| نظرسنجی: شما میتونید با خیال راحت فرزندتون رو بفرستین دانشگاه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
25 | 55.56% |
| خیر | ![]() ![]() |
20 | 44.44% |
| نمی فرستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 45 رأی | 100% | |
|
وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه
|
|
۱:۴۹, ۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستام
یه اتفاقی برای یکی از دوستام رخ داده و چند روزیکه ذهن منو به خودش مشغول کرده این دوست من توی دانشگاهشون با 2تا از دخترها رابطه ای خاص داره اولیش که 2 تا 3 سال ازش بزرگتره اما خودش میگه دوسش داره البته از نوع خواهرانه ، خیلی راحت باهم صحبت میکنند و میگن و اس ام اسهای زیادی هم بینشون رد و بدل میشه و الان دیگه همه دیگرو خواهر و برادر صدا میکنند من مطمنم که داره اشتباه میکنه و این قضیه رو هم از حربه های شیطان می دونم این دوستم پسر مذهبیه می خوام کمکش کنم بنظرتون چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اما دختر دوم یه جورایی بهش علاقه داره اونم از نوع ازدواجش اما هنوز باهاش مطرح نکرده و حالا حالا ها هم قصد مطرح کردن نداره لا اقل تا یکی دو سال بعد با این خانمم هم تا حدودی اس ام اسی رابطه داره آیا این رابطه مشکل خاصی داره یا نه البته اولی از اولویت بالاتری برخورداره خواهشا کمک کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۱, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من هم موافقم بايد اين آقا خانوادش رو كاملا در جريان بذاره و اين درست نيست كه با احساسات ديگران بازي كرد مخصوصا كه اين آقا متدين هستن بايد از راه شرعي و اخلاقي با مسائل بخصوص چنين مسائلي برخورد كنن يا علي
|
|||
|
۱۶:۲۶, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ای بابا طرف هنوز به دختره نگفته قصدش ازدواجه و حالا حالاها هم نمیخواد بگه، حالا هی شما بگید باید به خانوادش بگه.
اصلا چی بگه؟ بره بگه با یه دختری دوستم بعد دو سال میخوام بهش پیشنهاد ازدواج بدم شما هم تو این مدت مواظبم باشید یه وقت از راه راست دور نشم! اما در مورد موضوع اول منم زیاد شنیدم. بهش میگن دوستی اجتماعی!!! ![]() یعنی یه دختر و پسر بدون اینکه هیچ علاقه خاصی بینشون باشه ( که بعیده ) با هم دوست میشن و همدیگه رو خواهر برادر صدا میکنن. اگه دختره مزاحمی چیزی داشته باشه یا بخواد آمار پسری رو بگیره از دوست اجتماعیش(!) کمک میگیره و برعکس... البته ناگفته نماند در بیشتر مواردی که من دیدم بعد از یه مدت علاقه ناخواسته ای بینشون به وجود میاد که باعث میشه چشمشون رو روی تمام اختلافات سنی و اخلاقی ببندن حتی نادیده بگیرن که این آقا یا خانم تا چند وقت پیش با دوستشون بوده...! وقتی آدم همسر آیندشو اینجوری انتخاب کنه معلومه نتیجه ش چی میشه... |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۱۶:۱۴ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
از تاکسی پیاده می شوم.طبق معمول کرایه را اول مسیر حساب کرده ام. مستقیم به طرف درب دانشگاه. امروز هم هوا گرم است و مرطوب.احساس می کنم تمام بدنم چسبناک شده!
