کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مایل به همکاری هستین بگید
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی هست همکاری کنیم
۱۱:۴۷, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1

[/b][/size]چرا خودمون مستند نسازیم چرا با هم هم فکر نشیم حتی درمورد ایران هم میشه گفت کی هست کی نیست بیاید باهم مستند بسازیم یه یا علی بگیم شروع کنیم و کارای گرافیکی کنیم لطفا غیرتی برخورد نکنید میشه هرکس باشه بیاید کمک کنیم همه اطرافو هم خودمون هم مطلع بشیم دروبرمون چه خبره.

به کمک رهبر بزرگمون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط به اعتقاد به امام زمان یه یا علی بگید دست به کار شیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، علی ، ganjname ، آزرم‌شاه ، semnani ، hesam110 ، nooromahdi ، m.hossein ، یاران مهدی ، سرباز سید علی ، aleerz ، ღ♥ღANGELღ♥ღ ، mofa ، َAFRAN
۸:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2

(۲۵/بهمن/۸۹ ۱۱:۴۷)amir abroft نوشته است:  [/b][/size]چرا خودمون مستند نسازیم چرا با هم هم فکر نشیم حتی درمورد ایران هم میشه گفت کی هست کی نیست بیاید باهم مستند بسازیم یه یا علی بگیم شروع کنیم و کارای گرافیکی کنیم لطفا غیرتی برخورد نکنید میشه هرکس باشه بیاید کمک کنیم همه اطرافو هم خودمون هم مطلع بشیم دروبرمون چه خبره.

به کمک رهبر بزرگمون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط به اعتقاد به امام زمان یه یا علی بگید دست به کار شیم
ساخته شده دوست عزیز (ولی نه الزاما مثل ظهور)
1.ظهور بسیار نزدیک است
2.فریب
3.هالیوود از 11 سپتامبر مطلع بود
...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، فرهاد ، علی ، semnani ، hesam110
۱۰:۰۹, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
منم معتقدم بايد يه كار بزرگ انجام بشه اما وقتي حتي نشريات ما هم از صحبت در مورد مستند خودداري ميكنند . مثلا من خودم از همشهري جوان خواستم در مورد اين موضوع مطلب بنويسه ( يكي ديگه هم اينكارو كرده بود) جوابشون اين بود كه ميخوايم و نميشه يا به اون نفر جواب داده بودن اگه اينكارو كنيم هزار تا دليل ميارن كه ما فراماسونيم و از توجيه هاي مسخره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، آزرم‌شاه ، semnani ، hesam110
۴:۱۱, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4

با عرض سلام و خسته نباشيد
خود بنده موضوعي با نام مستند نمودن مقاله فراماسونري دجال آخرالزمان ايجاد كردم
دريغ از يك پيام خصوصي براي كمك و همياري!
به اين ميگن اتحاد..!
حالا باز هم بگيد چرا ايران ما عقب مونده هست.
ببخشيد كه لحنم كمي تند بود ولي بايد با حقيقت كنار اومد.

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، hesam110
۱۷:۴۳, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
ساخت یه پروژه درست و درمون مستقل احتیاج به امکانات نسبتا خوب، روحیه همکاری بالا و البته مدیریت مقتدر داره...اگه فکر میکنید این چیزها رو میتونیم فراهم کنیم...بسم الله...

نقل قول:منم معتقدم بايد يه كار بزرگ انجام بشه اما وقتي حتي نشريات ما هم از صحبت در مورد مستند خودداري ميكنند . مثلا من خودم از همشهري جوان خواستم در مورد اين موضوع مطلب بنويسه ( يكي ديگه هم اينكارو كرده بود) جوابشون اين بود كه ميخوايم و نميشه يا به اون نفر جواب داده بودن اگه اينكارو كنيم هزار تا دليل ميارن كه ما فراماسونيم و از توجيه هاي مسخره

من بعد از حوادث پارسال دیگه همشهری جوان نمیخونم، به چه دلیل نمیدونم اما یه کم شبیه نشریه های زنجیره ای شده...اما شماره اخیرشو که عکس دکتر قالیبافو زده بود خریدم و خوندم و اتفاقا وقتی دیدم در جواب یه پیامک که گفته بود درباره فراماسونری بنویسید، ه.ج هم گفته بود اگه یه همچین پرونده ای بنویسیم اونوقت میگن جیم همشهری جوان چشم جهان بینه که مسخره ترین توجیه عالم بود...
خلاصه ار اینا آبی گرم نمیشه...حودمون باید همت کنیم و البته غیرت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sunrise59 ، زاهده ، ff7 ، MohammadMeraj ، آزرم‌شاه ، semnani ، hesam110 ، mhvvhm
۱۸:۱۱, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
اتفاقا من،زمانی که توی یکی از topik ها،آقای علی110 فرموده بودن که "حالا وقتشه که خودمون مستند بسازیم"،خیلی استقبال کردم و به بچه ها اعلام کردم که من شدیدا موافقم و قرار شد دست به کار بشیم اما از هیچ کس برای همکاری خبری نشد،این شد که ما (یک سری از دوستان عضو سایت و غیر عضو) یک گروه تشکیل دادیم و تصمیم گرفتیم که خودمون مستند بسازیم،الان هم یک سری از کارهای اولیش انجام شده
اگر کسی واقعا تمایل به ساخت مستند داره،اگر دوست داشته باشه،می تونه با ما همکاری کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، parsa ، زاهده ، bamzi64 ، ff7 ، hesam110 ، mhvvhm ، seyed313
۱۵:۲۲, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7

