کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: اگه احساس کنید که درصورت ازدواج نکردن به گناه آلوده میشین چیکار میکنین؟
باهر شرایطی که داشته باشم ازدواج میکنم
سعی میکنم عفت پیشه کنم و جلو نفسمو بگیرم
در اولین فرصت ازدواج موقت میکنم(صیغه)
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسخه آيت الله آقا تهراني براي مجرد ها( 11 راه اخلاقي )&
۱۱:۲۲, ۱۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سؤال:
در حال حاضر مشکل بسیاری از جوانان، مشکلات جنسی است مخصوصا در جوانان ۱۸ سال به بالا و بعضا متاسفانه امکان ازدواج برای آنان فراهم نیست، راه حل آن چیست؟

جواب:
برای کسی که به بلوغ جنسی رسیده و امکان ازدواج نداشته باشد چند راه کار وجود دارد که خودرا در فضای گناه قرار ندهد.

۱. حتی المقدور با توجه به وضعیت جسمانی خود، هفته‌ای دو روز (دوشنبه و پنج‌شنبه) روزه بگیرد، اگر برای او سخت است ماهی سه روز (پنج شنبه اول،آخر ماه و چهارشنبه وسط ماه) را روزه بگیرد که فقهاء بزرگوار در رساله‌های عملیه خود به آن توصیه فرموده‌اند. در هر حال پرخوری نکند، قبل از سیرشدن از طعام دست بکشد و تا گرسنه نشود غذا تناول نکند.

۲. از خوردن غذای معطر، متنوع، آجیل خوری و… پرهیز کند.

۳. لباس چسبان نپوشد و هرگز لخت وعریان نشود، حتی در حمام که کراهت دارد.(یعنی عورت در حمام پوشیده باشدبهتر است).

۴. از دیدن عکس‌های مبتذل و غیر محارم و به ویژه جنس مخالف پرهیز کند.

۵. از گفتن و یا شنیدن جک و فکاهی‌های جنسی حذر کند.

۶. با افراد غیر مجرد و یا مجردی که در این زمینه صحبت می‌کند نشست و برخاست نکند.

۷. از اختلاط با زنان و یا مجالسی که مرد و زن بی موالات هستند اجتناب کند.

۸. هرگز بیکار نباشد و به اشتغال بپردازد. “إِنَّ اللهَ یبغِضُ الشّابّ ُ الفارِغ ” خداوند از جوان بی‌کار به غضب می‌آید.

۹. به ورزش‌هایی که موجب عرق‌ریزی می‌شود بپردازد، مانند: کوه‌نوردی، دومیدانی، بسکتبال و…

۱۰. در مجالس توسل و توجه به اهل بیت علیهم السلام شرکت کرده و به زیارت حرم‌های شریف ایشان برود.

۱۱. با توجه بیشتر و مراقبه، نماز اول وقت اقامه کند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، mohammad790 ، معلم313 ، علی 110 ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، mamad ، مسافر ، K-1 ، GreeN.boy ، shia12 ، 313 ، fazel ، najmeh ، علائم ظهور ، mohsen . ، وحید الف ، انتصـار ، یاران مهدی ، montazer_rm ، chitsazmhs ، Anti-satanism ، حلما ، وحید110 ، محب الزهرا ، مجنون الحسین ، Reza14 ، سپهسالار ، آزرم‌شاه ، Ahmad-A.R.M ، ريحانه الرسول ، Mitsonary ، saloomeh ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، ترنم ، alitalebi ، اکبر.ع ، یا صاحب الزمان ، mahdy30na ، Agha sayyed ، Farzaneh ، Aryha ، Mohammad Trust ، mahdyshr ، ali.khm ، ilidin ، حفیظ ، MohammadMeraj ، منجی ، help me ، یاســین ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۸, ۲۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #21
آواتار
محمد جان به خدا بنده کاره ای نیستم!!!!Blush چرا عصبانی می شی برادر؟
همخونه ای من تازه ازدواج کرده، کار هم نداره، یه ترم دیگه هم باید درس بخونه، سربازیم نرفته!!!
خیلی شجاعه ! نه؟؟Blush
اون یکی هم خونی ایم هم همین وضع رو داره فقط سربازی رفته!
یکی دیگه از دوستام هم همین وضع رو داره و همین هفته پیش عقدش بود
!(کلا سعی کنید با من رفیق شین!!! به نفعتونه!!!Smile)
بذارید یه حکایت براتون بگم:
می گن یه بنده خدایی زنش مریض شد، هر چی خرج دوا و دکتر کرد بی فایده بود، تا این که دست به دامان یکی از علمای زمان خودش شد، اون عالم بهش گفت برو هزار تا سبحان الله بگو انشاالله که حالش خوب می شه>
این بنده خدا هم رفت و یه مدتی شروع کرد به ذکر گفتن ، یه 400 ، 500 تا سبحان الله گفت دید اثری نداره! بی خیال شد باز رفت پیش همون عالم گفت آقا فایده نداره! هیچی نشد!
عالم جواب داد : تو گفتی و نشد؟؟؟!!!

