کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: اگه احساس کنید که درصورت ازدواج نکردن به گناه آلوده میشین چیکار میکنین؟
باهر شرایطی که داشته باشم ازدواج میکنم
سعی میکنم عفت پیشه کنم و جلو نفسمو بگیرم
در اولین فرصت ازدواج موقت میکنم(صیغه)
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسخه آيت الله آقا تهراني براي مجرد ها( 11 راه اخلاقي )&
۱۱:۲۲, ۱۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سؤال:
در حال حاضر مشکل بسیاری از جوانان، مشکلات جنسی است مخصوصا در جوانان ۱۸ سال به بالا و بعضا متاسفانه امکان ازدواج برای آنان فراهم نیست، راه حل آن چیست؟

جواب:
برای کسی که به بلوغ جنسی رسیده و امکان ازدواج نداشته باشد چند راه کار وجود دارد که خودرا در فضای گناه قرار ندهد.

۱. حتی المقدور با توجه به وضعیت جسمانی خود، هفته‌ای دو روز (دوشنبه و پنج‌شنبه) روزه بگیرد، اگر برای او سخت است ماهی سه روز (پنج شنبه اول،آخر ماه و چهارشنبه وسط ماه) را روزه بگیرد که فقهاء بزرگوار در رساله‌های عملیه خود به آن توصیه فرموده‌اند. در هر حال پرخوری نکند، قبل از سیرشدن از طعام دست بکشد و تا گرسنه نشود غذا تناول نکند.

۲. از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و… پرهیز کند.

۳. لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام که کراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است).

۴. از دیدن عکس‌های مبتذل و غیر محارم و به ویژه جنس مخالف پرهیز کند.

۵. از گفتن و یا شنیدن جک و فکاهی‌های جنسی حذر کند.

۶. با افراد غیر مجرد و یا مجردی که در این زمینه صحبت می‌کند نشست و برخاست نکند.

۷. از اختلاط با زنان و یا مجالسی که مرد و زن بی موالات هستند اجتناب کند.

۸. هرگز بیکار نباشد و به اشتغال بپردازد. “إِنَّ اللهَ یبغِضُ الشّابّ ُ الفارِغ ” خداوند از جوان بی‌کار به غضب می‌آید.

۹. به ورزش‌هایی که موجب عرق‌ریزی می‌شود بپردازد، مانند: کوه‌نوردی، دومیدانی، بسکتبال و…

۱۰. در مجالس توسل و توجه به اهل بیت علیهم السلام شرکت کرده و به زیارت حرم‌های شریف ایشان برود.

۱۱. با توجه بیشتر و مراقبه، نماز اول وقت اقامه کند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، mohammad790 ، معلم313 ، علی 110 ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، mamad ، مسافر ، K-1 ، GreeN.boy ، shia12 ، 313 ، fazel ، najmeh ، علائم ظهور ، mohsen . ، وحید الف ، انتصـار ، یاران مهدی ، montazer_rm ، chitsazmhs ، Anti-satanism ، حلما ، وحید110 ، محب الزهرا ، مجنون الحسین ، Reza14 ، سپهسالار ، آزرم‌شاه ، Ahmad-A.R.M ، ريحانه الرسول ، Mitsonary ، saloomeh ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، ترنم ، alitalebi ، اکبر.ع ، یا صاحب الزمان ، mahdy30na ، Agha sayyed ، Farzaneh ، Aryha ، Mohammad Trust ، mahdyshr ، ali.khm ، ilidin ، حفیظ ، MohammadMeraj ، منجی ، help me ، یاســین ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۴, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
فرهاد جان من مهدی هستم
واقعیت اینه که جواب بیشتر افراد به این سوال مثبته، یعنی اگه طرف خودشم نخواد ازدواج کنه خانواده می زنن پس کله اش که یالا برو جلو!!!!

