|
فعالیت زیر زمینی این کاربر معلوم الحال:ComeDrinkWithMe
|
|
۱۷:۰۶, ۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
این پیام خصوصی یکی از دوستان است در مورد پیام خصوصی این کاربر معلوم الحال تالار جناب ComeDrinkWithMe یا همان asimov یا همان... کسی که همانطور که مشاهده میکنید در این تاپیکهایش پیدا کردن تمام موضوعات و این ارسالهایش پیدا کردن تمام پاسخها) بارها و بارها بافتنی های بی سرو ته بافته و جوابهای دندانشکنی هم دریافت کرده و مفتضحانه قافله ی گفتگو را رها کرده تا بار دیگر بافتنی دیگری ببافد یک نمونه اش را که با خود بنده مواجه بود تقدیم میکنم مفصلش را اینجا میتوانید مشاهده کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12...l#pid88236 اجمالش را هم همین جا تقدیم میکنم: (۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: زمانی که زمام خلافت به حضرت علی سپرده شد، طبق عمل رسول خدا و خلفای (۶/بهمن/۹۰ ۱۸:۱۲)علی 110 نوشته است:(۶/بهمن/۹۰ ۱۶:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: زمانی که زمام خلافت به حضرت علی سپرده شد، طبق عمل رسول خدا و خلفای (۶/بهمن/۹۰ ۱۸:۵۹)علی 110 نوشته است: اما اخیراً که دیده راه به جایی نمیبرد گویا به فعالیت های زیر زمینی و ارسال پیام خصوصی بافتنیهای متوهمانه ی خود اقدام میکند به طور مثال : نقل قول: چه پشتکاری دارند این اهل باطل در پیشبرد باطل خود از رو هم نمیروند ای کاش ما هم همین پشتکار ایشان را داشتیم! خلاصه حواس دوستان باشد از این پس به هر کس بافتنی ارسال فرمودند در همین تاپیک ارسال کنید که اگر ارزش جواب دادن و نقد کردن داشت مثل همیشه .... |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه ایشان فقط بحث نمیکنند شدیدا به مقدسات ما توهین و فحاشی میکنند . که البته این گونه پست هایش پاک میشود در بحث منطقی هم همیشه کم می اورد و میرود با یک ای دی دیگری می اید این بحث اخر خیلی مسخره تر از انی بود که جواب داده شود . یا حتی وقتی صرف ان شود ایشان به سنگ پای قزوین گفته زکی ... و تا کنون با چندین ای دی مختلف وارد شده است شغلشان هم این است که در تمام فروم های مجازی بگردد و اراجیف تحویل دهد ! یا حق نکته دیگری هم اضافه کنم ایشان تا حالا در هیچ بحثی نتونسته ادامه بده . پس من جای شما بودم زحمت خوندن هم به خودم نمیدادم . اخه این رمان ساختگی چه جوابی داره؟!! اصلا گیریم از اون منابع باشه که نیست . و فقط اراجیف و جعلیاتی جهت توهین به معصومین است . اخه منه شیعه کدام یک از این منابع را قبول دارم؟!! هیف وقت و انرژی اگر هم ایشان ذره ای شخصیت داشت بعد از اینننن همه ضایع شدن و این همه محروم شدن از رو میرفت باور کید سنگ پای قزوین هم بود از رو میرفت اخه در یک تالار کاملا مذهبی توهین به مقردسات چه فایده ای داره . خدایا شکرت که دشمنان ما رو از احمقها افریدی ولی اینقدر حماقت من رو هر بار غافلگیر میکنه |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا فاطمة الزهرا البته جای شکرش باقی است که برای عده قلیلی این پیام های خصوصی را ارسال مینماید ، و دیگر عزیزان و یاران خدایی را با مجعولات و لات آ لات خود آزار نمیدهد . و اصل مطالب را علی جان گفتند : چه پشتکاری دارند این اهل باطل در پیشبرد باطل خود از رو هم نمیروند ای کاش ما هم همین پشتکار ایشان را داشتیم! به وحید عزیز هم گفتم : انشاالله که درست شود و یا درست شود . البته رویارویی با باطل تمرینی است برای همهمان تا یاد بگیریم که تنها با دشمنان فرضی نجنگیم و با یکی از کوچکترین های آنان روبرو شویم و محکی خوب برای رزمایش مردان و زنان خدایی است. اللهمّ العن الجّبتَ و الطّاغوت ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با تشکر از علی 110 عزیز
به نظر من نباید این ها رو دست کم گرفت، اینها ماموریت دارن و به وضوح ساعت ها و روزها روی مطالبشون کار می کنن، هر چند پیچیده به نظر نمی یاد ولی متاسفانه بعضی افراد کم دانش و ضعیف ایمان در اینترنت با خوندن همین گونه نوشته ها به سادگی گمراه می شن. متاسفانه امروز سایتهای زیادی علنا یا در پوشش دانلود فیلم و ... دائما در حال ترویج فساد و تخریب اسلام هستن. به نظر من باید مرجعی برای گزارش و پیگیری و پیدا کردن آیپی و مکان این افراد باشه و جلوشون به سرعت گرفته بشه، هر چند که حدس می زنم به احتمال زیاد این افراد همان صهیونیست ها و بهاییان ساکن اسراییل و کشورهای دیگر باشند. |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۶ توسط Dragonborn.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این یکیشه هنوز! فیس بوک و اینور اونور پر از این موجودات!یه ماه باهاشون بحث کردم هیچی به هیچی! یه ساعت وقت بزاری الاغ حداقل یه چیزی یاد میگیره اما اینا واقعا دیگه آدمیت و شرافتشون رو به غرب و مارکس و پارس و کوروش و ... فروختن! هر روز هم یه حرف تازه و روز از نو روزی از نو! من اونروز فهمیدم منظور اعضای تالار رو که میگن بحث با اونا وقت تلف کنیه یعنی چی!!! خدایا ...
