن پس خواب دیدی خیر باشهخوب این گفتنش خیلی راحت همین برخودتون کاملا نشون دهنده این هست که شما اصلا در قید بند این افراد بزرگوار نیستید چون من شاگردان ایشون دیدم و در رفتارشون مانند خود استاد مطین و بدور از این که حرفشون به خورد دیگران بدن بنده بارها ایشون شنیدم که از سخنان این شخص ایراد گرفتن و احساس ناراحتی در برخی موارد عنوان کردن و در کلاس .... جدیدا این موضوع ایجا زیاد میشنوم من تمامی پست شما و موضوعات دیدم یعنی حتی نیم درصد از مطالب که گذاشتید هم از حرف و گفتمان های دکتر درونش نمیبینم و حتی کسانی که مبینم ایجا این عنوان میکنن من تا حالا ندیم کسی ایجا حرف این بزرگوار انتشار بده و اون فرد که اشاره کردم الان 3 4 تا بخش برایشون ایجاد کردید ولی وقتی دکتر که اهل فن ترین انسان در این موارد فقط یک بخش کاملا بدون رسیدگی براشون ایجاد شده مطالب که فقط از یک فایل صوتی ایشون میشه در اورد کل این بخش تالار پر از مطالاب تاپ کرد و سال ها روش بحث نقد بررسی بشه ولی کلا بیشتر اینجا مخصوصا مدیران ایشون تبدیل به یک مهره خنثی کردن و اسرار دارن عکس یک شخص ناشنخته بیارن کنار همچین بزرگواری این توطئه نیست اگر من مدیر بودن برای ایشون حتما یک بخش مجزا ترتیب میدادم دیگه کلا ازبحث اصلی بنده دور شدیم به نظر من در روند این تالار باید کمی تجدید نظر بشه همین مطالعات عمومی غرب شناسی موقع ورود به اعضا پیشنهاد بدید و گفته ایشون زوم کنید و در داخل تالار اتشار بدید خودش خیلی این که اکثریت دانشجو هستن و بعد مشکلات اینکه بحث کوچه بازاری بشه نیست ... اگر اینجا تالار مهدیت که الان بحث کلان دکتر در کلاس هاشون میوتید بیشتر روش مانور بدید که بیشتر بدرد این تالار میخوره (جواب تقریبی اون موضوع که لینک گذاشتم در پست اول بنده هست میتونید ببنید همون حرف دکتر من عنوان کردم) نقل قول:درمورد مخالفین ایشون هم میگم ایشون در طی چند سال سخنرانیشون تغییرات عظیمی در جوونای این مملکت ایجاد کردند به طوری که حقیر بدون اغراق صدها نفر رو میشناسم که زندگیشون با سخنرانی ایشون تغییر کرده و از اغاز کار تا حالا تحت حملات شیاطین انس بودن از اقازاده ها گرفته تا شبکه های ماهواره ای تا افراد نفوذی در نظام و حزب اللهی های بی بصیرت از همان دسته که روزی در کربلا به اسم اسلام پسر رسول خدا را قربانی کردندشما که تحمل یک جمله ندارید بهتر بحث نکنید این ها اثرات گوش دادن به حرف همون شخص واقعا اگر ظرفیت نقد ندارید و دچار تعصب شدیدا بحث ادامه ندید بنده حرف این بود که به همین شکل به نقد ایشون در فضا اینترنتی مقابله می کنیم یا ایشون کنار میکشن یا ما مطمئن این حرف صرفا وقت هدر دادن بود بعد گرفتن این جواب ها و 1 درصد حرفهای بنده اجرای نمیشه اگر احساس توهین به کسی شد هم عذر میخوام کلام اخر بود به امید این که این تالار بتوان زمینه ساز ظهور باشه وسلام |
|||
|
۱۴:۱۶, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
شما شروع کن به فعالیت مفید
بر طبق آنچیزی که فکر میکنید درست است دوست عزیز بخش دشمن شناسی در اسلام را نرفته ای یا نخوانده ای برو اول چندتا از این پستها را نگاهی بیانداز دوست عزیز بعد خودت هم مثل بقیه دوستان تالار شروع کن به پست زدن در این عرصه شناسنامه یهود در قرآن! پروتکل دانشوران یهود برای تسخیر دنیا ! ( نظم نوین جهانی ) رابطه یهود و سحر و جادو از منظر قرآن کریم نفوذ یهود در اسلام(هسته ی پژوهشگران تالار) دنیا بازیچه یهود شیاطین بر چه کسانی نازل می شوند؟!! نقش يهود در شهادت امامان مستندی پیرامون یهود، کوروش و اسلام. رابرت مورداک کیست؟ علل نژاد پرستی قوم یهود... دانلود کتب و مقالات مهم و نایاب درباره فراماسونری ، کابالا و یهود دانلود سری دوم کتاب هایی درباره کابالا و یهود(صهیونیسم) تلمود در آئین یهود جاعلان زبردست«بررسی تحریفهای یهودیان» کریستف کلمب یهود است؟ اجداد خاندان آل سعود ، یهودی بوده اند ؛ بررسی برادری دیرینه آل سعود و آل یهود جنگ بدر و بازهم فتنه یهود در برابر پیامبر تاريخ قوم يهود یهود از دیروز تا امروز و اینها تنها نمونه ی اندکی از پستهای بسیار ارزشمندی است که درباب یهود در تالار وجود دارد شما یا تازه وارد هستید و بدون تحقیق قبلی سخن میگویید یا... به هر حال میتوانید مثل سایر دوستان در راستای اعتلای تالار و خودتان و ما در تالار تلاش کنید و باعث افتخار ماست که بتوانیم در این عرصه در کنار شما باشیم خدانگهدارتان |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۳ توسط یا مهدی (ع).)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بنده بحث کلیم غرب شناسی عمومی بود این مطالب دیده بودم که همه مطالب ازش 100 هست و بعد رها شده
بعد کسی که بخواد شناخت اولیه داشته باشه سریعا گیج میشه در داخل فروم باید جوری تنظیم کنید وقتی کسی عضو میشه راهنما بشه به این مطالب موضوعات به هیچ وجع طبقه بندی نیست یا هست درست نیست و کامل مطالب اشفته هست و بر هم هست فعالیت تا موقعی این موارد درست نشه و حرفها اجرایی نشه نخواهم کرد چون الان من مطلب میزنم 2 روز بعد رها میشه و بیشتر تاکید بر بحث پایانی حرف هست احترام و شعن دکتر انقدر لگد مال نکنید |
|||
|
۱۵:۰۲, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۹)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: بنده بحث کلیم غرب شناسی عمومی بود این مطالب دیده بودم که همه مطالب ازش 100 هست و بعد رها شده خودتان میتوانید همت کنید یک تاپیک بزنید بر اساس ارسالهای موجود در تالار سیر مطالعاتی آنها را تنظیم کنید اگر موحد هستید وظیفه ی شما این است که با کمال افتخار و نهایت خضوع و خشوع و بدون توقع انجام وظیفه کنید در راستای روشنگری چه کسی قدر شناس بود چه کسی نبود چه مورد ملامت واقع شدید چه نشدید شأن انسان هم با خضوع و خشوع او هست نشانه ی عالم حقیقی هم خضوع و خشوعش هست هیچ کسی اینجا از کسی طلب کار نیست دکتر، مهندس، استاد دانشگاه، دانشجو ، محصل، خانه دار و.... از همه گونه اش اینجا هستند و بی ادعا و بر اساس احساس تکلیف مشغول خدمت هستند هر کسی که هر کاری در این خیمه ی مجازی امام زمان انجام میده بر اساس احساس تکلیفش انجام میده خواستید میمانید و به تکلیف خود عمل میکنید مثل سایر کاربران و خیر دنیا و آخرت را میبرید با انجام عمل خالص که مهمترین نشانه ی عمل خالص این است که از عهدی توقع ندارد آن شخص اگر هم دیدید که این تالار و کاربرانش در شأن شخیص شما نیستند (۲۷/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۹)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: بر بحث پایانی حرف هست احترام و شعن دکتر انقدر لگد مال نکنید خوش آمدید دوست عزیز |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۷)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: بله مشکل همون مطلاعات غرب شناسی فرد که از نظر اطلاعاتی کامل باشه هیچ وقت سوجه تمسخر هیچ فردی نمیشه اولا مباحثی که اینده نیوز و پارازیت و... مطرح کردند هیچ ربطی به غرب شناسی نداشت بلکه درمورد پوشاک بود که بعدا دیدید غلط بودن ادعاهای دشمن اثبات شد. ثانیا این شما هستید که درمورد پژوهش در علوم انسانی بی اطلاع هستید زیرا پژوهش در علوم انسانی به معنی برداشت و گلچین کردن مطالب علمای قبلی است که و مفهومی که شما گفتید تولید علم محسوب میشود نه پژوهش. به فرض محال حرف شما درست ولی از شما توقع دارم پاسخگو باشید ایا استاد عزیز دکتر عباسی خودش بارها و بارها نیامده و با نمایش یک مستند خارجی بحثهایی را مطرح نموده از جمله مستند معروف نایل فرگوسن و ادام کورتیس. خب اینم که میشه همون البته من مثل شما به این چیزها اعتراض ندارم و اقدام هر2 استاد عزیز را ارج می نهم و این تبیین مجدد را بسیار مهم میدانم اما با توجه به گفته شما از فردا کلیه ی کلاس های تفسیر,دانشگاهها و مدارس باید تعطیل شوند چون که کتابش هست دیگه به استاد نیاز نیست این همه بودجه مملکت خرجش کنیم. درمورد افراد تغییر کرده هم باید بگویم شاید عده ای به گذشته خود بازگردند ولی دانسته ها در ذهنشان باقی می ماند برای مثال یکی از دوستان من همینطور شد ولی با تمام اوضاع برگشته وقتی حرف امام زمان می اید قضیه فرق میکند ضمنا اینکه جوانان به گناه کشیده میشوند تقصیر استاد است؟؟؟؟؟؟؟ مگر استاد عباسی بعد از 8جلسه زنای ذهنی نتیجه نگرفت تنها را مبارزه با فساد ازدواج است؟؟؟؟؟؟ خب رائفی پور هم همینو گفت اگه بخوایید انگ کپی برداری بزنید سخن استاد عباسی هم سخنی بود که معصومین در 1400سال پیش فرمودند پس من بیام بگم این استاد عزیز و فرهیخته کپی برداری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درمورد اینکه ایشون دانش ندارند باید با تمام احترام و دوستانه بگم به شما چه؟ مگه ایشون سمت اجرایی دارن و از بیت المال پول میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه تا به حال کسی به اجبار پای سخن ایشان نشسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقای عزیز نکنید اینکارا رو چون خیرتون به امام زمان نمیرسه لااقل بذار یکی که با نسل جوون ارتباط برقرار کرده برای امام تبلیغ کنه خیرت نمی رسد شر مرسان
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۷)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: خوب این گفتنش خیلی راحت همین برخودتون کاملا نشون دهنده این هست که شما اصلا در قید بند این افراد بزرگوار نیستید چون من شاگردان ایشون دیدم و در رفتارشون مانند خود استاد مطین و بدور از این که حرفشون به خورد دیگران بدن در مورد گلایه دکتر از رائفی باید بگم منم در جریانم متاسفانه دکتر تمام سخنرانی های ایشان رو گوش نکرده بودند در مورد فراماسونری دکتر از جو فراماسونری داخل کشور ابراز ناراحتی کردند و همه برداشتشون این شد کار کار رائفی پوره ولی به خدا قسم میخورم استاد در اکثر سخنرانی هاشون ابتدا این جمله رو میگفتند: مدیونید اگر تو بحث فراماسونری گیر کنید و ذهنتون رو درگیرش کنید.من فقط اینو میگم برای اگاهی یا در این اواخر گفت:بسه دشمن شناسی و... باید امروز اسلام شناسی رو ترویج بدیم خب مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه استاد عباسی خودش درمورد فراماسونری صحبت نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟ درمورد اختلاف نظر استاد رائفی و عباسی در زمینه فراماسونری هم باید بگم استاد عباسی بر اساس منابع غربی تولد فراماسونری را از زمان جنگ جهانی دوم میدونه درحالی که استاد رائفی 3 نظریه برای تولد اون قائل هست: مصر باستان شوالیه های تمپلار جنگ جهانی دوم خب اینکه نظر دکترم شامل میشد درمورد دکتر عباسی هم حق با شماست باید بیشتر به ایشان توجه شود ولی دلیل اینکه ایشان بحثهای زیادی ندارد این است که کمی تخصصی صحبت میکنه و برای متوجه شدن یه سخنرانی باید از غرب شناسی تا روانشناسی غربیش رو گوش کرده باشی بعد بشینی سر صحبت تا ایسم هایی که میگه متوجه بشی درحالی که استاد رائفی پور خیلی عامیانه صحبت میکنه که همین دلیل شهرتش شده و عامیانه صحبت کردن دلیل بی سوادی نیست بلکه نشان دهنده قدرت بیان شخصه (۲۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۷)یا مهدی (علیه السلام) نوشته است: شما که تحمل یک جمله ندارید بهتر بحث نکنید این ها اثرات گوش دادن به حرف همون شخص واقعا اگر ظرفیت نقد ندارید و دچار تعصب شدیدا بحث ادامه ندید بله دوست عزیز ما تحمل یک جمله بی منطق و گزافه رو نداریم. درمورد نداشتن تحمل نقد هم من نقدی از شما ندیدم هرچی بود توهین بود تهمت و اوردن الفاظی زشت مثل:مشکوک و بی سواد که از نظر حقیر برخود بسیار بسیار دوستانه ای با شما داشتم والسلام |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |