|
چهار توفیق که چهار نعمت الهی هستند
|
|
۲۳:۳۱, ۱۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در الدر المنثور است كه ابن ابى الدنيا و بيهقى در كتاب" شعب الايمان" از ابى زهير يحيى بن عطارد بن مصعب، از پدرش روايت كردهاند كه گفت:
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: به هيچ كس چهار چيز ندادند كه از چهار چيزش دريغ كرده باشند: به كسى توفيق شكر ندادند كه از زيادى نعمتش دريغ كرده باشند، زيرا خداى تعالى فرمود:" لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ" و به كسى توفيق دعا ندادند كه اجابت را از وى دريغ كرده باشند چون خداى تعالى فرموده:" ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ" و به كسى توفيق استغفار ندادند كه از آمرزشش دريغ كرده باشند، زيرا خداى تعالى فرموده:" اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً" و به كسى توفيق توبه ندادند كه از قبول توبهاش دريغ كرده باشند، چون خداى تعالى فرموده: " وَ هُوَ الَّذِي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبادِهِ" . منبع:ترجمه تفسیر المیزان |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۱۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۱:۱۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ابو نعيم، در كتاب،" حليه" از طريق مالك ابن انس، از جعفر بن محمد بن على بن الحسين روايت كرده كه گفت: وقتى سفيان ثورى به جعفر بن محمد گفت: من از محضرت بر نمىخيزم تا اينكه مرا حديث كنى، جعفر بن محمد گفت:
پس گوش كن كه براى تو حديثى مىگويم كه از احاديث زيادى بهتر باشد، چون حديث زياد، براى تو خوب نيست: وقتى خداوند به تو نعمتى داد و خواستى هميشه برايت بماند شكر و سپاس خداى را بر آن زياد به جاى آر چون خداى تعالى در كتاب مجيدش فرموده: " لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ"، و هر وقت محروميت از نعمتى طول كشيد زياد استغفار كن، چون خداى تعالى در كتاب مجيدش فرموده:" اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِينَ - يعنى در دنيا و آخرت - وَ يَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهاراً" اى سفيان اگر از ناحيه سلطان و يا كس ديگرى اندوهى به تو روى آورد زياد بگو" لا حول و لا قوة الا باللَّه"، كه اين كلمه، كليد فرج و گنجى از گنجهاى بهشت است . منبع:ترجمه تفسیر المیزان |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان میخوام تجربه ای از خودمو به اشتراک بزارم . متاسفانه دچار اتفاقی شدم که بسیار آزارم میداد . حتی بعد از گذشت چند سال , متاسفانه گاهگاه میشد که ازش شکایت میکردم و تاسف میخوردم از اون اتفاق . دردش واقعا جانکاه بود . اینقدر با خودم راجع بهش حرف میزدم که سرم درد میکرد . تا اینکه یک روز به ذهنم رسید که چرا شکر نکنم ؟ چرا فکر نکنم که اون اتفاق خواست خدا بوده ؟ و با خودم خیلی ناخودآگاه ( در حقیقت از سر لطف الهی ) شروع به اذکار شکر گزاری کردم . لا حول و لا قوه ..... الحمد لله ... باور نمیکنید که ناگهان سنگینی اون اتفاق بعد از چندی ازم برداشته شد ! چیزی که سالها زجرم میداد . و دیده بودم که کسایی برای رفع اینچنین حالاتی سراغ دکتر هم میرن . دوستان فقط اینکه تا میتونید شکر کنید . استغفار کنید . تا جایی که ممکنه , هر چیزی رو خواست خدا بدونید . در مورد خودم باید بگم که فقط جهل و نادانی و اشتباهاته که از منه و >>>> لا حول و لا قوه الا بالله ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |