|
شاهین نجفی
|
|
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن ![]() ![]() دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید. لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!! آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده: اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛ *** این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده . این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه . نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست . من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید. عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم مملکتی که با خون شهدا ساخته شده مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن یا حق
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۳, ۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۴ توسط Amir.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۴)black نوشته است: با سلام ممنون داداشم اما به خاطر این پست شما مجبورم یه چیزی بنویسم که پیشاپیش از همه عذرخواهی می کنم اما بحث تحقیقاتیست و امیدوارم ازم ناراحت نشید ببینید دوستان ، اشعار و کارهای شاهین هر بیتش یک کتابچه توضیح و تعریف پشتش خوابیده و نمیشه سرسری گوش کرد مثلا یه جا هست که توی شعر میگه: (( ...... دراز انقلاب )) و شما فکر می کنی داره رکیک صحبت می کنه در صورتی که درستش این بوده: (( که ، آن ، دُم دراز انقلاب )) فقط وقتی توی موزیک تند خونده میشه حرف رکیک به نظر میاد دیدی داداش؟ به همین سادگی یا یه جای دیگه میگه: دنیا خلاصه شده امروز توی لبتابم شب تو فیس پوک بیدار و روز میخوابم مث دیوونه ها چک میکنم همش ایمیلامو تو گویا به بالاترین شکل (میریزه ...... ) به اینجا که میرسه شنونده فوری میگه ای بی تربیت داره رکیک صحبت می کنه اما در ادامه میگه: از چشمی که به دار میکشه عکس ها رو تو نت اینجاس که اگر دقیق گوش کرده باشی می فهمی منظورش از (...... ) اشک بوده ببین داداش رک بهت بگم ، شعرای شاهین هرچقدر رکیک به نظرت برسه از دو حالت خارج نیست: یا دقیق و درست گوش نکردی و سرسری بوده یا ذهنت خراب هست !!! امیدوارم تونسته باشم منظورمو بهت برسونم اگر توضیحات کامل تری خواستی بهم پیام خصوصی بده آخه توی تاپیک بیشتر از این نمیشه وارد بحث شد ( از نظر اخلاقی درست نیست ) |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۰ توسط revenger.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
نمیخوام وارد بحث بشم ولی فقط درجواب اقا محمد عزیز بگم شاهین نجفی 100% مبتذل میخونه و متاسفانه بدلیل فضای تالار نمیتونم مثالهاشو ذکر کنم ولی به اندازه یک ارزن به شک ندارم که شاهین نجفی خیلی بی تربیته
یک نمونه بسیار کوچکش اهنگ پارتی سیاسی و اینکه شما از شاهین حمایت میکنید و عقاید اونو عقیده شخصی میدونید باید بهتون بگم با این عقیده امثال سلمان رشدی ها هم میتونستند ازادی عقیده داشته باشند و حکم اعدام امام خمینی هم اشتباه بود درحالی که جرم امثال شاهین و سلمان رشدی فساد در اذهان مردمه که عین مفسد فی الارض محسوب میشن بماند که شاهین فراتر از اون رفته و عقایدی کاملا مطابق با کلیسای شیطان داره در کلیسای شیطان خودشونم به شیطان اعتقاد ندارن ولی برای توهین و مقابله به دین این موجود به اصطلاح نمادین رو پرستش میکنن که دقیقا مطابق با بیانیه شاهین درمورد شر اعظمه ضمنا اگه شما بهش نمره 90 میدید بدونید خیلی از قضیه پرت هستید ببخشیدا صریح صحبت میکنم ولی بدون داداش ضدخدایی که به پیامبر خدا توهین میکنه قران رو کلام کذب و کتاب کهنه میخونه در اکثر اهنگاش شرک افعالی رو ترویج میده قبح شکنی میکنه و هزارتا ... دیگه میخوره لایق نمره صفر هم نیست چه برسه به 90 چشمهاتو بشور جور دیگه ببین که طرفداری از این حیوون ناطق در شان شما و تالار بیداری اندیشه نیست |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۱ ۳:۴۴)Havbb 110 نوشته است: [ به امام زمان رو نمیدونم من فقط از این آقا دو تا اهنگ رو گوش دادم ایشون به خدا توهین و فحش دادن با این حساب فکر نمی کنم توهین به امام زمان براشون سخت باشه ! با عرض شرمندگی مثال : ای خدا چرا خفه خون گرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۰:۳۵, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
درمورد توهین به امام زمان تو اهنگ مهدی کل قضیه انتظار رو زیر سوال میبره
تو یه قسمتی هم میگه: تو(امام زمان) تو چاهی و نمیدونی ما کجاییم و کل اهنگ به مخاطب القا میکنه که اگه با تمام اخلاص با امام زمان باشی اون برات هیچکاری نمیکنه نه اینکه نخواد بلکه نمیتونه کاری کنه نشونشم همون چاه و قسمت دیگه که با طعنه میگه: شما که کل امور دنیا دستته یه نگاهی به ما بکن عاشقانه... این حیوون ناطق خیلی کثیف تر از این حرفاست یه جریانی هم دنبالشه که همه جوره ساپورتش میکنه مخصوصا از نظر تبلیغات که براش سنگ تموم میذارن |
|||
|
|
۴:۰۹, ۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۴:۳۷ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۸)revenger نوشته است: ولی بدون داداش ضدخدایی که به پیامبر خدا توهین میکنه یه بار استاد رائفی پور یه خاطره تعریف کرد: توی تاکسی راننده میگه توی این مملکت همه دزد هستند (دولت) استاد وقت پیاده شدن میبینه که جای 300 تومان 400 تومان ازش کم کرد رو به راننده تاکسی میگه تو اگر جای اونا بودی بدتر بودی چون همین الان یک سوم (33درصد) اضافه تر از حقت رو از من دزدیدی اگر تو هم وزیری بودی که ماهانه 3 میلیون حقوق میگرفت ، حداقل ماهانه 1 میلیون تومان می دزدیدی و نقل هست که یه روز یه مادر به پیامبر میگه بچه ی منو نصیحت کن خرما نخوره اما پیامبر چون آن روز خودشون خرما خورده بودند نصیحتش نمیکنند نتیجه گیری: شما حرف زدن و بیان خودت رو متوجه باش داداش گلم وقتی این لحن رو داری پس اگر در موقعیت شاهین بودی شاید صدها پله از اون بدتر بودی و سعی کن وقتی خودت کاری رو انجام میدی کس دیگری رو ازش منع نکنی بنده حرفمو به شما زدم و از این پس به پست های شما پاسخ نمیدهم چون دلیلی واسه بحث با شما نمیبینم (۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۰)فانوس *7* نوشته است:(۲۴/فروردین/۹۱ ۳:۴۴)Havbb 110 نوشته است: [ شما این جمله رو تو کدوم یکی از کارای شاهین شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان عزیز لایک زدن به یه پست کاری نداره اما سعی کنید ابتدا علمتون به اون مطلب کامل شه بنده قبلا هم گفتم عزیزان ، مستنداتی از شاهین دارم که توشون بیان میکنه خدا پرست هست و قرآن و انجیل و ... رو قبول داره و هیچوقت به هیچ یک از مقدسات بشر توهین نمیکنه. توی یکی از آلبوم هاش یه قسمت از یک موزیکش تعریف از یهودیت کرد یه بنده خدایی که پیش من نشسته بود فوری گفت این بابا یهودیه موزیک رو چنج کردم و یکی از کاراش که توش از مسیحیت مطالبی بیان شده بود پلی کردم این رفیق ما با یه لحن جالب گفت نههه مسیحیه لبخدی زدم و موزیک ((شر اعظم)) رو واسش پلی کردم بنده خدا مث اینکه انرژی هسته ای کشف کرده باشه با کلی ذوق گفت دیگه مطمئن شدم ، شیطان پرسته خلاصه پشت سر این موزیک واسش یه کار اسلامی و موزیک مهدی رو پلی کردم این بنده خدا که حسابی قاط زده بود گفت بابا این یارو دیوونست ، تکلیفش با خودش مشخص نیست سرتونو درد نیارم ، همین مستندی که الان گفتم رو آخر کار واسش گذاشتم همین آدمی که بهش می گفت یهودی مسیحی شیطان پرست دیوونه ، رو کرده به من و میگه این نزدیکیا کلوپ هست دی وی دی خام بگیرم برام رایت کنی !!!!! توی یه قسمت از این مستند میگه: من همه ادیان رو مقدس میدونم و به همه ی انسانیت احترام میزارم اما چون در یک خانواده ی مسلمان رشد کردم و کتاب قرآن رو از دیگر کتب کامل تر دیدم ، اسلام رو بر دیگر ادیان فراتر دیدم. بدبختی اکثر ما آدما اینه که عجولیم و دوست داریم با شنیدن یه مختصر توضیحی از یه شخص یا یه آهنگ از یه خواننده که بالای 40 تا موزیک زده یا یه قسمت از سخنرانی چند ساعته از یه فردی که ده ها سخنرانی داره ، اونا رو نقد کنیم و بدتر از اون اینکه هرچی به ذهنمون میرسه در موردش به زبون میاریم و عادت کردیم فقط نیمه خالی ها رو ببینیم و منفی نگری کنیم ((البته جسارت به کسی نباشه ان شا الله که شما از این قاعده مستثنایید)) |
|||
|
|
۰:۳۷, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
برادر
mohammmad من که عرض کردم من چند تا آهنگ از این آقا بیشتر گوش ندادم و شناخت زیادی هم از ایشون ندارم ولی همین چند آهنگی رو هم که گوش دادم متوجه شدم که لحن توهینی و انتقادی رو داره بعضی از حرفاش درسته اما بعضی از حرفاش هم نه و خیلی خورده شیشه داره مثل این میمونه که ازش خواستن چی بخونه از حرف هایی که در شعر هاش میزنه که هم پای یهوده هم پای مسیح هم .... اما اون آهنگی رو که گفتم اگر میخاید من براتون حتما میفرستم اما لینکش رو تو تالار نمیذارم میخاید؟؟ |
|||
|
۳:۴۰, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۵/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۷)فانوس *7* نوشته است: برادر عزیزمی منم خدایی نکرده جسارتی نکردم به شما من بارها گفتم ، بازم میگم: یه تار موی شما منتظران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو با میلیاردها امثال شاهین عوض نمیکنم شما اسم آهنگ رو برام پیام خصوصی کنی کافیه کلکسیون آهنگاشو دارم ![]() مرسی |
