کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چهار ذکر الهی برای چهار موقعیت بحرانی
۰:۱۱, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

امام صادق ( ع) می فرمایند :
تعجب می کنم از کسی که فرار می کند از چهار چیز ، چگونه به طرف چهار چیز نمی رود؟

تعجب می کنم از کسی که از چیزی خائف است ، اما به این جمله از قران پناه نمی برد. " حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل " زیرا حق تعالی پشت سر این آیه می فرماید : " فانقلبوا بنعمۀ من الله و فضل لم یمسسهم سو " یعنی خدای تعالی بر می گرداند آنچه را که از او می ترسیدند به نعمت از جانب خودش و فضیلتی که نتیجه اش این است که بدی آنها را مس نمی کند .

و تعجب می کنم از کسی که از چیزی غمگین است و کلمه ی طیبه ی " لا اِلهَ اِلا انتَ سُبحانَکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین " را نمی گوید چون خداوند در عقب این ذکر می فرماید " و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین " یعنی مایوس را با گفتن این ذکر از غم نجات دادیم و همچنین مومنین اگر این ذکر را بگویند از غم نجات پیدا می کنند .

و تعجب می کنم از کسی که دیگران بخواهند به او مکری برسانند و او را اذیت کنند و او نمی گوید : " اُفَوِضُ اَمری اِلَی الله اِنََّ اللهَ بصیرٌ بالعِباد " تا او از مکر ایمن شود. زیرا پروردگار متعال می فرماید : " فوقاه الله سیئات ما مکروا " یعنی خدای متعال نگه می دارد گوینده ی این ذکر را از بدیهای مکر آنها .