دوستان حالا خوبه که به این آیه از سوره نور توجه کنیم:

بى‏همسران خود و غلامان و كنيزان درستكارتان را همسر دهيد اگر تنگدستند خداوند آنان را از فضل خويش بى‏نياز خواهد كرد و خدا گشايشگر داناست (۳۲)

میبینید بچه ها
اکثر ما قول خدا رو به اندازه قول و قرار یه بانک ملی که ممکنه با عوض شدن دولت قول قرارش هم یادش بره! قبول نداریم.(نعوذبالله)
هیچ فکر کردید چرا؟
خیلی دوست دارم جواب این سوال رو با هم پیدا کنیم.
البته فکر می کنم اگه این بحث رو توی یه تاپیک جدا پی گیری کنیم خیلی بهتره.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، fazel ، علی 110 ، rastin ، فرهاد ، رفیعا ، ghadimi2 ، یاران مهدی ، ONLY66 ، idea ، حلما ، ترنم ، montazer_rm ، nasimesaba ، Farzaneh ، ali.khm
۲۱:۱۲, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
آخه بیشتر اوقات چون خدا صلاح مارو بهتر میدونه خیلی چیزها رو همون لحظه یا طی همون هفته یا ماه نمیده.
حالا ممکنه ما شرایطش رو نداشته باشیم یا اینکه واقعا صلاح خدا در آن کار ما نباشه.
ولی بانک ملی سریع پول رو میده.بدون اینکه بپرسه چه برنامه ای براش داری یا اینکه قراره چطوری خرجش کنی..
براش مهم نیست که ان پول چی میشه..این مهمه که معروفتر بشه و بیشتر تو بانکش حساب باز کنن..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، fazel ، فرهاد ، ONLY66 ، حسن عزتي ، ترنم
۲:۴۶, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13

به نظرم باید یکمی واقع بینانه تر به ماجرا نگاه کنیم و جزمی نیایم کسی رو محکوم کنیم

عواملی که در جامعه امروز برای یک ازدواج سالم و ساده نیازه به این شرحه:
1-مسکن
2-درآمد مکفی
3-بلوغ و سلامت جسمی و فکری

بقیه موارد بر حسب سطح فرهنگ و اقتصاد هر خانواده متفاوت است.بسیاری برایشان چندین مراسم مهم است.بعضی برایشان سطح تحصیلات مهم است.برخی نوع شغل و میزان درآمد و ثروت. دیگه از داشتن ویلا و ... بگذریم

سوال کلیدی: آیا در جامعه امروز ما افرادی هستند که به صورت بالفعل در یک یا دو یا هر سه عامل مورد نیاز مشکل داشته باشند؟
مسلما جواب بله است.به اندازه کافی هم مصداق داریم.همین که یک نماینده مردم در مجلس در این مورد راهکار می دهد یعنی واقعیت دارد
اگر نبود که رئیس جمهور مملکت نمی گفت: افرادی را دیدم که 20 ساله میوه ندیدن و نخوردن

اما بحثهایی که دوستان کردن مبنی بر اینکه رازق بودن خدا را قبول ندارند یا بهانه میگیرند برای قسمتی از افراد کاملا درست است نه برای همه!!!
درسته افرادی هستند که در سن ازدواج هستند و 3 مورد اصلی را دارا هستند اما به دلایل مختلف که در این پست نمی گنجد ازدواج می کنند اما...

حرف اصلی بنده این بود که هیچوقت سعی نکنیم با یک جمله جامعه آماری بالایی را بی اعتقاد یا لا ابالی نشان دهیم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، علی 110 ، rastin ، فرهاد ، ghadimi2 ، ONLY66 ، حسن عزتي ، ترنم
۱۵:۰۷, ۱۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۰۸ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #14
آواتار
دوست عزيزم سلام
نقل قول:حرف اصلی بنده این بود که هیچوقت سعی نکنیم با یک جمله جامعه آماری بالایی را بی اعتقاد یا لا ابالی نشان دهیم
بنده گفتم اكثر ما و نگفتم همه ما Blush در ضمن خود من هم جز همين دسته هستم بنا بر اين اصلا قصد توهين به خدوم رو ندارم!!!!Smile
اما در مورد عواملي كه شما گفتيد:
نقل قول:عواملی که در جامعه امروز برای یک ازدواج سالم و ساده نیازه به این شرحه:
1-مسکن
2-درآمد مکفی
3-بلوغ و سلامت جسمی و فکری