|||
|
۰:۱۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۱ ۴:۰۹)mohammmad نوشته است: ببخشیدا دوست عزیز ولی دارید مغلطه میکنید کسی که معبود 5میلیارد خداپرست رو قابل ترحم و توهم میدونه قابل احترامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی که قران معجزه بی نظر الهی رو کلام کذب میدونه قابل احترامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی که امام زمانت رو زیر سوال میبره قابل احترامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی که به سبک کلیسای شیطان موزیک ریورس میکنه که سخن شیطانو بزنه قابل احترامه؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی که ولی فقیه شما رو مسخره میکنه قابل احترامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی که..... تعجب میکنم از حب شما نسبت به این حیوان ناطق یعنی حب شاهین در قلبتان از خدا و پیغمبر و امام و ولی فقیه بیشتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئن باشید شاهین نجفی به مراتب خونش از سلمان رشدی ها حلال تر است ولی چون شهرتی ندارد در شان فتوای مراجع ما نیست.... پس برادرانه به شما توصیه میکنم تاملی کنید و دست از حمایتهای این اقا بردارید دوست عزیز موفق باشید یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
من چند هفته نیومدم از وقتی این تایپیکو زدم
کسی که با همه اهنگاش همزادپنداری می کنن و می گن منم مثل شاهین حالم از حکومت بهم می خوره و خیلی چیزای دیگه قابل تحسین؟ می گی آدمه خوبیه ولی من دارم می بینم که مردم اهنگاشو بد می شنون ، نه یکی، همشون خدارو شکر جای شک هم گذاشته برای کسایی که بهش تهمت بزنن الان باز می گی لجوجی دددددددددددددد مرد حسابی خودت برو ببین بیین همزاد پنداری هارو من که ندیدم کسی بگه منم مثل شاهین عاشق اهل بیتم ندیدم بگن مثل شاهین عاشق ادیان دیگم من فقط یه مشت ادمای ضد مملکت از نتیجه این آدم می بینم اگر همه مثل شما این جوری به شک شبه ها که باعث حفظ این اقا می شه بپردازن مشکلی وجود نداشت ولی... داداش در ضمن استاد رائفی پور ابرو داره یا حق |
|||
|
۵:۵۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
محمدجواد جان وقتی یه سری آدم احمق با یه نفر ناصحیح برخورد می کنند ، تقصیر کیه؟ بزار یه مثال بزنم واست: یه روز یه بنده خدایی می گفت : ای آقای خامنه ای فکر میکنه خداست !!! گفتم چی شد که همچین فکری کردی داداش؟ گفت : چندتا عکس و یه کلیپ ازش دیدم که یه عده داشتن بهش سجده می کردن. (عکسا رو نشونم داد و اگر خواستی بگو تا واست پیام خصوصی کنم) منم با خونسردی بهش یه جمله گفتم: آیا تو مطمئنی که خود رهبر گفته به من سجده کنید؟؟؟!!! اون بنده خدا یه چند ثانیه مکس کرد و بعد گفت نه. سعی کن افراد رو با شخصیتشون بشناسی نه هوادارا و ... یادم نمیره هیچوقت اون روزی رو که یه عده تحت عنوان هواداران استاد رائفی پور توی نت راه افتاده بودند و چه کارایی که نمیکردند. اون زمان این جمله رو به خیلیا گفتم و خودم واقعا بهش ایمان دارم. من یه بار به خود شاهین هم گفتم که سعی کن نقطه منفی ها رو تو کارات کم کنی آخه یه عده سوئ استفاده می کنن. گفت کارای من یه جوری هستن که هرکس بسته به شعورش باهاشون برخورد می کنه و هرکس خودش کثیف و منفی باشه اونا رو کثیف و منفی برداشت می کنه و بالعکس و دیدم دقیقا درست میگه مثلا توی همون مثالی که زدم (آهنگ چیز) ، شما جای کلمات (چیز) یه بار کلمات رکیک و فحش بزار و یه بار کلمات درست و سالم میبینی که هر بار معنی کامل رو میده اما این کجا و آن کجا !!!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,058 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,606 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,406 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,362 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC " | MohammadFC | 370 | 188,064 |
۳/آبان/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: alitalebi |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,685 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,275 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]](http://hipfa3.com/dl/cover/shahin-najafi-teaser-con1.jpg)
![[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]](http://dl.dl2music.in/Pic/Esfand%2090/Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg)