کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: اگه احساس کنید که درصورت ازدواج نکردن به گناه آلوده میشین چیکار میکنین؟
باهر شرایطی که داشته باشم ازدواج میکنم
سعی میکنم عفت پیشه کنم و جلو نفسمو بگیرم
در اولین فرصت ازدواج موقت میکنم(صیغه)
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسخه آيت الله آقا تهراني براي مجرد ها( 11 راه اخلاقي )&
۱۱:۲۲, ۱۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سؤال:
در حال حاضر مشکل بسیاری از جوانان، مشکلات جنسی است مخصوصا در جوانان ۱۸ سال به بالا و بعضا متاسفانه امکان ازدواج برای آنان فراهم نیست، راه حل آن چیست؟

جواب:
برای کسی که به بلوغ جنسی رسیده و امکان ازدواج نداشته باشد چند راه کار وجود دارد که خودرا در فضای گناه قرار ندهد.

۱. حتی المقدور با توجه به وضعیت جسمانی خود، هفته‌ای دو روز (دوشنبه و پنج‌شنبه) روزه بگیرد، اگر برای او سخت است ماهی سه روز (پنج شنبه اول،آخر ماه و چهارشنبه وسط ماه) را روزه بگیرد که فقهاء بزرگوار در رساله‌های عملیه خود به آن توصیه فرموده‌اند. در هر حال پرخوری نکند، قبل از سیرشدن از طعام دست بکشد و تا گرسنه نشود غذا تناول نکند.

۲. از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و… پرهیز کند.

۳. لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام که کراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است).

۴. از دیدن عکس‌های مبتذل و غیر محارم و به ویژه جنس مخالف پرهیز کند.

۵. از گفتن و یا شنیدن جک و فکاهی‌های جنسی حذر کند.

۶. با افراد غیر مجرد و یا مجردی که در این زمینه صحبت می‌کند نشست و برخاست نکند.

۷. از اختلاط با زنان و یا مجالسی که مرد و زن بی موالات هستند اجتناب کند.

۸. هرگز بیکار نباشد و به اشتغال بپردازد. “إِنَّ اللهَ یبغِضُ الشّابّ ُ الفارِغ ” خداوند از جوان بی‌کار به غضب می‌آید.

۹. به ورزش‌هایی که موجب عرق‌ریزی می‌شود بپردازد، مانند: کوه‌نوردی، دومیدانی، بسکتبال و…

۱۰. در مجالس توسل و توجه به اهل بیت علیهم السلام شرکت کرده و به زیارت حرم‌های شریف ایشان برود.

۱۱. با توجه بیشتر و مراقبه، نماز اول وقت اقامه کند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، mohammad790 ، معلم313 ، علی 110 ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، mamad ، مسافر ، K-1 ، GreeN.boy ، shia12 ، 313 ، fazel ، najmeh ، علائم ظهور ، mohsen . ، وحید الف ، انتصـار ، یاران مهدی ، montazer_rm ، chitsazmhs ، Anti-satanism ، حلما ، وحید110 ، محب الزهرا ، مجنون الحسین ، Reza14 ، سپهسالار ، آزرم‌شاه ، Ahmad-A.R.M ، ريحانه الرسول ، Mitsonary ، saloomeh ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، ترنم ، alitalebi ، اکبر.ع ، یا صاحب الزمان ، mahdy30na ، Agha sayyed ، Farzaneh ، Aryha ، Mohammad Trust ، mahdyshr ، ali.khm ، ilidin ، حفیظ ، MohammadMeraj ، منجی ، help me ، یاســین ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۷, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
همه ی اینها در قرآن و یا سنت اهل بیت و پیامبر آمده هیچ یک مغایر نیست
اما برخی از آنها واجب است و رعایتش بسیار مهم و برخی دیگر مستحب و رعایت بشود چه بهتر
در ضمن آنچه حکم اسلام است عین عقلانیت است چون حکم خداست
و اگر حکمی در تعارض احکام اسلام باشد مشکل از آن چیزی است که ما اسمش را میگذاریم عقلانیت

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، وحید الف ، ONLY66 ، ali.khm ، help me
۱۴:۱۴, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام
خیلی خوب بود از الان به بعد من سعی میکنم مثله این خصوصیات باشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، اکبر.ع
۱۴:۲۱, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
به نام خدا
سلام
(۱۱/فروردین/۹۰ ۱۳:۱۸)ghadimi2 نوشته است:  سام
عزیزم گزینه اول معنیش همین میشه دیگه.
به امید ظهور

عزيزم گزينه اول گفته باهر شرايطي
نميشه كه با هر شرايطي ازدواج دائم كرد
منظور من اين بود كه در اولين فرصتي كه شرايط يك ازدواج دائم وجود داشته باشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، حسن عزتي
۱۴:۳۸, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
دوستان برای بهتر ادامه یافتن بحث در پیام خصوصی دوستان در خواست کردند که این پست با پست نسخه آيت الله آقا تهراني براي مجرد ها( 11 راه اخلاقي ) ادغام بشه که در خواست بر حقی هم هست چرا که مطالب کاملاً مکمل و به هم مربوط هست
پس با اجازه دوستان برای استفاده ی بهتر دوستان از مطالب این پست ادغام میشه با اون پست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید الف ، ONLY66 ، help me
۱۴:۵۴, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #45

