|
شرط اصلي استخدام در شبكه من و تو +سند
|
|
۲۰:۳۲, ۲۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باشگاه خبرنگاران: رها اعتمادي كه فردي بهايي زاده و از خانواده نوكران و خدمتكاران دربار شاه مخلوع است در سال 2010 با همكاري رسمي دربار انگليس و چند نفر از عوامل ديگر شبكه من و تو را كه از همان ابتدا لقب خواهرخوانده بي بي سي فارسي را يدك مي كشيد راه اندازي كرد تا اين شبكه از همان ابتدا با تفكري بهايي - صهيونيستي و ضد ايراني پا به عرصه وجود بگذارد.
اعتمادي در جديدترين آگهي استخدام اين شبكه كه در وبلاگش منتشر كرده سه شرط اصلي را براي پذيرفته شدن به عنوان مجري در اين شبكه را اعتقاد راسخ به فرقه ضاله بهائيت ، مخالفت با جمهوري اسلامي ايران و آمادگي داشتن براي عريان شدن عنوان مي كند. رها اعتمادي از چند سال پيش با پشتيباني همه جانبه و البته غير علني عوامل بي بي سي گروهي به نام "جوانان بدون مرز" را براي ضديت با جمهوري اسلامي ايران راه اندازي كرد و تمامي عناصر همسو با فرقه ضاله بهائيت و ضد جمهوري اسلامي ايران را شناسايي و هسته اوليه من و تو را با آنها شكل داد. ![]() اگرچه كه دو شبكه سلطنتي بي بي سي فارسي و من و تو جدا از هم فعاليت مي كنند اما منبع تغذيه نيرو و مجريان آنها يكي است و عوامل اين دو شبكه در هم تنيده و پشتيبان استراتژيك اهداف ضد ايراني يكديگر هستند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دروغ صداوسيما درباره شان استون:
http://www.robe-farda.com/?p=1085
http://www.generaleshop.com/forum/printt...?tid=30132 |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۳ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اين هم اطلاعيه رسمي شبكه منحرف من و تو درباره اخبار صداوسيما:
"اطلاعیه مهم من و تو ارسال شده توسط ۱ من و تو, 15/04/2012 یکشنبه متاسفانه سایت و بلاگهای جعلی به نام من و تو همواره مشغول انتشار اخبار دور از حقیقت در مورد این شبکه و کارمندان شبکه هستند.
بهتره مسئولين صداوسيما بيشتر مراقب باشن تا اينگونه مضحكه افراد معلوم الحال نشن!تعدادی از سایتهای خبری و شبکه های تلویزیونی داخل کشور نیز متاسفانه بدون تحقیقات لازم در مورد اخبارات منتشر شده دست به تایید و انتشار این اخبار دور از حقیقت می زنند. خوشبختانه کارنامه ما در این یکسال و اندی که از شروع کارمان می گذرد مشخص است و ما می دانیم که مردم میهنمان با هوش خود و شناختی که از ما و از بقیه دوستان دارند فرق میان حقیقت و دروغ را به خوبی تشخیص میدهند. اینجا یک بار دیگر اعلام می کنیم که تنها وب سایت تلویزیون من و تو www. ... .com است و شما می توانید از طریق این سایت به آخرین اخبار، زندگی نامه و تجربیات کارمندان تلویزیون، شرایط کار در تلویزیون من و تو و غیره دسترسی داشته باشید" در پناه حق |
|||
|
۱۰:۳۷, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
رسانه کل دنیا دسته یهوده فرقی نمیکنه رسانه
کدوم کشور باشه |
|||
|
۲۲:۴۱, ۱۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۲ ۲۲:۵۶ توسط pari74bala.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۱ ۲۳:۰۷)فرهاد نوشته است: آقای صدا و سیما باید از اینها یاد بگیرد.کی میگه با یکصدم بودجه صدا و سیما .اصلا این طوری نیست.شبکه منوتو جز معدود شبکه های فارسی زبانیه که درخواست کمک مالی از بینندگان نداره.ولی برنامه هایی که نشون میده رو دیگه حتما دیدید چقدر هزینه بره. منوتو کاملا از طرف انگلیس ساپورت مالی میشه. (۲۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۵۷)Havbb 110 نوشته است: یکی از بهترین شبکه های برنامه ساز در قسمت سرگرمی که بسیار زیاد مورد توجه ایرانیان قرار گرفته ، متاسفانه همین شبکه هست! از هرکی میپرسم از این شبکه و برنامه های جالبش تعریف میکنه. اینطور که میگن ، برای سال تحویل هم سنگ تموم گذاشته بوده و بسیار برنامه های جالبی رو تهیه و اجرا کردند.... البته بنده خودم ندیدم!بله اگه ندیدید پس حسابی از دستتون رفته.
|
|||
|
|
۹:۳۴, ۷/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۴ ۹:۳۹ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
تحرکات جدید انگلیسیها؛ مأموریت فتنهگرانه رژیم صهیونیستی به شبکه «من و تو» +عکس شبکه سلطنتطلب « من و تو» تفاهمنامه همکاری با شبکههای اسرائیلی در آستانه انتخابات مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی امضاء کرده است تا ضمن حفظ منافع این رژیم جعلی سناریوهای فتنهگرانهای برای انحراف افکار عمومی اجرا کند. ![]()
شبکه سلطنتطلب من و تو که خط رسانهای خود را تخریب جمهوری اسلامی در کنار تعریف و تمجید از حکومت طاغوت پهلوی قرار داده است، همواره به مانند دیگر شبکههای ضدانقلاب از جمله بیبیسی فارسی ادعای استقلال مالی و سیاسی میکرد اما دم خروس این شبکه وقتی بیرون زد و دروغ بزرگ این شبکه ضدانقلاب بیشتر نمایان شد که برنامه «شبکه نیم» که به تمسخر مسئولان ایرانی میپردازد مورد توجه رسانههای اسرائیلی قرار گرفت.
