|
فیلم گشت ارشاد ( از اکران تا توقیف )
|
|
۱۹:۱۲, ۹/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند روزی از توقیف فیلم گشت ارشاد میگذره و من منتظر بودم دوستان خبری از این اتفاق پخش کنن که متاسفانه چیزی ندیدم.
توقف نمایش گشت ارشاد و خصوصی, توقیف گشت ارشاد و زندگی خصوصی, جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند, فیلم های زندگی خصوصی و گشت ارشاد رسما توقیف شدند ![]() سازمان سینمایی سورهی حوزهی هنری با انتشار اطلاعیهای، نمایش دو فیلم «گشت ارشاد» به کارگردانی سعید سهیلی و «خصوصی» به کارگردانی محمدحسین فرحبخش را در سالنهای سینمایی زیرمجموعهی خود در سراسر کشور متوقف کرد. در متن اطلاعیهی سازمان سینمایی سوره آمده است: «کلید پیشرفت کشور به میزان زیادی دست سینماگران است، چراکه دستاندرکاران هنر فاخر سینما با توجه به تأثیرگذاری و جهتدهی این هنر میتوانند با تولیدات خود روح امید، شوق پیشرفت، انگیزهی کار و تلاش، اعتماد به ارزشهای اسلامی و ملی را در جامعه ترویج کنند. (مقام معظم رهبری) رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای بارها در سخنان خود به نقش مؤثر سینما در غنای فرهنگی جامعهی اسلامی اشاره فرمودهاند. همچنان که ایشان تأکید داشتهاند سینمایی مورد تأیید است که روح امید و اعتماد را به کشور تزریق کند. سینماگران ایرانی هم بر این باورند و یکی از رسالتهای خود را حرکت در مسیر رشد و شکوفایی ایران اسلامی میدانند.» در ادامه این اطلاعیه دربارهی حواشی اکران دو فیلم «گشت ارشاد» و «خصوصی» آورده شده است: «در آغاز سال تازه و همزمان با شروع اکران ۹۱، نمایش دو فیلم «گشت ارشاد» و «خصوصی» همراه با حاشیههایی بوده است، موضوع و نوع نگاهی که در این آثار مطرح شده حساسیتهایی را در جامعه بهوجود آورده است. موج نگرانیها بابت نمایش این دو فیلم در آغاز سال، این روزها به اوج رسیده و طبیعی است که حوزهی هنری بهعنوان یکی از نهادهای فرهنگی که وظیفهی خود را پاسداری از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی میداند، ظرفیت نمایش سالنهای سینمایی خود را در اختیار فیلمهای ضدارزشی قرار ندهد. سازمان سینمایی سورهی حوزهی هنری با توجه به فضای موجود و در راستای صیانت از ارزشهای انقلاب اسلامی، نمایش این دو فیلم را در سالنهای سینمایی خود در سراسر کشور متوقف خواهد کرد.» سیدعلیرضا سجادپور ـ مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی سازمانی سینمایی ـ نیز در گفتوگویی با خبرنگار ایسنا اعلام کرد، در جلسهای که شورای صنفی اکران تشکیل خواهد داد، دربارهی جایگزین شدن این دو فیلم تصمیمگیری خواهد شد. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۵, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۶)Hadith نوشته است: من به تازگی این فیلم رو دیدم، در فیلم "گشت ارشاد" مقوله رابطه اخلاقی و عرفی دختر و پسر در جامعه که بایستی با حفظ حریم های شرعی و با صلاحدید و در حضور خانواده باشد ، مورد استهزاء قرار گرفته و تیپ های حزب الهی و بسیجی همچون آدم هایی دو رو و ریاکار ، مورد هجوم فیلمساز قرار می گیرند. شعارها و عبارات و کلام انقلابی ، دستاویز خنده و مضحکه شده و امنیت اخلاقی جامعه ، در زیر شعارهای بی بند و بارانه کم رنگ می گردد. از طرف دیگر منفی ترین شخصیت فیلم ، فردی است که با لقب " حاجی " خطاب می شود و اگر چه نمایشگاه اتومبیل دارد ، اما سر و شکل و وضعیتش قشری از بازاریان را تداعی می کند.