وارد حیاط دانشگاه که می شوم مثل همیشه نگاه های سنگین بقیه را روی خودم احساس می کنم. به اطراف نگاهی می کنم. گوشه و کنار حیاط هر جا که سایه ای افتاده گروهی از بچه ها ولو هستند! چند تا از دخترها کنار هم نشسته اند! ببخشید! انگار یکیشان پسر است! جدیدا تشخیصشان سخت شده! [/b] یک صندلی خالی کنارشان هست. چقدر دلم می خواهد بنشینم! ولی جرات نمی کنم. نمی دانم به خاطر لباس های دختر خانمیست که شبیه کماندوهای آمریکایی شده یا ... لعنت بر شیطان!! چشمت را درویش کن پسر! به سمت دیگری می روم. اینجا دیگر پسرها نشسته اند! به تی شرت یکیشان دقت می کنم ، تی شرت که چه عرض کنم! شبیه به صافی هواست! با تعجب به من نگاه می کند! نگاهی به پیراهن خودم می اندازم! یک پیراهن ساده و شلوار! کجایش عجیب است!؟ خوب من دوست ندارم آستین پیراهنم را بالا بزنم ! که چه؟ نکند این بنده خدا فکر می کند من گرما و سرما را نمی فهمم؟! یا شاید فکر می کند پیراهنم با تکنولوژی نانو دوخته شده که و مثلا تهویه ای چیزی دارد و لابد بازهم فکر می کند حتما این پیراهن گران قیمت است و سهمیه ای چیزی از طرف بسیج است!!! حتما می گویی چه ربطی به بسیج دارد؟! ربط دارد عزیز من ، از آنجا که ریش و سبیل دارم و به جای صافی هوا ، پیراهن پوشیده ام و البته به جای شلوار جین شلوار فاستونی ! حتما عضو بسیجم دیگر!! تازه ریشم کمی بلند است پس عضو رده بالا هم هستم!! انگار بسیجی خلاصه شده در همین ها! هذیان می گویم! زیاد توجه نکن. به خاطر گرمای هواست! دلم می خواهد بزنم توی گوشش و داد بزنم ((به خدا من هم گرمم است!! به خدا من هم احساس دارم!! من هم خیلی دوست دارم هوا صاف کن بپوشم !! تو می گویی چه کنم؟؟!!! )خسته شدم از این نگاهها، کدام نگاه؟ همان نگاه سنگین! که همیشه هست وقتی وارد محیط دانشگاه می شوم وقتی که آستینم را بالا میزنم تا وضو بگیرم! وقتی مجبورم جمع بچه هار ا ترک کنم تا غیبت نشنوم وقتی بقیه نقل مجلسشان تهمت زدن و حرفهای رکیک است و من ناچار سکوت می کنم وقتی با دخترهای کلاس خوش و بش نمی کنم.وقتی ریش و سبیل می گذارم وقتی دکمه آستین پیراهنم بسته است! وقتی... چیزی به شروع کلاس نمانده، باید بروم. دختری که با اکراه از کنارم می گذرد ! انگار حتی عبور من برایش چندش آور است! به یاد نگاهی می افتم که از همه سنگین تر است. والله سمیع البصیر سنگینی نگاه اوست که آرامم می کند. به دخترک توجهی نمی کنم لبخندی گوشه ی لبم نقش می بندد.سرم را بالا می گیرم و میروم. راستی ! استاد اجازه می دهد نمازم را اول وقت بخوانم! نگاه بچه ها را چه کنم! از درس عقب می افتم... خدایا به امید تو!!!! |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۶:۳۷)guided نوشته است: در مورد حجاب خانم ها زیاد بحث شده ولی برای آقایون نه.نمردیم و یکی با پیشنهاد ما موافق بود ![]() به نظر من این مشکل بر می گرده به خیلی چیز ها اما مهم ترین اون ها به نظر من نشون دادن خود به جنس مخالفه یعنی اقای فلانی که تو دانش گاه لباس برند می پوشه می خواد خودش رو به خانم ها نشون بده که آره من هستم (( ببینید شخص نمی خواد بگه من پولدارم این فعلا مد نظر نیست )) شخص می خواد بگه آقایون خانم ها به من توجه کنید به نظر من این مهم ترین دلیل برای این کاره طرف چه پسر باشه چه دختر می خواد یه جوری جلوی جنس مخالف هنر نمایی کنه اما این هنر نمایی راه های مختلفی داره یکی با لباسه یکی با ماشینه یکی با ..... |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
نه دوستان.
ببینید الان تو جامعه ما مردم رو دانشگاه خیلی حساس شدند . یعنی کلاس داره که بگی دانشجویی. فقط هم حرفشه ، یعنی اگه قبول هم نشی بگی قبول شدم مردم دیدشون عوض میشه. خلاصه اینکه ما خودمون گیر هنجار های زندگی خودمون شدیم یچیزی رو الکی مهم کردیم. بعدش وقتی طرف میره دانشگاه انگار میگی رفته آکسفرد تا دو ماه کسی رو نمیشناسه (غرور) تفکیک جنسیتی هم که نداره.سر کلاس گذاشتن ، سر کل کل ، سر تریپ گذاشتن و ... مسائل جدیدی رخ میده که سر و تهش واویلاست. احساس سنگینی میکنم خیلی ناراحتم از راه های انحرافی دانشگاه ... من خودم خیلی ها رو از دست دادم .... آخ دلم ببخشید دوستان اعصابم خورد شد . باز ادامه بحث میام صحبت میکنیم. راستی guided جان اون عکس رو برام نفرستادی ها!! |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
همیشه ترجیه میدم فکرم کسی رو تحت تاثیر قرار بده تا بدنم
یعنی خودم باشم که بزرگم و مورد توجه و نه تی شرت دالچه گابانا نه پول بابام نه هنر ارایش ارایشگر دوست دارم درونم ارزشمند باشه ... خود خودم دوست دارم اگر کسی من رو میخواد خو.دم رو بخواد . مثل طلا که ارزش ذاتی داره . اونوقته که همیشه دوسم دارن با ابرو یا بدون ابرو با لباس قشنگ یا با لبلس پاره با پول بابا یا بی پول بابا اونوقت میدونم خودم رو دوست دارن . حتی اگه گونی بپوشم تا حالا دیدید یه استاد دانشگاه درست حسابی و یا یه دانشمند و یا .... بزک کنه بیاد تو جامعه؟! البته دوست دارم فقط یه نفر من رو ببینه و بهم افتخار کنه و دیگرون مهم نیست تا یار که را خواهد و میلش به که باشد مثال بود برادرا این قدر من من کردم خودم یه طوریم شد!! |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۰۴)Grace Dies نوشته است: یعنی چی ؟؟ ما تفکیک جنسیتی در دانشگاه داشته باشیم ![]() ![]() چرا ما نباید با خانوم ها سر یه کلاس باشیم همن مسئله باعث خیلی از این جلف بازی ها می شه طرف همین که دو تا خانوم رو می بینه جلف بازی هاش گل می کنه یا اینکه یه دختر ازش می پرسه ببخشید می شهجزوهاتون رو ببینم فورا پسره دست و پاش رو گم می کنه یا نه دختر ها منتظر هستند که پسر ها یه جلف بازی از خودشون نشون بدن این تفکیک جنسیتی باعث خیلی از مشکلات می شه طرف همین که دو تا خانوم تو دانش گاه می بینه فورا می یفته تو دام عاشقی و ... ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من هم تو یکی از دانشگاههای دولتی تو تهران درس میخونم
تو رو خدا سیاهنمایی نکنین،اینجا کلی بچه های خوب و مومن و نمازخون داریم.بله اون افرادی که میگی هم هستن و کم هم نیستن.البته بیشتر قیافه های ناجور دارن وگرنه خیلی ها رو از نزدیک میشناسم قلب پاکی دارند.بیشتر این طرز لباس پوشیدن مخصوصا برای دخترها برای جلب توجه و عقب نموندن از بقیه هست تا مسائل دیگه... به قول دوستمون طرف کلی زحمت میکشه تا دانشگاه تهران قبول میشه.اگه دنبال هرزگی بود میرفت جای دیگه... |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۲۹ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:بیعنی چی ؟؟ دل ملت هچ ربطی به من نداره. من که نمیتونم خواهرمو نامزدمو،ناموسمو، فدای دل ملت بکنم که چهار روز دیگه دست و پا چلفتی نشن. بله عاشقی. [b]ببینم خوبه یه عده پسر هروز با ناموست خوش و بش کنن؟اونم 4 سال شایدم بیشتر یه حرفی میزنی که کفر آدم در میاد |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اقا واقعن قشنگ بود!
درورد بر شما |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,877 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 | 59-11(یامهدی) | 1 | 1,760 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| پاسخ به شبهات نهی از منکر در باب حجاب و عفاف (قسمت دوم) | III I III | 0 | 1,605 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: III I III |
|
| مجموعه انیمیشن درباره حجاب و عفاف | عبدالرحمن | 7 | 5,250 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۷ آخرین ارسال: azade |
|
| تاثیر تکنولوژی بر آلودگی دانشگاه به روابط غیرهمجنس ها | دونده آزاد | 0 | 1,223 |
۲۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: دونده آزاد |
|
| هرم عفاف از حیا تا حجاب | mahdy30na | 25 | 11,408 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۱۴ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| داستانهایی از حجاب و عفاف | netlog36 | 57 | 27,287 |
۲۰/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|

)

![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)