حالا این حکایت امثال ماهاست!
شما رفتی خواستگاری و نشد!!!؟؟؟Blush
برادر من
یه موقع هست سربازی رفتن مانع ازدواجه نه به این دلیل که حتما باید پایان خدمت گرفت تا کار گیر اورد، بلکه طرف می بینه هم برای خودش سخته هم برای اون دختر بنده خدا! این که اول زندگی باید دوسال در به دری بکشن.
یا این که یه نفر هنوز به اون حدی نرسیده که از پس جمع و جور کردن یه زندگی بر بیاد(منظورم از نظر مالی نیست)
اینا قابل قبوله
اما اگه کسی از ترس فقر و نداری و بی پولی ازدواج نمی کنه خدا جوابشو داده! تو همون آیه ای که قبلا گفتم!

عقل گوید که ببین و بیا
عشق گوید که بیا و ببین!

این یه امتحان بزرگه برای بنده که ادعای مذهبی بودن دارم!
اگه قرآن رو قبول دارم؟ خوب بسم الله...
اگرم نه که ...
ضمنا آیه 44 سوره بقره رو هم مطالعه بفرمائید
هم خودم وهم بقیه دوستان
چون تا به حرف ها و شعار هایی که می دیم عمل نکنیم نه تنها حرفهامون هیچ اثری نداره! بلکه اگه به پامون گناه دروغ گویی هم ننویسن شانس اوردیم!!!
دقیقا میشیم عالم بی عمل( به چه ماند؟! به زنبور بی عسلBlush)

اما در مورد این جمله:
نقل قول:به نظرم اگر کار باشه ،ایمان قوی و توکل عالی باشه،خدا بقیه اش رو درست میکنه
همون کلمه کار باشه خرابش کرده!
من می گم کار هم نباشه ولی طرف بره دنبال کار هم کافیه
اگه واقعا به خدا توکل کنیم خودش کار رو هم درست می کنه.
نمی گم بشه جریان اون شعر معروف(( یکی روبهی دید بی دست و پای...))
نه
ولی اگه کسی واقعا بره دنبال کار و توکلش هم به خدا باشه نه به پارتی و مدرکشو اعتبار باباش توی بازارو عمو جون و دایی جون و... خدا خودش درست می کنه.
ببخشید اگه یه مقدار خاله زنکی حرف زدم.Blush
یا علی

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، فرهاد ، mohammad790 ، حسن عزتي ، nasimesaba
۱۳:۱۰, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
من واقعا دیگه نمیتونم خودمو نگه دارم واقعا نمیتونم.
ولی به نظرم اگه فقط به خاطره هوا و هوسو ارضای شهوتم برم ازدواج کنم بدترین کاره ممکن رو انجام دادم
نظره شما چیه؟؟
راهنمایی کنید مخصوصا اونایی که شرایط منو داشتن و ازدواج کردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، ONLY66 ، حسن عزتي
۱۴:۴۵, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23