به نظر شما خداوند متعال كه ضمانت داده بنده هاش رو از تنگدستي نجات مي ده و اونهارو از فضلش بي نياز مي كنه نمي تونه اين ها رو برآورده كنه؟؟

در مورد اين مطلب:
نقل قول:آخه بیشتر اوقات چون خدا صلاح مارو بهتر میدونه خیلی چیزها رو همون لحظه یا طی همون هفته یا ماه نمیده.
به نظر شما چرا اينجوريه؟
چرا وقتي دعا ميكنيم انتظار داريم مثلا يه هفته يا چند روز بعد مستجاب بشه؟
آيا به اين دليل نيست كه ما خدا رو به اندازه عقل و توانايي خودمون محدود ميكنيم؟
يعني مي خوام بگم به اين اعتقاد نداريم كه اگه خدا بخواد همون لحظه مي تونه دعا و خواستمون رو برآورده كنه!
يا بهتره بگم اعتقاد داريم اما ايمان نداريم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، فرهاد ، ghadimi2 ، ONLY66
۱۷:۵۹, ۱۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:چرا وقتي دعا ميكنيم انتظار داريم مثلا يه هفته يا چند روز بعد مستجاب بشه؟
چون فکر میکنیم اگر مستجاب بشه خیلی به نفعمونه.در حالی که اگر از عاقبتش با خبر بشیم ممکنه اون رو نخوایم.
ممکنه اصلا از اینکه همچین درخواستی داشتیم،پشیمون بشیم.

نقل قول:آيا به اين دليل نيست كه ما خدا رو به اندازه عقل و توانايي خودمون محدود ميكنيم؟
من این طوری فکر نمیکنم.ما گاهی اوقات فقط به براورده شدن خواستمون فکر میکنیم،نه چیز دیگه ای.

نقل قول:يعني مي خوام بگم به اين اعتقاد نداريم كه اگه خدا بخواد همون لحظه مي تونه دعا و خواستمون رو برآورده كنه!
اتفاقا چون به این موضوع اعتقاد داریم،از خدا درخواست های زیادی میکنیم و انتظارات بالایی داریم.من فکر میکنم ما به چیزی که اهمیت نمیدیم و اعتقاد نداریم،شرایط خودمونه.یعنی به این فکر نمیکنیم که مثلا برای تشکر از دریافت خواسته های قبلی، برای خدا چه کار کردیم....

باید خودمون رو درست کنیم.بالاخره،شکر نعمت ،نعمتت افزون کند...
ما هم باید یک حرکتی بکنیم که به رضایت خدا منجر بشه..عمل مستحبی،کار خیری،صدقه ای،..
ما فقط انتظار داریم، بدون اینکه از خودمون بپرسیم،ولقعا چه کاری انجام دادم که تشکر بسیار کوچکی از نعمات خدا باشه..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2
۰:۴۳, ۲۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۸۹ ۰:۵۳ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله

به نظر من این وسط با این حرفها هیچ احتیاجی نبود که خدا حرفی از صبر بزنه و بگه صبر کنید چون با این چیزهایی که دوستان میگن ما توکل و ایمان رو قوی میکنیم و زن میگیریم و دنیا قشنگ میشه...

ولی یه بخشی هم به نظر بنده هست که ما باید صبر پیشه کنم. اینطور نیست؟ و بنظر بنده مشکل خود من اینه که صبرم کمه گذشته از بی ایمانی و متوکّل نبودن.

خب جوونی که نه کار داره و نه سربازی رفته از غیب که واسش زن نمیاد یا درآمد غیبی نمیاد تا زن بگیره که باید صبر کنه.

