|
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!)
|
|
۱:۱۶, ۲۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم:
سلام علیکم و رحمت الله پیش از آغاز فراخوان برای ثبتنام گردان ویژه ی حسن بن علی که پاره ای از شرایطش عبارتند از: (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است: 1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود) آماده باشی لازم است براین مبنا اطلاعیه شماره ی (1) فرازی از خطبه ی 83 مولا امیر المومنین علی علیه السلام (معروف به خطبه ی غراء): این فراز را علی 110 مینویسد و در جا نمازش قرار میدهد و بعد از هر نماز میخواند تا کمی در محضر باشد به برکت نور کلام مولایش! إن شاء الله نقل قول: اطلاعیه شماره ی (2) (۲۵/دی/۸۹ ۱۵:۰۰)... نوشته است: آیت الله بهجت: اطلاعیه شماره ی (3) نقل قول: اطلاعیه شماره ی (4) نقل قول: منتظر اطلاعیه های بعدی باشید إن شاء الله ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
السلام علیک یا صاحب الزمان(علیه السلام) من جزءگردان علی ابن ابیطالب هستم الن هم دوست دارم جزءاین گردان باشم خصوصا وقتی علت نامگذاری این گردان رو خوندم تا حالا توفیق پیدا کردم به لطف خدا دعای عهد رو سعی کنم هرروز صبح بخونم ازاین به بعد هم انشاءا...میخونم ،درمورد بقیه شرایط هم حتما تلاش میکنم به امید خدا،ولی هموتطور که میدونید یه دفعه ای خوندن این همه مطلب که پیشنهاد دادین یکم سخته!این همه مقدمه چیدم که بپرسم اگه خدای نکرده کوتاهی درطی مسیر کردم حق الناسی گردنم نمیاد راستی اون مطلبی رو هم که مربوط به خطبه امام علی(علیه السلام)بود رو هم جز شرایطی که باید عمل کنیم؟این مطلب رو که نوشتم یکم ترسیدم فکر میکنم نکنه مغرور شده باشم ! نمیدونم یا علی میگیم هرچی خدا بخواد اگه لیاقت داشته باشم میشه.
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اطلاعیه شماره ی 6
نقل قول: |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام
یعنی باید ازگردان علی ابن ابیطالب انصراف بدم؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۴ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام.
بنده هم خیلی مشتاقم توی این گردان ویژه باشم ولی فکر می کنم شرط اول رو نداشته باشم. چون حساب مالی خانواده و ... دست من نیست. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگن اگه برای نماز شب بلند نمیشی به لقمه ات نگاه کن که حرام نباشه! بارها شده که بلند میشم از خواب ولی به بهانه ی این که کمبود خواب دارم و شب دیر خوابیدم و... نماز شب رو نمی خونم. اگه این تاثیر لقمه باشه چه کار می تونم بکنم تا از تاثیراتش درامان باشم واین که توی این گردان باشم؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۴)بیداری12 نوشته است: سلام. روایات داریم مال گناهان روزمون هم هست اول مراقبه ی خود رو از گناهان روزانه و به ویژه گناهان چشمی و زبانی (و برای خانم ها به ویژه مسئله ی حجاب و حیا) درست بفرماید و عاجزانه از خدا طلب توفیق نماز شب بخواهید و به اهل بیت متوسل شوید بعد اگه باز نشد فکر هم به حال لقمه خواهیم کرد إن شاء الله |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۵۲)علی 110 نوشته است: روایات داریم مال گناهان روزمون هم هست با عرض سلام . سوالی در مورد نماز شب داشتم. شما در یکی از تاپیک ها فرموده بودید که اولین و اولین قدم برای رسیدن به خدا و پا در مسیر معرفت به او توبه هست .اگر توبه کرده باشیم باید حق اللّه را بجا آوریم.باید نماز شب بخوانیم یا نماز قضا ؟آیا اگر به جای نماز قضا نماز شب بخوانیم از ما پذیرفته هست ؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
نماز شب را بخوانید برای خواندن نماز شب هم برنامه داشته باشید و شروع کنید
نماز شب پذیرفته است در حالی که نماز قضا هم داریم بر خلاف اینکه روزه ی مستحب تا وقتی که روزه ی واجب به گردن ما هست پذیرفته نیست پس نماز شب را بخوانید و نماز های قضا ها إن شاء الله با برنامه شروع کنید برای خواندنش و ادا کردنش |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اطلاعیه شماره ی 7
نقل قول:قبلاً هم در پاتوق گردانهای بیداری اندیشه گفته بودم که لازم هست هر یک از اعضای گردانها حضور فعالی در این 3 تاپیک داشته باشند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه! | مهدی2012 | 13 | 5,602 |
۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۱۵ آخرین ارسال: سعدی |
|
| پاتوق گردان های بیداری اندیشه | علی 110 | 484 | 242,819 |
۲۱/شهریور/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: Tolou |
|
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,180 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,788 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| متقاضیان ثبت نام در گردانهای ویژه بخوانند... | علی 110 | 22 | 11,805 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۱۲:۲۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|

تا حالا توفیق پیدا کردم به لطف خدا دعای عهد رو سعی کنم هرروز صبح بخونم ازاین به بعد هم انشاءا...میخونم ،درمورد بقیه شرایط هم حتما تلاش میکنم به امید خدا،ولی هموتطور که میدونید یه دفعه ای خوندن این همه مطلب که پیشنهاد دادین یکم سخته!این همه مقدمه چیدم که بپرسم اگه خدای نکرده کوتاهی درطی مسیر کردم حق الناسی گردنم نمیاد
راستی اون مطلبی رو هم که مربوط به خطبه امام علی(علیه السلام)بود رو هم جز شرایطی که باید عمل کنیم؟
نمیدونم یا علی میگیم هرچی خدا بخواد اگه لیاقت داشته باشم میشه.