کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!)
۴:۱۵, ۱۹/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۴:۴۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
بدون شرح:
[تصویر: 39482304496039237470.jpg]

[تصویر: 82907184873334079817.jpg]

[تصویر: 88331897969475630650.jpg]

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammmad ، وحید110 ، میلاد.م ، فدک زهرا ، rastin ، fazel ، saloomeh ، أین المنتظر ، یاســین ، freewish ، یا ثارالله ، meshkat ، MohammadSadra ، paradise ، فاطمه خانم ، حسن.س. ، سرباز سید علی ، Havbb 110 ، Tolou ، mahdy_mir ، 59-11(یامهدی) ، t.kam67 ، سجاد313 ، حب الحسین ، abbas313 ، محب الزهرا ، باهتول ، یا زهرا(س) ، SARV ، mhvvhm ، yamin ، peimane ، مجید121 ، faateme-313 ، azade ، MAHDI59 ، در جستجوی سختی ، MohammadMeraj ، nasimesaba ، یاران مهدی ، حلما ، ساقی ، am_po ، M03TAFA ، vahrakan ، seven.attar ، black ، hesam110 ، فانوس *7* ، gabriel40 ، یوسف خان ، 872325 ، zizi ، حسام+ ، انصارالمهدی ، ELENOR ، 7parsa4 ، blue.blood ، خادمة الزهرا ، mohamad ، heaven ، Seyed Mohsen ، AMINI ، zahra.shakiba ، جبریل ، sarallah ، محیصا ، seiied ، بیداری12 ، mohammad reza ، mahdi14 ، نگار ، هدایت شده ، m.hossein ، medad.sefid ، shaghhayeghh ، rahi ، مجید املشی ، سدرة المنتهی ، ali.khm ، ريحانه الرسول ، KABOOTAREHARAM ، مفقود الاثر ، مرتاح ، help me

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
منتظر واقعی در همه ی عرصه پیشتاز است
درسته در آسمان هاست
اما کنار مردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، ساقی
۲۱:۲۳, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
شعار دادیم و میدیم که ما اهل کوفه نیستیم
چرا هستیم
امام زمانمون رو درک نکردیم
بعدش هم صبح تا شب میگیم ای کاش ایشون بیان
اما چه کردیم برا ظهورشون؟
گفتند امام مظلوم
باورمان نشد
حالا به این مطلب رسیدم
وای بر ما
دیگر شرمندگی هم اثر نخواهد داشت
به عمل کار بر آید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، azade ، ساقی ، شیدا
۱۷:۲۰, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۱ ۴:۱۵)علی 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
بدون شرح:
[تصویر: 39482304496039237470.jpg]

[تصویر: 82907184873334079817.jpg]

یه چیز جالبتر سرچ اول در 0/25 ثانیه
اما سرچ دوم(باتوجه به حجم بیشتر در(0/14) ثانیه!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM
۱۷:۵۱, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۰/خرداد/۹۱ ۲۱:۲۳)AMINI نوشته است:  شعار دادیم و میدیم که ما اهل کوفه نیستیم
چرا هستیم
امام زمانمون رو درک نکردیم
بعدش هم صبح تا شب میگیم ای کاش ایشون بیان
اما چه کردیم برا ظهورشون؟
گفتند امام مظلوم
باورمان نشد
حالا به این مطلب رسیدم
وای بر ما
دیگر شرمندگی هم اثر نخواهد داشت
به عمل کار بر آید...
بعضی از ما حتی پیروی از ولایت فقیهمون هم بعضا شعاره
چند تا از فرموده های ایشون رو عملی کردیم و میکنیم؟
ایشون چند ساله که در مورد کتاب خوانی و کم بودن اون سخنرانی کردند و بارها هم گفتند اما چقدر عمل کردیم؟
ایشون چقدر در مورد خانواده و محبت و احترام و مسائل مربوط به ازدواج گفتند.. چقدر ما عمل کردیم؟

اما متاسفانه بلدیم تا کسی گفت ولایت فقیه رو قبول ندارم یا مثل ما محکم شعار نداد باهاش مخالفت کنیم، بد برخورد کنیم و ... دراین مورد هم تند تر از رهبر عزیزمون حرکت میکنیم ..