یا الله
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۷:۵۹)parisan نوشته است:  
نقل قول:آيا به اين دليل نيست كه ما خدا رو به اندازه عقل و توانايي خودمون محدود ميكنيم؟

من این طوری فکر نمیکنم.ما گاهی اوقات فقط به براورده شدن خواستمون فکر میکنیم،نه چیز دیگه ای.

بسم الله

دلیل نمیشه چون شما اینطور فکر نمیکنید این حرف در مورد شما صذق نکنه بلکه باطن این عمل و معنی اینکه ما همش فکر میکنیم خدا باید درخواستمون رو اجابت کنه اینه و از این نشئت میگیره که فکر میکنیم صلاح خودمون رو میدونیم و خدا هم باید بر اساس همین افکار ما عمل کنه و محدود میکنیم خداوند رو نعوذ بالله

کلا این بحث ازدواج پیچیده ست من که اصلا دلم نمیخواد بهش فکر کنم چون نمیتونم ازدواج کنم حالا حالاها پس بهتره همین صبری که میگن رو پیشه کنیم ببینیم آخر عاقبتمون چی میشه.

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۴:۲۸, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17

سلام دوستان گرامی
من معمولا ترجیح میدم از مطالب خوبی که ارائه میشه استفاده کنم و کمتر نظر میدم اما در مورد این موضوع اجازه میخوام مطلبی رو بگم:
مشکل اساسی ما فرهنگ جامعه است
1- از دوران کودکی مسئولیت پذیری رو یاد نمیگیریم . [color=#FF69B4]حتی اگه خانواده ای در این امر کوشا باشن باز هم محیط های
آموزشی به شدت اهمال میکنند. در زمان تحصیل کلی اسم و فرمول و ... رو یاد میگیریم اما یاد نمیگیریم چطور زندگی کنیم .Exclamation
2- مهارت های لازم جهت کسب درآمد رو یاد نمیگیریم. از ابتدای سال تحصیلی از بس که تو مدرسه بهمون خوش میگذره و مطالب حجیم درسی و حفظیات جذاب هستند !شمارش معکوس برای تعطیلات تابستون رو شروع میکنیم و تابستون هم بی ثمر تموم میشه غافل از اینکه بهترین فرصت برای کسب مهارت و آموزش درآمدزایی است( همون کاری که پدرهای ما انجام میدادند مثلا مکانیکی و نقاشی ساختمان و... رو یاد میگرفتن تا روز مبادا ازش استفاده کنن)
3-دیر ازدواج کردن رو به زور به لطف خانواده و برخی مسئولین یاد میگیریم .خانواده اصرار دارن که باید تحصیلات دانشگاهی (حداقل فوق لیسانس )تموم بشه ،سربازی بری، کار خوب دهان پرکن و قابل پز دادن و ... پیداکنی تازه میتونی به ازدواج فکر کنی. و اما برخی مسئولین عزیز که دائم در حال تلاش هستند و ما قدر نمیدونیم !.از نحوه و کیفیت آموزش و کسب مهارتهای فردی و اجتماعی گرفته تا کم رنگ کردن مدرک گرایی و کاهش سن ازدواج و فرهنگ سازی و مقابله با فساد و گناه و شایسته سالاری و ............
ولی در مجموع این جوونها هستن که باید عاقلانه شهامت از خودشون نشون بدن.
از مشکلات نترسید چون خدای بزرگ اونها رو براتون حل میکنه و با گذشت زمان فقط خاطرات شیرین از سختیها براتون میمونه. فقط کافیه حداقل ها رو فراهم کنید و شخصی رو انتخاب کنید که ازدواج براش یک امر مقدس محسوب میشه.
دوستان خوبم بعد از نماز هاتون از خداوند قادر متعال طلب همسر خوب و با ایمان کنید حتما جواب میگیرید. این راحتترین راه حل برای حفظ ایمان هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، ghadimi2 ، ONLY66 ، ilidin
۱۶:۱۲, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
ببینید دوستان مشکل اصلی همین جاست، همین تفکر که توی مغز ما کردن!
آیا تنها مشکل ازدواج کار و سربازیه؟
یعنی کسی که سربازی نرفته نباید ازدواج کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رفیعا ، ONLY66 ، حسن عزتي
۲۳:۲۰, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۶:۱۲)guided نوشته است:  ببینید دوستان مشکل اصلی همین جاست، همین تفکر که توی مغز ما کردن!

بسم الله

خب نمیشه دیگه؛ کی میاد دخترش رو بده به یه آدم سربازی نرفته که معمولا هرکس سربازی نرفته کار هم نداره...

مهدی جان ببین من الان 20 سالمه

حتی فکر ازدواج رو هم نمیتونم بکنم. یعنی واقعا فکرش رو هم نمیتونم بکنم ها.

اینقد با احساس خودم مبارزه کردم که فکر میکنم دیگه هیچ وقت نمیتونم به ازدواج و دوست داشتن یه جنس مخالف و اینجور چیزا فکر کنم اینقد فقط میدونم یه نیازی هست که باید برآورده بشه ولی امکانش نیست.

ببین من در مقابل طبیعت وایستادم الان به زور خودمو نگه داشتم با دعا و نماز و روزه و اینا وگرنه سه سوت شیطان طومارم رو در هم میپیچه... ماشاالله توی جامعه که پراز اسباب فساده ، لب تر کنی سه سوته ردیفه.

آقا من چقد میتونم برخلاف موج شنا کنم؟

الان بخوام زن بگیرم اصلا نمیشه حتی 1درصد هم نمیشه خب بقیه همسن هام هم مثل من

اینقد حرفهای قشنگ قشنگ نزنین دل من رو خون نکنین.
بابا نمیشه زن گرفت چرا قبول نمیکنید؟ نمیشه؟ چرا درک نمیکنید؟

خدا که از آسمون زن نمیفرسته واسه آدم، باید شرایطش جور باشه.
ایمان ماهم در اون حدی نیست که بخوایم توکل کنیم بریم به بابامون بگیم ما زن میخوایم و بریم خواستگاری بگیم ما سربازی نرفتیم کار و خونه هم نداریم و اونا هم بگن باشه بیا همه چی ردیفه...

خداروشکر ایمان شما قویه و احتمالا همه کارها رو سه سوت حل میکنی.......

اینجا بحث ما ، بحث جامعه ست نه آدمای خفن با تقوا...

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، فرهاد ، ONLY66 ، rastin ، حسن عزتي
۲۳:۴۱, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۶:۱۲)guided نوشته است:  ببینید دوستان مشکل اصلی همین جاست، همین تفکر که توی مغز ما کردن!
من آقا نیستم و نمیتونم مشکل شما آقایون رو درک کنم.
اما یک نمونه بارز در خونمون هست.
برادر من الان 24 سالشه.سربازی رفته.کار هم داره.اما خودش نمیره دنبال ازدواج.(گاهی هم که به فکرش میزنه سریع فراموش میکنه)
میگه من تا خونه نخرم و یک سرمایه جمع نکنم زن نمیگیرم.چرا یک نفر دیگه رو هم بدبخت کنم.
گاهی خود آدم ها هم جلوی پای خودشون سنگ میندازن.(مثل همین برادر من)

به نظرم اگر کار باشه،ایمان قوی و توکل عالی باشه،خدا بقیه اش رو درست میکنه.
شاید خیلی فکر سنتی باشه اما مگه والدین ما از اول همه چیز داشتن؟؟
تاز ه اون قدیم ها(این طور که تعریف میکنن)زوج جوان باید روی پای خودش می ایستاد.الان که دیگه پدر و مادرها حسابی کمک میکنن..
اما خب به عنوان یک خانم میگم.آقایی که سربازی نرفته واقعا نباید به فکر ازدواج باشه.
به نظرم کار رو میشه یک جوری حلش کرد و لی سربازی اصلا...
(عذر میخوام ولی توی اون 2سال که آقایون سربازن هیچ کس جز مادر هاشون نمیتونه بهشون رسیدگی کنه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، ONLY66 ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]