[/quote]حقیقت تلخ نوشته است

سلام
برادر من گشتم نبود نگرد نیست!
البته این که شوخی بود ولی اگه قرار باشه با یکی ازدواج کنیم که همه این شرایط رو داشته باشه عده زیادی بدون همسر میمونن
به نظرم برخیش با سنت پیامبر مغایرت داره البته عقلم باید به کار برد

[/quote]

کاملا مسلم است که کسی پیدا نمی شود همه این خصوصیات را در خود داشته باشد یا اگر هم باشند بسیار انگشت شمارند شما فرض کنیدطبق چهل مورد بالاکلی خواستگاری می روید از بین کسانی که خواستگاری کردید کدام یک را انتخاب می کنید ؟ مسلما کسی را انتخاب می کنیدکه بیشترین این موارد رادر خود داشته باشد.البته همان طور که اطلاع دادم امکان دارد بعضی از چهل مورد بالا که از احادیث و روایات گرفته و چکیده شده از لحاظ سند و...قابل اطمینان نباشند و مغایر با سنت پیامبر باشند مثلا حدیثی که زنان خوب را زنان کمر باریک و درشت چشم و...توصیف می کند مشکوک به نظر میرسد که باید تحقیق شود(البته با نظر علی اقا هم موافقم ) اما مثلا حدیثی که همسر خوب را کسی می داند که از لحاظ مسایل جنسی شوهر را جلب می کند در این هیچ تردیدی نیست اگر شما در مورد علل طلاق تحقیق کنید متوجه می شوید که اکثر طلاقها ظاهرا علل عمومی از انها متجلی می شود اما اگر خوب دقت کنید متوجه می شوید علت اصلی یا یکی از علل ان مسایل جنسی است صد در صد باید نگاه را عاقلانه کرد به نظر بنده باید عقل را با قران و کلام معصو مین علیهم السلام کاملا تطبیق زد چه در ازدواج یا مسایل دیگر . البته چون بنده در زمینه انتخاب همسر تحقیقاتی کرده بودم از مطالعه برخی کتابهای مربوط به ازدواج از دید اسلام تنها توانستم این موارد را بدست بیاورم و بهتردیدم که در این تاپیک قرار دهم برای استفاده کسانی که مانند بنده نیاز دارند(قربه الی الله)کسی که اندیشه اش بیدار باشد از روی هوا و هوس ازدواج نمی کند وازدواج (انتخاب همسر)یکی از بزرگترین و مهمترین انتخابهای زندگی انسان است پس باید کاملا هوشیارانه عمل کند و اگر کسی عمدا ازدواج نکند بدون شک گناه بس بزرگی کرده است که از قران و کلام معصومان علیهم السلام و همینطور عقل و منطق (این سه چراغ راهنما) کاملا مشهود است که داشتن همسر صالحه از نعمتهای بزرگ الهی است.
۱۶:۰۵, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #46

(۱۵/اسفند/۸۹ ۲۰:۱۹)guided نوشته است:  فرض کنید بانک ملی اعلام کنه از امروز تا یک ماهه دیگه هر کس ازدواج کنه مادام العمر ماهیانه 2 میلیون بهش کمک نقدی مکنه!
دقت کنید فقط تا یه ماه دیگه!!!!!
چه کار می کنید؟؟!!!Blush
اونوقته كه يه افتضاخي تو جامعه ميشه كه تا هفت پس و پيشمون هم نميتونن و نميتونستن جمعش كنن!
دليلش هم اينه كه همه اقشار جامعه به تكاپو ميافتن...
اون افرادي كه عاشق هم هستند كه موقعيت فراهم شده و ازدواج ميكنن.
افراد از خونه فراري و ايندست از افراد هم بدون اينكه محبت يا هر مسئله باشه دست يكي رو ميگيرن و ازدواج و...
اصلا از اون كاراست كه اگه بشه ميتركونه تعادل جامعه رو!

چشم بسته ازدواج كردن فقط به شما مربوط نميشه بلكه اينده جامعه رو به خطر ميندازه

نقل قول:8.رام و در اختیار شوهر بودن(از شوهر حرف شنوی و اطاعت داشته باشد).
13.بچه فراوان می زاید
رام باشد..... Undecided
بچه فراوان مي زايد!؟