ایشون فقط نایب امام زمانند و ما این جوری در این آزمون خدا کم کاری میکنیم ... چطوری میخوایم امام زمانمون رو یاری کنیم ؟!!

خدایا تو خود کمکمان کن که بی تو هیچیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، AMINI ، جبریل ، دوست خدا
۹:۱۷, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۶)m.shirazi80 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
من نظرم رو خیلی کوتاه و خلاصه میگم
مشتاقان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و کلا اون کسی که میخواد منتظر واقعی و یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه با اینترنت میانه ی چندان زیادی نداره
بنابراین مشتاقان واقعی رو در دنیای مجازی سرچ نکنید ! چون اصلا در این دنیای مجازی نیستند بنابراین این نتیجه این مقایسه زیاد تفاوتی نداره و چندان چیزی رو مشخص نمیکنه
اونها رو در جاهای دیگه پیدا کنید اونها انقدر به اینترنت وابسته نیستند اونقدر گرفتاری و دغدغه دارند که شاید استفاده از اینترنت برایشان هم مقدور نباشد !!!
انقدر کار در دنیای واقعی ریخته که ....
بنابراین بهتره یک فکری به حال خودمان کنیم و استفاده از اینترنت را به شدت کاهش دهیم . ( منظورم به خودم هم هست یک وقت به کسی بر نخوره )
بعدش هم اگه توجیه کنید که اینترنت میشه خوب ازش استفاده کرد یا بد یک کلاه گذاشتن رو سر خودمان هست . هرکسی خودش بهتر میداند که چقدر از اینترنت استفاده میکند صحیحش این است که کم استفاده کند
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من قبلا اصلا زیاد اینترنت نمی اومدم
گاهی به سایت وعده راستی میرفتم
با دیدن مستند ظهور جذب این سایت شدم
البته من هم با دیدن این پست فهمیدم که بیشتر از اینکه بدونم وظایف منتظر چیه فهمیدم اسمم منتظر هست و بیشتر روئیای ظهوررو دارم تا امید ظهور .
ای منتظران مهدی بهوش باشید حسین را منتظرانش کشتند
صلوات
یا حسین(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، fazel ، جبریل
۹:۳۹, ۲۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
به مولایم حسین بگوئید که به کوفه نیاید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، میثاق ، نگار
۷:۱۴, ۲۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۱ ۹:۳۹)عبدالرحمن نوشته است:  
به مولایم حسین بگوئید که به کوفه نیاید
ببخشید جسارتا به نظر میرسه، این نوشته ، اگر چه از روی محبت هست، مخالف با اهداف قیام امام حسین علیه السلام هست

همون زمان هم افرادی بودند که امام رو از رفتن به کوفه منع میکردند و ایشون رو نصیحت میکردند، فکر میکنم این گفته هم شبیه همون حرف ها و رفتارهاست ، اگر اونها درست بودند این هم درسته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam
۱۱:۲۲, ۲۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۱:۴۳ توسط mahdi14.)
شماره ارسال: #48
آواتار
نیا ای آقا ...
ما اینجا منتظرت نیستیم ،
دروغ میگوییم ، چون که گناه میکنیم ، کاشف الکربت نیستیم ، آداب سربازی هم بلد نیستیم
نیا آقا
----------------------------------------------------------------------------------
بیا
بیا و راه نشانمان بده ، بیا و دلهارا اسیر خود کن
بیا
اما کاش اول در دل ما بیایی
آنوقت میشویم آدم
بیا آقا
این تصاویری که شما گذاشته بودید نشون دهنده ی اینه که ما فقط در حرف دوست داریم امام زمان بیاد ، چون برامون جالبه که یه حکومت دیگه رو تجربه کنیم
به این فکر نمیکنیم که تمام تلاشمون رو بذاریم تا این حکومت رو برای خدا و بقیه الله برپا کنیم