دوست عزيز يكي از دلايل ازدواج رسيدن ب آرامشه-و ايناييم ك شما گفتين ب نوعي از آرامش منجر ميشه انشاا...-البته بعد از ازدواج ب ساير مزاياشم پي ميبرين...نظم-كمال-مسئوليت پذيري...قبل از ازدواج اغلب بعد زيستيش ديده ميشه-سعي كنيد بقيه ابعادم ببينيد-موفق باشيد
۱۴:۵۴, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
شما اگه به خاطر انجام ندادن به حرام، رو به حلال الهی و سنت پیغمبر بیارید درست ترین کار ممکن رو بر طبق آیات قرآن وروایات انجام دادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مولا علی قبل از 7 رورز از فوت خانوم فاطمه ی زهرا ازدواج میکنند
یه مشت مزخرفات و سنتهای جاهلیت در مدنیت مدرن ما نباید مارا از انجام احکام خدا باز بدارد دوست من
مولا علی میفرماید : روزی تضمین شده تو را از انجام واجب باز ندارد
یکی از مهمترین واجبات ، ترک حرام است!!!!!
و خود خدا در قرآن تضمین کرده که برای ترس از فقر ازدواج را به تأخیر نیاندازید
اگه خدا را رازق میدانید و بصیر و رحیم باید طبق فرمانش عمل کنید
به خود خدا باید بگید خدایا جورش کن و به دل والدین من هم بیانداز تا روی مرا زمین نزنند
خلاصه اگر با این همه توصیه تأکید قرآن و 14 معصوم که امر خداست به گناه مرتکب شوید به جای انجام کار حلال فردای قیامت که هیچ در همین دنیا گرفتا خسارت های بسیار میشوید
هیچگاه فراموش نکن که خدا کسی را که بخواهد بندگی اش را بکند تنها نمیگذارد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، fazel ، MAHDI59 ، ghadimi2 ، mohammad790 ، وحید الف ، ONLY66 ، ريحانه الرسول ، saloomeh ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ali.khm
۲۲:۳۰, ۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
(۴/فروردین/۹۰ ۱۴:۵۴)علی 110 نوشته است:  شما اگه به خاطر انجام ندادن به حرام، رو به حلال الهی و سنت پیغمبر بیارید درست ترین کار ممکن رو بر طبق آیات قرآن وروایات انجام دادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مولا علی قبل از 7 رورز از فوت خانوم فاطمه ی زهرا ازدواج میکنند
یه مشت مزخرفات و سنتهای جاهلیت در مدنیت مدرن ما نباید مارا از انجام احکام خدا باز بدارد دوست من
مولا علی میفرماید : روزی تضمین شده تو را از انجام واجب باز ندارد
یکی از مهمترین واجبات ، ترک حرام است!!!!!
و خود خدا در قرآن تضمین کرده که برای ترس از فقر ازدواج را به تأخیر نیاندازید
اگه خدا را رازق میدانید و بصیر و رحیم باید طبق فرمانش عمل کنید
به خود خدا باید بگید خدایا جورش کن و به دل والدین من هم بیانداز تا روی مرا زمین نزنند
خلاصه اگر با این همه توصیه تأکید قرآن و 14 معصوم که امر خداست به گناه مرتکب شوید به جای انجام کار حلال فردای قیامت که هیچ در همین دنیا گرفتا خسارت های بسیار میشوید
هیچگاه فراموش نکن که خدا کسی را که بخواهد بندگی اش را بکند تنها نمیگذارد

حرف شما درست و صحیح.
ولی منظور من اینه که با این وضعیت نمیتونم.یعنی میگم که مگه خدا به من عقل نداده که ازش استفاده کنم؟؟پس باید قبل هرکاری فکر عاقبتش رو هم بکنم دیگه.
من الان دوترم از درسم مونده تا مدرک کاردانی بگیرم تازه اگه بخوام ادامه ندم.
دوم اینکه هنوز سربازیم هم مونده.
سوم اینکه پدره من راضی نمیشه من با این وضعیت ازدواج کنم و مصرانه میگه که هنوز نه.
حالا به نظره شما با نارضایتی پدرم و این مشکلات چیکار باید کرد؟/؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، ONLY66
۱:۱۱, ۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۰ ۱:۱۴ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۵۰)علی 110 نوشته است:  دوستان چرا ما ازدواج نمیکنیم
1- چون کار نداریم و در آمد نداریم
2- در سنین پایین، مردم و پدر و مادر کلی حرف در میارند برامون

راهکارها
1- ما هنوز به وعده ی خدا در قرآن درباره ی رازق بودن اطمینان نداریم و این بحث مفصل هست و به زودی مباحث مبسوطی رو در حد وسع بیان خواهم کرد
2- ما اعتقادمان به بصیر بودن و علی کل شی ء قدیر بودن و رحیم بودن خدا به اندازه کافی نیست
و معمولاً سکولاریزه شده ذهنمون
باور نداریم که خدا میتونه بیاندازه به دل پدر و مادرمون تا راضی بشن به ازدواج ما در سنین پایین و حتی میتونه جفت و کفو و همسر ما رو هم جور کنه
خدا را در کارهایمان وکیل نمیگیریم به معنای واقعی کلمه
دوست دارید در این موارد بیشتر صحبت کنیم دوستان؟

ما که دوست داریم دراین مورد صحبت کنیم البته اگه شما وقت داشته باشین به این پستم جوابم بدین.
یه سوال؟؟/شما متاهلی یا مجرد؟؟/ببخش اگه شخصیه سوالم ولی میخوام بدونم اگه متاهلیو ازدواج کردی با چه شرایطی ازدواج کردی؟؟میخوام از تجربت استفاده کنم
(۱۵/اسفند/۸۹ ۲۰:۱۹)guided نوشته است:  دوستان من یه سوال می کنم البته از دوست خوبمون ghadimi2 معذرت می خوام که این سوال رو اینجا مطرح می کنم چون شاید به بحث مرتبط نباشه.
سوال ساده است! امیدوارم صادقانه جواب بدید Blush
فرض کنید بانک ملی اعلام کنه از امروز تا یک ماهه دیگه هر کس ازدواج کنه مادام العمر ماهیانه 2 میلیون بهش کمک نقدی مکنه!
دقت کنید فقط تا یه ماه دیگه!!!!!
چه کار می کنید؟؟!!!Blush
اگه اینجوری باشه خب دیگه مشکلی نیست.اصلا خود پدر و مادر میرن واسم خواستگاری.
مشکل الان من پدرمه که اونم فقط دلسوزی میکنه و میگه زوده و تو درامد و کار نداری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۳:۴۸, ۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۰ ۳:۵۰ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #27

با عرض سلام و خسته نباشيد
تمامي نظرات را خواندم.
بياييد واقعيت ها را ببينيم.....

همين الان كاري كه مي گم را در ذهنتان انجام بدهيد::
1-اون دختره صيغه اون پسره هست.( دقت كنيد كه چه معني در ذهن شما شكل مي گيرد)
2-اون دختره د.و.ست د.خ.تر اون پسره هست. (دقت كنيد كه چه معني در ذهن شما شكل مي گيرد)

حالا درباره معاني بدست آمده از عبارات بالا كمي فكر كنيم.....

انصافا كدام يك داراي بار منفي تري هستند؟؟؟
ص.ي.غ.ه (ازدواج موقت) يا د.و.س.ت.دخ.ت.ر و د.وس.ست پ.سر؟؟؟؟

سوالي كه هيچ وقت جوابش در ذهن من حل نشده است اين است كه چرا به محض شنيدن كلمع ص.ي.غ.ه استفاده ابزاري در ذهن معني مي شود ولي به محض شنيدن كلمه دو.س.ت پس.ر يا دو.ست دخ.ت.ر اين كلمه به معني كلمه بالا (يا تا حدودي به آن اندازه ) در ذهن معني نشده و يك رابطه بي اشكال و بدور از هر گونه استفاده ابزاري يا احتمالي كمتر براي استفاده ابزاري تلقي مي شود؟

اين رسوب ذهني كه در 99% افراد هست با چه ماده پاك كننده اي پاك مي شود و چگونه؟؟

تا آنجايي كه حافظه من ياري مي كنه عادي سازي اين رابطه در سال 1382 شروع شد و به مرور زمان به پ.ا.ر.ت.ي هاي دسته جمعي در سطح شهرها و بي بند و باري آشكار تبديل شد.

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، حسن عزتي
۱۱:۴۶, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
این پست را با دقت بخوانید !!!!!!!!!!!!!!!
پاسخهای بسیار کاربردی و ارزشمندی در اون هست
به عنوان مثال:
سلام به همه دوستان
اصلا نمیخوام تعریف و تمجید کنم فقط قصد دارم نحوه انجام یک ازدواج ساده را به صورت یک قصه برای شما تعریف کنم تا بدونید که ازدواج چه قدر راحته.
من 21 سالگی در رشته کاردانی کامپیوتر فارغ التحصیل شدم. در 22 سالگی وارد بازار کار شدم (البته از خدمت سربازی معاف شده بودم) و همزمان هم کارشناسی ناپیوسته قبول شدم. در 23 سالگی تصمیم به ازدواج گرفتم و تا 24 سالگی 4 بار خواستگاری رفتم (دقت کنید برای این جور ازدواج کردن باید خیلی تلاش کنید تا اونی که میخواید پیدا کنید) تا بالاخره ازدواج کردم.
نحوه ازدواج:
1. عقد در محضر
مخارج: یک جعبه شیرینی و مخارج محضر، هیچ گونه طلایی بین طرفین ردو بدل نشد فقط نقره آن هم حلقه که حلقه ها جمعا 15000 تومان، خلعت برای طرفین با کمترین میزان ممکن جمعا 300000 تومان)
2. بعد از گذشت 21 روز از تاریخ عقد به مشهد مقدس رفتیم برای ماه عسل (مخارج 600000 تومان)
با احتساب هزینه های متفرقه جمعا یک میلیون تومان هزینه ازدواج بنده شد.
ولی باید دیگه فکر حرف مردم و قوم و خویش و فلانی و ... رو نکنید.
اگه به چیزی اعتقاد دارید تا آخر پاش وایسید، هرکه میخواد هرچی بگه یاعلی بگید و جلو برید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، fazel ، mohammad790 ، ONLY66 ، rastin ، فرهاد ، saloomeh ، حسن عزتي ، Farzaneh ، ali.khm
۵:۲۰, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام دوستان اندیشه ی بیداری
امیدوارم عید همتون مبارک باشه و سالی جهادی خوبی رو داشته باشین
من تو این نظرسجی میخوام به یه هدف برسم و اونم بعد اتمام نظرسنجی میگم.
فقط یه خواهش
لطفا جواباتون صادقانه صادقانه باشه منظورم اینه که شعاری جواب ندین و سعی کنید صادقانه ترین جوابرو بدین
بخدا نتیجه واسم مهمه.
خدا خیرتون بده
به امید ظهور
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیدمحمدعلی ، وحید الف
۱۷:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۱ توسط وحید الف.)
شماره ارسال: #30