ما خودمون گروه هستیم دوست داریم با شما هم کاری کنیم ولی چجوری باید باشما ارتباط داشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، sunrise59 ، hesam110
۱۸:۲۶, ۲۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8

سلام همونطوری که دوست عزیزمون گفتن تا حالا مستند هایی همون طوری که شما می خواهید در ایران ساخته شده.
1-بیایید این کار را به اهل آن و به اهل فن واگزار کنیم.
2-لطفا با دیدن یک مستندی مثل ظهور وامثال آن برانگیخته نشویدو کمی بیشتر فکر کنید.
3- اهدافتان از این کار چیست؟ اگر می خواهی بدانی و یا بفهمانی که در کشور چه خبر است، لزوما نباید از راه پرخرج و وقت بر مستند وارد شوی بلکه راه های زود بازده و آسان تر و پر مخاطب تری مثل اینترنت و ... وجود دارد.
4- بیایید تلاش کنیم که در جامعه از موازی کاری دور شویم .
5- بیایید سعی کنیم برای علاقه ی خود و به بهانه ی خدمت کار نکنیم.Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، hesam110
۱۳:۵۱, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۸/بهمن/۸۹ ۱۸:۲۶)علی نوشته است:  سلام همونطوری که دوست عزیزمون گفتن تا حالا مستند هایی همون طوری که شما می خواهید در ایران ساخته شده.
2-لطفا با دیدن یک مستندی مثل ظهور وامثال آن برانگیخته نشویدو کمی بیشتر فکر کنید.
3- اهدافتان از این کار چیست؟ اگر می خواهی بدانی و یا بفهمانی که در کشور چه خبر است، لزوما نباید از راه پرخرج و وقت بر مستند وارد شوی بلکه راه های زود بازده و آسان تر و پر مخاطب تری مثل اینترنت و ... وجود دارد.
1- ما هم همین کارو میکنیم...اهل فنش رو هم داریم
2- کمی بیشتر از کمی بیشتر فکر کردیم، واقعا فک میکنی فقط خودت فک میکنی؟
3- اهدافمان رو اونایی که باید بدونن میدونن، وقت و هزینش رو هم ما صرف میکنیم...شما چرا ناراحت میشی
4- الان این کار ما موازی با چیه؟ دقیقتر توضیح بدهید لطفا..
5- عجبا....شما نیت ما رو هم میدونی؟

یه چیزی که من از این پست شما برداشت کردم اینه که یه کم زیادی احساس میکنی همه چیزو میدونی....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، علی ، hesam110
۲۱:۱۶, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10

(۲۹/بهمن/۸۹ ۱۳:۵۱)InsomniAc نوشته است:  
(۲۸/بهمن/۸۹ ۱۸:۲۶)علی نوشته است:  سلام همونطوری که دوست عزیزمون گفتن تا حالا مستند هایی همون طوری که شما می خواهید در ایران ساخته شده.
1- ما هم همین کارو میکنیم...اهل فنش رو هم داریم
2- کمی بیشتر از کمی بیشتر فکر کردیم، واقعا فک میکنی فقط خودت فک میکنی؟
3- اهدافمان رو اونایی که باید بدونن میدونن، وقت و هزینش رو هم ما صرف میکنیم...شما چرا ناراحت میشی
4- الان این کار ما موازی با چیه؟ دقیقتر توضیح بدهید لطفا..
5- عجبا....شما نیت ما رو هم میدونی؟

یه چیزی که من از این پست شما برداشت کردم اینه که یه کم زیادی احساس میکنی همه چیزو میدونی....
سلام. من برای استفاده از نظرات تمامی دوستان وارد تالار شدم و شاید ادبیات من برای ابراز نظرم برایتان جالب نیامد. به هر حال بنده فقط نظرم را خالصانه بیان کردم و قصد توهین به کسی را ندارم و نظراتم را برای اطمینان از درست بودن آن ها و برای کمک به موضوع ارائه می کنم، اما اگر کسی از دوستان احساس می کند که به او توهین شده است عذر خواهی مرا بپذیرد.

ومن الله توفیق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: warior ، hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا