|
تاپیک های سیر مطالعاتی ( مطالعه ی تاپیک دوازدهم آغاز شد)!!
|
|
۱۱:۲۱, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن اینکه مراحل ثبت نام همچنان ادامه دارد در این تاپیک پیشنهادات برای مطالعه تقدیم میشود: یک نکته ی بسیار اساسی: دوستان وقتی یک تاپیک برای مطالعه معرفی میشود ، تنها به خواندن ارسال اول اکتفا نکنید چرا که در اکثر تاپیکها در ادامه اش پرسشها و پاسخهای متعدد و مهمی پیش آمده بعضاً که به شدت تکمیل کننده ی مباحث منظور نظر تاپیک بوده است چند آدم پای کار میخوام برای اینکه ...... تاپیک اول را برای مطالعه معرفی میکنم (A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!# |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۸, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه مدت درست حسابی نبودم گویا کلی عقب افتادم سعی میکنم خودمو به بحث برسونم التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۱ ۱۲:۲۵ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام .
این سیر مطالعاتی خیلی سریع پیش نرفته ؟ بنده هنوز توو تاپیک اول موندم . چه جوری خودم رو برسونم به تاپیک دهم ؟ آدم اضطراب میگیره ! میشه لطفاً یک مقدار آهسته تر پیش بریم ؟ من دارم تمام تلاش خودم رو می کنم که برسم ولی دوست دارم خوبِ خوب همه ی تاپیک ها رو مطالعه کنم تا همش رو خوب بفهمم بعد ازشون عبور کنم . با تشکر . |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر مایل به ادامه بودند خبر دهند تا تاپیک بعدی را مشخص کنم
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
بنده مشتاقانه منتظر ادامه ی این سیر هستم. لطفا تاپیک بعدی رو مشخص بفرمایید. |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
واقعا ما یکتا پرستیم ؟! p#&
این تاپیک یک مناظره ی اعتقادی تمام عیار است که مطالب اعتقادی بسیار بنیادین با ادله ی عقلی و قرآنی و روایی اثبات شده مهمترین مسئله اثبات این مسئله است که شرط ایمان در زمان قبل از پیامبر اسلام در ادیان پیشین هم اقرار به ولایت علی بن ابیطالب است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بسیار با حوصله مطالعه بفرماید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تک به تک ارسالهایش را |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
تاپیک دوازدهم برای مطالعه یک کتاب مختصر اما بی اندازه مفید است:
طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک چکی بکنید این تاپیک رو ، نکند جزو کافران باشیم ...! | علی 110 | 5 | 4,663 |
۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۴۸ آخرین ارسال: اسکای |
|
| ارزشمندترین تاپیک های بخش اصول عقاید شیعه که مهجور مانده اند | علی 110 | 3 | 2,516 |
۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| آخرین تاپیک مفصل علی 110 در تالار گفتگوی بیداری اندیشه | علی 110 | 2 | 3,627 |
۲۶/مرداد/۹۱ ۲۲:۱۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| لا اله الا الله (شعار همرنگ ادیان توحیدی) (همراه با نقد تاپیک) | papillon | 18 | 9,527 |
۴/مرداد/۹۱ ۳:۵۶ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| پاسخ به نابترین پرسشهای اعتقادی در کلام اهل بیت (تاپیک ویژه) | علی 110 | 0 | 1,488 |
۱۵/تیر/۹۱ ۱۴:۱۷ آخرین ارسال: علی 110 |
|

آدم اضطراب میگیره ! میشه لطفاً یک مقدار آهسته تر پیش بریم ؟ من دارم تمام تلاش خودم رو می کنم که برسم ولی دوست دارم خوبِ خوب همه ی تاپیک ها رو مطالعه کنم تا همش رو خوب بفهمم بعد ازشون عبور کنم .