نکته هایی را از دید اسلام در مورد انتخاب همسر و بهترین همسر به صورت اختصار نام می برم امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار گیرد.
1. به خیر و حسن خلق منسوب باشد.
2.علاوه بر زیبایی صورت پرسیدن از موی او (که مو هم جز زیبایی است).
3.گندمگون باشد.
4.چشمان ابی.
5.پاکدامن و پر شهوت.
6.با فضیلت تریین زنان امت پیامبر صل الله علیه و اله مهرویان کم مهرند.
7.سهل گیری و نرم خویی.
8.رام و در اختیار شوهر بودن(از شوهر حرف شنوی و اطاعت داشته باشد).
9.هرگاه شوهرش بر وی خشم کند سر بر بالین بستر نگذارد و نخوابد تا اینکه او را خوشنود سازد.
10.وقتی شوهرش بیرون خانه بسر می برد حافظ مال و ناموس اوباشد.
11.زنان معطر و خوش پر و کد بانو.
12.اگر بذل و بخشش کنند به خوبی بذل کنند و اگر نگاه دارند ان هم به شایستگی است.
13.بچه فراوان می زاید.
14.شوهر را دوست می دارد(در عشق و علاقه به شوهر افراط نکنند و حد تعادل را حفظ نمایند.)
15.در میان خویشاوندان خود با عزت و سر سخت است لکن با شوهر رام و فروتن می باشد.
16.برای شوهرش خود ارایی می کند اما نسبت به بیگانه و نامحرم خوددار و بی اعتناست(نسبت به نامحرمان خود نگه دار باشد و پوشش خود را حفظ کند).
17.به هنگام خلوت خود را در اختیار شوهر می گذارد و به طور کلی ترک زینت نمی کند.
18.پیامبر صل الله و علیه واله فرمودند: بهترین همسران زنانی اند که وقتی با شوهر شان خلوت کنند خجالت را کنار می گذارند و در غیر ان وقت با پوشش شرم و حیا ظاهر می شوند.
19.در مسایل جنسی میل شوهر را جلب کند.
20.با شوهر پر مهر به فرزندان مهربان و با عاطفه و شیفته شوهر اما بی اعتنا (از نظر شهوت) برای دیگران.
21.زن مومن و صالح و سازگار.
22.هر چه از شوهر به ایشان برسد سپاسگزار و در غیر این صورت باز راضی و خشنوداست و زبان به گله نگشاید.
23.هم کفو و هم شان باشد.
24.کم خرج باشد.
25.در امر دنیا و اخرت مددکار شوهراست و در زندگی برایش مشکل نمی افریند.
26.در حدیث هست که با پنج تن نباید ازدواج کرد : زنان بد دهن بسیار بلند قد و لاغر اندام و کوتاه قد زشت پیر فرتوت و بیوه ای که از شوهر قبل دارای فرزندان است.
27.در حدیث است که با زنان احمق و بی خرد نباید ازدواج کرد.
28.دارای سلامت فکر و اندیشه و جسم و روان باشد.
29.با زنان انانه (زیاد ناله می کنند)و مریض احوالند و خود را به بیماری میزنند نباید ازدواج کرد.
30.در حدیث هست که با زنان درشت چشم و کمر باریک و میان قد و چهار شانه ازدواج کنید.
31.دوشیزگی همسر و نداشتن قرابت و فامیلی نزدیک.
32.ازدواج به قصد ریا نباشد.
33.ازدواج نکردن با زن زیبایی که تربیتش غلط است.
34.وقتی همسرش به او می نگرد شاد و مسرورش گرداند.(مهربان باشد)
35.عفت و پاکدامنی خود را رعایت کند.
36.در میان بستگان خود عزیز و سربلند باشد.
37. در حدیثی از ازدواج با زنان لجباز نهی شده.
38.خود را برای شوهر بیاراید و خود را به او بنمایاند.
39.وجود اختلافات نژادی وسنی و منطقه ای از شرایط اساسی ازدواج نیستند.
40.و در حدیث داریم که در انتخاب همسر محور را عقیده و تفکر و بینش او قرار ده.

البته امکان دارد بعضی از احادیث از لحاظ سندی و ... مورد اطمینان نباشند لطفا تحقیق کنید.
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Hadith ، ghadimi2 ، حقیقت تلخ ، یاران مهدی ، ONLY66 ، محمداحسان ، saloomeh ، حسن عزتي ، اکبر.ع
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]