|
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۷ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۰)freewish نوشته است: به نظر من نباید این ها رو دست کم گرفت، اینها ماموریت دارن و به وضوح ساعت ها و روزها روی مطالبشون کار می کنن، حتی اگر سال ها و قرن ها هم روی مطالبشون کار کنند ، برهان دین اسلام به قدری قویه که مباحثی که مطرح می کنند از دید یک مسلمان واقعی کاملا بی پایه و خنده دار نمود پیدا میکنه بزرگتر از این آدمها انقدر بودن که سعی در تخریب اسلام داشتن...از همان روزی که دعوت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علنی شد تا خود امروز.اما نمی تونن کاری از پیش ببرن .اگر اسلام مثل ایدئولوژی های ساخته بشر بود تاحالا چیزی ازش باقی نمونده بود...اما همین که اینهمه دشمن نتونستن تردیدی در وجود مسلمانان واقعی به وجود بیارن نشون دهنده صحت و آسمانی بودن دینمون هست از جناب با من بنوش هم تشکر می کنم که با تلاش هاشون هم قدم های ما رو در راه دینمون محکم تر کردند هم با دشمنی های پنهان و آشکارشون، علاقه ما رو به مولا علی(علیه السلام) بیشتر کردند....(توضیح اینکه خیلی وقتها جهل براهین دشمنان ، نور و حقیقت دوستان رو پررنگ تر میکنه) یا زهرا(سلام الله علیها) |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:این یک متن خیالی نیست بلکه واقعیات مسلم تاریخی برگرفته از کتب معتبری همچون تاریخ طبری، دوقرن سکوت، بحارالانوار و صحاح سته است ! سلام برای من هم ارسال شده بود ، لطفا به نوع آدرس دهی دقت کنید! نویسنده بسیار آدم هوشیاری بوده ، چون می دونسته که اگر منبعی رو ذکر نکنه ، خواننده حرف هاش رو نخواهد پذیرفت ، پس به جای ذکر دقیق منبع ، چندین کتاب معتبر رو ذکر می کنه ، بدون آدرس دقیق ، تا شنونده بی اطلاع حرف ها رو باور کنه ، و از سمتی به دلیل ذکر نشدن منبع دقیق (فرض کنید بحارالنوار 110 جلد هست و متن آن هم عربی)شنونده حوصله نمی کنه منبع رو چک کنه. به نظر من با توجه به سئوی بالای این سایت ، و احتمال پخش چنین نوشته ای در سطح اینترنت ، و جستجوی بعضی از مخاطبان در مورد این موضوع در گوگل ، خوب هست اگر مبحثی برای اثبات جعلی بودن این متن ایجاد بشه و همینطور در سطح گسترده به وسیله دوستان در اینترنت به صورت پست الکترونیکی پخش بشه.
|
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
وحید جان یا خودت از آی پی بنش کن ، یا آی پیشو بده من
![]()
|
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۴ توسط azade.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۰)freewish نوشته است: با تشکر از علی 110 عزیز منم فکر میکنم هدف دار هست، باید هشیار بود نه راه دور نریم، بعضی از همین ایرانیان و در خاک ایران هم همین کار رو میکنند ، متاسفانه !! |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نخیر! بیشترشون ایرانین و اغلب اهل تهران هستن.اما همانطور که دوستان گفتن،به احتمال قوی سردسته هاشون تو خارج هستن.یه پیج هست به نام : نه من یک مسلمان نیستم که توش انقدر حرف و حدیث و توهین میشه که ادم میگه سرطان بگیره اما اونارو نخونه!!! لا اله الا الله!واقعا یکی که هک کردن و از اینجور کارا بلده،بره یاورشون رو استاد کنه!!!!ثواب داره بخدا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |