|
ساخت مستند ظهور جدید
|
|
۱۹:۰۶, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام . بنده پیشنهاد میدم با توجه به اشکالات وارد شده بر مستند ظهور ساخته تیم Wake up project ، از تمامی متخصصین در ساخت کلیپ های رایانه ای مثل مستند ظهور و همچنین تمامی کسانیکه در حوزه های :
1- مهدویت 2- دشمن شناسی (فراماسونری ، ایلومناتی ، یهودیت و..) 3- آخرالزمان 4- شیطان شناسی 5- ولایت فقیه و... فعالیت دارند دعوتی به عمل بیاوریم که انشاء الله بتوانیم یک مستند کاملتر ، مستند تر ، صحیحتر و بی نقصتر رو بسازیم تا مردم به شکل صحیح آگاه بشن . انشاء الله پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و هماهنگی ها صورت بپذیره . در ضمن آقایون رائفی پور و نادر طالب زاده و طائب رو به بنده بسپارید . فقط این پیشنهاد مورد بحث قرار بگیره و قبول بشه انشاء الله ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظرتون بهتر نیست جای این که ما خودمون تصمیم بگیریا از استادانی که در این عرصه هستن بپرسیم که چه مستندی ساخته بشه بهتره؟
به هر حال اون ها بیشتر از ما آگاهند. در ضمن شما از این مستند ظهور بسیار نزدیک است ۲ خبر دارین؟ دیدینش؟ |
|||
|
۱۴:۳۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اولا اینکه مستند ظهور بسیار نزدیک است جنسش تقلبیه و برای طرفداری از محمود خان احمدی نژاد ساخته شده البته بخشی از حرفاش هم درسته ...
ثانیا بنده با استاد رائفی پور و طائب و طالب زاده هماهنگم ...
|
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
۱۹:۳۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
شما رو به خدا قسم میدم به موضوع اصلی بپردازید !
|
|||
|
۱۹:۴۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خب بفرمایید ،
من میتونم در مورد یک سایت باهاتون همکاری کنم ... |
|||
|
۰:۰۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
همونطور که گفتم من فعلا مشغول فصل سوم سریال هستم و نمیتونم تا تابستون کاری کنم ولی بعد اتمامش در خدمتم
|
|||
|
۱۹:۱۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام نلیکم . برادران گرامی هر کدوم از بر و بچز که توی این داستان ها هستنن رو خبر کنید بیارید اینجا بحثمون داره زود جمع میشه .
|
|||
|
۱۳:۵۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقا چه کنیم؟
تکلیف ما چیه؟ |
|||
|
۱۳:۵۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
فقط افراطی نباشه، من تا تهش با شمام....
|
|||
|
۱۴:۱۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
تکلیف که فعلا هیچی . بنده تا پایان خرداد نمیتونم کاری بکنم .
در ضمن جناب آقای رائفی پور چند تا رهنمون دادن . 1- جامعه هدف رو مشخص کنیم . واسه سنی ها میخوایم بسازیم ، شیعه ها ، ایرانی ها یا خارجی ها یا اصلا کل دنیا ! 2- چه موضوعاتی رو میخوایم مطرح کنیم ؟ (خواهشا نیاین بگید که "فلان موضوع نباشه من هستم !") فقط موضوعات پیشنهادی تون رو به ترتیب فصول مورد نظرتون بگید . 3- و در کل ببینیم چه کسایی توانایی جمع آوری اطلاعات رو دارن . این سه تا مرحله رو به ترتیب بریم تا بعد . فی امان الله . ![]()
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دعوت به همیاری برای ساخت یک مجموعه مستند قرآنی | آفتاب | 2 | 2,689 |
۱۲/تیر/۹۳ ۲:۳۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| ساخت مستند. پیشنهاد شما چیست؟ | علائم ظهور | 15 | 9,785 |
۲۸/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فراخوان ساخت مستند استر | soltanmahmoud | 1 | 2,156 |
۱۰/آبان/۹۱ ۹:۵۳ آخرین ارسال: AMINI |
|
| فصل سوم مستند تا ظهور | ta-zohoor | 7 | 5,161 |
۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۸ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم | علائم ظهور | 116 | 89,341 |
۲۲/مرداد/۹۱ ۲:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دانلود مستند تا ظهور | Elia | 11 | 7,650 |
۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|