کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چهار توفیق که چهار نعمت الهی هستند
۲۳:۳۱, ۱۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در الدر المنثور است كه ابن ابى الدنيا و بيهقى در كتاب" شعب الايمان" از ابى زهير يحيى بن عطارد بن مصعب، از پدرش روايت كرده‏اند كه گفت:

رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: به هيچ كس چهار چيز ندادند كه از چهار چيزش دريغ كرده باشند:

به كسى توفيق شكر ندادند كه از زيادى نعمتش دريغ كرده باشند، زيرا خداى تعالى فرمود:" لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ"

و به كسى توفيق دعا ندادند كه اجابت را از وى دريغ كرده باشند چون خداى تعالى فرموده:" ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ"

و به كسى توفيق استغفار ندادند كه از آمرزشش دريغ كرده باشند، زيرا خداى تعالى فرموده:" اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً"

و به كسى توفيق توبه ندادند كه از قبول توبه‏اش دريغ كرده باشند، چون خداى تعالى فرموده:
" وَ هُوَ الَّذِي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبادِهِ" .

منبع:ترجمه تفسیر المیزان

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، Reza14 ، meshkat ، Admirer ، یا ثارالله ، انصارالمهدی ، مسافر ، سدرة المنتهی ، انتصـار ، soldier ، zarati313 ، میلاد.م ، حسنیه ، Seyed Mohsen ، ali.khm ، MESSENGER ، saloomeh ، mahdy_mir ، sunrise59 ، MohammadMeraj ، nafas ، حسن عزتي ، یاران مهدی ، میثاق ، Agha sayyed ، Farzaneh
۱۱:۱۳, ۱۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۱:۱۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #2
آواتار
ابو نعيم، در كتاب،" حليه" از طريق مالك ابن انس، از جعفر بن محمد بن على بن الحسين روايت كرده كه گفت: وقتى سفيان ثورى به جعفر بن محمد گفت: من از محضرت بر نمى‏خيزم تا اينكه مرا حديث كنى، جعفر بن محمد گفت:
پس گوش كن كه براى تو حديثى مى‏گويم كه از احاديث زيادى بهتر باشد، چون حديث زياد، براى تو خوب نيست:

وقتى خداوند به تو نعمتى داد و خواستى هميشه برايت بماند شكر و سپاس خداى را بر آن زياد به جاى آر چون خداى تعالى در كتاب مجيدش فرموده:

" لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ"،

و هر وقت محروميت از نعمتى طول كشيد زياد استغفار كن، چون خداى تعالى در كتاب مجيدش فرموده:" اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِينَ
- يعنى در دنيا و آخرت - وَ يَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهاراً"

اى سفيان اگر از ناحيه سلطان و يا كس ديگرى اندوهى به تو روى آورد زياد بگو" لا حول و لا قوة الا باللَّه"، كه اين كلمه، كليد فرج و گنجى از گنجهاى بهشت است .

منبع:ترجمه تفسیر المیزان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Seyed Mohsen ، ali.khm ، یا ثارالله ، MESSENGER ، مسافر ، soldier ، MohammadMeraj ، nafas ، یاران مهدی
۱۲:۰۲, ۱۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا

سلام

دوستان میخوام تجربه ای از خودمو به اشتراک بزارم .

متاسفانه دچار اتفاقی شدم که بسیار آزارم میداد . حتی بعد از گذشت چند سال , متاسفانه گاهگاه میشد که ازش شکایت میکردم و تاسف میخوردم از اون اتفاق . دردش واقعا جانکاه بود . اینقدر با خودم راجع بهش حرف میزدم که سرم درد میکرد .

تا اینکه یک روز به ذهنم رسید که چرا شکر نکنم ؟ چرا فکر نکنم که اون اتفاق خواست خدا بوده ؟

و با خودم خیلی ناخودآگاه ( در حقیقت از سر لطف الهی Big Grin) شروع به اذکار شکر گزاری کردم .

لا حول و لا قوه .....

الحمد لله ...

باور نمیکنید که ناگهان سنگینی اون اتفاق بعد از چندی ازم برداشته شد ! چیزی که سالها زجرم میداد . و دیده بودم که کسایی برای رفع اینچنین حالاتی سراغ دکتر هم میرن .

دوستان فقط اینکه تا میتونید شکر کنید . استغفار کنید . تا جایی که ممکنه , هر چیزی رو خواست خدا بدونید .

در مورد خودم باید بگم که فقط جهل و نادانی و اشتباهاته که از منه و >>>> لا حول و لا قوه الا بالله Big GrinBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، MohammadMeraj ، nafas ، یاران مهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]