|
آیا مقام معظم رهبری همان سید خراسانی و سید حسن نصر الله همان سید یمانی است؟
|
|
۰:۱۷, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام اول معلم عالم آفرینش
چند وقت پیش بود که حاج آقا طائب تو دانشگاه علوم پزشکی بابل یه سخنرانی داشتند که تو اون سخنرانی به این مطالب اشاره کردن که: مقام معظم رهبری همان سید خراسانی است(حاج آقا صراحتا این رو بیان نکردن ولی مضمون حرفشون این رو می رسوند) البته من این مطلب رو یک سال قبل هم در برخی وبلاگ ها دیده بودم . میخواستم بدونم شما هم این موضوع رو شنیدین یا نه؟ و نظرتون راجع به درست و صحیح بودن این مطلب چیه؟ التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
سایت u313 مطالب مبسوطی در مورد سید خراسانی ، شعیب بن صالح ، سفیانی ، عبدالله حجاز و ... نوشته 1- مقاله سید خراسانی (3بخش) : قسمت سوم مقاله جامع سيد خراساني شامل سيد خراساني بودن امام خامنه اي(مدظله) ( بخش اول) 2-مقاله شعیب بن صالح (3بخش): حقیقتی بزرگ ، احمدي نژاد همان شعيب بن صالح ، سردار سيدخراساني و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. قسمت اول. 3-مقاله سفیانی(3 بخش): آیا پادشاه اردن همان سفیانی عصر ظهور است؟! و بقیه موارد رو هم در سایت خودشون پیدا کنید و بخونید مطالب گستردس و نمیشه یا یک بله و خیر همه چیز رو تایید یا رد کرد.خودتون بخونید و با واقعیتهای امروز دنیا و منطقه و نقش کلیدی ایران محک بزنید! اگر الان نزدیک ظهور باشیم پس این شخصیتهای معرفی شده در احادیث کجان؟ |
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برای جوابتون میتونید این کلیپ از شیخ علی کورانی محقق بزرگ وبرجسته مهدویت ببیند
http://www.alvadossadegh.com/alvadossade..._small.jpg http://www.alvadossadegh.com/alvadossade...oorani.3gp http://www.alvadossadegh.com/alvadossade...oorani.mov |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای طائب این مطلب رو بر اساس سخنان حضرت امام که یکی از بزرگان فرمودند , نقل کردند |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من از اولش هم با بحث مصداق سازی مخالف بودم وهستم چون امکان داره نشه ودلسردی بین مردم به وجود بیاد
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نمی دونم این دوستی که این تایپیک رو ایجاد کرده سخنرانی علائم
ظهور استاد رائفی تو قزوین رو دیده یا نه اگه ندیده حتماً یه سر به لینک آخر تایپیک بزنه و حتماً ببینه که خدا در لحظه ی آخر چه کارهایی که نمیکنه اگه بخواهد سید یمانی و سید خراسانی رو یکی دیگه انتخاب میکنه همانطور که امام بعد از سید الشهدا(علیه السلام) فرزند بزرگوارشون حضرت علی اکبر بودند که به امر خدا به میدان شهادت رفت و امام سجاد(علیه السلام) به امامت رسیدکه البته یک امتحان برای امام حسین(علیه السلام) بود. اینقدر نگید که آین آقا شعیب ابن صالح یا سید یمانی و ... هستند خواهش می کنم. دانلود سخنرانی علائم ظهور استاد رائفی پور در قزوین |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام امپراتور
بله عزیز دیدم.منظور شما بداء...ما هم حرفی نزدیم!!!!!کی تایید 100% کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عالم مطلق خداست.حالا من هم از شما یک خواهش دارم... فکرت باز بذار[color=#FF0000].به خدا تاد همین 4 ماه پیش من اصلا تو باغ نبودم... اما با روشن شدن یکسری مسایل و افتادن تو خط ظهور از این رو به اون رو شدم.همه دوست و اشنا و خانواده با من لج شدن.و هروز دارم محکمتر می شم. |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
استاد پناهیان تو یکی از سخنرانی هاشون گفتند من ایمان دارم که آقا، سید خراسانی ست، اما این قضیه دودوتا چهارتا نیست که بیام واسه شما اثبات کنم...هرکس خودش باید به ایمان برسه...
|
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ولی وقتی من تو ویکیپدیا خوندم نوشته بود جوان است
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خیلی خوبه که دیدید و منظورم رو می فهمید من هم رهبرم رو دوست دارم
ولی فکر نکنم نیاز به بیان این مطلب باشه یه چیزایی که میدونیم نیاز به گفتن اون هم به این صورت نداره در ضمن آقای متین روی صحبت من با شما نبود چرا به خودتون میگیرید؟!؟!؟!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا سید خراسانی اهل خراسان فعلیست؟ | antares2 | 14 | 6,789 |
۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۳ آخرین ارسال: antares2 |
|
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,938 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| داعش همان سفیانی است؟ | ghoran | 14 | 6,938 |
۱۵/شهریور/۹۳ ۹:۴۸ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| امام باقر ع : (من سید خراسانی از چین را یاری نمی کنم ) | ashab313mahdi | 10 | 6,651 |
۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|
| آیا دجال همان شیطان است؟ (شناخت کامل دجال) | Imam12 | 16 | 15,865 |
۳۱/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| آیا عبدالله دوم،همان سفیانی عصرظهوراست؟ (نیمه پنهان یک دشمن) | ANTi666 | 9 | 9,014 |
۲/فروردین/۹۰ ۰:۵۳ آخرین ارسال: MARTINI80 |
|