بحث ازدواج پيچيده تر از اينه كه با يه جعبه شيريني و يه سقف بالاي سر محقق بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۱:۳۲, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۰ ۱۳:۲۰)علی 110 نوشته است:  گزینه ی یک همین مضمون رو در بر داره
اگه غیر از این هست بفرماید اگه دلایلتون درست بود اضافه میکنیم
اما به نظرم مفهوم و منظور گزینه ی یک از در هر شرایطی ازدواج میکنم همین در اولین فرصت هست وگرنه اگه اولین فرصت در اون نباشه که میشه صبر پیشه کردن
میتونیم نام گزینه ی یک رو تغییر بدیم در اولین فرصت تحت هر شرایطی ازدواج دائم میکردم
اینطوری بهتر نیست؟
به عقیده من وقتی بگیم در اولین فرصت یعنی اینکه اینقد صبر کنیم تا اون اولین فرصت پیش بیاد
حالا اولین فرصت هرکسی هم واسه خودشه و ممکن با بقیه فرق داشته باشه.ولی وقتی میگیم با هرشرایطی یعنی اینکه تو هروضعی که باشیم اگه احساس میکنیم که امکان داره به گناه الوده شیم بریم و ازدواج کنیم.
اگه این حرف من منطقی نیست و دوستان موافق نیستن حاضرم انتقتداتون رو به گزینه ها بشنوم.
به امید ظهور
۱۳:۴۶, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
صرفاً جهت یاد آوری:

سومین آنها شیطان است
مردی با زنی (نامحرم) خلوت نمی¬کند، مگر اینکه سومین آنها شیطان است.

شهاب الاخبار

از دوست ، براي دوست

خداوند تعالي به داوود وحي كرد كه:گريه كن بر گناهانت همچون زنِِِِِ جوان شوي مرده...
فرشتگان در دوزخ عده اي را به نكوهش خواهند ايستاد...كه اين همان كسي است كه نمازهاي طولاني مي خواند و چه گريه ها كه در نماز ميكرد از خوف خدا،ولي بدانيد كه به اندازه ي شكاف دانه خرما ارزش نداشت. هنگامي كه بر دلش نگاه كردم نمازش را سلامت يافتم ليكن اگر زني زيبا روي خود را بر او عر ضه مي كرد او اجابتش ميكرد و ....
خداوند مي فرمايد به دلش نگاه كردم،در دل اين استعداد بود و آن استحكام نبود.
و در حديث قدسي ديگري مي گويد:
بي انصافي ميكند بنده ي من با من. مرا مي خواند و من حيا مي كنم كه پاسخش نگويم و استجابتش ننمايم. و بنده ام نافرماني ام مي كند و حيا نمي كند.

هر كه با گناه و شهوتي مواجه شود

امام حسين :
هر كه با گناه و شهوتي مواجه شود و از خوف خدا از آن بگريزد، خداوند آتش را بر او حرام ميكند و از رنج قيامت ممصونش مي دارد و به آنچه در قرآن وعده اش فرموده وفا ميكند كه:‹‹و لمن خاف مقام ربه جنتان››(سوره ي الرحمن) ((آنكه از مقام خدا بترسد دو بهشت خواهدش بود.))

یا علی رفقا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، یاران مهدی ، MAHDI59 ، وحید الف ، mohammad790 ، ONLY66 ، Seyed Mohsen ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، montazer_rm ، Farzaneh ، ali.khm ، ilidin ، help me
۱۹:۱۸, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #49

شما جقدر سخت میگیرید
موقعی که یکی از خلفای راشدین صیغه رو حرام کرد حضرت علی به آن عمل میکرد و میگفت به خاطر حرف یک نفر حلال خدا را حرام نمیکنم
بهترین گزینه صیغه و یا عقد موقت هستش که متاسفانه انقدر در جامعه ما منفور شده که اگر به زنی بگیم بدکاره بیشتر راضی میشه تا بگیم که صیغه کرده
برادرای من صیغه موقت کنید ، منم به عنوان یک فرد شیعه حتما این کار رو میکنم
شرایط ازدواج دائم رو ندارید ازدواج موقت کنید
بخدا قسم هم ثواب داره هم از این فشار وحشتناک غریزه جنسی راحت میشید
من که به همه کس این پیشنهاد رو میدم اگر چه همه عالم ناراحت یشن از این حرف من
همه پست ها رو خوندم فقط یکی دو پست درباره ازدواج موقت صحبت کرده بودند
من نه از گناه کردن خوشم میاد نه از معذب بودن ،
به امید ظهور حضرت مهدی ارواحناه فدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، ghadimi2 ، montazer_rm
۱۲:۴۹, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
به نام خدا
برای کسانی که مجردند میترسند این احساس به گناه بکشاندشان . و یا این حس اذیتشان میکند
دستور العمل هایی از کتاب مجربات باقر خدمت شما ارائه میکنم
ان شا الله که موثر باشه (پستهای دیگر این تاپیک را هم عمل کنید )
این دستور تکمیلی است (در کنار دوری از گناه استفاده شود)

دستور اول
به مدت 13 روز و هر روز 137 مرتبه سه ایه اخر سوره سبا را بر روی مقداری اب لیمو بدمند(محکم فوت نکنید)و بخورید

دستور دوم

شبها دست راست خود را بر روی سینه خود بگذارید و صد بار (یا ممیت)ya momit به نیت کشتن شهوت بگویید

دستور سوم

روزانه 2 نوبت خاکشیر را با شکر مخلوط کرده و مثل چای بنوشید

سه دستور گیاهی دیگر هم بود ولی به دلیل اینکه تهیه ان مشکل است ننوشتم .

در اول هر کار بسم الله و مدد از خالق هستی فراموش نشود

در پناه خداوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، یاران مهدی ، saloomeh ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]