یه مطلبی پیدا کردم در باره بیوگرافی سینماگران ایران
لینکنکته ای که برام جالبه اینه که اکثرشون بی سوادن و بالای دیپلم به سختی توشون پیدا میشه تازه هر کدومشونم که بی سواد ترن بیشتر ادعا دارن نمیدونم اشکال از سیستم آموزشی مملکته یا سینما خاصیت جمع کردن بی سوادها را داره؟ به هر حال چشمم اب نمی خوره از اینا آبی برای فرهنگ این ملت گرم شه! اینم لینک اون بیوگرافی که گفتم ، یادم هست دکتر عباسی می گفت که اصلا بیان از اینا یک امتحان بگیرند ، همشون مردود می شن ، بی شک و شبهه!!! خانونم مهرناز ، شما با توقیف این فیلم مشکل دارید؟
فیلم های امروزی آنقدری بی محتوا شدند که دست به دامان یک مشت چرندیات شدند ، مثل فیلم زندگی خصوصی! "گشت ارشاد" همچنان از گرایشات مسبوق به سابقه کارگردان به فیلمفارسی رنج می برد و در ترکیب با توهمات سیاسی ، اجتماعی وی به یک فیلم فارسی بی هویت بدل شده است. حالا این ها می خوان دوای درد این جامعه باشند؟ خیلی فیلم هایی هستند پر محتوا ، مشکلات این جامعه رو نشون می دهند ، شاید فیلم طلا و مس رو دیده باشید ، فیلم نغز و پرمحتوایی هست ، یکی از دینی ترین فیلم های این سینمای بیمار ، ولی خب چرا به آن بها داده نشد؟ چرا چون ، یک مشت حرف مبتذل توش گنجونده نشده بود!!! واقعا ظلم هست در حق این فیلم ها ، چرا که به دنبال این هستیم ، از چند کارگردان بی سواد ، و وطن فروش ، اسطوره بسازیم... به امید علاج سینمای بیمار... |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
امام علی ع : ((( حق را بگویید حتی اگر بر ضرر شما باشد)))
متاسفم برای مدیران فرهنگی کشورمان و افراد متعصبی که آستانه تحملشون برای شنیدن حرف حق پایینه این فیلم پر از حقایق بود . آیندگان درباره تصمیمات ما که بر پایه ی هیچ منطقی نیست چه تصور میکنند . کمی تعصب را باید کنار گذاشت. |
|||
|
۱۳:۲۰, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۹)Ehsan 110 نوشته است: امام علی ع : ((( حق را بگویید حتی اگر بر ضرر شما باشد))) اتفاقا ، این که فیلم توقیف شد ، تبلیغی شد بر این فیلم ، بنده که خیلی کم فیلم ایرانی می بینم ، خود کنجکاو شدم که ببینم فیلم چیه!!!
![]() خب ، تو اینترت همه جا هست برای دانلود! سر چهار تو میدون های تهران هم که به طور وسیع دارن پخش می کنن!!! الان یعنی حقایق! موند تو آرشیو جمهوری اسلامی ایران؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
جناب پرستیژ این فیلم رو دیدید؟
|
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۲)Hadith نوشته است: جناب پرستیژ این فیلم رو دیدید؟ چطور مگه؟ والا این فیلمی که ما دیدیم ، به سبک فیلم های هالیوودی ساخته شده است ، کارگردان خواسته از چند ضد قهرمان در قالب گشت ارشاد ، قهرمان بسازه ، همین خودش جای بحث دارد!
مهرناز خانوم نظر شما راجع به فیلم چیه؟ خیلی دوست دارم بدونم نظرتون رو. |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
پس لطفاً بیایید تا وقتی فیلمی رو کامل و دقیق ندیدیم،درموردش نقد و قضاوت نکنیم.
این کار باعث میشه نقد و قضاوت های سطح پائینی انجام بشه که نه تنها به بیداری اندیشه کمک نمی کنه،بلکه باعث ضلالت هم خواهد شد! چرا که قضاوت از روی برداشت های دیگران،تنها کپی اندیشه های درست یا غلط اونهاست و تقلید فکری، هنر نیست! با تشکر از صداقت شما در پاسخگوئی. |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من فیلم رو دیدم .
این نسخه که دنیای هنر و تصویر گستر پاسرگاد پخش کردند ، سانسور شده هست . این فیلم علیرغم مظلوم نمایی انجام شده ، ضربه زننده هست . مستقیم نمی گوید که گشت ارشاد فلان . ولی تصویری می سازد که مخاطب با آن روبه رو هست . در واقع مسولیت تفکر ایجاد شده را نمی پذیرد . یک تقاضا دارم دوستانی که فیلم رو دیدند بگویند این فیلم سازنده هست یا مخرب !!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۱۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۳۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۱۵)Hadith نوشته است: پس لطفاً بیایید تا وقتی فیلمی رو کامل و دقیق ندیدیم،درموردش نقد و قضاوت نکنیم. مرسی مهرناز خانوم ، والا این که اسم نقد بزاریم رو این چند خط ، واقعا دور از انصافه ، صرف یک نظر معمولی که در عرض چند دقیقه نوشته شده است.
من در حدی نیستم که بخواهم نقد دقیق و موشکافانه رو اینگونه فیلم ها انجام بدهم ، هرچند که منتقد های بزرگی همچون جناب مستغاثی هم نقدهایی سرسختانه به اینگونه فیلم ها داشته اند ، که آن هم جای بحث دارد. من هم وقت نمی کنم فیلمی رو چندین بار ببینم تا به نکات ظریف فیلم پی ببرم ، انشالله سال بعد ، گر عمری بود... قبلا برای نقد فیلمی دست کم 3 ، بار می دیدم ، ولی با یکبار دیدن اینچنین فیلمی ، نمی شه ، به لایه های داخلی فیلم پی برد ، اگر سوتفاهم شد من ، معذرت می خواهم ، قصد سرکار گذاشتن کسی رو نداشتم واقعا.![]() نقل قول:این فیلم علیرغم مظلوم نمایی انجام شده ، ضربه زننده هست . مخرب! فیلمی که این همه سروصدا کنه ، چه دیده باشی چه ندیده باشی ، مخرب هست... همین توقیف فیلم و ... برای این بود که همه بروند فیلم رو ببیند!!! هرچند که بیشتر فیلم های ایرانی از این دست هستند ، همچون دایره زنگی ، اخراجی ها ، اسب حیوان نجیبی هست ، مردان مریخی زنان ونوسی و ...خوشحال شدم ، موفق باشید. |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۱۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
این فیلم در واقع حقیقت جامعه ما را به تصویر می کشد عده ایی متعصب وخشک مغز همیشه تصمیم دارند با جنجال
وادعا نظرات خود را به بقیه قالب کنند . امام علی ع ((( حکومت باکفر میشود اما با ظلم نه ))) presting : حالا هی شماافکار ...خودتو به جای دین جا بزن مثل بقیه اقایون و فکر کن بر حقی ولی نیستی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به بهانه اکران ((شیار 143)) | هادی... | 9 | 5,183 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۲۱:۰۲ آخرین ارسال: شیدا |
|
| چرا "خانه پدری" باید توقیف میشد؟ | مصطفي مازح7610 | 10 | 4,345 |
۹/دی/۹۳ ۹:۴۳ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| سریال «ستایش 2» توقیف شد | انتصـار | 17 | 7,197 |
۳/تیر/۹۳ ۱۴:۰۰ آخرین ارسال: soora |
|
| انیمیشن جنجالی "تهران ۱۵۰۰" در راه اکران ... | vahrakan | 23 | 13,517 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۸:۴۵ آخرین ارسال: moje12.ir |
|
| تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران دو فيلم | وحید110 | 48 | 25,571 |
۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: 71697_230.jpg]](http://shadine.ir/wp-content/uploads/2012/03/71697_230.jpg)

موند تو آرشیو جمهوری اسلامی ایران؟