و تعجب می کنم از کسی که دنیا و زینت دنیا را بخواهد و نمی گوید "ماشا ءَ اللهُ لا قُوةَ اِلا بالله " زیرا خداوند در پی این جمله ی آن شخص می گوید " فعسی ربی ان یو تمن خیرا" " یعنی خدای تعالی می دهد به کسی که این جمله را بگوید بهتر از آنچه به آن ثروتمندان داده است.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، مسافر ، علیرضا110 ، محمود ، خادمة الزهرا ، r_bashiri89 ، khadem ، Anti gods ، saloomeh ، وحید110 ، سدرة المنتهی ، sayed reza ، أین المنتظر ، فاطمه خانم ، Agha sayyed ، paradise ، علی 110 ، EMPERATOR ، nahal_m ، MohammadSadra ، meshkat ، محیصا ، MESSENGER ، nafas ، Alireza_h ، مبينا ، bahar2006 ، heavenbird ، shafagh_mah ، moj ، سرود پیروزی ، parisan ، nazi ، smb ، boghz ، Maysam-1st ، s.haghshenas ، mohammad reza ، انتصـار ، مجید121 ، Dragonborn ، یا ثارالله ، سرباز سید علی ، Admirer ، morteza rezay ، حسنیه ، m.hossein ، نسیم ، 872325 ، mhshj ، heaven ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، aboutorab ، Bahar ، Night moans ، جویای حقیقت ، صهبا ، میم.حسین.الف ، السا ، آفتاب ، mofa ، سیمرغ ، fiftynine ، azade
۱۰:۰۷, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
یکی از بهترین پستایی بود که تو این تالار دیده بودم.نمیدونم چرا انقدر به دلم نشست.
تازه این بخشی از برکات سخنان خداست.ما در دینمون اونقدر دعاهای زیبا داریم که هرکسی مطمئنن اونارو ازته دل بخونه واز خدا چیزی بخواد قطعا بهترشو خداوند بهش عطا میکنه.مثلا خواندن آیت الکرسی که فوق العاده به خوندنش سفارش شده و در واقع مهمترین آیه در قرآنه.
در دائرة المعارف تشییع 1 درباره«آیه الکرسی» آمده است: در قرآن مجید، دو آیه هست که احادیث بسیاری در بیان عظمت آنها از رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار وارد شده است، این دو آیه عبارتند از: آیه نور و آیه الکرسی.
ابوالفتوح رازی می‌نویسد: ابی بن کعب گفت: رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسید: کدام آیت در کتاب خدا عظیم‌تر است یا ابا المنذر؟ من گفتم: خدا و رسول او اعلم‌اند، دوباره پرسید تا سه بار، من گفتم: خدا و پیغمبرش اعلم‌اند، در آخرین مرتبه گفتم: آیه‌الکرسی؟ رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دست بر سینه من نهاد و گفت: «هنیئاً لک یا ابا المنذر».نیز می‌نویسد:علی (علیه السلام) از رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل کرده است:قرآن والاترین کلام‌هاست و سوره بقره، سرور قرآن و آیه الکرسی سرور سوره بقره. در آیه الکرسی پنجاه کلمه است و در هر کلمه پنجاه برکت.
ملاصدرا در مقدمه تفسیری که درباره آیه الکرسی نوشته خبری به این مضمون نقل می‌کند که اسم اعظم الهی در آیه الکرسی و اوّل سوره آل عمران است، ملاّ فتح اللّه کاشانی بیست حدیث در فضیلت آیه الکرسی نقل می‌کند از جمله می‌نویسد: امیرالمؤمنین (علیه السلام) روایت کرده که رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را دیدم که بر بالای منبر فرمود:هر که آیه الکرسی را در عقب هر نماز واجب بخواند هیچ چیز او را از بهشت منع نکند و بر این مواظبت نکند مگر صدّیقی یا عابدی. «کرسی» به تعبیر قرآن مجید، کما بیش مانند عرش است به این معنا که هر دو، دو معنی دارند: یکی تخت و سریر و دیگری علم و عظمت و قدرت الهی و کرسی در آیه الکرسی به همین معنای اخیر است.
- آیه الکرسی نوری از آسمان است .
2- آیه الکرسی آیتی از گنج عرش است .
3- آیه الکرسی باعث ایمنی در سفر است .
4- آیه الکرسی اعلاء ترین نقطه قرآن است .
5- ذکر رسول مکرم اسلام در بستر؛ خواندن آیه الکرسی بود .
6- با خواندن آیه الکرسی انسان دچار هیچگونه آفتی نخواهد داشت .
7- برای رفع فقر آیه الکرسی موثر است و کمک الهی از غیب می رسد .
8- همه چیز در آیه الکرسی است یعنی کرسی گنجایش آسمانها و زمین را دارد .
9- در تنهایی آیه الکرسی بخوانی باعث رفع ترس می شود و از سوی خدا کمک می رسد .
10- آیه الکرسی رادر نماز ها ؛ روزها؛ شبهای ایام هفته ؛ سفرها و در نماز شب و دفن میت بخوانید
وهمچنین دعاهایی مثل:معراج,امن الرسول,عهد و....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، علیرضا110 ، Agha sayyed ، nahal_m ، meshkat ، MESSENGER ، MohammadSadra ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، m.hossein ، mhshj ، heaven ، بیداری اندیشه ، سدرة المنتهی ، aboutorab ، Night moans ، جویای حقیقت ، آفتاب ، سیمرغ
۱۲:۳۵, ۲۴/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۰ ۱۲:۳۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #3
آواتار
دمت گرم داداش من این حدیث رو خیلی وقته به دیوار محل کارم زدم و حفظ هستم. خیلی به کار میاد. ذکر دوم تقریباً اثر آنی روی از بین رفتن غم و غصه داره. امتحان کنید.
به همه دوستان توصیه برادرانه میکنم این حدیث ها رو تست میدانی کنند. خیلی با حاله. راستی در مورد یضاعف لهم مربوط به صدقه خدمت دوستان عرض کنم که نتیجه تست های میدانی من نشون داده که این ضعف هر دفعه یه عددیه الزاما دو نیست من اعداد 11، 100 و حتی ده هزار رو هم دیدم. به این نتیجه رسیدم هر دفعه ضعف عددش از روی اعتقاد شما تعیین میشه. یعنی اگه یه دفعه 11 برابر تو نظرتون باشه (قلبی ها) عدشش میشه 11.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، علیرضا110 ، Anti gods ، MESSENGER ، shafagh_mah ، Maysam-1st ، یا ثارالله ، m.hossein ، heaven ، بیداری اندیشه ، aboutorab ، Night moans ، آفتاب ، سیمرغ ، azade
۰:۵۵, ۲۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۰ ۰:۵۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
[/font]
تقدیم میکنم به شما ذکر بسیار شریف و معتبری را که معمولاً خودم از آن استفاده میکنم
حضرت امام رضا علیه السلام می فرمایند: هر کس این دعا را پس از نماز صبح بخواند، حاجتی نخواهد مگر اینکه برایش میسّر گردد و خداوند مهم او را کفایت کند.
اولاً دوستان حتماً به معنی فوق العاده ی این دعای سراسر توحید توجه کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!
ثانیاً اذکار دعا را دقت نمایند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"مفاتیح، تعقیب نماز صبح/21"
بِسْمِ اللهِ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ اُفَوِّضُ اَمْری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ
قَوْقاهُ الله سَیِّآتِ ما مَکَرُوا
لا الَهِ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمینَ
فَاسْتَجِبْنا لَهُ وَ نَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذلِکَ نُنْجیِ الْمُؤمِنینَ
حَسْبُنا اللهَ وَ نِعْمَ الْوَکیلِ
فَانْقَلِبُوا بِنِعْمَهً مِنَ اللهِ وَ فَضْلٍ لَمْ یَمْسَسْهُمْ سُوءُ
ماشاءَ‌اللهُ لاحَوْلَ وَ لاقُوَّهَ اِلاّ بِاللهِ
ماشاءَ اللهُ لا ماشاءَ النّاسَ
ماشاءَ اللهُ إنْ کَرِهَ النّاسَ
حَسْبِیَ الرَّبُّ مِنَ الْمَرْبُوبینَ
حَسْبِیَ الْخالِقُ مِنَ الْمَخْلُوقینَ
حَسْبِیَ الرّازِقُ مِنَ الْمَرْزُوقینَ
حَسْبِیَ اللهُ رَبُّ الْعالَمینَ
حَسبی مَنْ هُوَ حَسْبی
حَسبی مَنْ لَمْ یَزَلْ حَسْبی
حَسْبی مَنْ کانَ مُذُ کُنْتُ حَسْبی
حَسْبِیَ اللهُ لااِلهَ اِلاّ هُوَ
عَلَیهِ تَوَکَّلْتُ
وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیمِ
همانطور که مشاهده میکنید در این دعای فوق العاده کم نظیر هر چهار ذکر شریفی که در ابتدای این تاپیک آمده و مورد توصیه امام صادق علیه السلام هست نیز آمده است
باشد که دوستان بهره مند شوند و حقیر و پدر و مادر حقیر هم یاد نمایند!
[font=Tahoma]استادِ استادِ ما میگن :
اگر انسان هنگام خواند این دعا به حضرت رضا علیه السلام توجه داشته باشد اثر آن خیلی عجیب است!!!
یا علی رفقا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، محمود ، وحید110 ، nahal_m ، MohammadSadra ، Anti gods ، meshkat ، مسافر ، Hadith ، محیصا ، خادمة الزهرا ، علیرضا110 ، MESSENGER ، nafas ، bahar2006 ، shafagh_mah ، smb ، boghz ، Maysam-1st ، انتصـار ، Dragonborn ، یا ثارالله ، yamin ، m.hossein ، heaven ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، aboutorab ، Night moans ، جویای حقیقت ، مهسا110 ، میم.حسین.الف ، السا ، آفتاب ، mofa ، سیمرغ ، azade
۱۸:۴۷, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا

سلام
هر از گاهی باید این تاپیک ها رو یاد آوری کرد.
حیفه.
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dragonborn ، یا ثارالله ، MESSENGER ، Hadith ، heaven ، Farzaneh ، aboutorab ، Night moans ، جویای حقیقت ، السا ، سیمرغ ، azade
۲۳:۲۸, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم از خودم تعجب میکنم که چرا دفعه اول جدیش نگرفتم
صلوات
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، heaven ، بیداری اندیشه ، aboutorab ، Night moans ، جویای حقیقت ، سیمرغ ، azade
۱:۲۱, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
یا غفار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Hadith ، Night moans ، جویای حقیقت ، Kol ، سیمرغ ، azade
۲۱:۵۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستان ذکری برای کاهش استرس و دلشوره میدونید؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
۲۳:۰۸, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
(۶/آبان/۹۳ ۲۱:۵۹)مهسا110 نوشته است:  دوستان ذکری برای کاهش استرس و دلشوره میدونید؟Huh
همین ذکر دوم.

اثر آنیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، سیمرغ ، Hadith ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]