مدیر این شبکه انگلیسی که پیش از این تماما خط رسانهای خود را در راستای منافع رژیم صهیونیستی قرار داده و با تبیلغات بر روی کشور جعلی اسرائیل، تجهیزات ارتش این رژیم و تهیه مستندهایی علیه ساکنان اصلی سرزمینهای اشغالی ارادت و خدمت خود به رژیم اشغالگر قدس را نشان داده است به تازگی در مصاحبهای با شبکه 10 اسرائیل پرده از رویه ریاکارانه خود برداشت و رسما آغاز فعالیتهای مشترک خود با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد[1] کیوان عباسی در این گفتگو با ادعای وارد شدن نام وی به یک لیست سیاه که از ورود وی به خاک ایران جلوگیری می کند، بیان کرد: « من کاملا تحت حمایت انگلیس هستم و می خواهم به دنیا بگویم که من به عنوان یک ایرانی شهروندان اسرائیلی و کانال های اسرائیلی همکاری کنم[2] ![]() خبر شبکه 10 رژیم صهیونیستی از همکاری شبکه «من و تو» و این شبکه در آستانه انتخابات
وی در ادامه با انجام یک مصاحبه مشترک با مدیران کانال 10 اسرائیل با خبرگزاری "والا" [از رسانه های مطرح صهیونیستی]، با تمجید از اشغالگران سرزمین فلسطین می گوید: «بر این باور هستم که مردم اسرائیل بهترین مردم جهان هستند و همین واقعیت مرا واداشت تا در یک تولید مشترک با کانال 10 به توافق برسیم مسئولین کانال 10 اسرائیل نیز در این گفتگو نگرانی های منطقه را علت کلید زدن چنین همکاری بیان کرده و گفتند:«این همکاری بین کانال 10 اسرائیل و شبکه من و تو در تولید برنامه ای که همزمان در هر دو شبکه پخش می شود، صورت می گیرد.» ![]() در شرایطی از همکاری شبکه انگلیسی من و تو با رسانههای رژیم صهیونیستی پردهبرداری میشود که در آستانه انتخابات مجلس دهم و مجلس خبرگان رهبری قرار داریم و به نظر میرسد این همکاری مشترک که مدیر شبکه من و تو به آن اشاره میکند، یک تفاهمنامههای سیاسی جهت انحراف افکار عمومی به سمت سیاستهای فتنهگرانه اسرائیل باشد.
این درحالی است در فتنه سال 88 رسانههای اسرائیلی فعالیت ویژهای را انجام داده و ضمن حمایت از رسانهها و عناصر معاند فتنهگر خط سیاسی بر طبق منافع خود را برآنان دیکته میکردند که از داخل آن شعار انحرافی « نه غزه نه لبنان، فقط فلات ایران» خارج شد و در کوچههای فتنه شنیده شد.
در همین باب پیش از اینکه این شعار توسط فتنهگران سر داده شود، چند روز پيش از روز قدس از سوي سايت رسمي وزارتخارجه رژيم صهيونيستي به عنوان شعار روز قدس تجويز شده بود.[3] به هر حال آنچه مشخص است رسانههای ضدانقلاب در آستانه انتخابات در حال رایزنی و برنامهریزی جهت انحراف افکار عمومی هستند و حالا به طور رسمی این روابط را علنی میکنند. مشخصا شبکه سلطنتطلب من و تو که دنبال کننده رویه ضدفرهنگی فرح پهلوی در قبل از انقلاب اسلامی ایران است، حال ماموریت یافته تا ضمن حفاظت از منافع رژیمصهیونیستی، پروژه اسرائیلی را در جریان انتخابات بر اساس آنچه خود مدعی آن است؛ یعنی پربینندهترین شبکه معاند فارسی اجرا کند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شبكه نگين تيوي 100درصد ضد اسلام | iman33 | 3 | 5,767 |
۸/دی/۹۰ ۲۰:۰۰ آخرین ارسال: Mason_yab |
|
| شبكه فارسي زبان2 | iman33 | 0 | 1,609 |
۳/دی/۹۰ ۲۲:۰۲ آخرین ارسال: iman33 |
|

![[تصویر: 90802_986.jpg]](http://www.fardanews.com/files/fa/news/1391/1/24/90802_986.jpg)

![[تصویر: 1402375_432.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/10/6/1402375_432.jpg)
![[تصویر: 1402386_449.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/10/6/1402386_449.jpg)
![[تصویر: 1402383_766.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/10/6/1402383_766.jpg)