|
جنیفر لوپز و بانک ملت!!(ویدئو)
|
|
۲:۰۰, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ایام عید هست و حال و هوای خاص در کشور این تغییر حال علاوه بر این که شامل حال طبیعت شده انگار بانک ها بیکار ننشستند ! . داشتیم برنامه های رسانه ملی رو نگاه میکردیم که یک تبلیغ عجیب ما رو به واکنش واداشت. این تبلیغ برای بانک ملت بود و همان وعده های همیشه گی اما نکته جالب این بود که این کلیپ دقیقا کاملا شبیه اخرین کلیپ خواننده مشهور و فاسد امریکایی ( جنیفر لوپز ) بود که گفته می شود گرانترین کلیپ ساخته شده تا امروز توسط خواننده های دنیا میباشد اما جای هزاران افسوس و تاسف برای مسئولین بانک ایرانی دارد . نکته جالب اینکه حتی ۱ ایده هم از کلیپ خواننده فاسد خارجی نیست که کپی برداری نشده باشد و دقیقا مانند کلیپ اصلی تهیه شده بود !!!!! گوش شیطان کر ! نکند خلاقیت مسئولین بانک ملت نم کشیده است ؟ و یا کسی مدیریتی بر روی ساخت کلیپ های تبلیغاتی بانک ندارد که شاهد همچین اشتباهات بزرگی باشیم ؟ مشاهده کلیپ تبلیغ بانک ملت ( ایرانی دانلود کلیپ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۲, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:آره پسر منم دیدم از خنده غش کرده بودمهمه که مثل شما با چنبه نیستن تا مسئولین بخوان از فی*ل*ترینگ دست بردارن! |
|||
|
۱۶:۴۷, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
از این موضوع هم بگذیرم از لوگو ضایع بانک ملت که 3 تا 6 تحریری رفتن تو هم نمیشه گذشت :
![]() دقیقا شبیه 6 تحریری هست. از دوستانی که میخوان بیان و بگن باز شروع کردین باز فلان کردین باز ....یا این ربطی نداره یا این اونجوریه... پیشاپیش بگم که جوابشون رو نمیدم ، چون خودشون رو زدن به خواب. منجی اولین کاری که میکنی کسایی رو که واقعیت رو دیدین ولی گفتن نیست رو به محاکمه خواهد کشوند! در ضمن این به لوگو بانک ملت محدود نمیشه! تک تک لوگو بانک ها مورد دارن! یا الله |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۱۰ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اين كه اولين بارشون نيست اينجوري ميان تبليغات رو كپي ميزنن .
اين كليپ تبليغاتي رو ببينيد ، شما رو ياد چيزي نمي اندازه ؟
|
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
چه جالب انگار همه شما علاقه زیادی به این خواننده فاسد دارین که مو به مو کلیپ و تصویرهای اون رو حفظ هستید!
![]() زیاد این چیزها رو سخت نگیرید! اتفاقن یه تبلیغ بامزه توی تلویزیون دیدم خدایش همین بود! |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقا نبود؟ اگه من بخوام اینو با یه نفر مطرح کنم، وقتی برگشت پرسید مشکلش چیه من دقیقا باید چی جوابشو بدم، هوم؟
|
|||
|
۱۸:۳۱, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۱ ۱۸:۳۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
از دو جهت باید این موضوع رو بررسی کرد :
1- کسی که کلیپ خارجی رو دیده 2- کسی که کلیپ خارجی رو ندیده - اگر کسی که کلیپ خارجی رو دیده و تبلیغ ایران رو هم ببینه در هر لحظه ای که داره تبلیغ ایرانی رو نگاه می کنه ناخوداگاه صحنه هایی که در کلیپ خارجی وجود داشته در ذهنش تداعی میشه و تصاویر در ذهنش نقش بندی می کنه همون قضیه گوش داده موسیقی که قبلاً راجع بهش بحث شده - کسی که کلیپ خارجی رو ندیده کاملاً از یک تبلیغ جدید لذت می بره! |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
میگم اگه ممکنه بقیه کلیپهای لوپز رو هم لینک بدین تا از نظر تحقیق
سعی کنیم شباهتهاش رو پیدا کنیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۱ ۱۸:۳۱)EMPERATOR نوشته است: از دو جهت باید این موضوع رو بررسی کرد : قضیه ی موسیقی دیگه چیه؟ من فکر کردم پنبه ی اون قضیه کلا زده شده! (۳/فروردین/۹۱ ۱۸:۳۱)EMPERATOR نوشته است: - کسی که کلیپ خارجی رو ندیده کاملاً از یک تبلیغ جدید لذت می بره!من که خیلیم باهاش بی مشکل نبودم!! |
|||
|
۱۹:۳۵, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوستانی که در رابطه با تاثیرات موسیقی هنوز شک و شبهه ای دارن به اینجا مراجعه کنند!
|
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
واقعا متاسف شدم برای صدا وسیما هرچه تذکر داده میشه هیچ گوشی حاضر به شنیدن نیست
هر روز هم بدتر میشن رسانه ایی که وظیفه ی اون مبارزه با استکبار هست خودش کارش تقلید از مجریان تروج فحشا در دنیاست واقعا چه کسی داره نظارت میکنه در صدا وسیما ایا این شخص یا اشخاص با غرض این کارها رو انجام میدن یا از روی بی اطلاعیه . . . فکر نمیکنم از روی بی اطلاعی باشه یا ما رو ( ... ) فرض کردن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: bank_mellat.jpg]](http://www.abipic.com/wp-content/uploads/2011/11/bank_mellat.jpg)