و به عبارت دیگه تعداد منتظران واقعی بسیار بسیار بسیار کمتر از تعداد منتظران غیر واقعی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
۱۳:۲۴, ۲۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
سلام به همه خوانندگان من تو این دوسال اخیر درمورد خودم متوجه شدم که اصلا یک مذهبی نیستم واقعا این را میگویم بدونه شکسته نفسی. قبلا البته یک مقدار بودم اما الان دیگر مذهبی نیستم البته یه کارهای مثل افراد با ایمان انجام میدهم اما مذهبی نیستم دیگر هم ادعای در مورد دوس داشتن امام مهدی ندارم و خیلی هم منتظر آمدن ایشان نیستم فکر هم نمیکنم تعدادافرادی که واقها منتظر ایشان هستند بیشتر از چند صد نفر باشد. حالا خیلی حساب کنیم مثلا دو هزار نفر یا کمتر. من که هیچ کاری برای امام انجام نداده ام و انهای را هم که دیده ام کاری انجام میدهند وقتی ته قضیه را که در می آوری میبینی برای خودشان انجام میدهند نه امام مهدی. یا اینکه کار هوبشان را سریع با یک گناه از بین میبرند و بر ضد امام کار میکنند. اینها هم همه شعار استو که دایم شعر مینویسند نثر مینویسند فلان میکنند بهمان میکنند و.... همین تصویر هم در راستایه همین شعار ها است فقط داریم خودمان را خر میکنیم. و به خودمان دلخوشی میدهیم که ما اقا را دوست داریم و منتظرش هستیم. اصلا شما خودت که این تاصویر را گذاشتی چند بار امامت را دیدی و با او حرف زدی اصلا این هم هیچ جند بار در روز گناه میکنی جند بار نمازت از اول وقتش رد میشود چند بار به نا محرم نگاه میکنی یا چشمت به همین عکسهای داخل اینترنت می افتد. خودت چقدر منتظر هستی و چقدر عمل میکنی. ماها هر وقت مثل حاج اسماعیل دولابی و رجب علیه خیاط و مرحوم قاضی و امام شدیم بعد میتوانیم ادعا کنیم والا همه اش بازی دادن خودمان است.
۱۷:۰۲, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
سلام
نمی خوام عذر و بهانه واز این حرف ها بیرم ، اما خوب ما بچه مذهبی ها هم کم کاری داشتیم!
آقا ، چرا وقتی میری مدرسه ، می بینی بچه ها عاشق کلاس زبان هستند ، اما کلاس عربی رو مزخرف ترین کلاس می دونند؟
آیا یادگیری زبان عربی واقعا سخت هست ؟ یا یادگیری زبان انگلیسی راحته؟
آیا عربی زبان مزخرفی هست؟ یا انگلیسی زبان زیبایی هست؟
نظر بنده این هست ، ما متاسفانه روی استفاده از روش های پر بازده و جذاب نقطه ضعف داریم!
میای مثلا مبحث شیء پرنده که مثال زدید ، چه چیزی داره که جذابه؟
- خود مبحث تازه و نو هست و با وقایع روز دنیا هم خوانی داره ، تاکید می کنم ، وقایع روز
- مبحث به صورت رفته رفته ، با همراهی همه ، حتی کسی که از این موضوع سر در نمی آره پیش میره ، کسی هم نمیاد سریع جبهه بگیره.
-مبحث دارای عکس های جذاب هست.
- متن ها ثقیل نیستند و مطابق با زبان محاوره ای هستند.
و....
اما مثلا یک مبحث در رابطه با مسائل مذهبی و وظایف و ...
- مبحث قدیمی هست ، حالا قدیمی هست ضعف نیست ، اما چرا تطبیق داده نمی شه با شرایط کنونی؟چرا وقتی می خونی حس می کنی تکرار مکررات هست و ....
- مباحث اغلب به صورت یک یا چند نفره پیش برده می شه! ما بقی هم اکثرا سامع هستند ، یا گاهی اوقات مجبورند سامع باشند ، چرا اصلا مثلا نمی گذارید اسم مبحث رو "به نظر شما وظایف یک منتظر چیست؟" ، چرا رفته رفتته بحث رو پیش نبریم که شیرین باشه؟
-اکثرا وقتی وارد این گونه مباحث می شی ، یا عکس نداره ، یا اگر هم عکس داره عکس ها زیاد جذاب نستند و ....
- متن ها خیلی اوقات ثقیل هستند ، یعنی وقتی دو خطش رو می خونی ، حتی اگر با ادبیات هم آشنایی داشته باشی ، برات سنگین می آد .
و ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، جبریل
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]