کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام سری از بازیهای زیر را بیشتر می پسندید؟
Pro Evolution Soccer
Grand Theft Auto
Call of Duty
Assassins Creed
Splinter Cell
God of War
Need For Speed
Resident Evil
World of Warcraft
Counter Strike
Prince of Persia
Far Cry
Devil May Cry
Max Payne
Mafia

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟
۲۳:۱۵, ۱۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان این نظرسنجی یه مقدمه است برای بحث ( بررسی سلیقه گیمرهای ایرانی ) حتما نظر بدین ممنون
سعی کردم از هر سبک خاصی یه بازی بزارم اما جای خیلی بازیها خالیه که شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه بازی محبوبتون توی نظرسنجی نیست بگین تا بزارمش
یاعلی.............
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، blue.blood ، shafagh_mah ، fereydun ، saeedG ، Ehsan 110 ، mhvvhm ، یوسف خان ، فدايي ولايت

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۳, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #31

این چه نظر سنجی ایه؟!
به بازی های استراتژیک ظلم شده. نه civilization هست نه stronghold نه هیچ کدوم از سری total war ...
سیمز هم که نیست (البته من طرفدارش نیستم ولی طرفدار زیاد داره)
مجبورم کردین به Assassin's Creed رأی بدم!Angry

البته اونهم بازی خوبیه اگه آخرش نخواین بنویسین طرفداران این بازی همگی بی بصیرت هستند!!!!! Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ELENOR
۱۵:۱۸, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام ، می خواستم بدونم منظور شما از مورد پسند بودن بازی ، مورد پسند بودن از لحاظ جذابیت هست؟یا از نظر مفاهیم موجود در بازی؟
۱۵:۲۱, ۱۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۳۱ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #33

دوباره که داشتم لیست رو نگاه می کردم متوجه شدم از بعضی از سبکها بازی ای رو توی لیستتون نیاوردین که این باعث میشه نتیجه نظر سنجی نتیجه ی واقعی نباشه.برای روشن شدن موضوع بازیای توی لیست رو به همراه سبکشون می نویسم:
Pro Evolution Soccer(اکشن- ورزشی)
Grand Theft Auto(سندباکس)
Call of Duty(اکشن اول شخص)
Assassins Creed(اکشن - ادونچر)
Splinter Cell(اکشن-مخفی کاری)

God of War (اکشن - ادونچر - بکش برو جلو(Hack & Slash))
Need For Speed(ریسینگ)
Resident Evil(اکشن-ادونچر-survival horror)
World of Warcraft(نقش آفرینی چند نفره و آنلاین(massively multiplayer online role-playing game)
Counter Strike(اکشن تاکتیکال اول شخص)
Prince of Persia(اکشن - ادونچر- سکو بازی(platformer))
Far Cry(اکشن اول شخص)
Devil May Cry(اکشن - ادونچر - بکش برو جلو(Hack & Slash))
Max Payne(اکشن - ادونچر)
Mafia( اکشن- ادونچر)
==========================
با این اوصاف فکرمی کنم جای چند تا سبک مهم خالیه که تو این لیست نیست. مثل:
سبک CMS(مدیریتی یا construction & management simulator) مثل بازی Sims و Simcity و Anno 2070 و...
سبک استراتژیک مثل Comandos و General و...
سبک ادونچر خالص ( که توش مرگ وجود نداره) مثل Grim fandango و Monkey Island و Neverhood (اینو بچه های قدیمی تر یادشونه)
سبک نقش آفرینی خالص(role playing game) مثل سری The Elder Scroll(که آخریش Skyrim بود) و Mass Effect
سبک سکو بازی خالص مثل Mario و Sonic
سبک Casual مثل Angry Birds و World Of Goo و Where is my water و Plants vs Zombies و...
امید وارم بحثی که زننده ی تاپیک حرفشو زده بحثی باشه که مدیران از دست من نارحت نشن که اینجا رو با سایت بازی اشتباه گرفتم.
سپاس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Yaser_h2011 ، mohsen-321 ، Mohammad Trust ، zarati313 ، محب الزهرا ، t.kam67 ، netlog36 ، aleerz ، FadayeVelayat
۵:۳۰, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #34

شرمنده ها دوست عزیز ولی far cry اونقدر ها هم بزرگ نیست. crysis بهتر بود! یا حتی dead space ولی برای من جالبه که سری elder scrolls در این لیست جایی نداره و مهم تر از همه یکی از مهم ترین و بزرگترین بازی های قرن( طبق نظر سایت معروف ign) که mass effect در این لیست جایی نداره! مگه میشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۸:۱۹, ۱۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۳ توسط black.)
شماره ارسال: #35
آواتار
شاهکار مایکروسافت

GEARS OF WAR
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، aleerz
۱۸:۲۱, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
Grand Theft Auto به خاطر فضاي مجازي بزرگ، تنوع و تحولي كه تو دنياي بازي بوجود آورد
Call of Duty به خاطر داستان جذابش و اكشن
World of Warcraft به خاطر داستان جذاب بخش تك نفره
Counter Strike به خاطر هيجان بازي گروهي
Max Payne به خاطر سبك نوينش و داستان خوبش در ورژن 1
Mafia تحول خوبي تو دنياي بازي بود، فقط دير بازي كردمش

ولي بهترين بازي كه تو عمرم كردم The Last Express بود كه بيشترين حالت Realtime رو در دوره خودش در اختيار داشت (محصول 1997).اين يكي از كاراي سازنده ي Prince Of Persia بود كه به عنوان The best game never played دست يافت.
داستان بازي خيلي جذاب هست و دقيقا يك روز قبل از جنگ جهاني اول توي يه قطار رخ ميده كه از پاريس به سمت استانبول حركت ميكنه و طي حركتش اتفاقات زيادي رخ ميده.سبك بازي فكريه، ولي باز هم تو بازي از شخصيت هاي ايراني (نه بعنوان شخصيت اصلي) استفاده كرده.
۱۹:۱۹, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
به نظر من یکی از پر طرفدارترین بازی های دهه ی اخیر قلعه (استرانگهولد ) می باشد در ضمن بازی های مثل جنرال طرفدارای خودش را دارد.
من نمی دونم چرا توی نظرسنجی برادر محسن نامی از این بازی های استراتژیک وجود ندارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۹:۲۰, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۰۷)mohsen-321 نوشته است:  دوستان خواهشا صبور باشید و اعتماد کنید ان شاالله بحثی قوی داشته باشیم

برادر محسن منتظر بحث های قوی شما هستیم! (البته اصلا اگر بحثی در پیش رو داشته باشیم!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۹:۵۹, ۱۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۴ توسط iman-s.)
شماره ارسال: #39
آواتار
با نام و یاد خدا
با عرض سلام و خسته نباشید
نظر سنجی جالبی بود , بازی و سرگرمی خوبه به شرطی که به اندازه باشه , قدیما یه جور دیگه تفریح می کردند الان یه جور دیگه و متاسفانه زیاده روی در بازی و سرگرمیه که کار رو خراب کرده Wink

بنده الان نزدیک 2 سالی هست که دیگه زیاد بازی نمی کنم ولی قبل از اون ساعت ها بازی می کردم که الان پشیمونم Sad مخصوصآ اون 6 ماهی رو که شبانه روز پشت سیستم داشتم تراوین بازی می کردم Sad

بازی هایی که داخل نظر سنجی اومده رو جز 1-2 تا همه رو بازی کردم و به نظر من بازی های ساخت CRYTEK باحالترین بازی هاست , درسته که این کمپانی هم مشکل داره Wink و حتی علائمی هم در بازی هاش می گنجونه ولی هر سریه جدیدی که ارائه می ده بازار بازی رو می پکونه , وقتی واسه اولین بار far cry رو بازی می کردم یه جاهایی می خواست قلبم بیاد تو دهنم از بس هیجان داشت ( یادش به خیر ) بعد ها هم که crysis اومد تو بازار که اون هم درجه یک بود مخصوصآ که می شد آنلاین هم بازی کرد ( حتی با نسخه کرک شده ) الان هم واسه سال 2012 داره far cry 3 رو ارائه می ده که فکر کنم مثل همیشه بترکونه . ولی یک ایراد اساسی داره اونم اینه که هر زمان آدم بخواد نسخه جدیدی که تازه وارد بازار شده رو استفاده کنه باید سیستمش رو هم عوض کنه Big Grin زمانی که far cry ارائه شد تنها بازی باگرافیک 128 بود که اون زمان تازه داشتن کارت هاش رو روی pc ها قرار می دادن ( چیزی حدود 8-9 سال پیش ) .

البته بنده بازی های زیادی از ژانرهای استراتژیک و اکشن و مسابقه ای مثل NFS رو باحاش حال کردم و یا بازی هایی مثل GTA و مخصوصآ مافیا ( که ترکوند Cool ) ولی اگر بخوام یک سبک بازی رو به عنوان بهترین انتخاب کنم اونم چیزی نیست جز CRYTEK که شامل هم crysis ها میشه و هم far cry ها

البته الان فقط گاهی بازی استراتژیک ( Company Of Heroas ) بازی می کنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black
۲۳:۳۲, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
ای کاش چک باکسش میکردین ! چون چندتاشونو من دوست دارم ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا