|
مشاعره شاعرانه نوع یک
|
|
۱۸:۱۰, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۰۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام!یادم میاد قبلا هم چنین مشاعره هایی رو ایجاد کرده بودم ، فقط یک روز نشده پر شد از اسپم!باور کنید مشاعره مورد نظر من نقل قول از شاعران دیگه نیست!پس لطفا کاربران و ناظران کمک کنند این مشاعره به درستی انجام بشه.اما مشاعره شاعرانه نوع اول که ساده ترین نوع مشاعره شاعرانه است ، به این صورت هست که هر نفر باید با استفاده از انتهای آخر مصراع آخر نفر قبل یک بیت مثنوی بنویسه ، با این شرط که دارای وزن و قافیه کامل و مناسب باشه،شعر هم از خودش باشه و ترجیحا برای همین جا گفته بشه.ان شاء الله بعد از پیشرفت در نوع اول ،انواع سخت تر و شاعرانه تر رو شروع خواهیم کرد.اما برای شروع شعری از امام خمینی رحمة الله علیه ذکر می کنم:
مصدرِ هر هشت گردون، مبدأ هر هفت اختر خالق هر شش جهت، نور دل هر پنج مصدر والي هر چار عنصر، حُکمران هر سه دختر پادشاه هر دو عالم، حُجّتِ يکتاي اکبر [align=-WEBKIT-AUTO]پس نفر اول با ر می تونه شروع کنه،فقط سعی کنید تعداد اشعار زیاد نباشه تا اسپم تشخیص داده نشه. [/align]
|
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۸, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۲۳:۰۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
سلام
من فکر می کنم مجید آقا درست می گند ، من رفتم توی دهخدا گشتم طلعطع نداشت ، اما تلألؤ هست: https://www.loghatnaameh.org/dehkhodaworddetail-12966eeaa6e446bebf23ec4ea4f85c40-fa.html به واقع تلألؤ از لؤلؤ میاد. (۸/تیر/۹۱ ۱۲:۵۸)مهدی110 نوشته است: ...نرگس نشان روی تو یاس آتش دلت باز آ و کاخ شعله ورم را خراب کن. ما در حجاب و روی تو خورشید گم شده. محرم نما دل من و کشف حجاب کن. |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۱۷:۱۴ توسط مجید121.)
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
این هم در ادامه :
نه رخصتی دهی که بخوانم تو را به خویش نه فرصتی دهی که بگویم شتاب کن در گوش جان خسته ام آن مه چه خوش سرود : « گر برگ عیش می طلبی ترک خواب کن » |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۳۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۱ ۱۷:۰۳)مجید121 نوشته است: این هم در ادامه : نه از لبه ی تیغ شما میترسیم نه از قدر و نه از قضا میترسیم ماییم و دلی تنگ به دیدار خدا کی از دل تنگ قبرها میترسیم؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشاعره | دیدگاه نوین | 815 | 151,105 |
۲/آبان/۹۳ ۰:۰۸ آخرین ارسال: مهسا110 |